Svenska HLR-Utbildarna AB
Välkommen till Svenska HLR-Utbildarna AB!
Vad kan vara viktigare än egentligen allt om inte livet. Vi på Svenska HLR-Utbildarna har erfarenhet av riktiga händelser i form av hjärtstopp och vet vad vi pratar om. Våra licensierade instruktörer är stationerade runt om i vårt avlånga land. Från Dalarna, Gästrikland, Västmanland och Närke till Södermanland, Uppland, Stockholm, Götaland och Jönköping med omnejd.
När du anlitar oss får du både grundutbildning men även repetitionsutbildning. Vi påminner dig när det är dags för repetitionsutbildning, så att den investerade tiden och din kunskap inte går förlorad. Vi följer de regler som finns uppsatta av Svenska Rådet för Hjärt-Lungräddning.
Utmärkelser
19 omdömen om Svenska HLR-Utbildarna AB
Sedan starten hos Reco 2022
Bra utbildning. Duktiga instruktörer
skrev om Svenska HLR-Utbildarna AB
Proffsigt men lättsamt, lagom mycket information. Skulle absolut rekommendera HLR utbildarna.
skrev om Svenska HLR-Utbildarna AB
Mycket bra och professionell kurs .
skrev om Svenska HLR-Utbildarna AB
Vi köpte HRL-utbildning för grupp. Givande och bra! Vi är supernöjda och rekommenderar starkt!
Mycket bra utbildning i Hjärt- & lungräddning inkl hjärtstartare
Tajta och snabba övningar på ett förståeligt sätt
Mycket bra undervisare -
Via telefon.
Trevligt och bra.
Mycket bra instruktör som utbildade i HLR -
skrev om Svenska HLR-Utbildarna AB
Tydlig och mycket bra kurs. Bra med praktiska övningar
skrev om Svenska HLR-Utbildarna AB
Bra bemött vid bokning, väl genomförd utbildning i HLR, kunniga och duktiga instruktörer.
skrev om Svenska HLR-Utbildarna AB
Stort plus till vår lärare/instruktör som var väldigt kunnig och
pedagogisk. Alla var väldigt nöjda. -
skrev om Svenska HLR-Utbildarna AB
Flexibla med att finna dag och tid för utbildning. Trevligt och lättsamt under utbildningen med utrymme för frågor och praktiskt geomförande. En mycket uppskattad och viktig aktivitet hos personalen.
skrev om Svenska HLR-Utbildarna AB
blev bra bemött, förväntningar motsvarade utförande, bra och kommer köpa in igen
skrev om Svenska HLR-Utbildarna AB
Bra bemötande, relevant information, bra träning och trevligt arbetssätt. På det hela en utmärkt kursverksamhet.
skrev om Svenska HLR-Utbildarna AB
Bra utrustning & duktig instruktör.
skrev om Svenska HLR-Utbildarna AB
Vi har använt oss av Svenska HLR-utbildarna flera gånger och vi blir alltid lika trevligt bemött.
Vi hade senast HLR-utbildning med hjärtstartare. Ledaren fick oss alla att vara engagerade under utbildningen och lärde ut på ett roligt och inspirerande sätt där han utmanade oss bl.a. med frågor och tankar. -
skrev om Svenska HLR-Utbildarna AB
Proffsiga, bra kvalité på utbildningen - effektivt och koncist, ingen onödig information. Väldigt spot on.
skrev om Svenska HLR-Utbildarna AB
Trevliga och kunniga, bra upplägg på utbildningen
skrev om Svenska HLR-Utbildarna AB
Trevliga och enkla att ha att göra med. Väldigt bra utbildning med kunnig kursledare som fick alla "med sig". Vi behövde förnya HLR-utbildningen för vår personal och då vi använt HLR-utbildarna tidigare visste vi att det skulle fungera smidigt och proffsigt!
skrev om Svenska HLR-Utbildarna AB
HLR utbildning för vår personal på Kvarntorpsiten
Bra utbildare och engagerad
Utbildaren får med sig alla och gör utbildningen intressant.
Inget att klaga över -
skrev om Svenska HLR-Utbildarna AB
Vänligt bemötande. Kunniga och engagerade utbildare.
HLR-utbildning