Artur ter Harkel

Svenska Mäklarhuset Ljungby
4.8
Affärer senaste året

Artur ter Harkel är mäklare på Svenska Mäklarhuset Ljungby

Artur ter Harkel har varit registrerad mäklare sedan 2022-04. Artur ter Harkel har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-09 och har fått 36 omdömen med ett betyg på 4.8. Artur ter Harkel har haft 27 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

36 omdömen om Artur ter Harkel

Albin Å
Köpte sitt hus med hjälp av Artur ter Harkel en del av Svenska Mäklarhuset Ljungby

Duktig och pedagogisk. Vi fick hjälp med alla funderingar och frågor. Svarade alltid, även om vi hörde av oss på kvällar och helger.

Jessika S

Jättenöjda över bemötande och mäklarens arbete från start till slut. Rekommenderar verkligen!

Rama B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Artur ter Harkel en del av Svenska Mäklarhuset Ljungby
Ljungby

Kanon bra mäklare, bra återkoppling svara alltid snabbt om man söker upp honom topp betyg 10/10👌

Inger Gunilla Yvonne S
Sålde sitt hus med hjälp av Artur ter Harkel en del av Svenska Mäklarhuset Ljungby
Lagan

Mycket kompetent och trygg mäklare. Kändes som han alltid hade tid för oss då vi hade frågor mm.

Cory Allen S
Lagan

Bra och lyhörd. Lugn, trygg och professionell.

Per-Ola Christopher M
Sålde sin stuga med hjälp av Artur ter Harkel en del av Svenska Mäklarhuset Ljungby

Väldigt trygg upplevelse att sälja med Artur ! Löpande kommunikation kring process och visningar. Ambitiös och vill göra det rätta , inte det snabbaste. Välinformerad och läser på om det behövs .

Danielle Bernadette Helene Marie V

Artur har hjälpt oss på ett mycket bra sätt, även om det ibland var en riktig utmaning med all kommunikation mellan de intresserade. Vi uppskattade verkligen att vi själva fick stort inflytande över processen och att han var lyhörd och tänkte bra tillsammans med oss. Dessutom behärskar Artur flera språk, vilket gör det möjligt att nå ut till ett bredare nätverk. Vi rekommenderar honom varmt!

Siv Ingegerd Maria O

Bra bemötande och regelbundna uppdateringar i försäljningsprocessen. Professionell och hjälpsam i alla frågor gällande ekonomi och allmänna råd. Allt gick både snabbt och smidigt.

Micael H
Köpte sin stuga med hjälp av Artur ter Harkel en del av Svenska Mäklarhuset Ljungby

Har bara positiva saker att säga om Artur när det gäller köpet av ett objekt nyligen. Var engagerad och noggrann, snabb affär och ett trevligt upplägg med mötet med säljare. Mina varmaste rekommendationer. Mvh Micael Holmstrand

Nina L

Jag upplevde att han också stod på köparens (vår) sida och gav oss goda råd, bra hjälp och ärlig information. Mycket trevlig vid all kontakt. Han har vårt fulla förtroende.