Mycket bra! Ann-Katrin är en duktig lärare som har förmågan att få med alla i utbildningen! Hon har förmågan att ta hänsyn till olika förkunskaper hos deltagarna.
Svenska HLR-Utbildarna AB
Välkommen till Svenska HLR-Utbildarna AB! Vad kan vara viktigare än egentligen allt om inte livet. Vi på Svenska HLR-Utbildarna har erfarenhet av riktiga händelser i form av hjärtstopp och vet vad vi pratar om. Våra licensierade instruktörer är stationerade runt om i vårt avlånga land. Från Dalarna, Gästrikland, Västmanland...
24 omdömen om Svenska HLR-Utbildarna AB
Sedan starten hos Reco 2022
Jättetrevligt och bra bemötande. Vår förväntningar var att fräscha upp kunskapen inom HLR för oss som gått kursen innan och lära de som inte gått tidigare hur man hanterar HLR. Det lyckades väldigt bra. HLR-Utbildning: Riktigt bra upplägg med en fantastiskt bra lärare: Afrodite Jonasdotter. Jag har bra hört positiv återkoppling från alla som gick utbildningen. Toppen!
Tack Elin för ditt omdöme. Alltid roligt att höra att våra insatser är uppskattade.
Vi hade HLR-utbildning för vår produktionspersonal i Växjö för några veckor sedan. Jag var själv inte delaktig i utbildningen, men hade kontakt med er och följde även upp hur dagarna hade varit. Jag fick bara positiva kommentarer och en stor eloge till Benny från Livtjänst som utförde utbildningen. Han gjorde stort intryck på medarbetarna och var väldigt pedagogisk, höll det på en enkel nivå och trevlig.
Tack Josefin för ditt omdöme.
Stålande mottagande från första kontakt till utbildning. Mycket bra utbildning och handledare som fick toppbetyg av personal vid intern kursutvärdering.
Tack Maria, Mattias tackar för ett välkomnade mottagande. Vi ses snart igen
Väldigt bra utbildning med bra utbildningsledare. Tydliga och bra instruktioner, mycket praktisk övning med docka, vilket var väldigt bra.
Tack Christin för ditt omdöme och fortsatt förtroendet att få utbilda er i HLR.
Bra utbildning. Duktiga instruktörer
Tack Isabell och tack för förtroendet att få utbilda er i HLR
Proffsigt men lättsamt, lagom mycket information. Skulle absolut rekommendera HLR utbildarna.
Tack Karolina för förtroendet och ert omdöme :)
Mycket bra och professionell kurs .
Tack Markku. Ta hand om er så ses vi igen 2024 :)
Vi köpte HRL-utbildning för grupp. Givande och bra! Vi är supernöjda och rekommenderar starkt!
Tack för att vi har förtroendet att även utbilda hjältinnor
Mycket bra utbildning i Hjärt- & lungräddning inkl hjärtstartare Tajta och snabba övningar på ett förståeligt sätt Mycket bra undervisare
Tack Lars-Erik, och tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. Vi ses snart igen //Fredric
Via telefon. Trevligt och bra. Mycket bra instruktör som utbildade i HLR
Tack Jenny, och tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. Vi ses snart igen //Fredric
Tydlig och mycket bra kurs. Bra med praktiska övningar
Tack själv, och tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. Vi ses snart igen //Fredric
Bra bemött vid bokning, väl genomförd utbildning i HLR, kunniga och duktiga instruktörer.
Stort plus till vår lärare/instruktör som var väldigt kunnig och pedagogisk. Alla var väldigt nöjda.
Flexibla med att finna dag och tid för utbildning. Trevligt och lättsamt under utbildningen med utrymme för frågor och praktiskt geomförande. En mycket uppskattad och viktig aktivitet hos personalen.
Tack själv Erika, och tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. Vi ses snart igen //Fredric
blev bra bemött, förväntningar motsvarade utförande, bra och kommer köpa in igen
Tack själv Felicia, och tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. Vi ses snart igen //Fredric
Bra bemötande, relevant information, bra träning och trevligt arbetssätt. På det hela en utmärkt kursverksamhet.
Tack själv Olof, och tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. Vi ses snart igen //Fredric
Bra utrustning & duktig instruktör.
Tack själv BG, och tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. Vi ses snart igen //Fredric
Vi har använt oss av Svenska HLR-utbildarna flera gånger och vi blir alltid lika trevligt bemött. Vi hade senast HLR-utbildning med hjärtstartare. Ledaren fick oss alla att vara engagerade under utbildningen och lärde ut på ett roligt och inspirerande sätt där han utmanade oss bl.a. med frågor och tankar.
Tack själv Marianne, och tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. Vi ses snart igen //Fredric
Proffsiga, bra kvalité på utbildningen - effektivt och koncist, ingen onödig information. Väldigt spot on.
Tack själv Sofia. Vi håller gärna onödig information borta från er :) Tack för ditt omdöme
Trevliga och kunniga, bra upplägg på utbildningen
Tack Jeanette och tack för ditt omdöme :)
Trevliga och enkla att ha att göra med. Väldigt bra utbildning med kunnig kursledare som fick alla "med sig". Vi behövde förnya HLR-utbildningen för vår personal och då vi använt HLR-utbildarna tidigare visste vi att det skulle fungera smidigt och proffsigt!
Tack Ulrika och tack för ditt omdöme.
HLR utbildning för vår personal på Kvarntorpsiten Bra utbildare och engagerad Utbildaren får med sig alla och gör utbildningen intressant. Inget att klaga över
Tack Susanne, och tack för att du tog dig tid att skicka in ditt omdöme. //Fredric
Vänligt bemötande. Kunniga och engagerade utbildare. HLR-utbildning
Tack Björn för ditt omdöme och tack för ett alltid proffsigt bemötande av oss. //Fredric