Svenska Testamenten

Svenska Testamenten

svenskatestamenten.se
  • Badge2025
4.7

Svenska Testamenten är experter inom arvs- och familjerätt, och blev år 2023 en av Sveriges mest inflytelserika juristbyråer. Vi erbjuder innovativa lösningar för arvsrättsliga och familjerättsliga dokument samt kompletterande avtal för dessa. Vår tjänst är baserad på avancerad AI-teknik tillsammans med specialistutbildade jurister....

426 omdömen om Svenska Testamenten

Ellen B
Skrev om Svenska Testamenten

Nöjd med bemötandet. Hade en jurist som jag var väldigt nöjd med. Fick ej info när hon försvann! Oklart vem som nu är min jurist. Jag har allt jag behöver hos detta företag

Elise V
Skrev om Svenska Testamenten

Kan varmt rekommendera Isak och Paul Burton. Mycket bra bemötande samt visar stor kunskap om arvsfrågor.

Sven Daniel N

Kompetent. Kunnigt bemötande väldigt trevligt

Agneta Teresia N

Proffs på rätta stället! Mkt Väl omhändertagande SUPER

Eva Christina G
Skrev om Svenska Testamenten

Fick en beskrivning på vad ett testament var och varför det är bra att ha ett testament. Tommy pratade så man förstod inga svåra ord och utläggningar enkelt och bra. Dessutom var Tommy trevlig och rolig så jag är mycket nöjd med vårat samtal. Jag rekommenderar honom gärna till andra kunder.

Ulf Peter J
Skrev om Svenska Testamenten

En mycket trevligt samtal, även lite roligt ibland så man kände sig bekväm med nåt som är helt okänt. Vid frågor så fick man det förklarat så man förstod vad som gällde. Inga oklarheter så här långt. Känner mig mycket nöjd med detta.

Kent Martin D
Skrev om Svenska Testamenten

Beställde testamente till vår familj. Var ett bra samtal, vi lärde oss och det blev en trygghet. Blir bara så frustrerad när jag nu flera gånger beställt "gratisboken" Förstår ju nu att jag är inte intressant, vi har ju redan köpt tjänsten

Svar från Svenska Testamenten

Hej Kent, Jag förstår verkligen hur det här kan kännas – och låt mig säga det rakt och utan omsvep: du är inte bara viktig för oss, du är viktigare nu än någonsin. När en familj redan har gjort sina dokument hos oss så börjar en annan typ av relation – den långsiktiga. Det är därför ni alltid har fria ändringar på allt ni har gjort, livet ut. Det är så en trygg juridisk relation ska fungera. Att du hamnat utanför utskicket är inte en värdering av dig. Det är mitt fel – och bara mitt. Vi får in hundratals beställningar...

Lilian K
Skrev om Svenska Testamenten

Bra hjälp och effektivt. Positivt och bra bemötande.

Eva A
Skrev om Svenska Testamenten

Detta är något man inte vill tänka på. Det är ju bra att någon tar tag i det.

Bo Krister T
Skrev om Svenska Testamenten

Tack för sakligt o fint genomgång av vårt testament ha det gott

Eva Gunilla S
Skrev om Svenska Testamenten

Det var ett mycket trevligt samtal med jätte bra bemötande och lättförståelig information Tack för hjälpen

Helene Elisabeth H H
Skrev om Svenska Testamenten

Har fått fin hjälp och bra information om framtidsfullmakt och testamenten. Kasper var toppen på att förklara och lösa mina frågor. All heder åt Kasper.

Agneta Susanna R
Skrev om Svenska Testamenten

I en svår situation blev vi lugnade och bemöttes av professionell personal som sakligt och effektivt hjälpte oss förstå och komma fram till en bra lösning. Tack Isak Burton du är en stjärna för oss.

Marie-louise C
Skrev om Svenska Testamenten

Bra upplevelse. Allt gick smidigt. Min advokat Jens var super bra .

Gun Kristina Marie P
Skrev om Svenska Testamenten

Vi skrev testamente och gåvobrev mellan makar för att utesluta särkullebarn. Trevligt professionellt bemötande. Svarat och förklarat på alla mina dumma frågor, så jag har förstått det juridiska. Bra uppföljning och det har verkligen känts som att de vill mitt/vårt bästa. Mvh Marie och Johan Persson

Lars E
Skrev om Svenska Testamenten

Snabbt, enkelt o bra bemötande. Kunde inte önska mig något annat.

Claes V
Skrev om Svenska Testamenten

Hej, Svenska Tesetamenten är väldigt bra på att lyssna in och förstå kundens behov, och även ställa relevanta frågor om sådant som är outtalat, otydligt och som bör tas upp i dialogen. Vidare är Svenska Testamenten väldigt pedagagogiska även för t.ex. äldre personer och att kunna föra dialogen och ställa kvalificerande frågor i en logisk och tydlig följd. Kan klart rekommenderas!

Vlado Wlodzimierz B
Skrev om Svenska Testamenten

Proffsig och trevligt bemötande med givande information.

Maria B
Skrev om Svenska Testamenten

Vi var i behov av att skaffa både ett testamente och en framtidsfullmakt. Sakligt och trevligt bemötande av Paul Burton samt proffsigt utfärdad allt det vi önskade utan dröjsmål. Nu känns det bra att det är gjort på proffsigt sätt och kan verkligen rekommendera Svenska Testamenten.

Rune Stefan H
Skrev om Svenska Testamenten

Mycket bra och engagerad service från Svenska Testamenten och Isak Burton. Kan starkt rekommendera deras tjänster.

Ingvar H
Skrev om Svenska Testamenten

Samtalet. var konstruktivt och givande. Sedan är det upp till min son att fälla den sista upplevelse av avtalet och hur väl de föll ut. Mvh Ingvar

Pia M
Skrev om Svenska Testamenten

Hej! Fick otroligt bra hjälp redan innan rådgivningssamtalet, där Paul Burton sammanställer min situation på ett professionellt och tydligt sätt och jag får fullständiga råd om hur jag kan gå till väga och vilka rättigheter jag har. Han lyssnar och ställer frågor under rådgivningssamtalet så att allt uppfattas på rätt sätt. Kan varmt rekomendera deras hjälp! /Mvh Pia Mesina

Malin W
Skrev om Svenska Testamenten

Jag har fått hjälp av Yasmine att upprätta testamente och framtidsfullmakt. Jag ger Yasmine högsta betyg för professionellt bemötande och service. Hon tog sig god tid på att förklara, var lugn och tålmodig samt gav tips kring vad som är bra att tänka på. Hon kändes seriös samt gav intrycket av att hon ville mitt bästa.

Mats Olov H
Skrev om Svenska Testamenten

Bra företag och mycket bra service

Katalin W
Skrev om Svenska Testamenten

Jag hade inga förväntningar då jag gick på ett gratis konsultations träff. Insåg under vårt möte att jag nog behöver hjälp med både formulering av testamente men också med fullmaktbiten om något oförutsett händer mig. Båda dessa saker fick jag hjälp med vilket kändes bra!

Anna-Karin K
Skrev om Svenska Testamenten

Ändring i dokument genomförd snabbt o enkelt

Georg Peder A
Skrev om Svenska Testamenten

Skulle uppdatera och ändra i testamente och framtidsfullmakt. Bra och proffsigt bemötande av Paul, där vi fick våra funderingar besvarade.

Dorota R
Skrev om Svenska Testamenten

👍🏻 jättebra. Fint bemötande trevlig jurist. Bra information.

Hej N
Skrev om Svenska Testamenten

Helt fantastiskt. De fick mig att känna mig trygg

Christina M

Sakligt, vänligt , förtroendegivande

Cassandra I
Skrev om Svenska Testamenten

Väldigt bra & engagerad kundtjänst! Behöver jag hjälp med något, så är det aldrig några problem! Jätte nöjd och känns tryggt att ha gjort ett vårdnadstestamente om något skulle hända.

Gunilla W
Skrev om Svenska Testamenten

Trevligt bemötande och informativt .

Eivor W
Skrev om Svenska Testamenten

Min upplevelse med er är bara positivt inget klagomål här . Jätte bra hjälp med allt tack från mej Eivor och min Man Jonny

Anita S
Skrev om Svenska Testamenten

Bra bemötande, information om förändringar

Eva L
Skrev om Svenska Testamenten

Jättebra människor jag pratat med. Fått mycket hjälp…. Inga dumma frågor finnes

Kent F
Skrev om Svenska Testamenten

Ett bra och professionellt bemötande av de representanter för Svenska Testamenten som vi har haft kontakt med. Vi hade inga förväntningar eller erfarenheter av att skriva testamente innan, men blev positivt överraskade deras bemötande. //Kent

Kajsa Brita E
Skrev om Svenska Testamenten

Bra genomgång av olika möjligheter och olika saker att tänka på

Annika S
Skrev om Svenska Testamenten

Blev møtt med respekt og hjelpsomhet. Fikk hjelp med spørsmål og tanker rundt eget testamente og veiledning til å sette opp et. Jeg og min mann fikk også hjelp og veiledning til både fremtidsfullmakter og ektenskapsförord. Har blitt godt følgt opp både over telefon og mail. Vi har kun gode erfaringer med svenska testamenten.

Shahin A
Skrev om Svenska Testamenten

Bra information och man känner sig trygg.

Maria K
Skrev om Svenska Testamenten

Väldigt fint och professionellt bemötande av personalen. Väldigt bra att man får granska och diskutera relevanta dokument och lagar. Muhammed Ali Warda är världens bästa familjejurist enligt mig. Varm tack! Rekommenderar!

Karin K
Skrev om Svenska Testamenten

Kunnig, hjälpsam och trevlig person.

Anita G
Skrev om Svenska Testamenten

Proffesionellt, effektivt och vänligt bemötande. Kunnig personal med snabb leverans av överenskommet innehåll.

Anna Carolina K
Skrev om Svenska Testamenten

Tydlig och detaljerat informationsmöte. Kanon med digitalt möte .

Vivi-Ann M
Skrev om Svenska Testamenten

Blev bemött bra Hade inga speciella förväntningar mer än att de skulle hjälpa oss formulera ett personligt brev testamente och att vi har kostnadsfria ändringar. Upplevelse: Vi fick det vi var ute efter och är nöjd med resultatet.

Anne-Lie Y
Skrev om Svenska Testamenten

Bra beskrivning, väldigt tydlig.

Lennart F
Skrev om Svenska Testamenten

Mycket nöjd! Fick hjälp med testamente och framtidsfullmakt. Mycket professionell genomgång, där jag kunde ställa frågor och få tydliga enkla svar. Mycket bra kontakt på mail och telefon. Extra beröm för uppföljning ett halvår senare. Där vi gick igenom hur ändringar går till och även kontaktvägar. Kan verkligen rekommendera Svenska Testamenten.

Mikael A
Skrev om Svenska Testamenten

Trevliga, kunniga, förstående. Gjorde vår process att skapa ett testamente enkelt.

Georgios N
Skrev om Svenska Testamenten

Var i kontakt med Yasmine, väldigt duktig och trevlig jurist. Rekommenderar starkt

Marja R
Skrev om Svenska Testamenten

Bra, fick svar på alla frågor och mer därtill.

Siw K
Skrev om Svenska Testamenten

Trevligt bemötande. Tydlig i att punkter både i testamentet och framtidsfullmakten.