Svevitak och Bygg

Svevitak och Bygg

www.svevitak.se
  • BadgeThreeYears
4.5

Välkommen till Svevitak! På Svevitak levererar vi skräddarsydda lösningar i enlighet med kundens önskemål. Vi utför ett fackmannamässigt arbete. Vi överträffar alltid kundens förväntningar och förverkligar kundens drömmar – Alltid bekymmersfritt för kunden och på utsatt tid. Vi erbjuder dig en kostnadsfri besiktning och...

81 omdömen om Svevitak och Bygg

Sedan starten hos Reco 2021

Björn S
Skrev om Svevitak och Bygg

Att ta beslut om vem du vill anförtro ditt takrenoveringsprojekt är ett av de viktigaste besluten som du tar i ett fastighetsrenoveringsprojekt. Vi blev rekommenderade Svevitak av vänner. Utfört arbete och logistik har varit utomordentligt professionell. Både firman och personalen har varit fantastiskt bra. Duktiga hantverkare, inga problem med nedskräpning, både tomt och lokaler som vi upplåtit var minutiöst städade både under arbetet och i samband med att det avslutades. Vi kan verkligen rekommendera Svevitak om du vill ha ett effektivt och proffesionellt takbyte utfört.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Björn Vi tackar allra ödmjukast för din fantastiska recension, vi jobbar hårt med ständiga förbättringar i alla led och det känns väldigt kul att se att det har gett resultat. Vi tackar för det beställda takarbetet och ditt fina toppenbetyg! Team Svevitak

Donna A
Skrev om Svevitak och Bygg

Snabbt och smidigt gick det från att dem var här och gjorde en kontroll till att taket var nytt och fräscht. Har inget att klaga på, kommer rekomendera dessa om någon i min närhet behöver nytt tak.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Donna Vi tackar så mycket för det fina betyget och rekommendationen! Ett stort tack ifrån oss alla. Team Svevitak

Anna Erica Marianne B
Skrev om Svevitak och Bygg

Super proffsig företag! De höll offerten, tidsplanen och taket är av högsta kvalitet. Alla jag hade kontakt med hade ett proffsigt och trevlig bemötande. Kan verkligen rekommendera dem!

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Erica Tack så mycket för det det fina betyget och rekommendationen. Hela laget ifrån takläggare, arbetsledare till projektledare tackar för det fantastiska omdömet, ett stort tack ifrån oss alla! Team Svevitak/ Johan Olin

Jonny Holger S
Skrev om Svevitak och Bygg

Regelbunden kontakt under hela projektet. Trevliga och kunniga montörer. Höll tider och städade efter sig varje dag. Väldigt snyggt och proffsigt resultat Vi är supernöjda med vårt nya tak.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Jonny Hela teamet på Svevitak hälsar och tackar för ditt fantastiska omdöme och det fina betyget! Ett stort tack! Svevitak

Håkan F
Skrev om Svevitak och Bygg

Mycket bra bemötande och suverän kvalitet på utfört arbete. Uppföljning och besiktning genomfördes tillsammans med mig i syfte att säkerställa att jag som kund är nöjd. Har inget att klaga på faktiskt.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Håkan. Vad kul att höra att du är nöjd med både arbetet och oss som entreprenör! Ett stort tack ifrån oss alla för att det fina betyget och att du har tagit dig tid att skriva ett sådant fint omdöme! Team Svevitak

Johan S
Skrev om Svevitak och Bygg

Mycket bra bemötande av företaget. Arbeta noggrant och proffsigt Svevitak har lagt nytt takpapp, nya vindskivor, nya hängrännor mm på vårt hus. Arbetet har genomförts på ett mycket bra och skickligt sätt. De arbetade snabbt och effektivt. Är mycket nöjd med arbetet och förtaget personal.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Johan! Vi blir jätteglada av att höra att du tycker att vi är både skickliga och effektiva! Hela laget hälsar och tackar./ Team Svevitak

Marita P
Skrev om Svevitak och Bygg

Nöjd med bemötandet och genomförandet

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Marita Vi på team Svevitak tackar dig både för det beställda arbetet och för det fina betyget! Tack/ Svevitak

Jörgen I
Skrev om Svevitak och Bygg

Svevitak och Bygg utmärkte sig från dag 1 direkt genom att vara professionella och seriösa. Vi valde att byta papp, läkt, pannor och installera solceller. Vi hade först kontakt med Johan i samband med offerter och sedan med Tahir som höll i projektet. Vi fick löpande information om status och arbetet löpte på bra. Snyggt städat när allt var klart och trevligt bemötande av alla medarbetarna som vi kom i kontakt med. Vi kan varmt rekommendera Svevitak och Bygg. Jörgen och Caroline i Järfälla

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Jörgen & Caroline. Hela laget, alltifrån takläggarna till solcellsprojektörerna hälsar och tackar allra ödmjukast för det fantastiska betyget och omdömet! Vi hoppas att ni kommer att få mycket glädje lång tid framöver av erat nya tak och solcellcellsanläggning. Än en gång, ett stort tack! Mvh Johan Olin/ Team Svevitak

Per G
Skrev om Svevitak och Bygg

Bytte tak och installerade solceller, upplevdes seriösa och blev alltid trevligt bemött

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Per Vad glada vi blir att du är nöjd med vårat arbete. Vi tackar så mycket för det betyget! Johan Olin/Svevitak

Fredrik J
Skrev om Svevitak och Bygg

Allt gick smidigt, och fick ett bra bemötande. 👍👍👍👍👍

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Fredrik. Hela laget på Svevitak tackar och bockar för det fantastiska toppenbetyget! Hoppas att du får mycket glädje av dina nya fina takljuskupoler. Ha en fortsatt trevlig sommar. Johan Olin / Svevitak

Ulf O
Skrev om Svevitak och Bygg

Vi vill särskilt rikta ett tack till Mikael, Jack, Valeri och hans team på Svevitak för ett utmärkt arbete med vårt tak. Vi är så nöjda med resultatet och med allt runt om kring. Vi kan verkligen rekomendera Er..! Ulf och Annette i Tyresö

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Ulf & Annette Vad kul att höra att ni är så nöjda med resultatet! Ett stort tack ifrån oss alla på Svevitak! Ha en trevlig sommar, Johan Olin/ Svevitak.

Ulf L
Skrev om Svevitak och Bygg

Bra bemötande genomgående från första kontakt, offert, team på plats. Tycker att finishen på en del detaljer hade en del att önska, men överlag bra leverans.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Ulf Tack för att du har tagit dig tid att betygsätta oss, vi tar till oss av din feedback när det gäller finishen och jobbar vidare med ständiga förbättringar. Ett stort tack ifrån oss alla på Svevitak/Johan Olin.

Kenneth A
Skrev om Svevitak och Bygg

Professionellt bemötande innan samt under arbetets gång. Att det skulle gå smidigt samt hålla lovad tid nu när också vädret var bra så funkade det utmärkt . Nytt papp tak på kedjehus samt tillägg för förråd o carport.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Kenneth. Vi blir jätteglada för din positiva feedback, hela laget på Svevitak tackar dig för det beställda takarbetet, den fina recensionen samt toppbetyget! Tack. Team Svevitak/ Johan Olin

Fredrik S
Skrev om Svevitak och Bygg

Professionellt och trevligt bemötande. Snabbt och väl utfört arbete.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Fredrik, Tack för att du har tagit dig tid att ge oss både feedback och ett toppenbetyg! Allt gott, ha en trevlig sommar. Johan Olin/ Svevitak

Sara L
Skrev om Svevitak och Bygg

Snabb, mycket tillmötesgående och fin service! Vi behövde få hjälp med byte av tak efter en ospecifik läcka. Vi fick mycket bra hjälp och kontinuerlig uppdatering kring arbetet. Jag kan starkt rekommendera Svevitak och Bygg!

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Sara, Svevitak tackar för ditt toppenbetyg och de värmande orden. Ett stort tack ifrån oss alla!/Johan Olin

Jack I
Skrev om Svevitak och Bygg

Jättebra och snabba och trevliga

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Jack, vi tackar både för jobbet och det fina betyget! Mvh Johan Olin/ Svevitak

Roger L
Skrev om Svevitak och Bygg

Beställde takbyte och installation av solceller i augusti 2022. Jack hade svar på alla mina frågor ang. takbytet och kunde hela tiden hänvisa till byggstandard, vad som är tillåtet och inte tillåtet etc. Takbytet (ny underlagspapp, ny läkt, nya hängrännor och stuprör och nya betongpannor) gick fort och gjordes av Ukrainska takläggare som arbetat många år med att byta tak. Man upptäckte en del rutten råspont och takfönsterinbyggnad som byttes mot överenskommen tilläggskostnad. Min svåger (multihantverkare) och jag som kan...

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Roger, tusen tack för det fina omdömet och betyget! Vi tar till oss av din fantastiska feedback och jobbar vidare med ständiga förbättringar. Från oss alla här på Svevitak : Ett stort tack!

Daniel H
Skrev om Svevitak och Bygg

Gick snabbt och blev bra! Fick intryck av att de kan sin sak!

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Daniel. Tack för det fina betyget och de värmande orden! Ett stort tack ifrån oss alla på Team Svevitak.

Thomas B
Skrev om Svevitak och Bygg

Seriös firma som är mån om kundrelationen. Jag är mycket nöjd.

Hej Thomas, vad roligt att höra! Stort tack! Vänligen, Teamet på Svevitak

Anders W
Skrev om Svevitak och Bygg

Svevitak var mycket professionella och taket är snyggt. Arbetet gick fort trots det kalla vädret. Enda smolket i bägaren var hur ställningsbyggarna lämnade tomten efter sig. Skräpigt och skitigt. Med tanke på hur snyggt takläggarna lämnade efter sig blev ställningsbyggarna en besvikelse. MVH Anders Wiberg

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Anders , tack för ditt fina omdöme, det glädjer oss att du är nöjd med vårat arbete. Vi ber om ursäkt för att ni känner att städningen inte varit tillfredsställande. Vi på Svevitak och Bygg är väldigt noga när det kommer till att städa efter oss ,så detta är givetvis något vi kommer ta upp med ställningsfirman.

CECILIA J
Skrev om Svevitak och Bygg

Kan varmt rekommendera Svevitak! Jack har varit en enorm trygghet både innan , under och efter avslutat arbete då jag och mina grannar anlitade Svevitak för att få nytt Tak. Kan med stolthet rekommendera detta företag till alla 👌 Cecilia med familj Mörtstigen 34 Pershagen /Södertälje

Svevitak och Bygg och Svevitak och Bygg gillar detta
Svar från Svevitak och Bygg

Hej Cecilia. Tack för det fina betyget och rekommendationen! En god Jul & Gott Nytt År önskas från oss alla i teamet på Svevitak.

Thomas A
Skrev om Svevitak och Bygg

God och tydlig kontakt under hela projektet. Väldigt kunnig personal.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Thomas. Vi tackar för ditt betyg och de värmande orden och önskar dig en God Jul & Gott Nytt År. Team Svevitak

Anna B
Skrev om Svevitak och Bygg

Utförde uppdraget på utsatt tid

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Anna. Tack för att du har tagit dig tid att betygsätta oss. Med vänliga hälsningar teamet på Svevitak.

Björn P
Skrev om Svevitak och Bygg

Trevligt bemött, lätt att få kontakt med projektledaren. Svårare med takarbetarna som ej talade svenska. Det hade varit bra om vi fått info om deras behov av praktisk hjälp såsom toa, microugn och matplats mm. i förväg då detta gick lite trögt utan gemensamt språk. Allt gick dock bra till slut med hjälp av teckenspråk. Utförandet ser bra ut. (Takrenovering)

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Björn. Tack för din feedback , vi tar till oss din information inför kommande projekt. Med vänliga hälsningar teamet på Svevitak.

Jenny S
Skrev om Svevitak och Bygg

Bara bra att säga om dem. Jobb klart på utsatt tid, profffsiga, kommunikativa och prisvärda!

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Jenny. Stort tack för det fina betyget och det trevliga omdömet! Teamet på Svevitak.

Anna B
Skrev om Svevitak och Bygg

Bra utfört jobb på tid och höll rent och snyggt.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Anna. Vi tackar för det fantastiska betyget ! Med vänliga hälsningar Svevitak.

Joachim J
Skrev om Svevitak och Bygg

Bra utfört arbete. Snabb respons på frågor och synpunkter.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Joachim, Tack för ditt omdöme! Fortsatt trevlig sommar! / Hälsar Svevitak teamet

Oskar T
Skrev om Svevitak och Bygg

Jag är väldigt nöjd med Svevitak från första kontakt till slutprodukt ! Jag kan varmt rekommendera dom för takbyte! Oskar

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Oskar, Tack snälla för ditt omdöme och de fina orden! Bästa hälsningar, Teamet på Svevitak och Bygg

BO HANS ERIK N
Skrev om Svevitak och Bygg

Från början till slut ett fantastiskt bemötande, såväl professionellt som rent mänskligt. Realistiskt pris, som hölls och reducerades vid ändring i beställningen. Arbetet utfört till belåtenhet, avfall bortforslades, och en uppkommen skada, som upptäcktes en vecka efter avslutat arbete, reparerades utan diskussion. Totalt sett en toppenbekantskap!

Svar från Svevitak och Bygg

Hej, Vi tackar ödmjukast för ditt fina omdöme. Jätterolig för oss att höra dessa fin ord, stort tack! Bästa hälsningar, Teamet på Svevitak och Bygg

Patrik N
Skrev om Svevitak och Bygg

Bra service. Kan rekommendera Svevitak.

Hej, Vad roligt att höra! Stort tack! Vänligen, Teamet på Svevitak

Mikael D
Skrev om Svevitak och Bygg

Bra utfört arbete. Är nöjd med utförandet.

Tack snälla för ditt omdöme! Med vänliga hälsningar, Teamet på Svevitak

Lars D
Skrev om Svevitak och Bygg

Professionellt och trevligt bemötande. Bra resultat.

Svar från Svevitak och Bygg

Tack Lars, för ditt omdöme, roligt att höra! Med vänliga hälsningar, Vi på Svevitak och Bygg

MIKAEL V
Skrev om Svevitak och Bygg

Upplevde god kommunikation mellan arbetsledare och oss som kund. Väldigt tillmötesgående och måna om att skulle vara nöjda. Vilket vi är, kan rekommendera Svevitak.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej och stort tack för ditt omdöme, det gör oss mycket glada att höra! Bästa hälsningar, Teamet på Svevitak och Bygg

Jerry N
Skrev om Svevitak och Bygg

Mycket bra. Bytte tak på huset..

Tack snälla Jerry, för ditt omdöme! / Teamet på Svevitak och Bygg AB

Michael L
Skrev om Svevitak och Bygg

Fick nytt papptak. Serviceinriktat företag. Snabbt arbete och bra slutresultat.

Svar från Svevitak och Bygg

Stort tack för ditt omdöme och de fina orden! Med vänliga hälsningar, Teamet på Svevitak och Bygg AB

AMIR A
Skrev om Svevitak och Bygg

Sveatak och de projektledare, främst Mikael Karan, har varit en lyhörd och god arbetsledare som fick mig på direkt gilla honom. Han är rakt på sak och tydligt med sin kommunikation kring hela projektgången. Mikael har sett till att jag som kund är nöjd och bemöts på ett professionellt sätt under hela projekten. Stort tack för arbete för min tak våren 2022.

Svar från Svevitak och Bygg

Tack snälla för ditt omdöme, det gör oss mycket glada att höra! Med vänliga hälsningar, Teamet på Svevitak

Rikard S
Skrev om Svevitak och Bygg

Professionell leverans och framförallt bra projektledare/säljare som alltid var tillgänglig vid frågor. Omläggning av papptak.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Rikard, Stort tack för de fina orden! Med vänliga hälsningar, Alexandra / Svevitak och Bygg AB

PÄR J L
Skrev om Svevitak och Bygg

Svevitak la ny takpapp mm på vårt radhus hösten 2021 och de gjorde ett bra jobb. Det var bl a en del leveransproblem under hösten men företaget tog hand om problem på vägen och levererade det vi efterfrågat för vår del.

Svar från Svevitak och Bygg

Tack Pär, för ditt fina omdöme! Med vänliga hälsningar, Alexandra / Svevitak och Bygg AB

Peter W
Skrev om Svevitak och Bygg

Jag är helnöjd med Svevitak. De gjorde ett komplett högkvalitativt takbyte. Proffsiga och med ett trevligt bemötande från början till slut. Dessutom till ett bra pris. Självklart rekommenderar jag företaget/ Peter

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Peter, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gör oss mycket glada att höra att du är nöjd! Bästa hälsningar, Alexandra / Svevitak och Bygg AB

KENNETH L
Skrev om Svevitak och Bygg

Hej! SVEVITAK ÄR OSERIÖSA. Jag måste dessvärre säga sanningen om Svevitak. Jag fick en offert i augusti på ett takprojekt. Under 3 månader har gång på gång sökt den med svar om att bygget skall komma igång. Efter det 3 månader har det helt ignorerat mig och till slut tröttnade jag. Jag ringde upp företaget och då äntligen vaknade det till. Efter 6 månader och ett enda kontakt från deras sida. När jag väl fick ta på någon där vill de inte utföra jobbet eftersom de säger att de räknat fel i offerten. Att räkna fel...

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Kenneth, Vi tycker att det är väldigt tråkigt att höra att du känner så här. Vi är ett seriöst företag som värdesätter att våra kunder ska känna ett bra och tryggt intryck av oss från början till slut. Vi ber verkligen om ursäkt för att det blev som det blev. Med vänliga hälsningar, Alexandra / Svevitak och Bygg AB

Helena H
Skrev om Svevitak och Bygg

Rekommenderar Svevitak varmt. Proffesionellt arbete, håller överenskommelser och trevligt bemötande. Vi är mycket nöjda med slutresultatet. Fasad och takarbeten. Ett annat byggföretag skötte inredning av vind, när det blev förseningar mm såg Soran och Micke till att det blev klart.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej! Vad glada vi blir, stort tack för ditt omdöme! Med vänliga hälsningar, Svevitak och Bygg AB

Annika
Skrev om Svevitak och Bygg

Micke är lyhörd och åtgärdar om vi har några anmärkningar ser han till att det blir åtgärdat direkt 🤩

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Annika, Tack snälla för ditt fina omdöme!😊⭐️ Med vänliga hälsningar, Alexandra / Svevitak och Bygg AB

Josef K
Skrev om Svevitak och Bygg

En arbetslag som samarbetade gav oss som köpare en trygghet att arbetet är utfört på ett bra o hållbart sätt

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Josef, Tack snälla för ditt omdöme! Med vänliga hälsningar, Alexandra / Svevitak och Bygg AB

Sathees T
Skrev om Svevitak och Bygg

Gör ett fantastiskt bra jobb kan rekommendera

Svar från Svevitak och Bygg

Hej! Vad kul att höra, stort tack! Med vänliga hälsningar, Alexandra / Svevitak och Bygg AB

Bo W
Skrev om Svevitak och Bygg

Svevitak anlitades för fasadbyte och samtidigt för att fräscha upp balkongen på ett gavelradhus snart 50 år gammalt. Uppdraget blev utfört inom angiven tid (några justeringar åtgärdades senare) och med förväntat resultat. Det var lätt att få kontakt med företaget och de var lyhörda för synpunkter. Helhetsomdömet : Väl utfört till en bra prisnivå

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Bo! Vad kul att höra och tack snälla för ditt omdöme! Med vänliga hälsningar, Alexandra / Svevitak och Bygg AB

Tomy A
Skrev om Svevitak och Bygg

Mycket Bra Utomordentligt Bra Omläggning av papptak samt målning av plåtdetaljer

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Tomy! Vi blir glada av att du har haft en sådan bra upplevelse med oss, stort tack! Med vänliga hälsningar, Alexandra / Svevitak och Bygg AB

Maria A
Skrev om Svevitak och Bygg

Hej vi bytte taket via Svevitsk. Jag blev kontaktad av en trevlig kille som erbjöd gratis besiktning. Eftersom jag visste att det var dags så blev jag glad och tackade ja på stående fot. Prisvärd offert och mycket snabbt genomfört. Tack mvh Mattias

Christina L
Skrev om Svevitak och Bygg

Byte av papptak. Helt fantastiska att ha att göra med. Snabba, servicemind, levererar över förväntan, Direktkontakt med projektansvarig som hälsa på. Prisvärda. Håller vad de lovar

Torsten .
Skrev om Svevitak och Bygg

Svevi tak och de projektledare, främst Mikael Karan, har utmärkt sig i att ha en tydlig kommunikation i alla de steg som lett fram till färdig leverans av ett nytt tak. Duktiga projektledare och ett arbetslag som trots trasig kran fick upp teglet på plats i tid. Faktiskt riktigt roligt att få se hantverkare som kan sin sak och jobbar bra även när det krånglar till sig!

Sixten I
Skrev om Svevitak och Bygg

Nytt tak och ny vattenavrinning. Snabbt och god information om det kommande arbetet. Vänligt och kunnigt bemötande av arbetsledare. Resultatet av renoveringen till stor belåtenhet.