Professionell och engagerad mäklare som gjorde hela processen smidig och trygg. Snabb återkoppling och bra kommunikation.
Svenska Mäklarhuset Ljungby
Välkommen till Svenska Mäklarhuset och vårt kontor i Ljungby! Vi har mycket god lokalkännedom och arbetar engagerat för att göra din bostadsaffär så framgångsrik som möjligt. Våra mäklare erbjuder personligt anpassad service som möter dina behov och önskemål, eftersom varje bostadsaffär är unik. Vår mäklartjänst är noggrant...
10 omdömen om Svenska Mäklarhuset Ljungby
Redan från vårt första möte visade Artur utmärkt marknadskunskap och professionalism. Jag var inte redo att sälja då, men han höll kontakten i nästan två år och gav regelbundna marknadsuppdateringar tills tidpunkten kändes rätt. Han gav en korrekt bedömning av mitt hems värde och utvecklade en tydlig strategi för försäljningen. Vägledningen som gavs under hela processen var ovärderlig och gjorde skillnad för att attrahera rätt köpare. Artur var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor och höll mig informerad i varje...
Vi blev bra bemötta och han svarade upp till de förväntningar vi hade så vi kan inte vara mer än nöjda och vi kan även rekommendera honom
Goede service en fijne makelaar. Komt afspraken na en geeft snel antwoorden. We zijn goed behandeld door Artur en hij heeft de verwachtingen waar gemaakt. We zijn super blij dat hij ons getipt heeft voor deze woning en dat hij in het weekend de koop heeft kunnen regelen.
Vi tycker att Artur har skött uppdraget mycket bar. Effektivt snabbt och sympatiskt mot oss som säljare och vi tror detsamma gentemot köparna. Tommy och Lena Göransson
Super fint møde med Artur. Dygtig ejendomsmægler ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️✔️
Trevligt och vänligt bemötande. Och professionellt. Kunnig trots sin faktiskt ganska unga ålder.
Kan verkligen rekommendera Artur ter Harkel som mäklare. Mycket trevlig å går lungt tillväga .Snabba svar om man funderar över något. Talar om å hjälper till med allt som ska ordnas med vid flytt. Jag är så glad att jag valde just hans mäklarfirman.LK
Allt gick mycket bra. De frågor vi hade som han inte kunde svara på direkt tog han reda på omgående och återkopplade. Han höll oss uppdaterade under hela affären, och även efter.
Jättebra tycker jag! Trevlig, hjälpsam och förstående. Han svarade även på sms under helger när jag undrade något. Strålande service!