bra tjänst och trevlig person som lämnade ut boxen
takbox.se
takbox.se är företaget som tänker utanför takboxen. Vi tillhandahåller förutom Takboxar även Takräcken, Cykelhållare, Kajakhållare, Skidhållare, bakboxar, väskor och ryggsäckar samt Taktält till bilen. Genom vår personliga service och stora kunskapsbas är vi sedan 2014 en av Sveriges största återförsäljare av Thule takboxar....
1588 omdömen om takbox.se
Sedan starten hos Reco 2018
Mycket snabb leverans. Förvånad själv att de lyckats få iväg varorna så snabbt som i mitt fall.
Bra företag med bra priser och ett bra utbud.
Enkelt att finna det jag behöver för att montera takräcke eller takbx
Funkade prima. Fick hem rätt saker inom någon dag.
Snabb service o hjälp. Lätt att använda takräcket.
Enkelt att beställa, leverans som förväntat
Snabb leverans, allt var toppen!
snabb leverans utan krångel. Jag är nöjd :)
Otroligt hjälpsamma och satte t.om på takbågar och takbox åt mig.
Bra uppföljning där ni bl.a. kontaktade tillverkaren (Thule) för synpunkter.
Snabb leverans bra pris på den produkt jag köpte
Takboxen fungerar perfekt. Lätt att sätta på plats på taket. Rymmer mycket. Låter inget alls och ger endast minimal ökning av bensinförbrukningen. Sommarens semesterresa blev så mycket enklare tack vare takboxen.
Fantastisk service! Bra priser och perfekt noggrann montering. Trevligt bemötande.
I needed roof racks installed at very short notice. I purchased online, late morning, with a note expressing the urgency. Had the racks installed the same day just after their lunch break. Super efficient, excellent price, convenient location for local installation. I will return when I purchase a roof box at a later date.
Väldigt trevliga och hjälpsamma
Var en helt ok köp upplevelse, men inget utöver det vanliga.
Enkel beställning och snabb leverans, inget att klaga på!
Bra och enkla beskrivningar och sjukt snabb leverans !
Snabb leverans och bra produkt
Snabb leverans, bra pris på cykelhållare.
Fantastisk snabb leverans! Tyvärr dyr frakt.
Trevlig personal och hjälpsamma vid frågor.
Snabba och bra, bra service och kundbemötande
Kundtjänsten var inte tillgänglig men personen som svarade i telefon hanterade mina frågor och återkopplade snabbt så att jag kunde beställa det jag önskade
Monterade takräcket på plats. Snabbt och effektivt.
Mycket bra support och snabba leveranser!
Snabbt levererat och allt ok enligt min beställning
Quick service and excellent product. Fast Delivery. Very happy with my product.
Bra service och trevlig personal!
Bra service vid beställningen.
Otroligt smidigt från beställning till avhämtning på lagret. Produkten passade perfekt och var av väldigt hög kvalitet.
Snabb leverans hem till bostaden. Enkel montering. Perfekt. Kan inte bli bättre!
Mycket hjälpsamma och kunniga, så allt blev rätt med en gång.
Bra butik och bra varor, snabb leverans.
Bra leverans och tydliga beskrivningar för att sätta ihop alla delar, nu är bara monteringen på taket kvar.
Kunniga och hjälpsamma! Mycket nöjd
Klurig beställning till en udda bil. Men det löste de galant på takbox.se genom ett finfint personligt telesamtal.
Smidigt och lätt att montera. Bra att kunna öppna från två håll.
Bra kundbemötande och service!
Allt bra. Leverans och kvalitét som förväntat.
Snabb leverans! Fungerade som väntat med allt.
Nycklarna funkade bra .. än så länge nöjd .
Det var smidigt att handla och leveransen gick fort.
Perfekt, allt ifrån beställning till att produkten passar mig
Bra sortiment, bra priser, smidig leverans!
Thule produkter till bra pris. Snabb leverans.
Köpte en Thule cykelhållare för dragkrok. Klar och tydlig information vid köpet, snabb leverans, kvalitetsprodukt och konkurrenskraftigt pris.
Bra service, Snabb leverans 👍👍👍
Beställning fungerade bra och leverans