Ett trevligt bemötande och samtal.
Syster och Bror Salonger
Välkommen till Syster och Bror Salonger! Syster och Bror Salonger var tidigare Syster och Bror Salonger Uppsala men erbjuder samma breda sortiment av högkvalitativa och trendiga hårvårds- och stylingtjänster. Vi har en dedikerad och välutbildad personal som är experter på att ge dig den unika stilen som du söker. Vi använder...
1359 omdömen om Syster och Bror Salonger
Sedan starten hos Reco 2023
Vänligg, kunnig. Jag kommer absolut tillbaka på framtiden!
Som vanligt trevligt bemötande och väl genomförd klippning. Kommer boka in mig hos Michelle igen.
Lite mer erfarehet så kommer hon bli super!!
Anna är alltid glad och trevlig. Det ärcen positiv upplevelse att klippa sig hos henbe.
Mkt bra! Duktig och trevlig.
Anna är mycket duktig som frisör och är lyhörd.Är alltid lika nöjd när jag har varit hos henne och klippt och färgat/slingat håret. Kan varmt rekommendera henne
Det är alltid trevligt att träffa Anna. Hon är lyhörd för hur jag som kund vill ha håret och hon klipper snabbt och snyggt. Jag trivs också bra med henne som person: det är roligt och intressant att prata med henne så tiden flyger iväg.
Hela upplevelsen var 10/10. Suuuupernöjd!!!
Duktig, noggrann, omtänksam! Jag är alltid nöjd och glad efter ett besök hos Malin <3
Blev vänligt bemött. Första gången jag blev klippt av Monika. Mycket duktig frissa, förstod hur jag ville ha det och resultatet blev mycket bra. Kan varmt rekommendera Monika. Fått mycket beröm för min frisyr.
Kompetent frisör med öga för detaljer, mycket bra kunskaper om färgning. Vårdande produkter som hjälper mitt hårs hälsa.
Lyhörd och proffsig, ger bra råd
Elisia är ytterligare en duktig frisör på salongen. Jag bokar gärna henne igen
Glad och trevlig, lyssnade och kom med förslag.
Trevlig, snabb, gav bra förslag och var lyhörd!
Skicklig yrkesmässigt. Dessutom medkännande, lyhörd, medmänsklig. En mycket bra frisör alltså!
Mycket duktig och lyhörd för önskemål. Väldigt bra erfarenhet.
Jag har alltid varit nöjd och hon lyssnar alltid på vad man vill göra med sin frisyr och den blir alltid perfekt
Duktig, kunnig och väldigt trevlig
Perfekt! Fast med 30 tecken! Så här inkluderar jag ett skämt: What's the scariest tree in the woods? BamBOO!
Michelle är en så otroligt duktig frisör, erfaren och så trevlig!
Fantastisk frisör! Otroligt skicklig, lyhörd och noggrann. Man känner sig alltid väl omhändertagen, och resultatet blir bättre än man vågat hoppas på. Dessutom är hon en helt underbar person. Rekommenderas varmt!
Väldigt bra och mycket service inriktad lätt att ha och göra med.
Mycket trevlig och noggrann frisör:)
Klippte bra och var lyhörd för mina önskningar.
Jag blev bemött av Monika med glädje och entusiasm. Det är alltid roligt att träffa henne. Hon är en bra samtals partner, lyssnar noga och kommer med förslag. Väldigt tillmötesgående.Hon är duktig med saxen och jag alltid klipper håret hos henne. Jag kan hjärtligt rekommendera henne.
Monika är väldigt trevlig och professionell. Väldigt kunnig och anpassar sig efter kundens hår och behov. Alltid en mycket bra upplevelse att klippa sig hos Monika.
Bästa frisören 🙏💖 Så nogrann och skicklig, en fröjd att sitta i hennes stol och bli väl omhändertagen hela vägen, från schamponering till klipp och färg, föning och styling 🥰
Jag är mycket nöjd med mitt besök hos Michelle. Hon är otroligt skicklig och förstod precis vad jag var ute efter. Resultatet blev fantastiskt och överträffade mina förväntningar. Jag känner mig verkligen ompysslad och ser fram emot mitt nästa besök. Rekommenderar varmt denna salong till alla som söker en professionell och trevlig upplevelse.
Duktig frisör med ett trevligt och lugnt bemötande. Väljer henne alltid när jag ska klippa mig.
Malin var en vänlig och trevlig frisör som klippte mitt hår just som jag ville ha det klippt. Jag var verkligen glad över allting hos henne.
Väldigt kunnig, professionell och lyhörd!
Supergullig och duktig tjej! Kände mig så trygg med henne!
Hon var väldigt kunnig och trevlig, rekommenderar starkt
Monica is my hairdresser. I have been exclusively going to this salon and cutting my hair with Monica for 3 years now and I am very much satisfied. She has a customer base who keep returning and I think that is a good sign of quality work.
Michelle är så duktig och snäll!
Jag är jättenöjd med min balayage (som vanligt)!
Michelle är duktig på att sätta sig in i önskemål och jag har alltid varit nöjd med resultatet!
Hon är väldigt kunnig, hon har massor av erfarenhet och hon är också otroligt trevlig och vänlig! 🥰
Jättetrevlig tjej, och jag är supernöjd, hon klippte en kort och jättefin frisyr, är glad att jag fick henne
Så extremt nöjd, hon pratade verkligen med mig om vad jag ville ha så jag skulle bli 100% nöjd, vilket jag blev, sjukt trevlig. Rekommenderar starkt!
Michelle förstår så bra min vision om klippning och färg. Så tacksam och nöjd var gång.
Malin är toppen! Hon klippt mitt hår flera år.
Är en stamkund som alltid är lika nöjd med resultatet. Vet alltid inför varje besök att jag kommer bli underbart bemött så jag kan alltid slappna av och bara ha det trevligt.
Bra bemötande är så nöjd med håret 🌸
Malin är alltid trevlig och gör ett väldigt fint jobb! Känner mig trygg med att få håret klippt av henne.
Jättetrevlig och noggrann. Hos henne är kunden i fockus.
Lugn och trevlig. Klipper bra och arbetar i en trevlig miljö.
Michelle är en väldigt duktig och trevlig frisör. Rekommenderas varmt!