Enkelt att handla och supersnabb leverans.
Symaskinskungen.se
Vår historia – från 1961 till idag Symaskinskungen.se är en del av Be-Ge Sycenter AB, ett anrikt familjeföretag med lång erfarenhet inom sybranschen. Resan började redan 1961, då grundarna Bengt Berggren och Gull-Britt Berggren tog sina första steg i branschen. På den tiden erbjöd de flesta butiker endast ett symaskinsmärke....
2711 omdömen om Symaskinskungen.se
Sedan starten hos Reco 2022
Bra utbud och snabb leverans!
Hej, Jag brukar handla hos Symaskinskungen när jag behöver sytillbehör. Så jag gillar den platsen. Mvh Yelena
Bra utbud och jag fick jättesnabbt grejerna! Är mycket nöjd med symaskinen och alla tillbehör.
Bra produkter och bra utbud. Snabb leverans
Alltid snabb och fantastisk service.
Smidigt att beställa. Snabb leverans!
Gick bra att beställa och det var en snabb leverans.
Jag är nöjd men jag trodde det skulle vara tjocka rullar mönster papper men tur att jag köpte tre rullar
Otrolig snabb leverans trots att det stod att det var beställningsvara.
Det var smidigt, snabbt och väldigt prisvärt!
Bra produkt och snabb leverans.
Alltid proffsig hjälp och stort fint sortiment!
Fantastiskt bemötande och stor hjälp och support. Kan varmt rekommenderas!
Det fungerade bra, beställning och leverans. Jag köpte tråd till symaskinen och det enda är väl att färgen på den blå tråden inte var riktigt som jag tänkt men förgåtergivning på skärmen är svårt.
De är otroligt snabba med att skicka. De har bra kvalitet och bra priser
Bara positivt, snabb leverans, bra vara.
Lätt att beställa på hemsidan. Bra varor. Billigt. Helt perfekt
Funkar bra! Fick varorna väl förpackade och har jämfört priset och symaskins kungen pris va billigast.
Snabb leverans och produkten precis som beskriven. Köpte ett begagnat exemplar från butiken i Malmö via webbutiken och fick med några extra tillbehör på köpet med en trevlig hälsning och lyckönskningar till den nya maskinen! Kändes välkomnande och roligt!
Snabb och korrekt handhavande av min beställning!
Hela köpet gick smidigt och jag är mycket nöjd med symaskinen!
Köpte barnmönster. Dock var det otydligt att sömnafsbeskrivningen inte var på svenska. I övrigt bra mönster.
enkelt och smidigt att handla är så nöjd med sy maskinen
Väldigt hjälpsamma. Snabb leverans
Snabb leverans av varor av hög kvalité.
Mycket bra. Hade beställt fel tillbehör. Då ringde de upp och såg till att det blev rätt i beställningen. Ovanligt bra proaktiv kundtjänst! Allt bra i övrigt!
Beställningen gick bra. Inga konstigheter. Snabb leverans och i fint skick. Ångrar inget.
Bra, lätt hemsida. Snabb leverans. Allt gick supersmidigt!
Snabb leverans, produkterna till belåtenhet
Snabb leverans och varor helt enligt beskrivning. Lätt att beställa!
Det var lätt att bli kund hos Symaskinskungen . Allt fungerade bra.
Jag har shoppat loss ett par gånger hos Symaskinskungen nu - och jag är varje gång lika förvånad hur det lyckas leverera så snabbt. Och produkterna har alltid bra kvalitet. Denna gång köpte jag overlockstråd, två olika, 1. Gütermann Tera 180 2000 m - som är magisk!! och bästa priset hos Symaskinskungen. 2. 5-p toldi-lock. Bra tråd och bästa priset fanns här. Jag är en återkommande kund gång på gång och är lika nöjd varje gång. Jag blir dock besviken på andra liknande leverantörer som dröjer med sina leverantörer dag...
Snabb leverans. Allt med i paketet som jag beställt. Ok kvalitet på deras egna provdocka.
Lätt att hitta produkten. Lätt att betala. Snabb leverans, Hej&Tack! Elisabeth
Det beställda kom snabbt, korrekt och levde upp till förväntan.
Bra priser på bra kvalitet Kom i vettig tid
Jättebra och lätt att handla. Dock fånigt att skicka med uthämtning på ombud något litet som lätt fått plats i postlådan. Hade funkat med halva portokostnaden!
Bra kvalitet snabb leverans vara enligt beställning
Snabbt, tryggt och säkert! Rekommenderas
Enkelt att beställa och snabb bra leverans.
Toppen. Bra pris och snabb leverans
Snabba leveranser och bra produkter, precis som en onlinehandel ska fungera. Återkommande kund.
Köpte strykjärn . Bra service och stor kunskap om symaskiner.
Ja, exceptionell kundservice. Nöjd med köpet. Tack så mycket!
Snabb leverans superbra!!!!!!!!!!!!!!
Mycket dåligt packat. Beställde flera stora rullar Gütermann-tråd från Symaskinskungen. Rullarna skickades helt lösa direkt i kartongen, utan plastpåse, papper eller annat skydd. Resultatet blev att damm och smuts från kartongen och fyllnadsmaterialet har trängt in i själva tråden. På flera av rullarna syns tydligt smuts och små partiklar mellan trådlagren. Det här är sytråd som ska användas i symaskin och jag tycker därför att det är fullständigt orimligt att den packas oskyddad tillsammans med smutsigt kartongmaterial....
Två problem är att den består till stor del av plast och det andra är skulle vilja billigare pris
Lätt sida att hitta på snabb leverans 🙂
En enkel hemsida med bra beskrivningar av de olika symaskinerna och dessutom snabb leverans:-)