Svetsakademin i Sverige AB

svetsakademin.se
  • BadgeTwoYears
4.6
Ansök här Ring 072-160 57 00 Dela

Svetsakademin i Sverige AB är Sveriges största utbildningspartner inom teoretiska svets- och stålbyggnadsutbildningar. Vi erbjuder en rad olika utbildningar till kunder i hela landet. Vi bedriver både öppna utbildningar och företagsförlagda utbildningar. Våra utbildningar finns för dig som vill fräscha upp dina tidigare kunskaper,...

37 omdömen om Svetsakademin i Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2024

Andrzej Z
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Ja vad ska man säga......klockrent logistik, underbara lärare med högsta kompetens! Bravo !

Robert B
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Topp! Superbra lärare som höll en bra och jämn nivå genom hela utbildningen.

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Kul att höra att du tycker om våra utbildare och att de håller jämn nivå. Vi tolkar det som att de är på den högre skalan av kunskap=)

Johan N
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Lärt mig mycket nytt inom ett intressant område. Bra och lärorik utbildning.

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Visst är det bra med lärorika utbildningar och att du tyckte att den var intressant.

Alexander Y
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Rolig och intressant utbildning. Bra utbildare. Bra att få lite mer överblick kring standarder. Vad de har för betydelse. Enda anmärkningen jag har på detta är att den kändes lite fram och tillbaka. Om kapitlen hade vart lite mer följsamma. Att man stannar i ett ämne och inte hoppar fram och tillbaka. 4/5 från mig!

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Tack vi tar denna information till oss. Det är bra med feedback!

Erik F
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Jag gick kursen PL-S hos Svetsakademin. Mycket bra lärare och kursen var bra och lärorik, kommer att gå fler kurser om möjligheten dyker upp.

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Kul att höra att du tyckte om vår utbildning!

Niklas W
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Suverän utbildning, djupgående kunskap hos alla lärare! Denna utbildning hos Svetsakademin skiljer sig från mängden, dom andra har uppfattats som mer säljmöten är faktisk utbildning.

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Kul att höra att du tycker att vi skiljer oss från mängden. Vi arbetar hårt för att våra deltagare kan känna att de får ut något av våra utbildningar!

Mattias A
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Enormt givande utbildning med kunniga lärare.

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Kul att höra att du tycker att vi är kunniga och att utbildningen gav dig något.

Marie O
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Gick IWS utbildning. Mycket bra och lärorikt.

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Kul att du tyckte det var lärorikt.

Johan A
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Det har fungerat bra under utbildningen, hög studietakt. Fungerade bra för mig med studier i närområdet, då jag inte skulle kunna vara borta hemifrån under längre perioder.

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Tack för att du delar med dig av dina tankar. Det var kul att få utbilda dig.

Fredrik K
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Bra utbildning samt mycket bra lärare. Vart givande lektioner samt en kanon klass. Bemötandet var bra tyckte jag, ibland kunde det vara lite veligt i planeringen men annars bra.

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Tack för att du kommer med konstruktiv feedback. Den betyder mycket för oss

Alexander L
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Mycket proffsigt upplägg. Sakkunniga instruktörer och god återkoppling.

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Tack för omdömet. Det är kul att höra!

Ruth H
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Utbildningen levde upp till förväntningarna. Duktiga lärare som fick oss alla att förstå. Upplägget fungerade bra med IRL och teams blandat. Bra bemötanden av alla i alla lägen.

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Skönt att höra att du kände dig bra bemött och att utbildarna var duktiga. Du var en frisk fläkt under utbildningen.

Tobias W
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Min upplevelse var kanon! fanns alltid hjälp och vägledning att få. Hade en väldigt rolig tid under min utbildning som IWS. Rekommenderas starkt att välja Svetsakademin.

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Tack Tobias att du tycker att rekommenderar oss stakt!

Rickard S
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Bra anordnad utbildning, kunniga lärare.

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Kul att höra att du tycker att utbildarna är kunniga.

Markus H

Bra utbildning med kunniga Lärare

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Tack för att du tycker att vi har kunniga lärare!

Stig L
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Jag gick IWS-kursen hos Svetsakademin i Sverige AB och är mycket nöjd. Personalen var professionell och vänlig. Kursen var välstrukturerad och instruktörerna var kunniga. Jag fick mycket ny kunskap och rekommenderar varmt Svetsakademin.

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Tack Stig att du rekommenderar oss varmt och att du tyckte att vi var både professionella och vänliga.

Alfons B

Fantastiskt utbildning, inspirerande lärare. Rekommenderas starkt 👍

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Kul att du tycker att vi har en fantastisk utbildning och inspirerande utbildare!

Rickard R
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Mycket kunniga lärare, kursen borde varit spridd över längre tid till 1 dag i veckan över 5 veckor då vi i vårat fall har projekt igång under tiden kursen löper

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Tack för din tanke. Vi har testa två dagar i veckan och dessvärre tappade dessa deltagare fokus under utbildningen därav har vi valt att lägga fler dagar/vecka.

Lars S
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Väldigt bra handledare, innehållet var lärorikt och uppskattat

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Tack för att du tycker att vara utbildare är bra och att vi hade ett lärorikt innehåll på vår utbildning.

Peter S
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

IWT Utbildning - Bra/ vänligt / sakkunigt bemötande - Utbildnings materialet behöver updatering och bätre utformas för pappers version. många sidor med liten otydlig text

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Tack för dina kommentarer. Kul att höra att du tyckte att vi hade ett sakkunnigt bemötande. Vi tar med oss kommentaren till nästa grupp

Henrik H
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Mycket kunnig kursledare inom ämnet. Fick lära mig mycket nyttigt för min roll.

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Kul att höra att du fick lära dig nyttigheter för din yrkesroll! Tack för omdömet.

Max P
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Kunnig och trevlig utbildare som även anpassade sig efter gruppen.

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Tack för ditt omdöme och kul att höra att vår utbildare anpassade sig efter just er grupp! Då känner vi att vi har lyckats med vår uppgift.

Matthias D
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Mycket kunniga och inspirerande på IWT kursen

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Tack för det fina omdömet. Det värmer i våra svetshjärtan!

Jonas W

1. Enkelt och hjälpsamt bemötande 2. Som jag förväntade mig, BRA #. Utbildning

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Kul att höra att du tyckte att vi hade ett enkelt och hjälpsamt bemötande mot dig som deltagare!

Henrik G
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Väldigt kompetent utbildare som gjorde kursen intressant.

Svetsakademin i Sverige AB gillar detta
Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Kull att få ett omdöme att vi är komptenta utbildare inom Svetsakademin. Att vi sedan kan hålla en utbildning som är intressant gör det ännu roligare att läsa.

Thomas D
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Toppen jättebra , bra föreläsare !

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Kul att höra att du tyckte att vi vår/våra utbildare på Svetsakademin var bra föreläsare! Det är jättekul att höra!

Kenneth K
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Jag tycker att det var väldigt givande att få ha Björn hos oss. Än fast vi har svetsare som har jobbat upp till 40 år så lärde sig dom också saker som dom inte visste om, alla som var med på kursen var väldigt nöjda

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Det är alltid lika kul att höra att vi på Svetsakademin kan lära ut något till gamla rävar! Det var ett kul omdöme att få. Tack också för att du skrev .

Björn J
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Min upplevelse av Svetsakademin hittills är positiv i nästan alla delar. Deras bemötande har varit bra, både gällande information om kursen & de individuella lärarnas bemötande/kunnande. Flexibilitet gällande upplägg av utbildningen har även den fungerat bra så att man kan kombinera med vanligt jobb. Hade egentligen inga förväntningar. Det som varit en aning negativt är relaterat till delar av utbildningsmaterialet som i min mening skulle behöva en uppdatering, framförallt tydligheten i inklistrade bilder i pärmarna...

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Tack för ditt svar Björn. Det betyder mycket för oss att du skriver både postitiva och mindre bra erfarenheter om oss som utbildare. Vi kommer på nästa utvecklingsmöte inom Svetsakademin att ta upp dina synpunkter för att se hur vi kan förbättra för kommande IWT-studerande. Trots att utbildningen du valde att läsa är på 330 timmar var det skönt att höra att den är flexibel.

Frans B
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Mycket bra utbildning, ett bra bemötande med mycket duktiga lärare. Om jag fick önska mig något hittills i utbildningen är det en förlängd modul tre.

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Extra kul att läsa att du tycker om våra duktiga utbildare. Samtliga av dem är handplockade för respektive utbildning, som de håller. Vi kommer att ta upp ditt önskemål på vårt nästa utvecklingsmöte inom Svetsakademin för att försöka göra utbildningen bättre för kommande studerande.

Ralph R
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Professionellt bemötande samt riktigt lärorik utbildning ML-N. Väldigt kunnig föreläsare!

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Tacksamt att läsa att du tyckte att utbildningen var riktigt lärorik samt att vi är kunniga som föreläsare.

Kjell S
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Mycket bra bemötande kursen jag gick var mycket informativ och ett bra upplägg av kursföreläsaren. Mina förväntningar var att det skulle vara ren grekiska som vi skulle gå igenom men allt bröts ner i väldigt bra beståndsdelar så att man fick vissa (aha tänkte inte på det) upplevelser. Kan bara sammanfatta det hela som en mycket trevlig upplevelse av ML-N Stål Montageledarutbildningen

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Väldigt kul att höra att vi på en stålbyggnadsutbildning utbildade i EN 1090-2 och undvik grekiskan. Vi vill inte tänka på konsekvensen, som detta kunde fått. ;) Att vi bryter ner utbildning bildningen i beståndsdelar och att du fick en aha upplevelse måste varit som grädde på moset för dig. Tack för ditt omdöme.

Marcus L
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Mycket trevlig utbildning i Diplomerad montageledare i 1090-2. Bra kursmaterial och duktig utbildare. Kommer att rekommendera denna utbildning till andra.

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Tackar och bockar för kommentaren. Kul att du vill rekommendera utbildningen för andra. Du är en av ca 250 personer, som har genomfört utbildningen de senaste 5 åren.

Jens L
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Tycker att jag blev bemött mycket bra. Svetsakademin levererade över mina förväntningar. Björn var en riktigt duktig lärare som fångade alla som satt med i utbildningen.

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Det är väldigt kul att höra att vi kunde överträffa dina förväntningar. Då känner vi att vi verkligen har lyckats med vår utbildning. Att vår utbildare sedan fångade alla gör oss extra glada.

Ronny F
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Kunniga och bra återkoppling samt information kring kursen.

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Tack för ditt svar. Vi gör vårt yttersta att hålla så tydlig information till våra deltagare, som möjligt.

Oscar A
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Vi hade Björn Lindhe på besök hos oss som utförde en kurs i Visuell Inspektion. Funkade väldigt bra, duktig på att föreläsa så man förstår och håller hela gruppen engagerad.

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Kul att höra att vår utbildare fick hela gruppen engagerad. Då har vi lyckats!

Kristian P
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Konsten att lära ut standarder till de som kanske inte är lämpliga för skolbänken är något som inte på något sätt kan göras bättre än vad svetsakademin gör.

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Vi tackar och bockar för detta fantastiska omdöme! Vi som utbildar lever och andras standarder. Det svåra med det är att bryta ner det och förklara för de som inte har det som sin vardag.

Emil S
Skrev om Svetsakademin i Sverige AB

Vi har använt oss av Svetsakademin vid ett flertal tillfällen, och utbildningarna som de har är alltid mycket bra med högt i tak för diskussioner och eget resonemang.

Svar från Svetsakademin i Sverige AB

Det är tur Emil att ni har flera våningar högt i lokalen vi var före vi slog i taket! ;) Att ni sedan har en massa starka viljor gör det ännu roligar och motiverande för utbildaren. Tack för omdömet