Vi har fått bra respons, men avvaktar lite med vår beställning. Tack för all hjälp!
Svenskt Vattenprov AB
34 omdömen om Svenskt Vattenprov AB
Sedan starten hos Reco 2026
Beställde prover på vårt brunnsvatten i sommarstugan. Snabb o bra service. Första provtagningen blev inte skickad från postens serviceställe i tid, men det var inga problem att få ett nytt provtagningskit.
Bra service med inlämningsställe i närheten så man slipper skicka. Bra med uppföljningssamtal.
Jag ville ha svar angående mikroorganismer, E-colibakterier och Koliformabakterier. Det var snabb leverans av materialet, men svaret dröjde lite för länge.
Enkelt att ta proverna. Enkelt att skicka in i den förpackning som allt kom i. Svaret kom snabbt och när jag ville veta mer så fick jag ett mycket trevligt bemötande när jag ringde. toppen, rekommenderas!
Trevligt bemötande och genomgång av provsvar. Upplevde dock att jag blev helt lurad på hur avancerat det var att montera filtret och allt extra material som behövde köpas till. ”Säljaren” sa att man kunde installera det själv om man var lite händig. Detta är en stor lögn och kostnaden för en firma att installera gick ju på många tusenlappar utöver kostnad för filter och vattenprov.
Bra information om allt man oroat sig för i brunnen.
Ber er återkomma när SVAB redovisat resultat….
Snabb och trevligt bemötande vid svaret.
Det var bra att få veta att det inte var bakterier i vattnet. Även det andra var bra att veta.
Jag fick vänta ett tag innan provet kom, men det var också mitt under sommaren, så kanske semestern spelade en roll. Därefter var det lätt at ta prover och att hitta ett inlämningsställe. När jeg hade fått prov svarat, kunde jag ringa dem och få svar på mina frågor. Jag är nöjd.
Transport via Bussgods från Östersund verkar ha fungerat perfekt. Svaret från Er skickat som ett .pdf dokument är perfekt för mina fortsatta åtgärder. Tack det var andra gången som jag utnyttjade er för vattenprov i vår fritidsfastighet. Då vi inte bor permanent på platsen så är det inga allvarliga varningssignaler om jag har uppfattat resultatet rätt. Ni skriver att vårat vatten är "Tjänligt" och det är bra. //Bernth Dahlin
enkelt att utföra provet, och vi fick snabbt användbara svar
Fick tre provsvar och två av dem var inte ens mina. Deras felskick fick ekonomiska konsekvenser som de absolut inte ville ta ansvar för. Har pratat med laboratoriet de anlitar och tyvärr inte första gången det händer. Alla kan göra fel men att anlita sin ansvarsförsäkring är något de borde vilja göra - men icket. Nästa gång blir det inte svenskt vattenprov.
Snabb och smidig hjälp via telefon och mail. Hade bråttom och kunde hämta provmaterialet fysiskt i Stockholm. Toppen!
Allt fungerade utmärkt, snabbt och utförligt svar.
Bra och tillmötesgående. Lätt att få kontakt.
Enkelt, tydligt, seriöst och väldigt trevliga. Hjälpsamma och snabb service, fick svar på frågor på helgen till och med. Supernöjd.
Utförlig tydlig rapport med förslag på förbättringar Tog lite tid innan vi fick provsvaren
Enkelt att förstå de olika parametrarna
Jag skulle bli kontaktad av dom efter att jag mottagit testresultatet men det har jag inte blivit. När ett företag inte står för det man utlovar så tycker jag att man gjort ett dåligt jobb.
Lätt att göra provtagning själv då man fått ordentlig information om hur det skulle göras. Snabbt svar och bra med uppföljning då ni även ringde upp för att personligen gå igenom vattenanalysen.
Mycket bra bemötande, blev uppringd och fick frågan om jag behövde hjälp med att tyda svaren. Klarade det mesta själv. Mycket nöjd!
Jag hade bara beställt för arsenik och beställningen kom snabbt. När jag öppnade paketet så stämde inte beskrivningen med vad som stod på flaskan. Dessutom stod det inte arsenik utan nånting annat som jag nu har glömt. Efter telefonsamtal och nån omkoppling så fick jag veta att det inte spelade någon roll. Men för mig gjorde de det. Jag fick ju lägga ner en del tid på att få veta varför det stod som det gjorde på flaskan och i beskrivningen. Men svar på provet kom så småningom (en månad senare) och svaret på provet var det förväntade. Så OK för det.
Fick ett bra uppföljningssamtal.
Snabb leverans och snabb analys. Mycket proffsigt provsvar.
Mycket bra bemötande vid telefonkontakt både före och efter analysen. Köpte analys av grävd brunn + borrad (85m). Lätt och bra beskrivning om hur man skulle ta proverna.
Snabb leverans, tydliga instruktioner och mycket utförligt svar. Mycket bra kundservice vid frågor. Rekommenderas
Vi uppskattade att ni hörde av er och berättade om vårt humusproblem och hur vi kan komma till rätta.med det.
Snabb o enkelt med post lev samt retur till Svenskt Vattenprov, jag kunde lämna in så fort jag fyllde i alla plastbehållare. resultat lev till min mail box samt kunde ringa till SV för mer info o förklaring. Det hadde varit bra om vi kunde få resultat med standard mätvärde med intervall som visar hur bar marginal man har eller hur närra grönsvärde det ligger för mitt vattenprov.
Jag är besviken på hur lång tid tog det för att dem gjorde färdig vatten analys. Fick ringa flera gånger.
Fungerade smidigt och bra uppföljning
Serviceminded personal.
Snabb och proffsig hantering. Rekommenderas!