Great product and great customer service. Quick transparent shipping, and everything you would expect from a "pro" level online retailer (and one that supporters impatient and neurotic athletes). Well done team.
Tailwind Nutrition Sweden
Tailwind är företaget som kombinerar elektrolyter, vätska och näring i en god sportdryck som är skonsam för din mage. Vår affärsidé är att erbjuda en sportdryck som innehåller allt du behöver. Den har en ren och lätt smak och uppfyller alla näringsbehov. Inget kladd. Ingen konstig eftersmak. Alltså en sportdryck av hög kvalitet...
742 omdömen om Tailwind Nutrition Sweden
Sedan starten hos Reco 2015
No stomach pain. Taste is good. No spikes. Overall: very happy!
Bra produkter och bra paketerat, dvs inte större låda än nödvändigt.
Snabb leverans. Goda smaker som.är lättdruckna och snälla för magen. Bästa drycken
Varan kom i god tid och god ordning
En bra produkt som fungerar 👍🏻
Väldigt bra hittills! Lättdrucken och lättblandad. Har inte hunnit testat på långlopp
Bra produkter, snabb leverans. Magen håller många timmar utan bekymmer och det känns som att man får mer energi av endurance fuel.
Alltid enkelt att beställa. Bra produkt.
Enkelt att beställa, snabb leverans och alltid så fint med en hälsning med mitt namn. :)
Leverarnsen var super snabb och jag hann få mina Tailwinds i tid till min 100 miler NUTS Yllläs Pallas. Lagren var slut i Finland. Tack
Hurtig levering 👍🏻 Gode produkter 👍🏻
Alltid snabb leverans och trevligt bemötande! Kör alltid tailwind på långa Ultralopp och det funkar perfekt. Varit en trogen kund nu i ca 4 år.
jeg har bestilt herfra flere gange og har været fuld tilfreds
Alltid lika enkelt att beställa. Snabb leverans och älskar att få mitt namn på påsen! Gav min 81-åriga pappa en del av min beställning. Han cyklar långt o äntligen en sportdryck som han gillar o slipper sura uppstötningar av! Högsta möjliga betyg från honom med.
Quick service😊 Received my order within two days, just in time for 100k run where Tailwind products was just the right nutrion
Jag vill prova Tailwind för att förbereda mig inför Stockholm Maraton och jag måste säga att det va underbart! Jag hade ingen konstigheter i magen som jag brukar har med andra produkter. Fantastiskt! Jag ska definitivt prova Tailwind på alla mina lopp och mest viktiga fjällmaraton. /Fabian Patterson
Snabb leverans och toppen produkter! 😍
Snabb service, uppskattade att jag fick min beställning till önskat datum.
Bra smaker och lätt att få i sig under passen. Snabb leverans med personlig förpackning
Perfekt! som altid! Jeg købte Tailwind caffeinated - Matcha (tidligere hed den "green tea") , Tailwind citron smag og en Tailwind recovery chocolate. Jeg har brugt Tailwind i mange år, så kender produkterne og de er gode. Hurtig forsendelse, fin service! tak!
Snabb leverans, snygga förpackningar. Bra produkter
Bestilte forskellige varianter af tail Wind til mig og til en gave. Korrekt og hurtigt ekspederet.
Alltid bra leveranser, produkten är perfekt för min träning som diabetiker, den hjälper mig hålla blodsockret i balans när jag tränar. Kan nyttjas på långa cykelpass utan att magen krånglar.
Gott, ger ingen otäck eftersmak, inte sötsliskig, lätt att göra rent flaskan efter, perfekt med portionspåsar. Fungerar bra även för mig som är gastric bypassopererad.
Alltid bra och personlig service!
Det gick jättesmidigt att beställa och leveransen var snabb!
The online shopping experience is good. The products ordered came fast enough. I bought the lemon flavour and I'm liking it a lot.
It’s my new to go to magic potion for long bikes rides, or even shorter ones. :D Tastes great too! Matcha is definitely my new favorite flavor. Keep up the good work!
Snabbleverans av grym produkt , mycket nöjd
Jag har ersatt all annan energi under ett par långa traillopp (69km) och inte haft problem med magen och inte heller gått torr på energi. Använder det också för långpass och då känner jag mig inte alls lika trött resten av helgen som jag gör om jag bara kör med vatten.
En sportdryck som funkar bra för mig Smidig beställning och snabb leverans
Bra service och snabb leverans. Mycket bra sportdryck med flera olika smaker som jag gillar.
Bra energiintag för pengarna, vissa smaker är artificiella. Blandar sig väl.. har inget mer att tillägga.nnnnnnnnnnnnnnnnnn
Har prövat en del sportdrycker men Tailwind är klart överlägsen. Magen fungerar bra genom hela loppet samt att den känns fräsch efter 7 timmars löpning (springer ultra) upplever att kroppen har lätt att ta upp energin.
Altid hurtig levering ingen problemer
Jag gillar att Tailwind löses enkelt upp i vatten, har bra smak, är skonsamt mot magen och enkelt att ha koll på under lopp. Tailwind är lite väl kostbart varför jag inte gir 5.
Super service. Har købt Tailwind produkter i flere år - Det er absolut det bedste produkt på markedet til ultra sport!
Märkbar energiökning, lätt att blanda, lättflytande, inga magproblem för min del som med vissa andra energitillskott, därtill god smak utan att bli för stark även vid hög andel pulver/vatten. Toppbetyg, kommer fylla på innan det tar slut och ser fn. ingen anledning att använda någon annan sportdryck.
Tailwind är fantastiskt! Smakar gott, klumpar sig inte och funkar för magen. Jag har provat andra märken men går tillbaka till Tailwind varje gång.
Företaget svarar snabbt och kunnigt på frågor. Snabba och korrekta leveranser. Bra produkter som är snälla för min mage. Produkterna löser snabbt upp sig och har goda smaker. Dryckerna går att dricka varma, det är extra uppskattat under och efter kalla löpturer.
God service for kunder i Danmark, der ikke kan købe Tailwind i Danmark, men må bestille via Sverige.
All great, no complaints! The order arrived in perfect condition and in time.
En kanonprodukt som jag har alltid med mig på långa löprundor. Ger mig den kraftvidunder energi som jag behöver. Rekommenderar mandarin smaken.
Som altid et super produkt, der giver alt det jeg har brug for.
Ok smak och bra energi under löpning.
En super opleves at handle på jeres hjemme og lige til, hurtig levering.
Enkelt å koncist, trevligt att dom skriver ens namn på påsen. Ingen frukost människa så vid långlöp blir re ett glas efter kaffet å en halvliter tar ja me me ut. Detta ger mig energi (uppenbarligen), för att trampa på i 5.00 min tempo i ca 30k 👍🏼
Perfekt för att orka med aktiviteter som kräver uthållighet som löpning, cykling…!Rekommenderar starkt!
Jättebra företag och kundservice. Supertacksam att det finns en svensk försäljare av Tailwind. Det enda att vara medveten om är att leveranstiden kan vara 1-2v, och att lagret av en viss smak ibland kan vara slut en stund, så man får komma ihåg att vara ute i god tid när man behöver fylla på - det får man köpa när det är en sån här nisch produkt tänker jag.
Hej Kristoffer, Ber verkligen om ursäkt för din sena leverans. Under helgerna så blev vår ordinarie personal sjuk medan jag var bortrest så det blev ett glapp där. I vanliga fall så försöker vi skicka inom två dagar. Jag kan också gladeligen meddela ett leveranstiderna till vårt lager har kapats med 2-3 veckor vilket gör att vi kommer kunna hålla bättre koll på lager och minimera att storlekar och smaker fattas. Tack för att du handlar av oss!!!