Svenska Neptun AB

Svenska Neptun AB

Ring 070-720 56 35 www.neptunbath.com
Omdömen totalt
1
Snittbetyg
1.0

Om företaget

Svenska Neptun AB - Prisledaren med Skandinaviens största sortiment av bubbelbad! Alla kar designas i Sverige. Återförsäljare i hela landet. Vår filosofi är: Tillverka marknadens bästa bubbelbad!

Skriv ett omdöme

1 omdömen om Svenska Neptun AB

Visar 1 omdömen med 1.0 i snittbetyg
LINDA S
Skrev om Svenska Neptun AB

Vi köpte ett massagebadkar 2021 märke Neptun av Svenska Neptun. Det var inte ett förstahandsval att köpa ett så dyrt massagebadkar men det blev det till sist, vi trodde att detta märke och just att det var väldigt dyrt så skulle det vara av superkvalitet… NOT!!! När vi och våra hantverkare packar upp vårt massagebadkar så är det ett jack i vårt splitternya badkar…. Vi har skickat ett flertal mail till Neptun och bett om hjälp och ifrågasatt varför ett helt nytt svindyrt massagebadkar kommer med ett jack, det har... 

Svar från Svenska Neptun AB

Hej Linda, det var mycket tråkigt att du har fått dessa problem, vi vill gärna hjälpa dig. Dock kan vi inte hitta någon information om vad du har köpt för produkt, vi kan inte heller hitta någon felanmälan från dig. Kan du berätta var du köpt badkaret och har du ett order eller fakturanummer eller har du ett felanmälan nummer från vår support? Ett fyrsiffrigt nummer. Återkom gärna snarast så vi kan hjälpa dig. Får beklaga detta men vi hittar absolut inga uppgifter angående ditt ärende.

Filtrera omdömen