Syster och Bror Salonger

• BestInSweden2025
1 294
4.9
Boka tid Ring 018-444 20 81 Dela

Välkommen till Syster och Bror Salonger! Syster och Bror Salonger var tidigare Syster och Bror Salonger Uppsala men erbjuder samma breda sortiment av högkvalitativa och trendiga hårvårds- och stylingtjänster. Vi har en dedikerad och välutbildad personal som är experter på att ge dig den unika stilen som du söker. Vi använder...

1294 omdömen om Syster och Bror Salonger

Sedan starten hos Reco 2023

Maria W
Skrev om Thea en del av Syster och Bror Salonger

Bra konsultation innan klippning/färgning. Kändes kunnig och noggrann. Mycket nöjd med resultatet!

Hastis U
Skrev om Thea en del av Syster och Bror Salonger

Thea är otrolig duktig på det hon gör. Men jag är tyvärr inte nöjd med mitt resultat. Det som gjorde mig mest besviken var att jag inte fick någon information om att det önskade resultatet eventuellt inte skulle kunna uppnås utifrån mitt utgångsläge. Hade jag fått veta det i förväg hade jag haft mer realistiska förväntningar på slutresultatet. Jag förstår att hårfärgning kan vara en process och att alla resultat inte går att garantera, men jag tycker att det är viktigt att frisören är tydlig med vad som är möjligt och inte...

Charlotte T
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger

Kunnig och duktig, hjälper alltid till med att hitta på spännande klippningar och färgningar

Jonathan B
Skrev om Anna en del av Syster och Bror Salonger

Anna är både effektiv, trevlig och man blir aldrig besviken.

Olle A

Jätteduktig och proffesionell!

Yvonne E

Inlyssnande, mjuk och professionell

Lisa N
Skrev om Elisia en del av Syster och Bror Salonger

Blev bra bemött! Hon var lyhörd och levde upp till mina förväntningar. Nöjd med besöket, då min ordinarie frissa var fullbokad. Träffar henne gärna igen.

Eva E
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger

Är så nöjd med Malin S. Hon är lättsam och trevlig att ha att göra med. Jag får alltid hjälp med tips om toning och klippning, då jag inte har någon aning om vad som passar mig bäst. Det blir alltid ett bra resultat och jag känner mig alltid som en ny människa när jag går därifrån. Eva från Avesta

Elsa F
Skrev om Thea en del av Syster och Bror Salonger

Trevlig och inlyssnande! Jättenöjd!

Maria A
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger

Såå bra bemött av Monika. Jag behöver ej tala om hur mitt hår ska bli klippt., hon vet. Är alltid såå nöjd när jag går därifrån. Monika är den bästa frisören jag har gått till, många år har det blivit nu. Köpte ej några produkter denna gång.

Kent C
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger

Varit hos henne i flera år och alltid lika nöjd, super trevlig. Hela familjen har börjat gå till henne nu :)

Lena H
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger

Lyhörd för önskemål. Bra resultat. Mycket Trevlig!

Lou B
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger

Jättebra, det kändes tryggt och resultatet blev jättefint. Hon var även väldigt trevlig

Jonathan R
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger

Den absolut bästa frisören jag haft, så så duktig!!

Hedda G
Skrev om Elisia en del av Syster och Bror Salonger

Jag har alltid blivit bra bemött av Elisia. Saker jag inte förstår förklarar hon jättebra, så som jag vill ha mitt hår fixar hon jättebra. Jag har aldrig haft förväntningar på frisöser riktigt, men hon är den första frisören som jag vill återvända till, vilket är ett jättebra omdöme från mitt håll. Jag har gjort klippning, färgning och köpt enstaka produkter som salongen erbjudit.

Shirin A
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger

Hon lyssnade till vad jag ville med mitt besök. Hon klippte mitt hår utifrån vad jag bad om.

Kajsa Å
Skrev om Anna en del av Syster och Bror Salonger

Jag har klipp och färgat mig hos Anna i flera år nu och kommer inte vilja byta frisör i dagsläget. Lämnar alltid salongen sjukt nöjd efter att Anna utfört magi. Jag ber alltid om färgning och klippning där resultatet talar för sig själv. Kan varmt rekommendera Anna som frisör!

Catrin E
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger

Monika är supertrevlig och erfaren. ❤️

Ninna E
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger

Jag upplever Malin som skicklig frisör, som lyssnar in mina behov och rättar sig efter dem. Hon är också mycket vänlig och lätt att ha att göra med som person. Jag skulle gärna rekommendera henne till en god vän.

Jessica L
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger

Alltid glad och trevlig, lyssnar på vad man vill göra.

Maina A
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger

Malin klipper väldigt bra, är lyhörd och inlyssnande. Har ett fint bemötande. Jag är supernöjd.

Jonas J
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger

Hon är bäst. Oavsett var hon jobbar kommer jag fortsätta klippa mig hos henne.

Jenny E
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger

Bästa bästa frisören! Lyssnar in och förstår.

Stefan F

. .

Frida B
Skrev om Thea en del av Syster och Bror Salonger

Hon hanterade mitt hår omsorgsfullt och hade noggrann kommunikation under hela besöket för att se till så att jag fick det resultat som jag var ute efter

Ann-Marie J
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger

En mycket yrkeskunnig frisör. Trevlig också !! Jag kan verkligen rekommendera henne

Elin M
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger

Alltid toppen vad gäller bemötande och service!

Sofie B
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger

Trots att salongen bytt system kom hon ihåg de nyanser, vi valde för 1 år sedan, för att slingor i håret. Hon förklarar hur hon tänker sig att klippa håret för att jag ska kunna styla det lättare hemma.

Elisabeth Å
Skrev om Elisia en del av Syster och Bror Salonger

Elisia är mycket lyhörd och tar sig tid att lyssna och förstå kundens önskemål. Jag har fått perfekt färgmatchning så min utväxt knappt märks och en väldigt smickrande klippning och lite tips och råd på vägen. Väldigt trevlig och professionell frisör.

Chatarina G

Trevlig smart noggrann. Känsla för

håkan f
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger

Bra och bra bemötande. Reco otroligt dåligt 30 tecken väldigt irriterande gör om. Blir inga fler svar med det här utseendet.

Felicia S
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger

Väldigt nöjd med resultatet av min klippning och glad att få samtala lite med Malin. En väldigt trevlig och professionell kvinna. På återseende!

Birgitta H
Skrev om Elisia en del av Syster och Bror Salonger

Mycket duktig tjej somförstod hur jag ville bli klippt kundvänlig och snabb Det är vad jag upplevde

Gunilla R
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger

En trevlig och avslappnande stund på salongen, alltid proffsigt bemötande och slingorna plus nyanseringen var jag jättenöjd med. // Gunilla

Silva Z
Skrev om Elisia en del av Syster och Bror Salonger

Hon är mycket bra på sitt jobb och trevlig. Mitt största problem med salongen är priserna eftersom studentrabatt inte finns längre och inga andra rabatter blir det mycket dyrt. Om det var billigare skulle jag besöka oftare.

Ludvig K

Fantastisk!! Supertrevlig och duktig

Ella B
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger

Väldigt bra på det hon gör! Jag väljer alltid Michelle då hon är super snäll, lyssnar på mina önskemål och hon ser alltid till att jag lämnar men snyggt hår!

Camilla D
Skrev om Thea en del av Syster och Bror Salonger

Bra bemötande, ljuvlig huvudmassage och lyssnade in mina önskemål om frisyr på ett utmärkt sätt.

Johanna S
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger

Alltid supernöjd! Rekommenderar verkligen!

Jacqueline A

Michelle var super duktig! Blev så bra 😊

Sara N
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger

Jättebra på att utföra klippningen och förstår precis vad man önskar. Sen är hon också jättetrevlig och inkännande.

Annika M
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger

Den enda frisör jag valt att kontinuerligt återkomma till. Alltid lika nöjd.

Marie-charlotte P
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger

Malin har varit min frisör länge och jag trivs jättebra med henne. Hon är alltid glad, vänlig och välkomnande. Hon är en lugn och inlyssnande person. Hennes yrkesskicklighet gör mig trygg i mina val av frisyr, jag vågar prova lite olika varje gång. Och hennes huvudmassage är magisk!

Hampus S
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger

Gått hos Malin i säkert 10 år och har aldrig gått därifrån missnöjd. Hon är inlyssnande och oerhört hantverkskunnig. Världens bästa Malin.

Annika H
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger

Jag har haft Malin som frisör ganska länge och är mycket nöjd. Hon är bra på att förstå hur man vill ha klippningen och lyckas klippa så att jag blir nöjd och så att frisyren håller sig snygg länge. Hon är också trevlig och pratar lagom mycket. Jag brukar aldrig köpa några produkter.

Emil F
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger

Hon är supertrevlig, ger bra massage samt service, och jag har alltid varit nöjd med håret efter.

Birgitta B
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger

Alltid bra bemött av Malin S. Hon lyssnar på mig och gör som jag föreslår. Känner mig glad varje gång efter klippningen.

Wilma L
Skrev om Thea en del av Syster och Bror Salonger

Jätteduktig och super trevlig!

Rasmus S
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger

Lyssnar på vad man önskar och ser till att det blir så. Hon kommer även ihåg tidigare klippningar trots att det gått lång tid mellan besöken, samt väldigt trevlig!

Joakim S
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger

Nogran samt en skön hårtvätt med massage av hårbotten