Enkelt att handla av symaskinskungen.Fick ingen faktura så jag fick efterlysa den och fick betala förseningsavgift 70kr Det var inte bra Anlita ett annat finansbolag
Symaskinskungen.se
Vår historia – från 1961 till idag Symaskinskungen.se är en del av Be-Ge Sycenter AB, ett anrikt familjeföretag med lång erfarenhet inom sybranschen. Resan började redan 1961, då grundarna Bengt Berggren och Gull-Britt Berggren tog sina första steg i branschen. På den tiden erbjöd de flesta butiker endast ett symaskinsmärke....
2434 omdömen om Symaskinskungen.se
Sedan starten hos Reco 2022
Snabb leverans bra symaskin till bra pris
Snabb och smidig leverans. Provdocka med kvalitet.
Snabb leverans, bra priser och allt enligt beskrivning. Såg ut som min treåring tejpat ihop paketet. Men allt kom fram som det skulle.
Finns allt man behöver ha för att få en bra upplevelse vid maskinen och bra priser också..
Mycket snabb leverans. Ja är hittils mycket nöjd med både leverans och maskin
Snabb leverans. Bra priser. Bra sortiment
Professionellt arbete med mina maskiner! Mycket trevligt bemötande. Rekommenderar verkligen 🤩
Snabb leverans, än så länge funkar symaskinen bra.
Snabb leverans, produkter enligt förväntan
Enkelt o lätt vid köp. Snabb leverans
Mycket snabb leverans och reserdelen passade perfekt.
Jag har köpt symaskinen för att ge den till ett barnbarn i födelsedagspresent. Har inte provat den själv men hoppas att den kommer till användning.
Alltid bra och snabb leverans
Bra service och bra webbsidan.
Lätt att beställa och snabb leverans.
Bra hemsida med bra beskrivning av de olika varorna. Lätt att manövrera och snabb hantering. Fina produkter!
Egentligen för tidigt att säga något, eftersom jag inte vet hur ev klagomål behandlas, men det tjatas om att jag ska betygsätta, så gör det. Beställning och leverans var enkelt och bra/snabbt, och priset var bra.
otroligt snabb och välpackad symaskin
Alldeles utmärkta varor och snabb leverans
Tack snabb och okomplicerad hantering.
de hade snabbleverans på mina varor
Snabb och enkel leverans , och lätt att hitta.
Snabb leverans, kom efter ett par dagar, hittade ett måttband på 3 meter. Så bra då man syr gardiner.
Har ännu inte fått min leverans. Men de ringde och meddelade förseningen, det är bra!
Efter köpet på nätet kunde jag hämta maskinen två dagar senare på PostNord. Det fattades en påse med spolar, men det skickades till mig ett par dagar senare. Så summeringen, utmärkt service.
Otroligt snabb leverans. Kom dagen efter jag hade beställt symaskinen.
Kompetent service, snabb expedition och ansvarsfullt försäljning. Bara rekommendera.
Köpte symaskin till min dotter ,snabbt att hitta på hemsidan ,enkelt att beställa ,snabba leveranser. Allt perfekt .
Okej pris Snabb leverans. Hoppas att allt ska fungera när jag börjar sy. .
Bra priser och snabb leverans.
Utmärkt pris på tråd men en viss svårighet att hitta vit tråd.
Allt funkade bra med paketet o jag är nöjd med maskinen.
Bra butik med det mesta man önskar. Går dessutom att nå per telefon.
Allt fungerade perfekt. Jag fick de beställda varorna snabbt och omsorgsfullt packade.
Snabbt och pålitligt mycket bra
Jag upplever att det är ett seriöst företag.De har mycket bra produkter.
Snabbt leverans, tack så mycket.
Mycket bra saker, snabb leverans hit ut till obygden. funkade klockrent. jag är nöjd.
Leverans fungerade som förväntat, instruktion på svenska medföljde, dock saknade jag en skriftlig garanti instruktion gällande för symaskinen.
Bra service med snabb leverans
Bra bemöt, kundvänliga. Kan sin sak, hjälp samma
Snabb och bra leverans. Behövde den verkligen
Snabb leverans och symaskinen är igång.
Mycket bra symaskin. Tack.Perfeckt.
Allt funkade fint. Lätt att beställa och sakerna kom fort.
Mycket bra, snabb respons på frågorna som jag hade!!
Väldigt snabb leverans! Över förväntan
+ Snabb leverans - Ingen instruktionsbok
Bra för snabbt leverans man behöver inte vänta om man håller på med något