Swedtak

Swedtak

www.swedtak.se
  • BadgeFourYears
4.7

Välkommen till Swedtak! Är du i behov av en takläggare? Vi är ledande inom takläggning i Skåne. Hos oss får du alltid en kostnadsfri takinspektion där vi i samråd med dig går igenom vad som bör åtgärdas på ditt tak. Vi samarbetar med de största leverantörerna och har egna montörer med lång erfarenhet. Du får alltid upp till...

134 omdömen om Swedtak

Sedan starten hos Reco 2019

Håkan G
Skrev om Swedtak

Väldigt professionellt . Vi är väldigt nöjda med detta. Detta gäller alla inblandade i projektet.

Marie S
Skrev om Swedtak

Snabbt, smidigt och ett fint resultat.

Johanna O
Skrev om Swedtak

Vi bytte tak. I helhet var vi nöjda men det glömdes några saker. Bland annat låg det lösa plåtbitar kvar på taket som de fick komma och plocka ner. Ställningsmontörerna glömde en lång skruv i väggen som de fick plocka ut och spackla igen. Det var ganska många spikar, skruvar och annat skräp på marken när arbetet var färdigt.

Christian L

Toppen! Hade höga förväntningar och Swedtak leverade både kommunikations mässigt och i utförande.

Arne L
Skrev om Swedtak

Vi blev trevligt trevligt bemötta av personalen och vi är mycket nöjda med köpet av nytt tak.

Isabelle D

Snabba och trevliga. Proffsiga killar 🌺

Kuhne H
Skrev om Swedtak

Samtliga möten med personalen var mycket positiva! Takläggarna var mycket trevliga och höll rent och snyggt kring huset under hela arbetstiden. Våra förväntningar på takbytet infriades till 100%.

Karl-Olof N

Proffsigt och vänligt bemötande. Gav många goda råd som fick vårt takbyte att bli ännu bättre än vi kunnat föreställa oss. På ett ställe blev den tekniska lösningen inte helt lyckad men detta rättades till snabbt och utan diskussioner.

Patrik K
Skrev om Swedtak

Bra utfört arbete från början till slut

Martin J
Skrev om Swedtak

Snabb och tydlig kommunikation. Bra uppföljning. Jobbet gjordes enligt bestämd tid.

Hans H
Skrev om Swedtak

Bra kontaktperson och trevliga hantverkare. Gick också snabbare än väntat att få ett nytt tak😃. Jobbet är till full belåtenhet. Bara en massa ++++. REKOMMENDERAS, 👍

Lars P
Skrev om Swedtak

Väl organiserat och bra utfört arbete till full belåtenhet!

Ola N
Skrev om Swedtak

Mycket bra bemötande. Proffsigt och bra utfört arbete Dom får 10 av 10 Ola .

Furio C
Skrev om Swedtak

Utmärkt och snabb arbete resulterar i full nöjdsamhet

Charlie F
Skrev om Swedtak

I alla bemötande och kommunikation har man Hållt vad som utlovats. En bra dialog kring extraarbete vilket underlättade beslut längs vägen. Drar ner ett steg pga svårt att få fram starttid med framförhållning.

Thomas E
Skrev om Swedtak

Mycket nöjd, taket blev riktigt bra. Tydlig och bra kommunikation med säljare (Niklas). Och löpande information från montörer som tog frågor seriöst.

Johan S
Skrev om Swedtak

Bra bemötande och kommunikation genom hela projektet. Utförandet var utmärkt och levererar det dem lovar.

Lars A
Skrev om Swedtak

Bra, snabbt okomliserat och rätt pris!

Caroline A

Bra! Trevliga, snabba. Kan rekommendera vidare till andra

Henric Å
Skrev om Swedtak

Bra hantverkare som utförde jobbet. Mycket noggranna och bra. Och trevliga. Och arbetsledaren också bra, bra information om jobbet hela tiden. Rekommenderar Swedtak, ett bra företag som gör bra seriösa jobb. Underbart bra hela processen.

Lars S
Skrev om Swedtak

Proffsiga,trevliga och snabba.De kan det där med att byta tak!!

Lasse B
Skrev om Swedtak

Enkelt, smidigt å tryggt genomfört av kunniga och effektiva hantverkare å projektledare.

Helena C
Skrev om Swedtak

Swedtak höll allt de lovade, ingav stort förtroende och hade jättetrevliga takläggare! Supernöjda med allt från början till slut!

Stefan F
Skrev om Swedtak

Mycket trevligt bemötande från Niklas, var det något jag undrade över eller hade synpunkter på så återkom han alltid med ett svar. Killarna som var här och jobbade gjorde ett gott intryck på oss, jobbade på och informerade och frågade om något var oklart hur vi ville ha det. Slutresultatet på bytet av taket och plåtning av kupa samt vindskivorna blev mycket bra och vi är väldigt nöjda att de levde upp till våra höga förväntningar.

Mikael E
Skrev om Swedtak

Proffsiga effektiva och noggrann personal. Tacksamma för ett fint tak.

Markus J
Skrev om Swedtak

Trevligt bemötande, snabbt och proffsigt utfört arbete.

Helena W
Skrev om Swedtak

De höll både tidsplan och löpande kontakt på ett mycket tillfredsställande sätt. Är mycket nöjd med den helhetslösning som getts; byte av tak och därefter installation av solceller.

Leif P
Skrev om Swedtak

Mycket bra bemötande från offert till slutförande. Trevlig och kunnig personal.

Per A
Skrev om Swedtak

Bemötande väldigt positivt, mina förväntningar uppfylldes, min upplevelse var mycket positivt, trevliga killar som jobbade med att byta taket 👍👍

Ninna W
Skrev om Swedtak

Allt gick bra. Tydlig kommunikation och kändes ärliga. Resultatet blev väldigt bra. Vi gjorde ett takbyte

Anders A
Skrev om Swedtak

Vänligt bemötande och professionella hantverkare.

Stefan O
Skrev om Swedtak

Vi skulle byta hela taket på villan då solceller skulle monteras. Fick ett väldigt bra bemötande och intryck redan från start där de visade på stor erfarenhet och kunskap om projektet. De satte upp en tydlig tidsplan som följdes och hade god kommunikation hela vägen. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera företaget!

Torbjörn H

Utförde ett noggrant jobb, väldigt trevliga takläggare. Mycket tillmötesgående

Anders K
Skrev om Swedtak

Bra bemötande Höll tidsplanen Bra samarbete och ett väl utfört jobb!

GÖRAN O
Skrev om Swedtak

Hade första kontakten med Anders som kom på hembesök. Trevlig presentation och ett positivt möte. Fick offert på byte av takpannor, takpapp, takfönster och all plåt. Stort tack till Eliott, Marek och Magnus som gjorde ett snabbt och professionellt arbete. Så kunniga och trevliga. Är supernöjd med vårt nya tak. Kan verkligen rekommendera Swedtak Göran Olsson, Påarp

Mikael N
Skrev om Swedtak

Hade en första kontakt med Niklas , säljare, som kom på hembesök. Efter att vi fått kostnadsförslag bestämde vi oss för att godta detta. Ställningsbyggare kom en fredag och byggde ställning. På måndagen kom snickare och tog bort pannor, plåt och läkte. Därefter hade vi två snickare på plats under två veckor, som gjorde ett bra, tufft och svettigt arbete. Det var mellan 28-30 grader varm under hela byggtiden. Vilka hjältar! Nöja kunder som varmt kan rekommendera Swedtak!

Alf M
Skrev om Swedtak

Att byta taktäckning, ny underlagspapp, bärläkte, betongpannor, hängrännor och plåtarbete är ett arbete som kräver fungerade logistik. I alla delar löpte arbetet på som förväntat. All kontakt med företaget i ambition att tillgodose mina önskemål har varit den bästa (SWEDTAK, Niklas Maltesson). Takläggarna på plats var mycket effektiva och gjorde ett utmärkt arbete. Tack Daniel m.fl. Vid ett projekt som detta får man alltid räkna med att det sker "små olyckor". En mindre skada på uppfart efter kranbilen, samt ett...

Margareta S

Trevligt bemötande från alla. Kompetenta. Höll tidsplanen med gott mått.

Per P
Skrev om Swedtak

Mycket nöjd med bemötande utfört arbete m.m Kan rekommendera SWEDTAK för liknade arbete

Ulf S
Skrev om Swedtak

Gjorde ett utmärkt takbyte, enligt utsatt tid och kostnad, och var mycket tillmötesgående och serviceinriktade. Rekommenderas varmt.

Karin F
Skrev om Swedtak

Taket behövde läggas om helt med papp, läkt och nya pannor. Kikade runt och bad bl a Swedtak om en offert. Efter några dagar blev jag kontaktad av Linus Tublén och tid bestämdes för ett besök. Det dröjde inte lång stund förrän jag kände att nu har jag hittat rätt. Linus gav direkt ett mycket ärligt och förtroendegivande intryck! En mycket fin och trygg representant för företaget. Arbetet började och jag måste erkänna att det var lite pirrigt, då det ju är ett ganska stort, viktigt och inte minst kostsamt projekt att byta...

Max A
Skrev om Swedtak

Proffsigt utfört från start av projekt till avslut. Mycket nöjd med dialogen som hölls under hela förloppet. Trevliga och kunniga takläggare som var noggranna med att upplysa oss som kunder om problem på vägen som inte kunde förutses.

Jan L
Skrev om Swedtak

Gjorde tak bytet smidigt, och väldigt bra att föra dialog med

Johan E
Skrev om Swedtak

Proffsigt bemötande av kunnig personal innan projektet drog igång. Arbetet gjordes snabbt och effektivt av personal som visste vad dom gjorde. Känns som man fick ett nytt tak på nolltid.

Kristoffer N

Mycket bra. Hjälpsamma och mycket tillmötesgående.

Jonas D
Skrev om Swedtak

Tog lite tid för återställandet av det som inte blev 100% direkt. Dock inget problem med att vänta att betala tills det var löst eller att återställa.

Rasmus S
Skrev om Swedtak

Pålitligt och tryggt företag. Niklas (säljaren) och hans chef gjorde ett väldigt bra jobb. Mycket trevliga! Kan varmt rekommendera Swedtak. Vi är nöjda! // Rasmus Sjöstedt, Påarp

Marcus C
Skrev om Swedtak

Fantastiskt bra kommunikation, punktliga och höll mycket bra ordning.

Ralf E
Skrev om Swedtak

Trevliga och informativa. Proffsigt genomfört och inga konstiga påslag på offerten👍

Anders E
Skrev om Swedtak

Bra personal på detta företag. Ordning o reda från start till mål. Nytt tak. Papp, råspont o pannor