Syster och Bror Salonger

• BestInSweden2025
1 401
4.9
Boka tid Ring 018-444 20 81 Dela

Välkommen till Syster och Bror Salonger! Syster och Bror Salonger var tidigare Syster och Bror Salonger Uppsala men erbjuder samma breda sortiment av högkvalitativa och trendiga hårvårds- och stylingtjänster. Vi har en dedikerad och välutbildad personal som är experter på att ge dig den unika stilen som du söker. Vi använder...

1401 omdömen om Syster och Bror Salonger

Sedan starten hos Reco 2023

Alexandra S
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger

Har slingat och klippt håret hos Michelle flera gånger nu och blir alltid nöjd! Alltid fint och naturligt resultat.

Adam Alexander S
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger

Väldigt trevlig person och väldigt professionell, rekommenderar starkt :)

Amalia G
Skrev om Thea en del av Syster och Bror Salonger

Dotter 11 år mycket nöjd. Trevlig och förstående.

Therese L
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger

Alltid inlyssnande och professionellt kundbemötande.

Pia K
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger

Lyhörd och mycket duktig, trevlig o tillmötesgående.

Henrik F
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger

Lyhörd, så det blir som man som kund vill ha det. Kommer dessutom ihåg detaljer - om man vill ha det som förra gången, så blir det så även när det gått ett tag sedan förra besöket. Trevliga samtal på köpet. Går ingen annanstans.

Gabriella B
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger

Michelle är väldigt snabb skicklig och noggrann 🙂

Gunilla Agneta B
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger

Första gången som kund hos Malin S. Jag är mycket nöjd med resultatet från Quick fix, klippning och slingor och kommer att boka tid hos Malin S igen.

Cecilia L
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger

Hon var mycket trevlig och lätt att prata med. Blev väldigt nöjd med klippninge!

Linn N
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger

Proffsig, noggrann och snabb frisör som lyssnar in sin kund. Kunde inte varit nöjdare!

Alma H
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger

Super trevlig och blir alltid bra bemött och är så extremt duktig! Blir alltid super nöjd med mitt hår!

Madelaine M
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger

Toppen bra frisör som lyssnar in och är tillmötesgående. Hon är rådgivande och kunnig. Rekommenderas starkt!

Emma S
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger

Malin gav som alltid ett gott bemötande och en trygg upplevelse när det kommer till håret som för mig alltid känns viktigt att få till på rätt sätt. Hon tillmötesgår önskemål och lyssnar in då det kommer till hårklippningen, är skicklig i sitt hantverk och är även bra på att komma med råd och tips kring hårvård som är hjälpsamma. Jag kände mig mycket väl omhändertagen och är mycket nöjd med min upplevelse!

Susanne E
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger

Trevligt bemötande och jag är mycket nöjd med klippningen - perfekt och lättskött 🙏

Margatera L

Trevlig frisörska. Inga konstigheter ,blev klippt

Hanna Elise B
Skrev om Thea en del av Syster och Bror Salonger

Fikk et kjempebra resultat!! Kommer gjerne igjen

Märta R
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger

Klipper snabbt och snyggt! Jättenöjd med håret!

Tea N
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger

Lyssnar på kundens önskningar och klipper jättefint. Supernöjd med resultatet!

Jasmine A
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger

Jag har gått till Malin S i några år nu, hon är väldigt trevlig och jag blir lika nöjd varje gång jag går dit :)

Dolce M
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger

Super trevlig och duktig. Blev bra behandlad och fick mitt hår klipp så som jag ville ha det. Är jätte nöjd.

Lena N
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger

Malin gör alltid ett bra jobb!

Matti B
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger

Bädta frisör jag haft i Uppsala, kommer definitivt att återvända när det är dags igen.

Francisca V
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger

Supertrevlig och bra på sitt jobb!

Marie S

Fantastisk, återkommer. Härlig huvudmassage. Trevligt bemötande

Tania M
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger

Lyhörd och proffsig! Blev supernöjd med klippningen.

Ingrid E
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger

Älskar Malin! Duktig, trevlig och kompetent.

Henrik E
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger

Malin är en både kunnig, skicklig och trevlig frisör. Som kund är man väldigt trygg i hennes händer!

Kyran M
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger

I had a really lovely experience with Monika and wanted to share my appreciation for her work. I went in for a haircut, and I showed Monika a video of the exact style I was hoping for. She listened carefully, understood exactly what I wanted, and did such a beautiful job recreating the look from the video. I was genuinely very happy with the haircut and with the overall experience at the salon. Monika was kind, patient, professional, and attentive throughout my appointment. I really appreciated the care she took with my...

Britta H
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger

Det bedste hår nogensinde Jeg kommer igen :-)

Gunilla L

Lättsam och kunnig. ++++++++++

Axel A
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger

Bra frisör och trevlig att prata med.

Madelene G
Skrev om Thea en del av Syster och Bror Salonger

Väldigt trevlig och bra bemötande. Tyvärr blev det lite skarpa och hårda slingor mot mitt mörka hår, och lite fläckigt. Men är nöjd med bemötandet

Markus Å
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger

Skulle starkt rekommendera att gå till Malin. Oerhört kunnig och proffsig. Allt ett glatt humör.

Marja P
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger

Vänlig bemötande och hon klippte mig bra.

Kristina J
Skrev om Thea en del av Syster och Bror Salonger

Min dotter blev väldigt nöjd med sin nya frisyr!

Elisabette J
Skrev om Thea en del av Syster och Bror Salonger

Så nöjd med min klippning och var en fin massagesstol

Cinthia C
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger

Lyhörd och noggrann samt professionell

Johannes A
Skrev om Thea en del av Syster och Bror Salonger

Duktig. Noggrann. Trevlig. Toppenupplevelse.

Lydia B
Skrev om Thea en del av Syster och Bror Salonger

Thea var väldigt lugn och noggrann. Hon lyssnade in och säkerställde att hon förstått mina önskemål rätt. Hon tog sin tid att tvätta mitt hår - det var den skönaste hårtvätt jag fått! Resultatet blev jättefint. Jag ser fram emot nästa gång!

Saga P
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger

Jättebra bemötande och duktig frisör! Vi kunde gemensamt diskutera och komma fram till vad jag var ute efter och vad som skulle fungera.

Kaarina M
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger

Ett väldigt trevligt besök. Monika var tydlig om hur mitt hår skulle fungera bäst när det kom till modell👌. Lovade att håret skulle vara lätthanterligt även för mig. Detta stämmer. Förutom det så har hon ett fint sätt att bemöta kunden. Ska återkomma till henne om någon månad.

Eze K
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger

Monika är en skicklig och kunnig hårfrisör. Hon var mycket trevlig mot oss. Min dotter och hennes bästa vän var mycket nöjda med sina nya frisyrer. Tack så mycket Monika 🌻

Lydia H
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger

Ett trevligt bemötande och samtal.

Therese C
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger

Vänligg, kunnig. Jag kommer absolut tillbaka på framtiden!

Magnus H
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger

Som vanligt trevligt bemötande och väl genomförd klippning. Kommer boka in mig hos Michelle igen.

Charlotta T
Skrev om Thea en del av Syster och Bror Salonger

Lite mer erfarehet så kommer hon bli super!!

Susanne S
Skrev om Anna en del av Syster och Bror Salonger

Anna är alltid glad och trevlig. Det ärcen positiv upplevelse att klippa sig hos henbe.

Maria W
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger

Mkt bra! Duktig och trevlig.

Maria H
Skrev om Anna en del av Syster och Bror Salonger

Anna är mycket duktig som frisör och är lyhörd.Är alltid lika nöjd när jag har varit hos henne och klippt och färgat/slingat håret. Kan varmt rekommendera henne

Kristina A
Skrev om Anna en del av Syster och Bror Salonger

Det är alltid trevligt att träffa Anna. Hon är lyhörd för hur jag som kund vill ha håret och hon klipper snabbt och snyggt. Jag trivs också bra med henne som person: det är roligt och intressant att prata med henne så tiden flyger iväg.