TakAssistans Stockholm AB

3 omdömen om TakAssistans Stockholm AB

Sedan starten hos Reco 2026

Fredrik M
Skrev om TakAssistans Stockholm AB

Bra pris. Snabbt jobb. Inga problem.

Svar från TakAssistans Stockholm AB

Stort tack för din recension, Fredrik! Vi är glada att höra att du är nöjd med både priset och att arbetet kunde utföras snabbt och smidigt. Tack för förtroendet att få hjälpa dig med ditt tak, och du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver hjälp igen i framtiden. MVH, TakAssistans

Theresa R
Skrev om TakAssistans Stockholm AB

Proffsigt och flexibelt hela vägen . Allt hanterades snabbt och smidigt. Magda i kundmottagningen var dessutom väldigt vänlig och hjälpsam. De utförde en lagning av takpannor och plattor under. Vi har också bett om offert för ett komplett takbyte, men planerar att ta det lite längre fram.

Svar från TakAssistans Stockholm AB

Stort tack för din fina recension, Theresa! Vi är glada att höra att du är nöjd med både vårt arbete och bemötandet genom hela processen. Att kunna erbjuda snabba, smidiga och flexibla lösningar är något vi värdesätter högt, så det betyder mycket för oss att du uppskattar det. Vi ser fram emot att få hjälpa er även när det blir dags att planera för ett framtida takbyte. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor eller behöver hjälp framöver! MVH, TakAssistans

Mikael P
Skrev om TakAssistans Stockholm AB

Hade en läcka i taket. Takassistans lokaliserade läckan snabbt och åtgärdade problemet mycket proffsigt med nya pannor och fint plåtarbete! Mycket nöjda.

Svar från TakAssistans Stockholm AB

Stort tack för din fina recension, Mikael! Vi är glada att höra att du är nöjd med både felsökningen och åtgärden. Att snabbt hitta och lösa läckor på ett hållbart sätt är viktigt för oss, så det betyder mycket att du uppskattar både pannbytet och plåtarbetet. Du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver hjälp igen! MVH, TakAssistans