Thea

26 omdömen om Thea

Ellen W

Trevlig och proffsig. Nöjd med klippningen!

Israt A

Jag gick för att klippa mig idag och hade en fantastisk upplevelse från början till slut. Servicen var helt perfekt och Thea är en fantastisk frisör – verkligen den bästa. Hon var professionell, lyhörd och såg till att allt blev precis som jag ville. Jag är otroligt nöjd med resultatet och kommer definitivt att gå dit igen. Rekommenderas varmt!

Lisa Å

Väldigt bra upplevelse! Frisyren blev till och med bättre än jag förställt mig.

Vera H

Thea var suuuuper trevlig! Typ den bästa frisören jag gått till? Gjorde folieslingor + nyansering och blev så nöjd med resultatet. Vi diskuterade oss fram tillsammans till vad som skulle funka bäst och det kändes väldigt tryggt och bra :) Kändes helt toppen! Kommer absolut komma tillbaka!

Linnea B

Bästa frisörupplevelsen under mina 20år hos olika salonger/frisörer! Thea är väldigt uppmärksam, förstår vad man är ute efter och kommer aldrig göra något på eget initiativ om man själv inte bett om det. Har nog aldrig kännt mig så avslappnad och bekväm med en frisör som med henne då hon är väldigt avslappnad och man behöver inte vara orolig att det ska bli den där "stela" stämningen som jag oftast alltid (på ett eller annat vis) har fått på en salong. Hon är guld!

Emilia N

10/10!! Toppenbra och supernöjd.

Gudrun P

Trevlig ung tjej som har alla förutsättningar att bli en lysande frisörska. Var tillmötesgående och inlyssnande på mina behov och önskemål.

Sigrid L

Jätte härlig att prata med! Klippte mitt hår precis som jag ville

Magnus H

Supertrevlig o jättebra klippning, klockrent!

Alva E

Mycket trevlig person att prata med som är väldigt professionell och kunnig. Jag var väldigt nöjd med resultatet och kommer därför att komma tillbaka och boka Thea