Toppen, rekommenderar verkligen detta företag
Svensk Kylservice Göteborg — Mitsubishi Electric
Välkommen till Svensk Kylservice - Vi är din helhetsleverantör av värmepumpar i hela Göteborg med omnejd. Vi har drygt 20 år i branschen och vi erbjuder effektiva och energismarta värmepumpar och kylanläggningar för både privatpersoner och företag. Under uppbyggnaden av den verksamhet vi idag bedriver har energioptimering varit...
105 omdömen om Svensk Kylservice Göteborg — Mitsubishi Electric
Sedan starten hos Reco 2017
Tack så mycket för dom orden Camilla och jag vidarebefodrar detta till teknikerna. Mvh Stefan
Snabb och bra service. Trevligt bemötande av all personal. Ett företag att anlita vid installationer an luft/luft pump.
Vi tackar och bockar för omdömet. Skulle det vara något så är det bara att återkomma. Mvh Stefan
Enkelt att boka, enkla att ha att göra med.Servicen var vi jättenöjda med!
Tack för det och det är bara att återkomma om det skulle uppstå något annat. Mvh Stefan
Janne är en klippa ! Otroligt trevlig , hjälpsam och har ett fantastiskt tålamod med inte alltid så smarta frågor.
Vi tackar så mycket för omdömet och jag ska framföra detta till Janne. Mvh Stefan
Installation av två värmepumpar, inklusive ett utbyte samt efterjusteringar. Allt har gått smärtfritt med snabb och personlig service! Oavsett vem av teknikerna som dök upp så var bemötandet lika trevligt. Hade mest kontakt med Alex som är en klippa!
Tack så jättemycket för dom orden och jag skall hälsa Alex detta. Mvh Stefan
Riktigt duktiga killar med Christian i spetsen som vart ute och installerat ett Luft/vatten system från Mitsubishi ink vattentank och 2zon kit. Snygg och funktionell installation. De ger sig inte förrän jobbet är gjort rätt och riktigt. Det dök upp en del utmaningar som de tacklade fint. De höll det rent och städat, trevliga och väldigt duktiga / kunniga. Rekommenderas!
Hej Sammy, vad skönt att vi fick ordning på allt ihop och jag ska hälsa killarna detta. Mvh Stefan
Installation av ny kompressor i en Nibe FVP 370.. Dålig återkoppling till handläggaren. Dagen innan hembesöket ringde reparatörer för att bekräfta besöket. Eftersom det gått tre månader sedan bokningen, så var jag oförberedd och dessutom inte hemma. En granne fixade fram en nyckel och reparatörer tog sig in. Bra kontakt med reparatören. Så allt löste sig och framför allt : maskinen fungerar. Slutet gott allting gott. Hälsningar från Bo Lernbrink
Tack för det Bo, tyvärr så är det den verkligheten just nu att pumparna bara dyker upp utan förvarning till oss. Det blir ingen framförhållning. Men tack för att du kunde ta emot oss med så kort varsel. Mvh Stefan
Bra och trevlig service vid byte av kylaggregat!
Tack så mycket Martin och det är bara att återkomma om det skulle vara något. Mvh Stefan
Fick vänta litet för länge med kontakt, men väl där jättebra!
Tack för det Anders, och vi försöker att bli snabbare på första kontakten. Mvh Stefan
Ett stjärna är för mycket men tyvärr finns det inget annat alternativ. Godkännde offerten i mars månad och tänkte att augusti månad är ganska realistisk ( mitt förslag ) för att installera luftvärmepump, vilket säljaren höll med men men. Kort version: I början av augusti började man med ursäkter att dom har svårt att få tag på leverantören p.g.a semester och att installationen kommer ske i september samt att dom har mycket att göra (offerten godkänd för 5 månader sedan). Efter en hel del sms ( jag vet konversationen går...
Hej Nedim, tråkigt med ditt omdöme. Hela sanningen kommer ju inte fram här. Med rådande leveransproblem så har vi hela tiden trott att Mitsubishi skulle lösa din pump. Tyvärr så gjorde dom inte det och det är inget vi kan påverka. Det finns kunder som väntat mer än 8 månader på sitt system. Vår kontakt har både varit genom sms samt telefonsamtal. Men nu har du ju lyckats få en installation och det är vi bara glada över. Hoppas det blir bra och att du i slutändan blir nöjd.
Proffsig och trevlig servicetekniker Alex C som kom på utsatt tid. Helt enligt avtal.
superbra service , med grymt duktiga montörer.
Tack för dom orden och det är bara att återkomma om det uppstår något.
Suveränt bemötande från alla vi hade kontakt med och proffsigt och väl utfört arbete. Stor rekommendation!
Tack så mycket för omdömet och välkommen åter.
Fick bra hjälp med kalkyl och beställning av jobb. Ta reparatör som gjorde ett bra jobb och även rekommenderade åtgärder för att förbättra funktionen.
Tack för det Hans, och vi kämpar för en 5 stjärna nästa gång.
Helt fantastiskt bemötande före, under o efter installation. Resultatet blev över förväntan. Fullkomligt nöjd m hela processen
Hej Göran, tack för det och jag ska hälsa detta vidare till vår tekniker Peter. Vi på kontoret tar också åt oss lite av berömmet:)
Ifrån första kontakt med Christian till en perfekt installation av Peter gick all mycket snabbt och smidigt. Mina frågor besvarades med omedelbar respons av Christian. Med mångårig erfarenhet som inköpare i byggbranschen kan jag med visshet säga - bättre än så här blir det inte!
Vi tackar så mycket för dom fina orden. Det är bara att höra av dig om det skulle vara något annat.
Bra service snabbt installerat bra kommunikation. Mitsubishi luft/vatten pump.
Tack för det, det är bara att återkomma om något skulle hända.
Svensk Kylservice installerade en luft och vatten anläggning för uppvärmning av mitt hus och gjorde det så bra att jag kommer att rekommendera dom till alla jag känner.Jag kan inte vara mer nöjd på det uppträda och arbete dom har utfört Med vänlig hälsning, Kjell B
Tack så mycket för dom orden och teknikerna är meddelade.
Hela tiden i väntan på att få min nya värmepanna haft ebbbra dialog med företaget. När väl bytet blev av blev det lite fel men allt löstes på bästa sätt och arbetet som gjordes blev jättebra. Haft några småsaker som justerats efteråt av deras servicetekniker på bästa sätt. Alltid lätta att få tag på och svarar på mail snabbt. Köpte en ny Nibe värmeanläggning för luft/vatten med en inne och en utedel som också fungerar mycket bra.
Tack för det och hoppas att det blev bra med städningen.
Mycket nöjd, trevlig och kunnig personal .
Tack för det och det är bara att höra av sig igen.
Mycket trevlig säljare som tog sig tid under hembesök och som i slutändan rekommenderade mig en lösning som var 30.000 kr billigare (och bättre) än den lösning jag själv hade tänkt mig. Elektriker och montörer var också otroligt trevliga, hjälpsamma och snabba. Supernöjd!
Tack så jättemycket för dom orden. Har vidarebefordrat till alla inblandade.
Vi är väldigt nöjda med Christian, han är alltid nåbar, rekommenderat bästa möjliga för oss och hans underleverantörer var också fantastiska. /Laura
Bara bra! ————————————————————————-
Fick en ny värmepanna installerad av en installatör som var väldigt serviceminded och som tog sig tid att gå igenom pannan ordentligt samt hjälpte till att lufta elementen. Frånsett att det har varit svårt att nå dem på telefon och mail och att vi utan förvarning plötsligt en morgon fick pannan levererad ett halvår efter beställning är vi mycket nöjda med servicen vi fått av Svensk Kylservice och kan varmt rekommendera dem till andra.
Superproffsiga, fantastiskt bemötande, rekommenderas varmt!
Trevlig och tillmötesgående av företaget ,gav mig ett personligt besök.. Hade fullt fokus på kunden. Snabb och trevlig och mycket duktig installatör. En extra stjärna till installatören Rasmus kan rek å de varmaste. Högsta betyg!
Kunniga, trevliga och hjälpsamma. Enda lilla minus är att de understundom kan vara svåra att nå, dock inte när installation börjat/pågår.
Bra service och smidigt. Installatören var mycket bra och gick noga igenom hur allt fungerar. Jag kan varmt rekommendera Svensk kylservice Göteborg.
Tack för dom orden Martin. Det är bara att återkomma om det är något.
Installerade två lufluftpumpar, en vägg- och en takmonterad. Bra bemötande, presenterade bra förslag på teknisk lösning. När det uppstod leveransproblem så var de lösningsorienterade för att hitta en bra alternativlösning som var motsvarande. Själva installationen blev bra, snygg och smidig med. Hunnit köra pumparna i drygt en vecka och allt verkar fungera bra. Hittills mycket nöjd.
Snabb leverans, snygg och bra installation. Helt enl. mina förväntningar. Detta är den fjärde värmepumpen som Svensk Kylservice installerat hos mig.
Köpte luftvattenvärmepump. Snabbt och smidig installation. Bra bemötande.
Bra bemött av företaget. Snabb respons när installationen inte blev helt perfekt från start.
Trevliga, hjälpsamma och kunnig personal. Köpte en luftvärmepump.
Köpt en Panasonic som saknar serienummer då skylt saknas. Säljare hörde av sig viket var bra. Vet dock inte vad som händer. Behöver serienr för garantin. Ingvar A
Trevliga medarbetare, snabb offert och sedan snabb installation. Dock visade sig att innedelen läckte kondens på grund av en en konstruktionsdetalj som Toshiba kanske borde fundera över. Detta fångades upp och åtgärdades omgående. Mycket nöjda och det lilla felet som löstes galant gjorde bara att vi fick ett mycket gott förtroende inför eventuella serviceåtaganden i framtiden. Rekommenderas starkt!
Bra kontakt med säljaren och även med installatören.
Bra bemötande och kunniga montörer. Vi är otroligt nöjda med allt!
Mycket bra uppfyllde alla förväntningar. Hade service av värmepump och installation av AC. Mitsubishi AC. mycket trevlig personal och bra bemötande
Mycket trevliga och professionella!
Köpte luftvärmepump Mitsubishi multisplit. Blev väldigt bra bemötta av säljaren och installationen blev perfekt gjord. Har inget att klaga på förutom Wasa kredit som tar en avgift på 45 kr per månad så dem undvek vi och betalade istället fakturan.
Bra bemötande och god service. Vi köpt en luft/luft pump av dem för 1,5 år sedan och det var självklart att kontakta igen för en ny pump helt nyligen.
Väldigt trevligt bemötande av teknikern och en mycket bra installation. Överenskommet pris från offert stod fast vilket uppskattas.
Trevligt bemötande o snabb hjälp med mitt problem
Efter lite problem att få kontakt har jag blivit bemött på ett utmärkt sätt. Jag hade problem med värmepannna (frånluftvärme) som var endast 1,5 år (Fighter 370) och problemet blev åtgärdat och reservdel (kretskort) beställdes då det inte fanns i lager. Jag fick den service jag kan förvänta mig med lite extra plus. Dessutom var bemötandet från serviceman och kontakt centralt utmärkt.
Bra bemötande och kunniga montörer och framför allt så har vi värme på kontoret igen :-)
Mycket hjälpsamma, serviceinriktade och tillmötesgående.
- Ta bemötande - Bra och snygg installation -Bra bemötande och dialog med tekniker Ända jag tycker att dem ska bättra sig på var städningen efter håltagning.
Hej Mathias, det ska jag ta upp med teknikern och så bättrar vi oss på den punkten till nästa gång. Tack för omdömet.
Killen som kom gav alternativa lösningar. En quick fix men också en lösning för framtiden om vi behöver byta maskin. Jättebra. Han glömde dock sin batteriladdare. Bra om ni förmedlar detta. :-)
Fantastisk bra information, kontakt och bemötande från samtliga jag haft kontakt med. Får det bästa betyget!
Hej Monica, väldigt roligt att höra.
Detta är mitt andra köp hos Kylservice. Jag är mycket nöjd med bemötandet såväl vid inhämtning av offert som vid installation.