Svenska Målerikompaniet AB
Välkommen till Svenska Målerikompaniet AB!
Vår styrka är flexibilitet och snabb service med lång erfarenhet och många återkommande kunder.
Vårt mål är att du ska kunna anlita ETT företag till ditt nästa byggprojekt istället för att anlita flera företag. Vi kan hjälpa dig med allt från snickeri, vvs, el och plattsättning, till golvläggning, golvslipning, hyllor, skåp, garderober samt mycket mer.
Inga uppdrag är för stora eller små för oss. Du kan anlita oss oavsett om du är privatperson eller företag. Varmt välkommen att be om en kostnadsfri offert!
Utmärkelser
77 omdömen om Svenska Målerikompaniet AB
Sedan starten hos Reco 2019
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Nöjda med både samarbete och genomförande av uppdraget!
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Tommy på Svenska Målerikompaniet är duktig och bra målare. Han hjälpte oss med att måla och tapetsera vårt sovrum. Vi är mycket nöjda med hur arbetat utfördes.
sven- arne wennerberg -
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Tommy & co fixade ett arbetsrum och renoverade badrum i min lägenhet. Det är andra gången som jag anlitar Svenska målerikompaniet för renovering och liksom förra gången blev allt jättefint! Rekommenderas varmt!
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Vi är nöjde med arbetet som de gjorde.
De uppfyllda alla krav som vi hade -
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Vänligt och bra bemötande, har inget att klaga över.
Beställde målning av kök samt lackering av köksluckor. -
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Trevligt och proffsigt. Hade kontakt med flera företag men fick bäst pris och snabbast återkoppling av Svenska Målerikompaniet. Jobbet var väl genomfört (tapetsering av fondvägg) och det hela gick väldigt smidigt. Kommer absolut att använda dom igen när jag ska måla eller tapetsera.
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Vi anlitade Svenska Målerikompaniet för målning/tapetsering av innertak och väggar i princip hela huset. Dessutom var de projektledare vid renoveringen av vårt kök och skötte samordningen av snickare, elektriker och VVS.
Vi har bara gott att säga om Tommy och hans kollegor. De kom med flera bra förslag på förbättringar under arbetets gång och var måna om att slutresultatet skulle bli bra, vilket det verkligen blev! Vi kommer absolut anlita Svenska Målerikompaniet igen nästa gång vi behöver hjälp. -
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Toppen bra, trevliga, duktiga!
Målat tak, tapetserat och lag matta.
Rekommenderas starkt. -
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Jag är mycket nöjd med genomförandet och resultatet av målning av tak/utbyggnad över källartrappa utomhus.
Proffsigt och snyggt resultat som passar bra in med huset. -
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Kom med extremt kort varsel.
Glatt humör och god service. -
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Vi hade hört bra saker om denna firma men är inte särskilt imponerade själva. Vi fick vårt hus målat under sommaren och både chef och förman lyste med sin frånvaro, annars hade vi kanske fått en bättre upplevelse.
Målarna som var hos oss skräpade ned och var väldigt osmidiga i hur de la upp jobbet, saker missades och sköts upp till senare tillfälle vilket resulterade i onödigt lång tid innan jobbet var klart och många backjobb.
Utöver fasaden skulle även ytterdörrar målas och då valde målaren, istället för att spraymåla eller pensla, att rolla med en väldigt grov roller. Resultatet var fruktansvärt! Vid kontakt med chefen skyllde man på väder och vind varför man valt att rolla men tillslut gick man med på att börja om, denna gång med spraymålning. Efter två slipningar (den första slarvigt) och två lager spraymålning så syns dock knottrorna efter den grova rollern än.
Jag kan tänka mig att denna firma är bättre med ordinarie personal på plats, förmannen verkade tex väldigt kompetent de få gånger han var här, men vi är inte särskilt imponerade av det jobb som utfördes hos oss.Tack för att du tagit dig all denna tid att svara på vår omdömesförfrågan. Det är korrekt att målningen av alla 7 huskropparna i er BRF gjordes under sommaren och en del av oss under den tiden var på semester eller på andra jobb under vissa veckor. Era ytterdörrar målades om efter överenskommelse och vid slutbesiktningen visade sig att ingen var missnöjd med vare sig ytterdörrarna eller vårt utförda fasadarbete i övrigt, på dessa 14 bostäder.
Svenska Målerikompaniet AB
Angående din fastighet var det svårt för oss med framkomligheten då det visade sig att ni hade flera inplanerade kalas, middagar och annat som gjorde att vi inte kunde vara lika effektiva i vårt arbete, utan fick avbryta om börja om vid flera tillfällen, då vår arbetsplan inte passade er. -
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Jag anlitade Svenska Målerikompaniet för spackling och målning av tre rum i min lägenhet. De var snabba på att svara och erbjöd ett bättre pris än konkurrenterna. Mycket bra kommunikation och de gjorde ett superbra jobb.
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Jättetrevligt och proffsigt bemötande. Fint utfört jobb.
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Jag anlitade Svenska Målerikompaniet. Det kändes bra från början med Tommy. En professionell och tydlig man med bransch erfarenhet. Han skickade rätt person för att måla och spackla om tak, väggar samt snickerier, byggde om köket.
Tommy är en rak och tydlig man och han fanns alltid där om man behövde bolla något. Det var fantastisk att arbeta med honom och hans hantverkare gjorde ett perfekt jobb.
Självklart rekommendera jag företaget till alla. Finns inga bättre!Stort tack för ditt fina omdöme Haidar och att du tog dig tid att svara. Jag ska ge dina ord vidare till berörda snickare och målare. Det känns verkligen kul att du är nöjd med köket som våra snickare slutförde och hela måleriarbetet. Jag hoppas vi kan få vara behjälpliga även vid dina framtida projekt. /Tommy
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Vi har anlitat Svenska Målerikompaniet i omgångar under de senaste 10 åren och alltid varit nöjda. Man kan lita på att att arbetet blir professionellt gjort och med en yrkesstolthet som alltför ofta saknas. De täcker in helheten och har målat, dragit rör, kaklat badrum, kopplat el och snickrat hos oss. Tack vare deras gedigna erfarenhet har vi flera gånger fått råd som förbättrat slutresultatet.
Vi tvekar inte att ge dem det högsta betyg och rekommenderar den varmt.Måste själv passa på att tack för Ert förtroende under alla dessa år! Vi är lika glada som ni när vi får lov att komma och fixa till det åt Er, på bästa sätt. Jag kommer att framföra de fina orden till samtliga hantverkare som hjälpt till under er senaste uppdatering av bostaden. /Tommy
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Trevligt och glatt bemötande och strålande resultat.
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Gott bemötande, inlyssnande chef och personal, alla förväntningar uppfyllda!
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Alltid bra bemött och får alltid svar snabbt. Ett bra jobb utförs.
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Väldigt trevligt bemötande, höll tidsplanen och vi är mycket nöjda över tapetseringen i vårt nya kök. Utmärkt service, kan varmt rekommendera!!!
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Duktiga målare, bra service. Ordning och reda!
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Bra bemötande, och gjorde ett snyggt jobb.
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Proffsigt bemötande, väldigt fint och noggrant utfört arbete (renoverade sovrum och hall). Lyssnar in kundens behov. Rekommenderas.
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Bra kommunikation, fint resultat.
Rekommenderar! -
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Utmärkt resultat. Bra service och snabbt jobbat
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Jag kan varmt rekommendera Tommy och svenska målerikompaniet för måleriarbeten och tillhörande renovering. Jag målade om min lägenhet och passade på att renovera kök och lägga nytt golv samtidigt. Tommy skötte hela projektet och gjorde det mycket bra. Tommy lyssnar, är tydlig med vad gäller och mycket mån om att göra ett bra och noggrant arbete. Jag är nöjd med resultatet, tackar för arbetet och önskar er lycka till framöver.
//Nils -
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Bra bemötande av företaget. Vi förväntade oss en fräsch målning köket, och det fick vi!
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Jag fick mitt sovrum målat på en väldigt kort tid, resultatet var mycket bra, de var även väldigt snabba och trevliga.
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Tommy med underentreprenör har hos oss färdigställt en entréhall (klinker, snickerier, tapet och målning), och har stått för ett fantastiskt bra jobb.
Själva hantverket är bra och snabbt utfört, och det som tar betyget till fantastiskt är helheten. Från första dialog innan offert till faktura så har allt gått så smidigt. Bra dialog, trevliga personer som dykt upp per ök och arbetade effektivt, även bra koordinerat mellan UE så hela jobbet löpt på oavbrutet tills allt var klart.
Stort tack till Tommy, Adam, Bartek, Magnus och Måns! -
Supertrevliga och jätteduktiga!
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
- Ytrenovering av en lägenhet: tapetsering, golvläggning, måleri och lite snickeri, mindre arbeten med el och badrum
- Ett utmärkt noggrant och snyggt utfört arbete! Toppklass.
- Allt utfört enligt önskemål, men företaget föreslog även förändringar som gjorde resultatet bättre
- Tät kontakt och dialog under arbetets gång
- Förträfflig tillgänglighet
- Tidsplanen hölls
- Varsamhet med möblemang och föremål
- Mycket trevligt bemötande, gäller alla inblandade i arbetetStort tack för dess fina ord Katri. Det berör oss alla och jag ska framföra det till samtliga inblandade, både inom mitt företag och till övriga samarbetspartners; snickare, elektriker och VVS-medarbetare. Vi är alla både stolta och glada när kunden känner sig nöjd både under och efter slutfört arbete. Allt gott. /Tommy
Bemötandet bra
Förväntningarna var ganska stora. Men det vi inte tyckte var OK var offerten, den levde inte upp till förväntningarna. Man borde på offerten specificera bättre de extra kostnaderna som tillkommer.
Servicebil, sophantering, bärhjälp mm; kostnader per dag alt timme.
Jag köpte målning och tapetseringHej Kerstin och tack för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme.
Svenska Målerikompaniet AB
Vi gör vårt bästa för att skriva så tydliga offerter som möjligt, alltid med vilka arbetsmoment som ingår respektive vad som tillkommer. Både gällande servicebilar, sophantering och i Ert fall flytt av möbler, tavlor mm skrivs detta in tydligt i varje offert, så även i Er.
Vi hoppas att vårt arbete är väl utfört och att ni är nöjda med slutresultatet. /Tommy -
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Bra bemötande och väl utfört arbete vid flera tillfällen då jag behövt hjälp med mindre måleri-jobb.
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Anlitade företaget för att måla flera rum i lägenheten. Professionalt bemötande, professionalt hantverkare, professionalt arbete, snyggt slutresultat. Väldigt nöjd kund!
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Smidig planering, och ett utmärkt utfört arbete. Väldigt trevlig hantverkare som var mån om att det skulle bli så bra som möjligt!
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Målning av fasad och fönster.
Mycket nöjda med resultatet och leveransen.
Kunnigt, effektivt och hänsynsfullt manskap. -
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Mycket seriösa och kommer punktligt enligt överenskommelser.
Arbeten snyggt utförda och Tommy är väldigt lyhörd. Dock kan det ta lite tid för att få offerten.
De uppfyllde förväntningarna till fullo och arbetet gick fort och galant.
Jag lejde dem för ommålning av först ett kök och 1 år senare för två sovrum.
Nu återstår vardagsrum, hall samt lite arbete i badrummet som jag hoppas ska bli avklarade innan vintern.
Tummen upp för Svenska Målarkompaniet. -
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Trevliga, kunniga och punktliga! Arbetet flöt på enligt tidsplan och resultatet blev superbra! Jag är så nöjd 🙏👌
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Väldig duktig och kunnig personal som gjorde ett fantastiskt jobb!
Mycket proffsigt.
Strukturerad offert
Tydlig tidsplan som hölls väl, t.o.m. färdig innan utsatt tid
Mycket proffsigt jobb
trevlig personal
Vi är helnöjda! -
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Väldigt duktiga och trevliga målare. Mycket nöjd med resultatet.
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Spackling och målning av tak.
Snabb och bra service, hjälpsamma och anpassningsbara.
Mycket nöjda med resultatet! -
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
De har varit min målarfirma jag har anlitat i flera år. I både hus och lägenhet jag haft. Jag vet att jag får ett bra jobb gjort och om det inte funkar så fösöker de ordna problemet till det bästa. Man kan verkligen lita på dem och så klart rekommenderar dem varm. Skulle aldrig gå till någon annan
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Tiptop som vanligt! Anlitar inga andra helt enkelt :)
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Målning av vardagsrum, kul när man får folk som kan sitt yrke!
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Samarbetat med Svenska målerikompaniet i över 10 år, alltid bästa resultat! Trevlig och kunnig personal!
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Alltid glada, professionella och noggranna, håller tid och offert. 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Vi har anlitat Svenska målerikompaniet vid flera tillfällen, såväl fasadmålning som inomhusmålning . Alltid seriöst och professionellt utförda arbeten. Tydliga offerter och tydlig kommunikation före och under arbetet. Rekommenderar firman starkt!
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Svenska Målerikompaniet hjälpte oss med att renovera hallen och vardagsrummet, inklusive nya innertak, nya ytskikt, golvslipning, spackling och målning samt flytt av vindslucka och installation av spottar och ny ytterdörr. Resultatet blev jättebra och hela projektet löpte på smidigt. Rak, tydlig kommunikation och hög tillgänglighet, samt stor hänsyn till att vår familj behövde få vardagen att funka under tiden. Rekommenderas varmt!
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Renoverade min dotters lägenhet. Målade väggar och tak, bytte golv och lister. Lägenheten blev som ny! De gjorde även extra jobb och såg vad som behövde göras. Vi är mycket nöjda med arbetet, de höll tidtabell och är lätta att få tag i. Rekommenderas varmt!
skrev om Svenska Målerikompaniet AB
Professionella, trevliga, effektiva och jättefint resultat när vi fick hjälp att måla om nedervåningen. Vi är jättenöjda!