Swedtak

Swedtak

www.swedtak.se
  • BadgeSixYears
4.7

Välkommen till Swedtak! Är du i behov av en takläggare? Vi är ledande inom takläggning i Skåne. Hos oss får du alltid en kostnadsfri takinspektion där vi i samråd med dig går igenom vad som bör åtgärdas på ditt tak. Vi samarbetar med de största leverantörerna och har egna montörer med lång erfarenhet. Du får alltid upp till...

282 omdömen om Swedtak

Sedan starten hos Reco 2019

Mattias S
Skrev om Swedtak

Fick tips av en kompis om swedtak när det nu var dags att byta ut taket. Från första kontakt med Niklas Maltesson till slutförande har allt gått jätte smidigt och utan några konstigheter. Snyggt utfört och trevliga arbetare. Bra pris också! Kan varmt rekommendera swedtak till ert nästa projekt hemma !

Annika H

Professionella och hjälpsamma!

Johan B
Skrev om Swedtak

Ordning och reda Tydlig information Löpande information Bra dialog med personalen på plats

Carl-Erik A

Kan rekommedera Swedtak. Duktiga hantverkare och taket blev mycket fint. Trevligt bemötande av Nicklas Maltesson

Natalie S
Skrev om Swedtak

Vi bytte just tak på vår 70-tals villa och kunde inte vara mer nöjda. Smidig och tillmötesgående kommunikation samt att killarna som varit ute och jobbat på taket har varit kanon!

Carina G
Skrev om Swedtak

Jag är nöjd med Swedtak i alla delar under takbytet. De höll vad de lovade och höll mig underrättad löpande under processen. All personal på plats och kontakt med kontoret var kundvänliga och professionella.

Gun R
Skrev om Swedtak

Jag är helnöjd med jobbet! ☺️ Det har blivit jättefint!

Marcus Bo J

Fungerade mycket bra, fint slutresultat.

Vera L
Skrev om Swedtak

Kan varmt rekommendera Swedtak. Kunnig, tillmötesgående personal och duktiga hantverkare som utförde ett utmärkt takbyte i rätt tid.

Tomas M
Skrev om Swedtak

Arbetet utfördes OK, dock utan att jag blev imponerad.

Maria E
Skrev om Swedtak

Proffsigt och personligt. Bra kommunikation. Det har alltid varit lätt att komma i kontakt med dem med undringar. Mycket bra personal som varit på plats. HELNÖJJD!

Mathias Hans Joel T

Ett väl utfört arbete, till rätt tid och rätt pris! Trevlig personal, bra kommunikation och snabba svar. Vi är mycket nöjda med både projektgenomförande och resultatet.

Ingela B
Skrev om Swedtak

Jag är nöjd med arbetet och bemötandet på alla fronter och rekomenderar Svedtak

Louise J
Skrev om Swedtak

Hej! Vi är mycket nöjda då samtliga hantverkare varit väldigt skickliga och gjort ett enastående takarbete. Resultatet blev mycket bra. Kan varmt rekommendera Swedtak!

Håkan A
Skrev om Swedtak

Swedtak med Niklas Maltesson i spetsen har uppfyllt alla våra förväntningar vid vårt takbyte. Ett mycket bra bemötande av alla som var inblandade från Swedtak, allt från Niklas som besökte oss och skrev offert till takläggarna samt plåtslagaren. Huset ser ut som nytt med Benders Candor svart panna, Lindab takavvattning, vindskivplåtar samt plåtning av skorstenar. Kan bara rekommendera Swedtak

Lars-Gunnar F

Nästan alla på gatan har anlitat Swetak så det var ingen överraskning att du var bodde trevliga och gjorde ett bra jobb. Jag är mycket nöjd med hela projektet som från start till städad tomt. Tog ca tre veckor. Väntar nu efter ytterligare en vecka på att plåtslagaren ska fixa till några detaljer på skorstenarna så att tegelpannorna ligger bättre och tätare. Med vänlig hälsning LG Fritz Helsingborg.

Patrik L
Skrev om Swedtak

Bra upplevelse. De var snabba och proffsiga. Ett bra företag med skickliga hantverkare och ledning. Bra omsättning och vinst vilket tyder på ett stabilt bolag som får jobbet gjort.

Susan B
Skrev om Swedtak

Snabb kontakt vid offertförfrågan för byte av tak, lyhörda inför önskemål, rimliga priser, kom på utsatt/önskad tid. Arbetet utfördes noggrant och på ett mycket föredömligt sätt. Proffsiga och kunniga killar. Fantastiskt bra bemötande och otroligt tillmötesgående. Slutresultatet blev över förväntan! Kan varmt rekommendera att anlita dem - man saknar dem när de är klara!

Lars N

Bra kontakt Offert som stämde Snabba o effektiva Städade efter sig

Betina N

Bra kontakt Offert som stämde Snabba o effektiva Städat efter sig

Lars L
Skrev om Swedtak

Snabb och tydlig offert, snabba att byta tak, skickliga snickare, taket blev gjort enligt konstens alla regler. Tydliga och korrekta fakturor. Överlag en bra upplevelse av hela bolaget från snickare ledning. Ser ni till bokslut så har de en bra omsättning vilket tyder på att de byter många tak varje år och därmed är ett stabilt bolag som vet va de gör. En annan positiv aspekt var att det va den bästa offerten rent prismässigt och de höll sig till offerten.

Per E
Skrev om Swedtak

Swedtak utförde ett komplett takbyte. Ett mycket professionellt bemötande. Allt i projektet, som tog ca 3 veckor, fungerade utmärkt. Inte ett missöde inträffade. Mycket kunnig och tillmötesgående personal. Jag är mycket nöjd med Swedtak.

Bengt S
Skrev om Swedtak

Vi fick renoverat vårt tak på en stor tegelvilla från 1916. Vi tog in priser från olika firmor, och det kändes bäst med Swedtak. Det ångrar Vi verkligen inte, bra kommunikation, olika detaljlösningar diskuterades igenom innan, så vi känner att vi inte bara fått ett snyggt tak utan även ett tak som står pall för väder och vind länge. Vi skulle definitivt välja Swedtak om det blir aktuellt med fler takbyten.

Christian B

Mycket kompetent och trevlig personal med väldigt hög service känsla, Taket blev toppenfint. Rekommenderar varmt Swedtaks tjänster. Väldigt bra prisnivå för det önskade takbytet.

Johan E
Skrev om Swedtak

Hej! Jag fick ett mycket bra bemötande under hela takbytet! Jag hade stora förväntningar och det blev precis som jag hade tänkt förutom att det var mycket spik,skruv och små plåtbitar över hela trädgården. Men slutresultatet blev mycket bra!

Mari S
Skrev om Swedtak

Byte av tak. Allt fungerade perfekt.

Samuel L
Skrev om Swedtak

Ett företag som man kände sig trygg med genom hela byggprocessen. Ett bra bemötande och en heltäckande informationen om hur arbetet skulle genomföras. Vi är helnöjda med hur takbytet blev utfört!

Daniel Micael O

Proffessionellt och bra bemötande genom hela projektet. Idéer bollades för att nå bästa lösningarna och resultat. Tät kontakt hölls med både säljare och grabbarna som utförde arbetet, inga konstigheter. Rekommenderas starkt! Mycket nöjda med vårt nya tak!

Marlene P
Skrev om Swedtak

Verkligen proffesionellt företag, bland andra offerter och företag är jag evigt tacksam att vi valde rätt. Deras representant tog sig tid o verkligen titta på objekt som skulle renoveras / bytas tak på boningshus. Både invändig och utvändig grudkontroll, samt visade olika material o dess funktion. Offert kom efter någon dag. Förklarade direkt vid påbörjad renovering om det fanns andra åkommor och vad det skulle kosta innan det detta påbörjades. Takläggarna hade även bra konversation med beställare o husägare under hela tiden...

Ulla Birgitta S

Slarv vid läkning så det behöves sättas en kil på vindskivan så det skulle passa. Detta gjorde att taket fick en ”knäck” samt att det blev bulor på takplåten efter pannorna. Väggplåt blev svart isf vit. Huvudarbetet med borttagning av gamla plattor samt läggningen av nya flöt på bra.

Göran W
Skrev om Swedtak

Swetak var föredömligt snabba med att bestämma möte och besöka mig för att gå igenom projektet, omläggning av papptak på min carport/förråd. Swedtak löste några problem som upptäcktes vid rivningen av det gamla taket på ett ytterst professionellt sätt och till en verkligen modest tilläggskostnad. Jag är verkligen nöjd med Swedtak, jobbet gick i ett rasande tempo, jobbet flöt på och kontakterna fungerade enkelt. Resultatet är jag supernöjd med, gediget, professionellt och snyggt gjort.

Daniel S
Skrev om Swedtak

Trevligt och proffsigt bemötande från Niklas. Arbetet väl utfört och gick snabbt och smidigt och så störningsfritt som det går utföra. Vi valde gula Benders Exclusive och huset fick den orginalkänslan vi hoppades även med nya snygga pannor. Snyggt utförda plåtarbeten ramade in det hela. Super nöjda!

Ingrid C
Skrev om Swedtak

Trevligt bemötande av säljare vid första konkontakten, vilket gjorde att jag valde Swedtak för takbyte. Snabbt jobbat många duktiga arbetare i gång samtidigt. Jag är mycket nöjd.

Frida S
Skrev om Swedtak

Komplett takbyte inklusive byte av råspont. Vi är mycket nöjda med hela processen från offert till färdigt tak. Bra och tydlig kommunikation, höll tidsplanen och ett mycket väl utfört arbete. Kan rekommendera Swedtak till alla som funderar på att byta tak.

Marion H
Skrev om Swedtak

Swedtak är ett företag som verkligen kan rekommenderas. Har fått ett nytt tak och byte av takfönster. Ett bra bemötande och offertprocess. Bra arbetslag från både ställningsgänget och killarna som jobbade på taket i regnet.

Berndt H
Skrev om Swedtak

Ett genuint företag som präglas av ordning och reda samt hög kvalitet på sina produkter. Allt gick enligt plan fast det regnade periodvis. Vi är supernöjda med vårt nya tak. Rekommenderas varmt till alla som vill fixa nytt tak. Fem stjärnor av fem möjliga ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ En stor eloge till Niklas Maltesson och hans team. Berndt och Lotte på Rörvångsvägen 16 i Förslöv

Bengt N
Skrev om Swedtak

Jag är jättenöjd, bra bemötande. Förväntningarna var att det skulle bli ett bra jobb. Det levde dom upp till och det känns verkligen som de har gjort ett bra arbete. Min upplevelse av swedtak är bara positiva och skulle det vara några problem i framtiden så är jag säker på att de ställer upp. Men just nu känns det oerhört skönt att fått bytat tak. Och att Swedtak har gjort det ordentligt.

Anders Z
Skrev om Swedtak

Bra bemötande, höll tidsplanen och gjorde ett fullgott arbete. De uppfyllde våra förväntningar och var flexibla under arbetets gång. Vi hade några ändringar som de löste utan problem. Vi gjorde ett takbyte som blev som vi tänkt.

Sven A
Skrev om Swedtak

Trots litet utrymme runt vårt hus utfördes takbyte snabbt och effektivt. Störningarna för våra grannar blev minimala.

Andreas R
Skrev om Swedtak

Väldigt nöjda med Swedtaks arbete hos oss. Proffsigt och bra bemötande. Från första kontakten med Niklas Maltesson så har allt flutit på bra. Killarna på plats var duktiga och vi hade en bra kommunikation genom projektet. Kan varmt rekommendera till andra.

Joakim K
Skrev om Swedtak

Tydlig och snabb kommunikation. Håller tider och viktigast av allt, gör ett bra jobb.

Christina Elisabeth S

Swedtak är ett förtag som vi kan rekommendera till fullo. Vi har precis fått ett nytt tak därifrån och allt fungerade perfekt. Varenda led bestod av proffsigt folk som visste vad de gjorde. Alla gjorde ett fantastiskt bra jobb plus att alla var trevliga och positiva. Finns absolut inget att klaga på i något av leden. Högsta betyg till alla!!!

Paul K
Skrev om Swedtak

Från offert till slutfaktura skötes allt professionellt. Lite småsaker behövdes diskuteras och lösas under tiden med takbytet, men det anser jag höra till ett sådant projekt. Bra kommunikation och strålande resultat.

Johannes Q
Skrev om Swedtak

Vi fick stort förtroende för Anders A. Professionell, kunnig och effektiv. Arbetet på vårt garagetak inger en känsla av kvalitet, och vi skulle utan tvivel anlita honom igen.

Gösta M
Skrev om Swedtak

Vi fick förtroende för Swedtak redan vid första besöket av Anders A. Med stor lyhördhet för våra önskemål genomfördes takbytet på ett mycket strukturerat sätt. Inga dröjsmål i något led och genomgående en mycket bra kommunikation under arbetets gång. Mycket trevliga killar som gjorde arbetet och proffs uti fingerspetsarna. Nu känns det mycket bra att veta att det var kvalificerade personer som genomförde takbytet. Vi kan varmt rekommendera Swedtak.

Jörgen Roger L

Niklas skötte alla kontakter med oss i samband med offert på ett perfekt o trevligt sätt. Han lyssnade på våra önskemål, höll överenskomna tider och respekterade att vårt beslut tog lite tid. Kan bara rekommendera Swedtak o Niklas.

Jimmy B
Skrev om Swedtak

Bra bemötande , vår kontakt Niklas gjorde allt enligt överenskommelsen, kan starkt rekommendera . Killarna som utförde jobbet , stor eloge till dom oxå .

Mikael A
Skrev om Swedtak

Mycket bra och vi är supernöjda med allt! Från första kontakt med Niklas och Mattias och sedan ett ett kanonjobb av takkillarna från Swedtak! Kommer att med stor glädje rekommendera Swedtak till andra villaägare. / Mikael

Roland K
Skrev om Swedtak

Dom skötte allt jättebra. Trevliga och kunniga killar.

Tim B
Skrev om Swedtak

Byta papptaken på vår tillbyggnad på huset. Nöjda med resultatet och var väldigt snabba på frågor kring allt. Väldigt trevligt bemötande.