Beställde fästen för lastbågar. Bra pris och snabb leverans.
takbox.se
Takbox.se är företaget som tänker utanför takboxen. Vi tillhandahåller förutom takboxar även Takräcken, Cykelhållare, Kajakhållare, Skidhållare, Spännband, väskor och ryggsäckar samt fodral för smartphones. Genom vår personliga service och stora kunskapsbas är vi sedan 2014 en av sveriges största återförsäljare av Thule takboxar....
1291 omdömen om takbox.se
Sedan starten hos Reco 2018
Så bra och professionellt, montering direkt medan jag väntade och det gick väldigt smidigt och kvickt! Boxen i sig helt suverän, rymlig, snygg och gav inte mera vindbrus tyckte jag
Enkelt att beställa och snabb leverans.
I Göteborg på semester. Råkade handla mer än bilen rymde. Takbox.se gav snabb service och bra råd. Tre dagar senare satt boxen på bilen. De skickade den utan problem till hotellet där vi bodde. Jag rekommenderar takbox.se starkt.
Lätt att beställa smidigt att hämta och bra service vid montage. Mycket nöjd
Det var lätt att beställa och en snabb leverans.
Det var enkelt att hitta produkten och det var en snabb leverans
Lätt att beställa, bra priser och skönt att de just då hade en kampanj med gratis montering direkt på min bil!
Lätt att beställa, justa priser , leveranstid som lovat, bra förpackat. Jag köpte takräcke Thule
Superbra. Trevlig, kompetent, och hjälpsam personal.
Snabb service och bra kvalitet.
Bra, lätt att hitta, snabb leverans
Köpt flertal takräcken via takboc.se, alltid varit en smärtfri snabb affär till marknadens bästa pris!
Ringde till företaget och fick bra hjälp med att välja rätt produkt. Snabb leverans.
Great purchase and the box has not disappointed us for all our adventures that need some extra space!
Allt gick bra och blev rätt direkt inga problem
Bra pris, snabb leverans och mycket tillmötesgående.
Otroligt snabb och smidig leverans av takräcken. Beställde på förmiddagen precis innan lunch och fick paketet fem timmar senare med standardleverans.
Bra hemsida, ringde upp för att kolla jag inte beställt fel (vilket jag gjort) och fixade sedan smidigt problemet
Snabbt och rätt produkt, det är skönt att produkten överensstämmer med beskrivningen
Bra hemsida, trevligt bemötande och kunnig och hjälpsam personal vid hämtning av takboxen!
Flexibla, tillmötesgående, snabba att svara.
Kompetent. Trevligt Punktligt Har eg bara positivt så mitt betyg ä en mkt stark 4:a!
Snabba leveranser och bra priser!
Hjälpsamma och väldigt kunniga!
Enkel sökning med registeringsnummer och därefter snabb och smidig leverans.
Snabbt och smidigt, bra monterat!
Snabb hantering och leverans. Rekommenderas
Snabbt, smidigt och trevligt bemötande!
Sökte gasdämpare till takboxen, killen som svarade visste dirrekt vilken typ jag skulle ha. Hadde behov av mycket snabb leverans, mindre än två dygn vilket de fixade med marginal. Härligt gäng med en hund på sändlistan! Tack K
Supernöjd! Köpte reservdelar för montering av min 30 år gamla takbox. Tack vare er kunde jag lita på att takboxen satt fast korrekt under hela vintern. Har rekommenderat er till vänner och bekanta just när det gäller monteringsgrejer till gamla takboxar.
Snabb och smidig leverans, välförpackat och bra pris
Väldigt snabb leverans, inom 36 h från beställning!
Enkel beställning och snabb leverans.
Snabb leverans och utmärkt kundbemötande! Jag bytte en takboxupphängning som inte unknade hemma och det gick jättebra, inga problem! Jag är 100% nöjd!
Ringde om råd av val av lasträcke då jag har en udda bil. Möttes av ett trevligt bemötande och snabb och korrekt leverans.
Snabb leverans trots snöoväder.
Jag blir Mail bombad. Dels av takbox.se och dels av företag som envisas med att Mail bomba mig med frågor om vad jag tycker om dom. Riktigt dåligt!!
Strul med posten men de löste det galant, inte deras fel. Bra produkter också
Mycket bra bemötande. Intresse för mitt problem. Snabb och smidig service.
Bra bemötande, snabb och smidig leverans
Allt funka kanon,och snabb leverans med dhl
Snabbt o ok…………,………………………………………,,,
Snabb leverans och bra service!
Bra service och bra leveranstid, är mycket nöjd
Hej Köpte en takbox på nätet och fick den hemlevererad smidigt och snabbt.
Allt gick enligt förväntan. Inga konstigheter alls
Beställde takbågar till våran Kia Ev6,ringde först och kollade upp lite eftersom de handlade om en ny bilmodell.perfekt info som vanligt,har handlat där förut också
Bra service och priser. Smidigt att åka ditt och få hjälp med montering
Bra svar per mail. Snabb leverans. God kvalitet.