Alla kategorier Byggkonsult Örebro Örebro Svensk Kvalitetssäkring i Sverige AB

Svensk Kvalitetssäkring i Sverige AB

Orvar Bergmarks Plats 1, 702 23 Örebro — Visa karta

1.0 i betyg av 3 omdömen
 

Läs vad 3 kunder tycker om Svensk Kvalitetssäkring i Sverige AB

 • Jonas A

  2018-04-14

  Spontant omdöme
  Jonas A skrev om Svensk Kvalitetssäkring i Sverige AB
  Akta er för detta företag. Vi beställde en extra fuktmätning utöver vanlig överlåtelsebesiktning då 70-talshus kan ha problem med fukt. Vi fick av besiktningsmannen veta att det var bland dom bästa värdena han sett och i protokollet anges väldigt låga värden. Glada i hågen köpte vi huset sen började mardrömmen. En stark kemisk lukt började komma och gå vilket visade sig vara fuktiga tryckinpregnerade syllar. Efter att ha tagit dit en saneringsfirma konstaterades att det var fukt i golvkostruktionen och höga fuktvärden. Vad värre är vi upptäckte även svartmögel i hela taket. Hela huset var i princip ruttet. Vid kontakt med firman vägrade dom ta något som helst ansvar och vi hänvisades till deras försäkringsbolag AIG europé limited vilka inte heller ville ta något ansvar. Nu är vi skuldsatta för livet och totalt utbrända och förstörda. Förhoppningsvis kan jag se till att andra inte blir lurade genom denna text. Läs mer
  gillar detta
 • Peter H

  2015-08-04

  Spontant omdöme
  Peter H skrev om Svensk Kvalitetssäkring i Sverige AB
  Utför inte fuktmätningar, men genomförde ändå en besiktning där jag innan uttryckligen sagt att det var fukt i källarväggarna jag oroade mig mest över. Läs mer
  gillar detta
 • 2013-06-15

  Spontant omdöme
  Per L skrev om Svensk Kvalitetssäkring i Sverige AB
  Akta er för Svensk Kvalitetssäkring AB
  De var trevliga och deras paket som man köpte i samband med husköpet verkade bra men så här efteråt så var det helt bortkastade pengar.

  Ca 2 månader efter besiktningen lossnade klinker från golvet i badrummet och jag tog in en behörig våtrumsspecialist som konstaterade att golvklinkern inte var fastsatt ordentligt då all fog satt kvar i golvet och inget på klinkern. Specialisten upptäckte i samband med detta fler klinker som var lösa genom att knacka på dem och orsaken till detta var att man inte tryckt till klinkern ordentligt eller att man väntade för länge med att sätta dit den när man kaklade.
  Golvbrunnen var även felaktigt placerad i förhållande till stålsilen och tröskeln ej heller fackmannamässigt utförd.
  Svensk Kvalitetssäkring AB svar var att de inte tar ansvar för saker som dyker upp "flera" månader efter besiktningen, hur fogen lossnar från klinkern helt plötsligt och att den var felaktigt monterad kunde de inte svara på.. Hade de knackat på golvklinkern så hade de upptäckt detta enligt besiktningsmannen.
  Att golvbrunnens sil var felaktigt placerad duckade de för genom att säga att avlopp inte ingick i besiktningen. Det står det inget om på deras hemsida när man beställer tjänsten. Men varför lyfte de på golvsilen i samband med besiktningen då? Det kan de heller inte svara på.
  Trösklarnas utformning vill de inte alls svara på..

  Så jag reklamerade detta som ett dolt fel mot förra ägaren och där får man som svar att 50% extra avdra
  g EFTER åldersavdraget på 26% krävs då vi inte kunde förvänta oss något bättre då tröskel och golvbrunn var felaktiga som vi borde ha sett när vi utförde vår undersökningsplikt.

  Så jag anlitade "Svensk Kvalitetssäkring AB" helt i onödan för att deras undersökning var undermålig och de vägrar mig kompensation för fel som de missar. De ca 15000kr hade jag haft mer nytta av när jag renoverar mitt badrum för 150000kr.

  Vad de kan göra bättre, ta ansvar när de klantat sig och leta inte efter kryphål i deras avtal.
  Så, välj ett annat företag! Läs mer
  gillar detta