Snygg installation. Bra tekniker.
Svensk Kylservice AB
Välkommen till Svensk Kylservice - Vi är din helhetsleverantör av värmepumpar i hela Göteborg med omnejd. Vi har drygt 20 år i branschen och vi erbjuder effektiva och energismarta värmepumpar och kylanläggningar för både privatpersoner och företag. Under uppbyggnaden av den verksamhet vi idag bedriver har energioptimering varit...
642 omdömen om Svensk Kylservice AB
Sedan starten hos Reco 2017
Trevliga killar som både sålde in och installerade
Vi är nöjda med installationen. Allt gick enligt plan. En stor eloge till installatören Simon.
Jag hade en mycket bra dialog med Jan på Svensk Kylservice vilket ledde fram till att bestämde mig för en Mitsubishi LN35 (Luftvärmepump). Installationen sköttes utmärkt av Mateo och jag blev mycket nöjd. Överlag är jag mycket nöjd med bemötandet och servicen.
Tog in två offerter på luft-vatten-värmepump och Svensk Kylservice var tydligt billigare för likvärdig modell. Effektivt besök på plats (den andra leverantören försökte lösa det över telefon och mail vilket inte kändes helt seriöst), snabb leverans och installation. Installatörerna var duktiga och löste alla småproblem som dök upp. Resultatet blev perfekt och enligt plan.
Bra bemötande. Kunnig tekniker, som förklarade och gav bra råd. Tog god tid på sig och jobbade noggrant.
Snabb leverans på utsatt datum. Liten miss i bokning av elektriker, men samtidigt smidigt och snabbt hanterat.
Trevlig snabbt och proffsigt!!
Allt fungerade alldeles utmärkt
Blev väldigt bra mottagen när jag tog kontakt med er och fick snabbt trevligt hembesök , kom snabbt hem en riktigt trevlig kille och installerade. Är så nöjd ifrån början till slut
Mycket trevlig o kunnig han är smidig
Vi kände oss mycket trygga i vårt köp o montering. 2 stycken väldigt kompetenta kylteckniker monterade vår pump på några timmar vi fick dessutom goda råd för optimal funktion Kan varmt rekommendera priset var dessutom mycket bra Bosse
Very professional did the work on time. I would certainly recommend them.
Mycket nöjda med både bemötande och utförande. Vi anlitade Svensk Kylservice för byte av bergvärmepump samt installation av frikyla till vårt FTX-system. Från första kontakt har de varit engagerade, kunniga och hjälpt oss att hitta den bästa lösningen för oss till rätt pris. Vi uppskattar också att de gjorde ett platsbesök för att förvissa sig om rådande förutsättningar. Vi hörde av oss till sex olika entreprenörer och Svensk Kylservice AB blev det självklara valet för oss. Kan varmt rekommenderas!
Ville ha luft-luft. Hade/har ingen koll alls. Googlade/AI-ade. Kontaktade tre företag för offert (Mitsu,Hero,35). SKAB kontaktade mig omgående. Inom en vecka gjordes hembesök på en fredag. På måndagen fick jag offert på som var OK. Två veckor senare gjordes installationen. Allt fungerade hur bra som helst.
Trevlig och serviceminded personal. Bra priser. Rekomenderas varmt!
Trevlig servicetekniker.fick bra information och hjälp
Nöjda med kostnadsfri konsultation, beställning samt installationen.
Riktigt bra tekniker som utförde jobbet , trevligt kundbemötande från teknikern
Tack så mycket Per! Jag skall framföra det til teknikern
Trevligt bemötande och snabb återkoppling vid första kontakten. Bra åtgärdsförslag och tidsplanering. Trevliga och kunniga tekniker.
Snabb och smidig installation av ny frånluftsvärmepump!
Mycket bra service och återkoppling med service av vår bergvörme.
Trevliga killar Snabba och med bra lösningar
Vi anlitade Kylservice pga vår sons rekommendation. Vi blev glad av deras bemötande och nöjda av utförandet av arbetet och fasta priset. Rekommenderas!
Trevlig montör. Snabb och effektiv.
Snabb trevlig hjälp när vår gamla varmvattenberedare lade av. Snabbt besök/offert och byte två dagar senare. Snyggt och pydligt. Helnöjd.
Bra, trevliga snabba! KLart på en dag - två aircon inne och ett utomhusaggregat. toppklass
Rekommenderar starkt Svensk kylservice. Proffsiga och väldigt tillmötesgående, 10/10 ⭐️
Bra bemötande, lyhörda framför allt honom man ringer och bokar till. Serviceminded.
Så bra och snabb service! Alltid lika nöjd med Svensk Kylservice!
Mycket bra! Offerten stämde mot installationen. Väldigt bra och informativ montör. Vi är riktigt nöjda.
Extremt trevlig och hjälpsam installatör.
Allt gick smidigt till och Teo var bra.
Kompetenta och duktiga med ett otroligt bemötande!
Trevligt bemötande och snabba på att svara. Bra service!
Bra service men svårt att få kontakt med någon under semesterperioden frö frågor om när firman skulle påbörja sitt arbete hos oss. Kan inte sätta något betyg ännu då jobbet inte är klart. Ger en 3:a nu men det är inte något slutbetyg.
Bra bemötande men en sned installation av rördragning från innedel till utedel på värmepump!
Trevliga, professionella och lätta att göra med.
Mycket bra installation där allt ingick och där de dessutom gjorde saker som inte var angivna från början, t ex nydragning av all EL till pannan.
Som vanligt bra service och trevlig bemötande. Dessutom snabb hjälp trots semestertider.
Trevligt bemötande, proffsigt utfört arbete.
Mycket bra service dom löser problemet
fantastik service och bemötande av tekniker som kom enligt överenskommelse i tid
Bra och trevligt bemötande från både säljare och installatörer.
Svarade direkt, löste problemet och kom ut till oss enligt plan. Ett fullgott jobb med en acceptabel taxa.
Snabb offert och snabb montering. Trevlig montör.
Installation snabbare än jag hade räknat med. Allt blev väldigt bra med aggregaten både invändigt och utvändigt.
Företaget som tidigare har servat min luft/vattenvärmepump hade inte hört av sig på över tre år, trots att de vanligtvis brukar kontakta mig när det är dags för service. Därför tog jag kontakt med Svensk Kylservice efter att ha sett deras många positiva omdömen på Reco. Redan vid första telefonsamtalet kom vi överens om att en tekniker skulle komma hem till mig samma dag för att bedöma arbetet. Det gällde både service av värmepumpen och flytt av utedelen. Teknikern kom på utsatt tid, gick igenom förutsättningarna och gav...
Bra service från första kontakt Riktigt bra killar som var här och monterade
Snabb offert, väldigt god kommunikation och väldigt trevligt bemötande från både säljare och installatör.