Snabb leverans. Varan som förväntat. Köpte en symaskin som present.
Symaskinskungen.se
2032 omdömen om Symaskinskungen.se
Sedan starten hos Reco 2022
Fungerar som förväntat. Fin maskin.
helt ok snabb leverans och bra maskin
Mycket positivt, otroligt snabb leverans utan att ha bett om det. Beställde Gutermann sytråd, av det Mycket kompletta utbudet.
Enkelt att orientera sig på hemsidan. Snabb expediering. Nöjd!
Snabb leverans av symaskinen och bra möjligheter till extra attiraljer samt garanti.
Första gången som kund hos Symaskinskungen. Allt till belåtenhet!
Inga konstigheter. Beställde lite sytråd, och det kom med posten dagen efter.
Man hittar allt möjligt här och leveransen är supersnabb.
Snabb leverans. Inget problem med returen eftersom jag inte var nöjd. Skulle varit bra att det fanns en fysisk butik i Malmö för då kunde jag kört dit och köpt.
Bra service. Pedal och sladd passade min gamla Huskvarna. Snabb leverans.
Bra tillbehör till min nya symaskin.
Jag är mycket nöjd med mitt köp, bra varor och snabb leverans.
Snabb leverans och jag fick vad jag behövde till en billig peng.
Smidigt att beställa och leverans som utlovat
Tyckte det gick snabbt och lätt att beställa. Symaskinen kom snabbt
Jag hade beställt en viss mängd men det fanns inte allt, så dom ringde mig och frågade om jag var ok med att få mindre och även att få tillbaks den summan pengar som dom extra dm skulle kostat. Snabbt och smidigt och sedan kom paketet någon dag efter bara. Jätte nöjd
Snabbt lev o bra ”men 30 tecken ”👎🏿……………:.:::
jag köpte en symaskin fot till min symaskin och det funkade perfekt samt att leveransen gick fort så är super nöjd! Tack :D
Snabbt och enkelt! Är jättenöjd med mitt köp!
Supersnabb leverans! Det stod längre leverans tid på sidan men beställde på söndagen och den kom på tisdagen!
Fick först fel symaskin men de skickade maskin riktig dagen efter så det löste sig fort. Bra service.
Okomplicerad och snabb leverans av rätt vara
Snabb leverans, bra paketerat. Jag är nöjd.
Snabb leverans. Symaskinen jag köpte är bra
God erfaring fra tidligere kjöp. Forventet hurtig levering og det ble innfridd. Trivelig hjelp pr tlf. Kjöpte undertrådspoler.
Gick riktigt snabbt, var mycket effektivt och bra packat, produkten är jättebra och ska vara färdigmodifierad. Absolut inga problem alls.
Lätt att handla,snabb leverans. Detta köp var mönsterpapper,mönster sporre och kopieringspapper.
Jag tycker att den är lätt hanterat och hoppas att det ska jag använda längre.
Bra produkter till bra priser. Lätt att beställa och varorna kommer snabbt. Bara positivt.
Enkelt att beställa och snabb leverans. Har dock inte provsytt ännu.
Snabb service & leverans. Dessutom bra & lätthanterad provdocka!
Bra sortiment och snabb leverans!
Snabb leverans ! Ok pris ! Maskinen stämde överens med informationen om den. Ett minus är att inte ha en manual på svenska!! Har redan sytt flera saker med den.
Hej Birgitta, Vad roligt att höra att du gillar din nya maskin! Om du vill ha en svensk manual så kan du skriva ut en här: https://www.symaskinskungen.se/PartnerFiles/Symaskinskungen/resources/Manual%204432-symaskinskungen.se.pdf Det finns även en app som heter Singer Sewing Assistant med instruktionsfilmer, tips och tricks på svenska som är toppenbra.
Snabb leverans Snabba svar vid mailkontakt Supernöjd
Snabb leverans! Mycket nöjd med maskinen!
Extremt snabb service och mycket positiv kontakt med kundtjänst när det visade sig att telefonnumret var fel.
Väldigt enkel och bra mycket nöjd
Bra tinggänglighet och service.
Snabb leverans och fin kvalitet på symaskin.
Snabb leverans - och rätt vara. Toppen!
Snabb o bra leverans av symaskinen.
Enkelt at beställa o snabb leverans
Snabb leverans utan krångel. Varan levererades helt enligt beställning.
Väldigt bra och bra beskrivning
Mycket snabbt och smidigt. Inga problem.
Smidigt att beställa på nätet. Smidigt att betala med Swish. Smidigt att få leveransen så snabbt. Smidigt att få det lilla paketet i postlådan. Smidigt att komma i gång att sy igen. Tack för att Symaskinskungen har så smidigt och bra logistik.
Fick mycket bra hjälp med att få rätt symaskinspedal till en Singer maskin. Och snabb leverans.
Varan var det som jag beställde. Tog lite tid men ok!
Väldigt nöjd . Jag syr mycket. Lätt att handskas med. Hoppas det fortsätter.