Bra. Snabb leverans. Utbyt till 1 dyrare maskin till samma pris
Symaskinswebbshoppen
713 omdömen om Symaskinswebbshoppen
Sedan starten hos Reco 2024
Supersnabb leverans och billigast pris online för symaskinen jag ville ha!
Bra information och utbud. Väldigt snabb leverans.
Snabbt och exact vad jag beatällde 😀👍👍
Mycket trevlig leverantör. Smidig och snabb hantering av beställningen...och symaskinen fungerar som den ska enligt beskrivningen. Tack!
Lätt att beställa, snabb leverans
Snabbt och enkelt. Bra utbud och bra priser.
Supersnabba! Jag fick min symaskin efter nån dag! Frakten bokades direkt, och kom fram otroligt fort! Det är sällan nåt företag skickar en vara så fort, Så jag är så nöjd! Och min Singer symaskin som jag beställde, går som en klocka!
Hela affären mycket bra! rekommenderas!
Bra och snabb leverans av Singer 4423 som var enkel att hand ha med hjälp av appen.
Blev förvånad över hur smidigt köpet gick och hur snabbt symaskinen levererades. Jag köpte en symaskin av märket Singer till mitt barnbarn som 18-årspresent.
Enkelt att beställa och otroligt snabb leverans. Bra och enkel manual.
Lätt att hitta. Bra beskrivning av varan. Snabb leverans
Bra produkter och fantastisk servis med omtanke🥰
Snabb leverans utan bekymmer.
Det gick fort !! Tydlig information om maskinen !! Bara bra !!
Lätt att handla samt så fick jag symaskinen väldigt snabbt 😊
Bra priser och jättesnabb leverans.
Superbra! Snabbt o bra service. Lätt o fin maski.
Snabb leverans och fin vara. Jag rekommenderar symaskinswrbbshoppen!
Fantastiskt snabb leverans. Säkert emballage. Prövat symaskinen (Singer Tradition) och den kändes bra. Bra pris. Eva K
Tydlig hemsida med bra information som gjorde att jag valde rätt symaskin . Enkelt att beställa och snabb leverans. Jag är nöjd med köpet.
Snabb leverans och trevligt och kunnigt bemötande via telefon. Rekommenderas!
Lätt att beställa och snabb leverans
Snabb leverans. Gratis frakt kändes bra och rimligt. Köpte en symaskin med lite extra tillbehör.
Snabb leverans och bra sampackning av flera beställda varor
Lätt att hitta i webbshoppen Snabb leverans bra symaskin
Bra priser och snabbleverans.
Mycket snabb leverans och trevligt bemötande vid personlig kontakt.
Snabb leverans, hittills inget att anmärka på. Snygg madkin.
Bra kvalitet fungerar utmärkt 👍
Är supernöjd, webbshoppen hade bra beskrivning av symaskiner har köpt en singer. Snabb leverans och mkt bra webbmaster med kontakt.
Den servicen när jag ringde var mycket bra och personen som svarade var glad och hjälpsam med mitt önskemål Hon såg inte hinder utan sa löser vi Tack denna present ”symaskin” kommer till nytta i många år
The delivery was super quick I am very happy with my interaction with Symakinswebbshoppen. I look forward to enjoying many hours of successful sewing with my new Singer sewing machine!
Jag är helnöjd med min nya symaskin. Snabb leverans. Jag kan bara rekommendera Symaskinswebbshoppen.
Snabb och korrekt leverans av den produkt som jag beställde.
Snabb leverans. Beställde kl 15:00 Hade den på mitt uthämtnings-ställe dagen efter.
Bra beskrivningar på olika symaskiner. Lätt att förstå. Snabb leverans efter man bestämt sig och beställer.
Snabb leverans och en fin produkt som helt överensstämmer med marknadsföringen.
Snabb leverans och bra produkter!
Köpt en rosa Singer. Allt fungerade snabbt och bra.
Bra och snabb leverans. Rekommenderar
Fungerade perfekt med beställning och leverans.
Symaskinen är både fin och fungerar bra. Leveransen gick smidigt och paketet kom fram snabbt och i tid. Jag är mycket nöjd med köpet. Tack Tack
Snabb korrekt leverans och min fru är jättenöjd med maskinen. Fick lite hicka då jag trodde tillbehör saknades men det låg i samma paket som maskinen så allt var helt enligt beställning. Trevligt bemötande då jag efterfrågade var resten av leveransen fanns.
Bra kundservice och otroligt snabb frakt och leverans. Jag ringde en fredag för att fråga vilken symaskin jag borde köpa och vilka tillbehör jag behövde. Jag beställde klockan 14.00 och kunde ta emot symaskinen redan på måndagen. Rekommenderas varmt!
Gott bemötande och snabb leverans.
Det gick smidigt och lätt att hitta rätt modell för mig och till ett bra pris.Snabb leverans.
Jätte bra och snabbt leverans, tidligt beskrivning och bra information
Personlig service när jag ringde för kolla en grej. Snabb leverans och nöjd med allt! Har inte hunnit testa symaskinen ännu men hoppas att bäst i test väglett mig till ett bra val.