Jag upplevde SWE Elit som otroligt professionella och pålitliga. De lyssnade, höll vad de lovade och levererade ett perfekt resultat. Jag kände mig trygg, väl bemött och rekommenderar dem starkt!
SWE Elit EL & IT AB
Swe Elit El & It är din skickliga och professionella elektriker i Tjörns kommun. Vi utför alla typer av elinstallationer och vänder oss till både privatpersoner och företagskunder. Vi levererar säkra och tillförlitliga elarbeten till ett rättvist pris. Vi utför en rad olika typer av elarbeten och utför bland annat dragning...
25 omdömen om SWE Elit EL & IT AB
Sedan starten hos Reco 2024
Trevlig, kunnig, hjälpsam och problemlösare. Rimliga priser och ett väl utfört arbete.
Stort tack Erik för ditt fina omdöme 🙏 Det gläder mig att du uppskattade både arbetet och bemötandet. Att hitta bra lösningar och leverera kvalitet till ett rimligt pris är alltid mitt mål.
Kom på utsatt tid, gjorde jobbet på utsatt tid, var lyhörd och föreslog egna lösningar som passade bra.
Tack så mycket Ingrid för ditt fina omdöme 🙏 Det gläder mig att du uppskattade både punktlighet och de lösningar vi kom fram till. Det är alltid viktigt för mig att arbetet blir smidigt och att kunden känner sig nöjd.
Väldigt positivt allt fungerar som det ska. Bra service har anlitat Johan flera gånger och kommer att göra det igen när jag behöver det.
Stort tack Tommy för ditt fina omdöme och för att du anlitat mig flera gånger 🙏 Det betyder mycket att du är nöjd med både service och resultat. Jag ser fram emot att hjälpa dig igen när behovet dyker upp!
Snabb o bra service, trevligt bemötande
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det betyder mycket att du uppskattar både servicen och bemötandet – vi strävar alltid efter att vara både snabba och trevliga i vårt arbete. Du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver hjälp igen!
Snabb o bra service mycket bra jobb
Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder mig att du är nöjd med både servicen och arbetet. Det är precis så vi vill att det ska kännas när man anlitar SWE Elit EL & IT AB. Du är varmt välkommen att höra av dig om du behöver hjälp igen framöver!
Snabb tillgång, bra bemötande, sakkunskap
Stort tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss verkligen att du uppskattar vår snabba service, vårt bemötande och sakkunskap. Det betyder mycket för oss att våra kunder känner sig nöjda och trygga med vårt arbete. Tusen tack för att du tog dig tid att skriva detta!
Fantastiskt att uppleva en hantverkare som är proaktiv, det är det inte många som är det!! Snabbt o tydligt besked och utförande av arbetet.
Stort tack för de fina orden! Jag uppskattar det – det är precis så jag vill arbeta. Tack för förtroendet!
Bra jobbat med uppsättning av lampor jag inte kunde göra själv.
Tack så mycket för det fina omdömet! Det var ett nöje att få hjälpa till – hör gärna av dig igen om det behövs något mer framöver.
Tillitsfull och noggrann ett företag jag kommer anlita igen vid behov
Tack för ert fina omdöme. Det är alltid trevligt att få jobba för så trevliga kunder som er. Ser fram emot fler uppdrag hos er.
Johan har under hela processen varit mycket tillgänglig och tillmötesgående. Han har rekommenderat bra produkter och kommit med bra förbättringsförslag, inte bara gjort jobbet. Grattis till er att ha honom som elektriker på firman.
Tack för ert fina omdöme. Roligt att höra att du verkar nöjd. Ser fram emot fler uppdrag hos er.
Mycket trevlig och hjälpsam elektriker som är noga med detaljer.
Tack för ert fina omdöme. Alltid trevligt att få hjälpa ett trevligt och engagerat par som er.
Snabba, uppriktiga, ärliga, Jobbar fruktansvärt effektivt o noggrant, levererar bra förslag !!!!
Tack för ert fina omdöme. Mycket trevligt att få hjälpa er med elproblem och vi ser fram emot fler uppdrag från er.
snabbt svar, hittade problemet och fixade det
Tack för förtroendet att ni valde oss. Ser fram emot fler uppdrag hos er.
Noggrann & bra! Kom så snabbt och gjorde ett mycket bra jobb. Kan verkligen rekommendera!
Tack för ert fina omdöme. Ser fram emot fler uppdrag hos er.
Vi är mycket nöjda med att vi snabbt fått hjälp med el- problem. Väl genomfört arbete och goda förslag på förbättringar. Gott bemötande .
Tack för fina kommentar. Det är en ära att få hjälpa er och lösa era elproblem.
Allt bra och enligt överenskommelse! Snyggt jobb helt enligt boken. Dessutom en trevlig bekantskap som var lätt att ha att göra med. Rekommenderas!!!
Tack, vi strävar efter en mycket god kundbemötande och uppfylla kundens önskemål.
Kom snabbt, och gjorde klar jobbet.
Tack, vi försöker vara på plats så snabbt vi kan och få jobben färdiga för kunder.
Bra att ha att göra med och håller tiderna.
Tack, vi försöker hålla det vi lovar och det är en av våra grundstenar.
Nöjd kund då Swe Elit levererade en smidig och proffesionell el instalation. Kommer att anlita igen framöver Tummen upp 👍.
Tack, man ser fram emot att få komma tillbaka och få utföra mer jobb för er.
Väl utfört arbete. Både trevlig och kunnig och kan varmt rekommenderas 👍
Tack, man försöker göra sitt bästa.
Trevlig och kompetent personal som gjorde vår renovering snabbt, bra och billigt!
Tack så mycket. Vi vill göra ett bra jobb och er nöjda.
Den bästa elektriker man kan ha
Det är en ära att få arbeta för er!
Världsklass, perfekt hanterat!
Tack så mycket, det värmer. Det är tack vare er som vi kan göra ett sådan bra jobb.
Noggrann och lyssnar in hur du vill ha elarbetet så att det fungerar bäst hos dig. Det tyckte jag att Johan tänkte på. Kom med förslag och visste vad som fanns på marknaden att välja på. Vi har anlitat firman flera gånger och är nöjda med allt. Rekommenderar denna firman varmt.
Tack för de finna orden, mitt mål är att mina kunder ska vara nöjda med mitt jobb.