Maskinen är enkel och lätt att använda, med tydliga funktioner som gör den smidig
Symaskinswebbshoppen
749 omdömen om Symaskinswebbshoppen
Sedan starten hos Reco 2024
Otroligt snabb leverans. Beställde lunchtid på onsdag och den levererades på torsdag. Symaskinen har hjälpt mig att hitta glädjen i att sy igen. enkel att använda. ROLIG att sy med.
Allt har funkat bra. Är nöjd.Har provsytt och det verkar fungera bra. Snabb leverans.
Jag har fortfarande inte fått mina varor som jag har beställt tråkigt nog. Så det blir minus i betyg på detta.
Nöjd med produkten. Snabb leverans.
Har beställt en symaskin från symaskinswebbshoppen, hittills har den funkat perfekt! Och det är bra att man får 2 års garanti ifall något skulle hända.
Snabb leverans, bra symaskin till bra pris
Mycket bra och snabb leverans, tack!
Det gick snabbt och smidigt att handla där
Hej! Tack för snabb leverans. Hade uppskattat att få med ett instruktionshäfte på svenska tillsammans med symaskinen. MVH Agneta
Tydlig hemsida, snabb återkoppling och snabb leverans.
Enkelt att handla, produkten motsvarade förväntningarna.
Mycket bra telefonsupport inför köp av symaskin som 40-årspresent. Vi fick klara besked om skillnader och för- och nackdelar med olika modeller. Snabb leverans.
Snabb leverans Bra maskin Nöjd så långt.
Lätt att beställa ifrån. Så smidigt.
Jag var ute efter en symaskin och jämförde på nätet olika företag som sålde symaskiner. Jag fastnade för symaskinswebbshopen gjorde en beställning och var mycket impad av hur smidigt det gick. Var lite orolig för hur emballaget skulle se ut när den kom fram men det var helt u a. Har inte ännu prövat min maskin som är en Singer Heavy Duty 4423, har tagit ut instruktionsboken från nätet så jag är beredd på alla frågor som kan komma när jag börjar använda den, längtar efter att få sätta igång. Priset helt okej och för min del...
Jag har nybörjare och maskinen är lätt att använda och det fungerar utmärkt! Jag rekommenderar starkt
Gott bemötande och snabb leverans!
Jag köpte en Singer symaskin som var bra! Väntetiden var kort innan den kommer.
En riktigt bra och smidig affär som skickar ut varorna snabbt. Bra support
Enkelt att beställa, snabb leverans och smidig avbetalning. Precis som man vill att det ska vara. Det här var andra gången jag beställde symaskin, första gången en Husqvarna Viking Jade och nu en Husqvarna Viking Amber 100.
Snabb leverans jag är nöjd med symaskinen.
Enkelt och smidigt. Super snabb leverans
Jag är ganska svår som kund- kanske på grund av att jag har jobbat själv som försäljare i 40 långa år och har enormt hög ribba för både kundbemötande nivå och hur professionell personalen är. Just Symaskinswebbshoppen är jag grymt nöjd med. Jag absolut återkommer som kund till den hög professionell och mkt välbemötande butik - dem får högsta poäng av mig ! Och jag rekommenderar dem både när det gäller bra pris och kvalitet på det dem säljer, leverans tog bara 24 (!!!) timmar och det levererades prompt till den ombud som var bekvämast för mig. Tack så himla mkt Symaskinswebbshopp😀❤️🙏
Det var den snabbaste leverans jag varit med om. Mindre än ett dygn!
Fungerande hemsida. Mycket snabb leverans. Bra pris.
Köpte en Singer symaskin. Vänligt o snabbt mottagande av frågor. Och snabb leverans. Perfekt!
Väldigt bra och smidigt att sy på den liten och lätt
Snabb service och leverans! Bra symaskin!
Mycket trevlig personal Snabb leverans
Min model kunde inte levereras då fick jag en dyrare model till samma pris. Otroligt service.
Mycket bra service och snabb leverans!
Otrolig service och produkter.
Hej, Jag var mycket sjuk jag kunde tyvärr inte provat symaskinen tidigare. Idag försökte jag prova första gången men sladden passade inte "kontakturtag" Jag tror att ni har packat fel petal / sladd. Jag kunde inte sätta sladden på kontakturtag. Skickar passande sladd. Om det går vill gärna prata med telofon. Mitt nr är 0709241913 Mvh/Zehra Ay
Allt fungerade perfekt från beställning till leverans av min Singer symaskin. Högsta betyg från mig! Jag är så nöjd! MVH Gudrun
Snabb leverans och fantastisk service. Trevlig och personligt.
Bra. Snabb leverans. Utbyt till 1 dyrare maskin till samma pris
Supersnabb leverans och billigast pris online för symaskinen jag ville ha!
Bra information och utbud. Väldigt snabb leverans.
Snabbt och exact vad jag beatällde 😀👍👍
Mycket trevlig leverantör. Smidig och snabb hantering av beställningen...och symaskinen fungerar som den ska enligt beskrivningen. Tack!
Lätt att beställa, snabb leverans
Snabbt och enkelt. Bra utbud och bra priser.
Supersnabba! Jag fick min symaskin efter nån dag! Frakten bokades direkt, och kom fram otroligt fort! Det är sällan nåt företag skickar en vara så fort, Så jag är så nöjd! Och min Singer symaskin som jag beställde, går som en klocka!
Hela affären mycket bra! rekommenderas!
Bra och snabb leverans av Singer 4423 som var enkel att hand ha med hjälp av appen.
Blev förvånad över hur smidigt köpet gick och hur snabbt symaskinen levererades. Jag köpte en symaskin av märket Singer till mitt barnbarn som 18-årspresent.
Enkelt att beställa och otroligt snabb leverans. Bra och enkel manual.
Lätt att hitta. Bra beskrivning av varan. Snabb leverans
Bra produkter och fantastisk servis med omtanke🥰