Alla kategorier Administration Stockholms län Solna Swebus Express AB

Swebus Express AB

Armégatan 38, 171 71 Solna — Visa karta

3.4 i betyg av 5 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 5 kunder tycker om Swebus Express AB

 • Linda L
  Linda L skrev om Swebus Express AB
  Buss är ett nytt transport sätt jag hittat, ett bra alternativ när tågbiljetterna blir svindyra (vilket är stor risk när men är spontan eller sent ute) De har platsgaranti och det är ett stort plus för Swebuss. Sen är buss alltid buss och bekvämligheten inte alltid på top, det är en övervägning man får göra om de är värt det.
  gillar detta
 • Mia
  Mia skrev om Swebus Express AB
  Ett bra och billigt bussbolag. Flera avgångstider till många olika städer vilket gör det till ett bra bolag. Bussarna är trånga och sätena är hårda. De flesta bussarna har nu trådlöst internet och det är ett stort plus!
  gillar detta
 • Cim J
  Cim J skrev om Swebus Express AB
  Billigt och bra, hyfsat smidigt resesätt. Att få sms-biljett är hur smidigt som helst, och det går bussar ofta. Minus däremot för att bussarna ofta är överfulla, och ganska så ofta så är det förseningar och fel på air conditioner och annat.
  gillar detta
 • Elin F
  Elin F skrev om Swebus Express AB
  Jag älskar verkligen att åka med Swebus Express! Man vet att man alltid bemöts utav trevliga busschaufförer som informerar om allt under resans gång. Har speciellt upplevt det positiva med Swebus Express under sträckan Eskilstuna-Oslo. Det är bekvämt att åka också, och väldigt bra priser. Enkelt att beställa biljetter på hemsidan. Synd dock att de tagit bort sin platsgaranti.
  gillar detta
 • Anna H
  Anna H skrev om Swebus Express AB
  Billigt sätt attt åka fort mellan städer runt om i sverige och norden. För det mesta är det trevliga personer som är busschaufförer. Ett plus med att det kan finnas eluttag coh trådlöst internet på en del bussar. Det gör att resan blir lite bättre.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Armégatan 38, 171 71 Solna
Kategorier