Byte av tak, blev jätte snyggt! Sega med att plocka bort allt som låg på gräsmattan och skorstenen är inte målad ännu
Takkedjan AB
Välkommen till Takkedjan! Vi på Takkedjan tar oss an alla typer av tak. Allt från eternittak och kyrkor till villatak eller större takobjekt. Vi håller alltid hög kvalitet på våra takarbeten och våra ledord är kompetens ordning och reda. Vi utbildar ständigt vår personal och vi kännetecknas genom vårt brinnande engagemang,...
123 omdömen om Takkedjan AB
Sedan starten hos Reco 2021
Trevligt bemötande, bra utfört arbete, höll tidplanen! Vi hade önskat lite bättre kommunikation, t ex när arbetet verkligen skulle bli av. Det var också svårt att kommunicera med arbetare som ej pratar svenska. Men i stort är vi jättenöjda! Vi beställde nytt tak, målning av takkupa, samt byte av vindskivor och hängrännor. Kan rekommendera Takkedjan till er som funderar!
Hej Karolina! Tack för din ärlighet men ändå så fint betyg. Vi jobbar hela tiden på kommunikationen, men det tar tid. Taket blev verkligen ett lyft för hela huset. Det har varit riktigt kul att jobba hos Er och killarna va så nöjda med Er som kunder. Önskar Er en fin höst 🍁 Med vänlig hälsning, Joakim Eriksson
Betalning av arbetet sammanföll med dagen när arbetet var klart (skulle vara 10 dagar efter utfört arbete) i övrigt fungerade allt enligt plan. Vi är nöjda med snabbt och effektivt arbete.
Hej Arne! Ledsen om fakturan kom för tidigt eller om det är något missförstånd. Fakturan kommer när jobbet är slutfört och skall betalas efter tio dagar. Kul att ni blev nöjd med utförandet av jobbet på både tak och solceller. Riktigt snyggt blev det. Ha det nu riktigt fint så håller vi tummarna för mycket sol i framtiden så solpanelerna får jobba hårt ☀️ Med vänlig hälsning, Joakim Eriksson
Utmärkt utfört arbete med byte av takpannor och undertak !Det var andra gången jag anlitade företaget båda gångerna med noggrant och väl utfört arbete till rimlig kostnad .Rekommenderas!
Hej Göran! Alltid kul med återkommande kunder. Härligt att du blev nöjd även denna gång :) Tack för ditt fina omdöme på grabbarna och Takkedjan. Välkommen åter om det blir något mer tak eller solceller ☀️☀️ ☀️ ☀️ ☀️ Med vänlig hälsning, VD Joakim Eriksson
De jobbar snabbt och effektivt
Hej Victoria! Tack för din tydlighet och fina betyg 😃 Välkommen åter om ni blir sugen på solceller eller får in något nytt tak. Med vänlig hälsning, VD Joakim Eriksson
Jättebra proffsigt bemötande från början till slut. Känns som vi fått en helt ny ladugård! Snabbt jobbat med effektiva och duktiga hantverkare. Är helnöjda med resultat. Kan varmt rekommendera Takkedjan! Christer Opphem
Hej Christer! Tack snälla för dom lovorden och full pott på betyget 😃 Ja vilket lyft det blev. Kul när taket gör så stor skillnad. Framförallt när det är så stora ytor. Med vänlig hälsning, VD Joakim Eriksson
BRA ! Inga krångligheter, gick snabbt att gå igenom det hela, snabb respons med offert ocg sedan ett snasbbt och bra utföramde.
Hej Per! Tackar allra ödmjukast för detta inlägg. Det värmer verkligen i dessa tider med lågkonjunktur och annat. Önskar er en fin dag. Med vänlig hälsning, VD Joakim Eriksson
Jättebra proffsigt bemötande hela vägen. Lätta att få tag på om man hade frågor eller funderingar. Vi är väldigt nöjda med allt. Rekommenderas starkt! :)
Väldigt bra bemött, fick taket lagt och de fixa en del extra önskemål och sånt.
Bytt från btg-pannor till lertegel inklusive takpapp och läkt. Fint utfört arbete och vi är mycket nöjda med resultatet. Uppfyllde mina högt ställda krav. Priset helt ok och inga extra tillägg.
Mycket bra bemötande.Effektiva och duktiga hantverkare.
Vi har lagt nytt tak och skaffat solceller via takkedjan. De kunde hålla ett bra pris på solceller eftersom de kunde samutnyttja exempelvis ställningar. Vi har fått väldigt bra stöd och hjälp genom hela processen, och en stor tydlighet. De var noggranna och angelägna om att göra ett snyggt arbete i detaljer. Vi är nöjda med både resultat och arbetsprocess. Företaget verkar också vara en schysst arbetsplats vilket märks om flera i personalen, spontant och oberoende av varandra kommer och berättar om att de är så nöjda med både chefer och arbetsstrukturer.
Snabba, effektiva, lyhörda och lätta att ha att göra med
(Fel Namn! Mitt är Pontus) Jag upp levde Takkjedjan som ett mycket pålitlig företag! Start tid på utsatt dag! Jobbet gick väldigt snabbt! Arbetarna jobbade väldigt strukturerat o proffsigt! Är jätte nöjd med resultatet. Så tack alla inblandade i Takkjedjan! Pontus,
När dom väl kom hit så funkade allt mycket bra Bra utfört arbete. Vi är mycket nöjda
Snabba, duktiga och lätta att ha och göra med.
Så fantastiskt fint taket blev med nya pannor, fixat och målat runt skorstenen så det matchar pannorna, nya vindskivor, stuprör & hängrännor. Tack Takkedjan för ett otroligt fint, noggrant, proffsigt jobb, trevligt bemötande och såå välstädat efteråt. 🙏🙏🙏 Kan varmt rekommendera Takkedjan Susanne
Byte av hela taket som utfördes bra. Gick snabbt och smidigt. De höll vad som lovades och jag är nöjd med arbetet samt städning efteråt. Bra pris även om de såklart kostar! Hade önskat fler svensktalande arbetare men kontaktperson fanns lätt att få tag på vid frågor. Hade även önskat något bättre framförhållning, ex du är nr 5 i kö vi beräknar att vi kommer om såhär många veckor. Nu fick jag besked innan helgen men de ställde inte till några problem för mig. Kan varmt rekommendera detta företag!!!
Bytte tak på hus och garage. Mycket noggranna och fokuserade hantverkare. Jag hade några mindre anmärkningar i slutet som de åtgärdade direkt utan krångel. Mail verkar inte få några svar men på telefon är de snabba.
Bara positivt. Dessutom trevlig personal!
Grymt bra service från början till slut. Guldstjärna!
Hela upplevelsen från första kontakt om offert till utfört arbete av grabbarna var kanonbra. Rekommenderas verkligen.
Det var trevligt bemötande från den allra första kontakten tills arbetet var klart. Offerten gällde omläggning av papptak på carport/förråd samt nytt undertak och tegel på boningshuset, målning av plåtdetaljer mm. Arbetet är väl utfört inklusive städning och bortforsling av det gamla.
Vi köpte takomläggningar. Bra bemötande vid upphandling av uppdraget. Bra och noggrant genomfört arbete.
Bra bemötande och bra genomförande av både byte av tak och installation av solpaneler
Fungerar bra. Höll överenskommelse både gällande tider, utförande och kostnad.
Mycket trevigt bemötande. Inga promlem då jag ville flytta fram takbytet nu till våren då det blev div. förseningar i höstas. Hantverkarna upplevde jag som kunniga och noggranna, vi fick ett snyggt lertegeltak.
Mycket bra service och ett trevligt och proffsigt bemötande. Väldigt hjälpsamma och flexibla när vi skulle synka takbrytet med solcellsinstallatören (annan leverantör). Mycket noggranna med städningen av tomten efter avslutat arbete. Har redan rekommenderat takkjedjan till vänner och kollegor.
Professionellt bemötande från första samtal hela vägen till färdigställt arbete. Ett ärende av misskommunikation uppstod gällande dialog under inspektion på plats, offert formulering och faktiskt arbete. Detta löstes smidigt och professionellt, kan definitivt rekommendera Takkedjan då vi är mycket nöjda både med arbetet och dialogen, både inför och under arbetets gång.
Hej Hampus! Det va riktigt kul att få hjälpa Er med taket på både boningshuset och garaget. Tack för det fina betyget! Önskar er en varm och härlig sommar ☀️ Med vänlig hälsning, Joakim
Omläggning av takpannor på villatak inklusive papp och läkt. Dessutom målning av plåtdetaljer och målning under takfoten samt byte av vindskivor. Jobbet gjordes senare än uppgjort pga väder, vind och mycket andra jobb…. Väl på plats så utfördes arbetet snabbt och med mycket gott resultat. God ordning och välstädat vid slut höjer betyget. Rekommenderas varmt!
Tack snälla för det fina betyget på Evastigen! Önskar er en varm och skön sommar. Med vänlig hälsning, Joakim
Behövde akut hjälp med utbyte av en trasig takpanna, detta utfördes snabbt och lätt. Supernöjd och kommer återkomma till denna firma när det är dax för ett takbyte. Kan varmt rekommendera denna firma. Tack för bra hjälp😃
Hej Tobias! Kul att du uppskattar vår service 🤗 Välkommen åter när du vill renovera hela ditt tak. Går ni även i tankarna om solpaneler, så löser vi även detta för Er ☀️☀️☀️☀️☀️ Ha en fin sommar 🤗
Bra kundbemötande och fint utfört arbete 👌
Hej Brunneby! Tack snälla för detta fina betyg 🤗 Vad fint huset blev med lerteglet istället för eternit, verkligen ett lyft 👍 Vi kommer gärna förbi och fotar ert hus i framtiden och lägger det på vår hemsida 🏡 Glad sommar från oss alla ☀️☀️☀️☀️☀️ Med vänlig hälsning, Joakim
Trevliga killar som gjorde ett bra jobb
Tack 🤩👍 Önskar er en fin sommar ☀️
Trevliga hantverkare, nöjda med jobbet. Minus var att de skulle komma i februari, i mars ringde jag själv och jobbet blev gjort i slutet mars.
Hej! Tack för betyget ☀️☀️☀️☀️ Hojta till när ni vill göra boningshuset, så skall vi självklart hjälpa Er med detta också. Ha nu en riktigt fin sommar 🤗
Långa svarstider via mail. Krävdes påminnelser. I övrigt inga konstigheter.
Hej Johan! Beklagar att det tog lite tid innan vi svarade dig! Vi jobbar på att ha kortare ledtider, men ibland misslyckas vi tyvärr. Mvh Joakim Eriksson
Effektivt och mycket bra jobb!
Hej! Tack för betyget ☀️☀️☀️☀️ Önskar ni solpaneler i framtiden så är ni välkommen åter 🤩 Ha en fin sommar 🤗 Med vänlig hälsning, Joakim
Lite strul med kommunikationen inför arbetets början men när allt var färdigutrett gick det väldigt smidigt. Jobbet blev klart på vad jag upplevde som snabbt (positivt) och väl utfört. Snyggt städat efter utfört arbete. Trevligt bemötande.
Hej! Kommunikation är något vi jobbar på hela tiden för att det skall underlätta mellan oss och kunderna. Vi är tacksamma för din ärlighet och ditt fina betyg på utförandet av taket ☀️☀️☀️☀️ Önskar er en fin sommar 🤗 Med vänlig hälsning, Joakim
Proffsigt och snabbt bemötande vid första kontakten. Takkedjan kom snabbt och kollade på taket och jag fick en offert inom några dagar. Jobbet gjordes inom utsatt tid och jobbet ser bra ut tycker jag.
Hej Magnus! Vi tackar så mycket för ditt omdöme 🤗 Önskar er en fin sommar!
Proffsigt från början till slut.
Hej Ludvig! Tack för ditt korta men ändå så betydelsefulla svar med ett fint betyg! 5av5 möjliga ☀️☀️☀️☀️☀️ Det gör oss lyckliga på Takkedjan! Önskar er en fin sommar. Med vänlig hälsning, Joakim
Redan vid första kontakten med Takkedjan fick vi ett vänligt och förtroendefullt bemötande. Då vi skulle byta vårt gamla eternittak var vi noga med att allt skulle ske enligt alla lagar och regler. Därför känns det mycket bra att det överenskomna arbetet utfördes som avtalats. Arbetet utfördes av trevliga och kunniga arbetare med en imponerande logistik och snabbhet. Under arbetets gång upplevde vi att Takkedjan tog ett stort ansvar för att bytet av tak skulle bli så bra som möjligt. Karin o Lars-Ingemar Johansson Två mycket nöjda kunder.
Hej Karin och Lars! Vad kul att få läsa ert inlägg här på Reco 🤗 Underbart att se gamla eternittak försvinna och de nya pannor lyfter verkligen Ert hus. Väldigt trevligt att få hjälpa Er med denna renovering 🤗 Ta hand om Er och vi önskar Er en varm och fin sommar ☀️☀️☀️☀️☀️ Med vänlig hälsning, Joakim
Vi bytte takbeläggning med allt vad det innebar. Bra bemötande från alla som vi var i kontakt med. Takbytet gjordes snabbt och effektivt. Vi uppskattade att Takkedjan städade upp efter sig hela tiden som jobbet pågick.
Hej Thomas! Kul att du uppskattade vårt sätt att jobba på. Vi har lagt ner mycket arbete på att bli effektivare med åren. Då är det extra kul när man får fin feedback tillbaka 🤗 Önskar Er en fin sommar ☀️☀️☀️☀️ Med vänlig hälsning, Joakim
Bra bemötande och bra utfört arbete.
Hej Jörgen! Tack för ditt omdöme 🤗 Önskar er en fin sommar ☀️☀️☀️☀️ Med vänlig hälsning, Joakim
Vänligt bemötande från all personal. Omläggningen av taket genomfördes inom utlovad tid. Vad jag kan bedöma så verkar arbete ha utförts på noggrant och professionellt sätt,
Tack Annika för ditt fina omdöme 🤗 Full pott ☀️☀️☀️☀️☀️ Det gör oss väldigt glada 🥳 Ni får gärna rekommendera oss till vänner och bekanta 😃 Trevlig sommar! Med vänlig hälsning, Joakim
Jobbet var att byta tak på vårt 1,5-planshus och vårt garage. Trevligt och professionellt bemötande. Det var bara att lyfta luren om man hade någon fråga. Levererade helt enligt avtal. Mycket nöjd med arbetet!
Hej Peter! Tack för ditt fina omdöme här på Reco 🤗 Önskar Er en varm och härlig sommar ☀️☀️☀️☀️☀️ Med vänlig hälsning, Joakim
Trevligt bemötande av alla vi mötte. Effektivt jobbat
Hej Magnus! Vad glad man blir när man får full pott på ett omdöme 🤗 Vi jobbar stenhårt och det ger resultat 🤩 Soliga hälsningar från oss på Takkedjan ☀️☀️☀️☀️☀️ Med vänlig hälsning, Joakim
takkedjan gorde ett alldeles utmärkt jobb. De på ulovad tid. Jobbet gick snabbt ock smidigt. Bosse Fransson Vikingstad
Hej Bosse! Tack för full pott i betyg 🤗 Önskar ni solpaneler längre fram så finns det nu att beställa ☀️☀️☀️☀️☀️ Trevlig sommar 🤗 Med vänlig hälsning, Joakim
Takbyte tycker det funkade bra. Lite svårt att göra sig förstådd eftersom de inte kunde svenska eller engelska
Hej Kristian! Tack för ditt omdöme. Lite sent svar här, men bättre sent än aldrig 🤗 Önskar er en fin sommar ☀️☀️☀️☀️ Med vänlig hälsning, Joakim
Jag tycker att allt har fungerat bra. Trevligt bemötande i alla kontakter. Kommer att rekommendera dem till andra.
Hej Birgitta! Vad härligt att höra 🤗 Ni får gärna rekommendera oss till andra 🤩 Hela Takkedjan med personal hälsar och önskar dig en trevlig sommar ☀️☀️☀️☀️
Supernöjd över hur resultatet av taket blev, snabba och duktiga montörer som reparerade lite trasiga och defekta detaljer som de hittade under takbytets gång. Städade upp och tog hand om allt gammalt så det blev snyggt och prydligt efteråt. Priset överstämde med vad vi kommit överens om innan arbetet började som dessutom var betydligt billigare än flera andras aktörer. Rekommenderar verkligen Takkedjan om man funderar på att byta tak.
Hej Christian! Härligt att ni känner er supernöjd med renoveringen 🤗 Tack för betyget 🤗🏆 Uppskattar vi verkligen 🙏 Önskar er en skön sommar ☀️☀️☀️☀️☀️ Med vänlig hälsning, Joakim
Vi valde Takkedjan för att Joakim var lyhörd och tillmötesgående vid vårt första möte. Det var en upplevelse som följde oss genom hela processen. Vi fick tydliga besked om vad som skulle göras när och hur. Hela processen, från uppsättning av ställning till slutstädning, sköttes exemplariskt och resultatet blev otroligt bra. Vi är väldigt nöjda med arbetet och rekommenderar dem varmt till de som går i tankarna att byta tak!
Hej Karin! Tack snälla för dom fina orden 🤗 Vad kul att ni uppskattade vårt arbete och snyggt blev det ju också som sagt 🤩👍 Alltid kul att få göra kunden glad, det är mitt mål med Takkedjan 🏆 Önskar er en fin sommar ☀️☀️☀️☀️☀️ Med vänlig hälsning, Joakim