Symaskinswebbshoppen

271 omdömen om Symaskinswebbshoppen

Sedan starten hos Reco 2024

Elisabeth A
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Det va den snabbaste leverans jag någonsin fått tack

Andreas B
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Mycket trevliga och väldigt hjälpsamma. Bra utbud samt väldigt snabb frakt.

Laura K
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Jättebra hemsida och säker, älskar min nya symaskin

Clas V
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Helt makalöst snabb leverans! Hade det inte varit för att man bor avsides, så hade jag hade den anlänt på mindre än ett dygn

Julia Q
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Råkade beställa fel symaskin, blev uppringd efter att jag skickat mitt mail och fick det hela utrett mycket snabbt. Fick rätt maskin dagen efter. Fantastisk service!

Lars-Åke D

Snabb leverans Bra service Bra produkt

Jenny Cathrine Elisabeth G
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Snabb leverans. Köpte en Husqvarna Viking onyx 25 och är väldigt nöjd.

Raymond B
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Bra hemsida, lätt att hitta och snabb leverans.

Aiman A
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Jag tycker det är mycket bra och köpet gick så snabbt och lätt . Jag har köpt en overlok mäsken som är sååå fin 👍

Pia N
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Snabb leverans och symaskinen motsvarar mina förväntningar

Egl E
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Great quick service, beautiful machine!

Barbro D
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Snabb leverans. Jag är mycket nöjd.

Lena O
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Supersnabb leverans. Lagom pris på min Singer symaskin. Väldigt nöjd på alla sätt.

Rose-Marie K
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Bemötandet och svaren på mina frågor, både före och efter köpet var toppen. Kändes tryggt. Jag tycker att min Husqvarna Viking Class H motsvarar miba förväntningar till 100 %. Har dock inte lärt mig hur jag ska göra med den automatiska tråd- Påträdaren ännu men ska försöka det också. Förväntar mig nu ett lika långt friktionsfritt liv gör denna som min förra Husqvarna (60 år) 😉👍

Anders L
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Köpte symaskin och blev strax efter uppringd angående beställningen. Mycket bra bemötande, slutade med att de skickade med ett pkt underrullar för sytråd. Serviceminded och bra PR för företaget. Snyggt!

Fw A
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Oseriöst företag som påstår sig skicka ut fakturor och sedan drar dom direkt på inkasso. Lägger på massa ränta

Nils N
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Tja, det gick ju bra att beställa från er och leveransen kom snabbt.

Jeanette N
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Lätt att hitta och beställa på hemsidan. Bra produkter, jag är nöjd.

Ingrid B
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Hur många symaskiner tror de att jag behöver?

Marianne T
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Fungerade utan problem, snabb leverans.

Jeanette K
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Snabb leverans och mycket bra bemötande

Karin W
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Snabba leveranser och bra bemötande.

Britta W
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Mycket bra och smidigt handla där. Köpte symaskin. Snabb leverans dessutom.

Eva H
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Otroligt fin snabb service. Hjälpsam personal. Bjöd verkligen på det lilla extra och hjälpte mig på bästa vis att hitta rätt bland alla pressarfötter. Kan varmt rekommendera andra att handla här.

Birgitta G
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Snabb leverans. Trevligt bemötande vid telefonkontakt. Bra pris.

Björn S
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Enkelt att handla och supersnabb leverans. Symaskinen var en present så jag har gett bort den och hoppas mottagaren är nöjd. Jag har inte provat den själv.

Anna J
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Mycket snabb leverans och symaskinen funkar fint!

Annelie K
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Mycket snabb leverans. Dagen efter beställning kunde jag hämta ut min nya symaskin👏. Bästa tänkbara service! 🤩 Tack!

Christin Ö
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Snabb leverans och varorna jag beställde var toppen!

Per M
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Tack för ett mycket proffesionellt bemötande allt från telefonkontakt till leverans har fungerat på absoluta toppnivå. Jag kommer att rekommendera er till alla. Jag lyfter på hatten, vänligen Britt

Raoul G
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Snabb leverans av en ny Singer symaskin

Birgitta H
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Lätt att hitta produkter, bra priser, funkade jättebra med leverans

Berit K
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Det var trevligt att handla här man fick snabbt svar och en snabb leverans av symaskinen som jag beställt och även hjälp med frågor som jag hade hade ang symaskinen Ett mycket trevligt bemötande ( dock blev jag väl lite besviken på själva symaskinen men det har inget med symaskins webbshoppen att göra ) Symaskinsshoppen var helt okej mycket trevliga !

Ingegerd R
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Snabb leverans. Inga problem.

Maria R
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Jättenöjd snabb leverans och kanon service!

Andreas E
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Fungerade bra och skickade mycket snabbt. Symaskinen är toppen!

Eva B
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Köpte en Huskvarna viking symaskin. Kom fram direkt när jag hade frågor innan köpet. Levererades snabbt, allt var med inklusive en bra snabbguide.

Ann-Margareta B
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Köpte en symaskin. Det var lätt att genomföra köpet och snabb leverans

Emma F
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Supersmidig upplevelse och enkel leverans! :) jag är supernöjd med min symaskin

Annie T
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Toppen! Jättebra service, snabb leverans och dundertrevlig personal i butiken i Göteborg! 😄

Eva L
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Det gick snabbt o smidigt att beställa 👍Är så nöjd med symaskinen Husqvarna viking.

Bolle J
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Symaskinen blev en julklapp till barnbarn. Trevligt bemötande hos kundtjänst, leveransen var snabb o bra .....Har inte testat maskinen ännu, sååå ...!!! ?? Hoppas på det bästa . Mvh Ulrika

Marya P
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Det är enkelt att handla. Förväntningen var att det skulle fungera och det gjorde det. Jag köpte Singer Heavy Duty 4432, jag betalade med Swish och allt fungerade som det skulle :) Också en följdfråga jag ställde besvarades snabbt och korrekt. Det enda jag tyckte var negativt var leveransen med DHL, maskinen "fastnade" 8 mil hemifrån och var där i 3 arbetsdagar. När den slutligen kom, var det inga problem.

Mats H
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Väldigt enkelt att handla, och jätte snabb leverans av min första symaskin

Nellie A
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Lätt att beställa och bra med gratis leverans, bra info på hemsida

Bo J
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Snabb leverans trots att det var mitt i stor helgerna. Dom flesta var lediga på klämdagarna. Sen var det ett bra pris förstås!

Ewa E
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Trevligt bemötande, bra service och snabb leverans

Eva S

Bra och snabb suport/leverans! Rekommenderas

Sara S
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Snabb leverans, bra packat, perfekt med den utskrivna snabbguiden till min Singer Quantum Stylist!

Hans S
Skrev om Symaskinswebbshoppen

Enkelt, snabbt, felfritt, inga problem.