Det var trevligt bemötande. Smidigt att handla av dem. Fick svar på de frågor jag hade inför köpet. Mvh/Ingela Torvaldsson
Symaskinswebbshoppen
653 omdömen om Symaskinswebbshoppen
Sedan starten hos Reco 2024
Toppen, bra pris och fick hem symaskinen bara efter några dagar. Personen som fick den i present blev överlycklig.
Tydligt enkelt bra utbud snabb leverans
Klar och tydligt. Inget att klandra
Eftersom vi ännu inte givit symaskinen till vårt barnbarn kan vi bara uttala oss om hur kontakten med er varit. Den har varit perfekt, och vi är väldigt nöjda. Bra kommunikation och mycket snabb leverans.
Snabb leverans. Blev också uppringd om att välja annat leverans företag, då den jag valt hade massa strul och skulle ta längre tid. De var inom 30 min från det att jag beställt.
Enkel och bra symaskin och snabb leverans.
Snabb leverans och bra utbud!!
Vill inte vill inte skriva någonting
Rekord snabb leverans, kommer att ge mig många trevliga sy stunder.
Enkelt att beställa och snabb leverans utan krångel. Jag köpte en symaskin. Allt gick så smidigt, precis så som jag önskar.
Dom är snabba att leverera och lätt att beställa
Positiv, i termer av köp och leverans. Tyvärr var handhjulet helt låst när jag skulle testa maskinen. Men, med hjälp av Googles AI, så lyckades jag lösa problemet genom att ta ut den halvmåneformade griparen som sitter över spolkapseln. Problemet var att griparbanan hoppat ur läge. Antagligen i samband med stöt under transport. Nu funkar den som det skall och jag är väldigt nöjd med maskinen, som budgetalternativ. //Björn
Tydlig hemsida. Enkelt att beställa. Snabb leverans.
Fin og hurtig levering, og meget tilfreds med mit køb
Varorna kom snabbt och inget att anmärka på.
Toppen! Väldigt snabb leverans!
Jag beställde endast nålar till symaskinen och är nöjd med den snabba leveranse .
Jätte fin symaskin, snabb och enkelt att beställs och få hem
Behövde en maskin nu. Har alltid haft samma märke. Tyvärr stämde inte måtten på spolarna från den förra maskinen. Har nu sytt ett draperi . Det fungerade jättebra. Tack!!
Bara positivt! Jag tänkte ringa och fråga lite både om maskinen och leverans frågor, men upptäckte att all info finns på hemsidan. Mycket bra, lätt att hitta och genomföra köpet. Leverans som utlovat och vad kan man mer begära när allt fungerar så fint. Jag har tidigare varit i butiken i Kinna och fått mycket information och trevligt bemötande! 🌟
Lätt att hitta det man söker och snabb leverans.
Snabba, och bra produkt. Fint.
Mycket trevlig personal och hjälpsamma. Snabb leverans. Rekommenderar dom
Jag tycker den är enkel att sy med och verkar vara precis det jag ville ha mycket nöjd än sålänge.
Snabb leverans och bra service.
Riktigt trevlig att sy med (frugan)
Bra pris och snabb leverans. Justerad enligt önskemål. Absolut inget att klaga på vare sig på leverans eller kvalite.
Ska vidarbefodra detta till mitt barnbarn som får maskinen som studentgåva i juni.
Bra. Saknade en vara vid leverans men efter mail kontakt blev det snabbt åtgärdat.
Det var första gången jag beställde här. Allt var tydligt och lätt att förstå, jag är mycket nöjd och fick varan snabbt. Jag beställde en symaskin Singer Quantum Stylist 9960. Jag kommer att beställa fler tillbehör till symaskin och jag rekommenderar det varmt.
Allt fungerade jättebra. Snabb leverans
Brev service efter kontakt via telefon.
Jag är nöjd med min symaskin.
Väldigt Snabb leverans, annars som förväntat.
Lätt hemsida att navigera, bra information samt snabb leverans.
Tycker att allt gick jätte bra. Gick fort
Snabb och smidig leverans. Symaskinen var enligt förväntan!
Har bara provkört och ställt in den så den funkar bra än så länge
Snabbt och smidigt. Supernöjd!
Allt med köpet funkade bra. Snabb leverans.
Varför symaskinswebbshoppen? För mig bra pris, lätt att hitta varorna, lätt att fö nödvändig information, snabb hantering. Vad mer kan man begära?
Mycket snabb leverans. Bra maskin. Trevligt erbjudande om stöd med det tekniska, vid ev behov. Jag är mycket nöjd!
Bra, rejäl symaskin och snabb leverans!
Snabb leverans och professionell kontakt
Bra bemötande, service, snabb leverans & mycket nöjd med symaskinen. Tack. Mvh Anita Andersson
Hejsan Leverans, topp Symaskinen, topp Och snygg är den också 👍
Bra grejer till ett bra pris! Måste vara minst 30 tecken
Beställde en symaskin o fick den.
Supersnabb service som medförde beställning av maskin.