Svensk Kylservice AB

Svensk Kylservice AB

• BadgeFiveYears
4.5

Välkommen till Svensk Kylservice - Vi är din helhetsleverantör av värmepumpar i hela Göteborg med omnejd. Vi har drygt 20 år i branschen och vi erbjuder effektiva och energismarta värmepumpar och kylanläggningar för både privatpersoner och företag. Under uppbyggnaden av den verksamhet vi idag bedriver har energioptimering varit...

452 omdömen om Svensk Kylservice AB

Sedan starten hos Reco 2017

Magnus D
Skrev om Svensk Kylservice AB

Snabb och effektiv installation av en ny värmepanna, bästa priset och bra service. Rekommenderas.

Maria Å
Skrev om Svensk Kylservice AB

Svensk Kylservice AB med personal har varit mycket tillmötesgående och hjälpsamma! När problem uppstod löste de det mycket smidigt. Rekommenderas varmt!

Richard S
Skrev om Svensk Kylservice AB

Svensk Kylservice har hjälpt oss vid två olika tillfällen och vi har varit supernöjda varje gång. Första gången installerade de AC i två rum – både bemötande och service var toppen och nu senast tog de fram en skräddarsydd lösning för att kyla vårt vinrum med frikyla, och även denna gång fick vi ett fantastiskt bemötande och proffsig hjälp. Ett extra stort tack till Dario och Jan för engagemanget och servicen! Vi kan varmt rekommendera Svensk Kylservice!

Jakob M
Skrev om Svensk Kylservice AB

Anlitade svensk Kylservice för installation av luft/vattenpump samt rördragning och installation av vattenburna radiatorer. Otroligt proffsigt och snabbt bemötande där företaget förstod mina behov bättre än vad jag själv gjorde. Väldigt snabb service och transparent och bra priser. Ett extra tack till Dario som hade hand om själva installationen och synnerligen har känslan och förmågan att göra ”det lilla extra”. 12/10 i betyg och rekommenderar Svensk Kylservice varmt!

Niklas E
Skrev om Svensk Kylservice AB

Mycket nöjd, fick snabbt offert och installationen gick bra, något strul senare som vi fick hjälp med dagen efter. Dario fixar allt !

Marcus N
Skrev om Svensk Kylservice AB

Det var enkelt att få tag på Svensk Kylservice och få en offert. De svarade på följdfrågor på offert etc på snabbt och konkret. Vid installation informerades bra av installatören när han skulle vara på plats. Det kom en del "felkoder" från frånluftspumpen efter några dagar, men installatören kom ut under samma dag och löste problemet.

Monika A
Skrev om Svensk Kylservice AB

Mycket nöjda med trevliga och proffsiga installatörer. Bra genomgång av skötselråd.

Nils H
Skrev om Svensk Kylservice AB

Trevlig och hjälpsam, ett grundligt jobb. Tyvärr hjälpte det inte mot dålig effekt på maskinen.

Andreas A
Skrev om Svensk Kylservice AB

Svensk Kylservice AB installerade en värmepump hos mig och jag är otroligt nöjd med hela upplevelsen. Matteo som utförde jobbet var helt underbar – lyhörd, hjälpsam och väldigt serviceinriktad. Han förklarade allt tydligt, gjorde jobbet noggrant och såg verkligen till att jag kände mig trygg genom hela processen.

David S
Skrev om Svensk Kylservice AB

Snabbt, effektivt och korrekt genom hela processen

Birger Ö
Skrev om Svensk Kylservice AB

Mycket bra! Höll allt utlovat (tid, pris, installation (flexibilitet) och kvalitet). Dessutom fixade de snabbt "kopplingsproblem" utan extra kostnad. Mycket trevliga hantverkare!

Jan L
Skrev om Svensk Kylservice AB

Riktigt bra service från start till slut. Helt enligt överenskommer pris och utmärkt uppföljning av arbetet. Starkt rekommenderat!

Tim E
Skrev om Svensk Kylservice AB

Super bra service, proffsigt och härliga personer som har har varit i kontkakt med (tel + hemma installation). Inget var ett problem även om vi var tvungen att flytta installationen några dagar plötsligt. Rekommenderar starkt.

Rolf-Einar T
Skrev om Svensk Kylservice AB

proffsig installation, flyt i alt och fungerande system som förväntas. men mera införmation om värmeregulering/vattenvärme system (uppnor externa termostater) hade varit på sin plats

Anders A
Skrev om Svensk Kylservice AB

Bra kontakt innan köpet och en bra utförd installation

Sture G
Skrev om Svensk Kylservice AB

Mkt bra installation bra produkt

Nils J
Skrev om Svensk Kylservice AB

Bara positiva erfarenheter av företaget. Snabb respons, erfaren och lyhörd installatör som kunde sina saker, kom som utlovat. Vettiga priser!

Ove S
Skrev om Svensk Kylservice AB

Bra jobb där flera montörer snabbt dök upp när extra händer behövdes för ett fullvärdig installation. Kunnig och trevlig personal.

Marcus M
Skrev om Svensk Kylservice AB

Mycket trevlig kille som kom och installerade våran luftvärmepump. Gick igenom allt som var gjort samt gav skötselråd framåt.

Lennart W
Skrev om Svensk Kylservice AB

Bra bemötande och snabb och korrekt handläggning från första kontakt till färdigmonterad.

David S
Skrev om Svensk Kylservice AB

Väldigt bra försäljning och installation! Tydlig kommunikation och utförde allt enligt överenskommelse

Fredrick K
Skrev om Svensk Kylservice AB

Snyggt arbetat. Bra och fin installation. Goa gubbar. Synd att killen fick jobba så länge med de två installationer men han höll ihop arbetet på ett mycket proffsigt sätt även om det blev sent utan riktig lunch.

Finn H
Skrev om Svensk Kylservice AB

Bemötandet har varit trevligt och personligt. Leveransen av den beställda värmepumpen gick otroligt snabbt.

Barbro F
Skrev om Svensk Kylservice AB

Kunde inte sitt jobb bara bråttom besviken Sebastian hette han

Svar från Svensk Kylservice AB

Hej, vi ber om ursäkt för detta. Sebastian jobbar inte längre kvar hos oss.

Lena Ö
Skrev om Svensk Kylservice AB

Snabb service och trevligt bemötande i telefon

Gun G
Skrev om Svensk Kylservice AB

Trevligt bemötande och fina killar som hjälpte mig. Stort tack.

Jonas F
Skrev om Svensk Kylservice AB

snabb återkoppling med offert och utfört arbete,

Magnus L
Skrev om Svensk Kylservice AB

Ordentligt utfört arbete men noggranhet och ödmjukhet. Väldigt lyhörd personal som försöker tillmötesgå önskemål! Jag fick äran att träffa Matteo som var jättesnäll och även med frågvisa barn så jobbade Matteo på och uppträdde snällt mot barnen :) underbar människa ! // Magnus landsem

Andreas K
Skrev om Svensk Kylservice AB

Byte ut min frånluftvärmepump utan problem, duktigt tekniker på plats och städade efter sig, bra när de gör allt VVS/EL installation.

Ola B
Skrev om Svensk Kylservice AB

Bra service, utan problem enl ök

Hans A
Skrev om Svensk Kylservice AB

Mycket bra tekniker som kom och servade bergsvärmepumpen. Kompetent och trevlig! Dom kunde varit lite snabbare att svara på mejl.

Bernt A
Skrev om Svensk Kylservice AB

Snabb och bra hantering av mitt ärende. Från offert till leverans och installation av min värmepump.

Pertti K
Skrev om Svensk Kylservice AB

Allting gick jätte smidigt från förfrågan till utförandet. Servicetekniker var mycket trevligt, pratsam och tog tid på sig att ”se” kunden. Kan varmt rekommenderas.

Elisabeth L
Skrev om Svensk Kylservice AB

Jag hade beställt service på två luftvärmepumpar. De skulle höra av sig när de hade tid att utföra servicen. Jag hörde inget så jag kontaktade dem igen. Då fick jag en tid när det skulle utföras. Teknikern kom på utsatt tid som de lovat och utförde servicen. Fakturan kom med samma pris som i offerten. Jag är mycket nöjd.

Daniel A
Skrev om Svensk Kylservice AB

Bra diskussion från början till slut. Beställde två stycken som gick ganska fort att få till. De såg till att allt gick bra med installation etc.

Staffan T
Skrev om Svensk Kylservice AB

Helt ok. Appen funkar inte med sparat tidsschema. För lite service med det

Joakim H
Skrev om Svensk Kylservice AB

Det började lite struligt med två ombokningar på grund av sjukdom, men projektledaren Christian tog det verkligen på allvar och kom själv ut för att lösa situationen – stort plus för engagemanget! Montören, Krille, som sedan gjorde jobbet var väldigt lösningsorienterad och noggrann. Resultatet blev toppen och vi är jättenöjda med arbetet.

Christina F

Trevligt och professionellt bemötande

Hans R
Skrev om Svensk Kylservice AB

Bra pris. Snabb återkoppling och trevligt bemötande

Karin H
Skrev om Svensk Kylservice AB

Fantastisk trevlig kille dom var he. mma hos oss. Nu förstår vi mer hur en värmepump fungerar. Den värmer hela nedervåningen,underbart

Ida E
Skrev om Svensk Kylservice AB

Trevligt bemötande från start till slut. Mycket trevlig och hjälpsam tekniker på plats.

Ewon W
Skrev om Svensk Kylservice AB

Den installation jag önskade av en luft-luft värmepump med två inomhusdelar ansåg jag krävde en utvärdering av hur installationen skulle genomföras på plats. Detta ställde Svensk Kylservice upp med inom några dagar från första kontakt varefter jag fick en offert där tidpunkten för installation med marginal motsvarade min förhoppningar. Installationen genomfördes på en dag utan behov av några tillkommande ändringar. All kontakt med Svensk Kylservice har varit mycket professionell med snabba svar på frågor och tillkommande...

Robert A
Skrev om Svensk Kylservice AB

Professionellt bemötande och snabb service.

Philip L
Skrev om Svensk Kylservice AB

Körde till fel adress. När de tillslut kom hit gjorde de en standardservice trotts att jag önskat en felsökning och reparation. Problemet jag hade med värmepumpen var kvar efter servicen.

Aziz B
Skrev om Svensk Kylservice AB

Mycket bra engagemang och tillgänglighet

David F
Skrev om Svensk Kylservice AB

Vi är nöjda kunder efter att ha anlitat Kylservice, Göteborg. Installationen gick smidigt, och även om några mindre estetiska detaljer behövde justeras i efterhand, åtgärdades dessa snabbt och utan krångel. Montörerna var skickliga och professionella i sitt bemötande, vilket vi verkligen uppskattade. Säljaren vi haft kontakt med gjorde ett mycket bra jobb – vi fick tydlig och hjälpsam vägledning genom hela processen, och kunde diskutera för- och nackdelar med olika luft-luftvärmepumpar innan vi bestämde oss. Tack för ett...

Nicklas A
Skrev om Svensk Kylservice AB

Ringde och bokade tid. Återkoppling . Kunnig och var noga med att visa div saker.

Kico M
Skrev om Svensk Kylservice AB

Jag blev bemött på bro set och fick snabba svår . Jag förväntade meg snabb ock bro installation . Dom garde de . Jag köpte Qvantum värmepump , killarna va bra på alla set ock garde bro sit job .

Henrik W
Skrev om Svensk Kylservice AB

Både säljare och installatör hos Svensk Kylservice var trevliga och lätta att ha att göra med. Jag fick bra förklarat för mig av installatören, om diverse saker kring vatten- och värmesystemet, och fick instruktioner och tips kring underhåll och skötsel. Jag behövde inte heller betala extra för den längre transporten och resan för installatörer, trots att jag bor några mil från centrala Göteborg. Jag skulle definitivt rekommendera företaget till andra som ska köpa och installera värmepump, i mitt fall en frånluftsvärmepump.

Lars L
Skrev om Svensk Kylservice AB

Installation av värmepump utfördes alldeles utmärkt plus icke offererat arbete, vilken service, mycket bra! Dock dåligt med information om wifi-gränssnitt vilket jag fick söka upp företaget efteråt för att få. Fick då bra instruktioner från säljaren för detta.