Svetsakademin i Sverige AB

Svetsakademin i Sverige AB

svetsakademin.se
4.8

Vi är Sveriges största utbildare inom teoretiska Svets och stålbyggnadsutbildningar. Vi bedriver utbildningar inom hela Sverige. Våra utbildningar är t.ex.: IWS - Svetsspecialist IWT - Svetstekniker IWI - Svetskontrollant / Inspektör ML-N - Diplomerad tillverknings och montageledare stål normal art ML-K - Diplomerad tillverknings...

8 omdömen om Svetsakademin i Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2024

Ralph R
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Professionellt bemötande samt riktigt lärorik utbildning ML-N. Väldigt kunnig föreläsare!

Kjell S
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Mycket bra bemötande kursen jag gick var mycket informativ och ett bra upplägg av kursföreläsaren. Mina förväntningar var att det skulle vara ren grekiska som vi skulle gå igenom men allt bröts ner i väldigt bra beståndsdelar så att man fick vissa (aha tänkte inte på det) upplevelser. Kan bara sammanfatta det hela som en mycket trevlig upplevelse av ML-N Stål Montageledarutbildningen

Marcus L
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Mycket trevlig utbildning i Diplomerad montageledare i 1090-2. Bra kursmaterial och duktig utbildare. Kommer att rekommendera denna utbildning till andra.

Jens L
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Tycker att jag blev bemött mycket bra. Svetsakademin levererade över mina förväntningar. Björn var en riktigt duktig lärare som fångade alla som satt med i utbildningen.

Ronny F
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Kunniga och bra återkoppling samt information kring kursen.

Oscar A
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Vi hade Björn Lindhe på besök hos oss som utförde en kurs i Visuell Inspektion. Funkade väldigt bra, duktig på att föreläsa så man förstår och håller hela gruppen engagerad.

Kristian P
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Konsten att lära ut standarder till de som kanske inte är lämpliga för skolbänken är något som inte på något sätt kan göras bättre än vad svetsakademin gör.

Emil S
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Vi har använt oss av Svetsakademin vid ett flertal tillfällen, och utbildningarna som de har är alltid mycket bra med högt i tak för diskussioner och eget resonemang.