Från första kontakt, genomgång och offert mycket bra. Det dröjde lite innan arbete påbörjades. Men väl igång så flöt det på. trevliga killar som utförde arbetet och ett mycket bra slutresultat. Inte den billigaste offerten, men jag är mycket nöjd. Det var en trevlig stämning ibland killarna som jobbade, och trevliga mot oss.
Takkedjan AB
Välkommen till Takkedjan! Vi på Takkedjan tar oss an alla typer av tak. Allt från eternittak och kyrkor till villatak eller större takobjekt. Vi håller alltid hög kvalitet på våra takarbeten och våra ledord är kompetens ordning och reda. Vi utbildar ständigt vår personal och vi kännetecknas genom vårt brinnande engagemang,...
191 omdömen om Takkedjan AB
Sedan starten hos Reco 2021
Mycket bra utfört tycker jag.Det nya taket lär nog hålla i många ÅR.
Alla förväntningar infriades och vi är mycket nöjda!
Jag tycker att Takkedjan har skött sitt uppdrag på ett föredömligt sätt med god ordning på det de har utfört.
Kan sin sak, byta tak – helt enkelt. God hjälp vid specificering av jobbet av osäker kund. Klarade klurigt ställningsbygge. Tog ner gamla eternittaket snabbt och effektivt. Känns riktigt tryggt efteråt, men viss vaksamhet på vägen. Överlag trevlig personal.
Trevligt bemötande. Kunniga. Fantastiskt personlig service. Prisvärda. Gediget arbete. Städade alltid upp efter sig. Finns inget att klaga på.
Proffsigt jobb och trevligt bemötande.
Väldigt professionella och tillmötesgående. Kan verkligen rekommendera!
Köpte ett nytt tak,det blev precis som vi hade tänkt oss. Bra service,och god samarbete. Kan varmt rekommendera Takkedjan
Bra första kontakt, seriös genomgång av projektet. Mycket bra genomförande alltifrån ställningsuppsättning, arbetet och städning. Inga problem att diskutera saker som kom under arbetets gång.
Takkedjan bytte tak på vårt hus med allt det innebar . Lätta att ha att göra med. Det var en fröjd att se hur personalen jobbade effektivt och professionellt hela tiden. Samarbetet med dom var över förväntan. Höll hela tiden rent och snyggt omkring sig. Kan varmt rekommenderas!
Vi är jätte nöjda att Takkedjan tog sig an vårat tak är väldigt brant. Så som offerten sa vart det. ett företag man kan lita på. Bra prat under tiden när takbytet pågick. Men mycket bra Albin från Takkedjan hade koll på läget och väldigt lättsam att prata med och kunnig om tak en trygghet för oss… TACK TAKKEDJAN för all hjälp ….
Motsvarade med råge förväntningarna till ett väldigt bra pris.
Snabbt o smidigt ,trevligt bemötande av alla . Kom tidigare än uppskattad tid bara positivt och taket var bytt på mindre än 14 dagar. Johan :)
Faktum är att vi bara tog in en offert på vårt takbyte eftersom vi fick mycket bra förtroende vid kontakt med Takkedjan och givetvis kollat andras omdöme som vi bara fann positiva eller t o m mycket positiva. Vi kan bara instämma i omdömena vi läst innan, smidiga att ha o göra med, snabba och effektiva med själva takbytet och ordentligt undanplockat/ städat när de var färdiga med jobbet som blev riktigt bra! Rekommenderas!
Vi har hela tiden blivit mkt väl bemötta och känner att det var ett bra val, som vi blev tipsade om gnm en granne. Det jag sa till om i början, var = jag gillade inte att killarna inte dagligen plockade bort allt skräp från taket&olika förpackningar, som slängdes runt huset, vilket ju hade kunnat förorsaka, att dels de själva och även vi, hade kunnat snubbla och göra oss riktigt illa på. Jag gillade ej heller, att de rökte här på vår tomt. Dock togs mina klagomål på bästa sätt, så att det sen under hela takbytestiden såg...
Supernöjd med mitt nya tak. Effektivt och väl utfört arbete.
Mycket trevliga och seriösa. Välskött takbyte där alla jobbade säkert och strukturerat. Smidiga i att hantera de små förändringar som skedde och tog fullt ansvar för de små skador som uppstod. Jag är mycket nöjd!
Hade många positiva referenser till Takkedjan innan beställningen av takbyte. Och fick det jag beställde. Smidiga och flexibla att samarbeta med. Helt nöjd.
Vi tog hjälp av Takkedjan för att byta tak på vår villa. Vi är verkligen nöjda med leveransen och dialogen. Takkedjan har gjort ett professionellt jobb och haft en trevligt och serviceorienterad dialog under arbetets gång. Vi kan varmt rekommendera dem! / Gunnar A
Proffsiga och seriösa, mycket nöjd.
Har inget att tillägga allt gick smidigt. Bra val av takpannor.
Trevliga och seriösa att ha att göra med. Proffsigt arbete och bra resultat.
Bemötandet har under hela processen varit trevligt och kompetent utan att vara påträngande. Med enstaka undantag, lätt att komma i kontakt med företagets representant som gav snabb respons. På grund av hög efterfrågan och möjligtvis en intern kommunikationsmiss på företaget, påbörjades vårt projekt med betydande fördröjning, men informationen kring detta var väsentligen tillfredsställande. Arbetsledningen föreföll väl medveten om att projektet försiggick där vi bor och lever, men takläggare och ställningsbyggare verkade...
Jobbat snabbt och och lyssnat när man vill något. Lite slarviga vid städning annars mycket bra intryck.
Information om start av läggning av nytt tak var bra. Takläggarna skötte sig bra förutom att det låg kvar en del skruvar och spik på gräsmattan. Eftersom jag har robotklippare hade dessa kunnat fördärva både knivarna och plattan som knivarna sitter på.
Bra bemötande och arbetet utfördes tidigare än bestämt.
Högsta betyg till Takkedjan. Superproffsigt från första mötet till sista takpannan. Rekommenderas!
Allt bra. Snabbt byte. God dialog.
Har bara positiva upplevelser från Takkedjan AB, dom höll vad dom lovade samt hade en tydlig dialog under hela arbetet. Personalen på plats var trevliga och hade en hög arbetsmoral. Takkedjan fick uppdraget att byta tak, byta ut spånskivor till råspånt på delar av taket samt byte av alla plåtdetaljer inklusive inklädnad av skorsten.
Takkedjan har trevlig personal med bra kunskaper om takläggning. De är lätta att få kontakt med och lösningsfokuserade för kundens bästa. Vi är mycket nöjda med vårt nya tak.
Med värme o respekt, dock anser jag att det tog lite lång tid från A till B, men när nu det hela är i hamn är jag bara glad att jag har att göra med "proffsiga personer". Kan verkligen rekommendera detta företag! Agneta Ekdal Jönsson
Bra och står för vad man har i överenskommelse. Bra jobb och duktiga arbetare. Kan utan problem anlita dom igen vilket mycket troligt det kommer bli igen.
De gjorde ett bra jobb, slutförde arbetet inom rimlig tid. Det som inte var helt enligt förväntningarna var start tiden. Vi blev lovade att det skulle starta i början av September men efter våra påtryckningar startades det först i mitten av Oktober. Informationen om att starttiden var framflyttad kunde varit bättre.
Bra bemötande från första kontakt och rakt igenom. Blev lite miss i kommunikationen och firman missade delar i offerten. De löste detta klockrent och genomförde allt som planerat. Anmärkte på några mindre skador, som firman åtgärdade direkt. De städade även fint efter sig både under och efter jobbet.
Trevliga, professionella, kunniga samt ligger rätt i pris
Snabb hjälp och trevligt bemötande när läcka i taket var ett faktum. Kontakten och arbetet i fortsättningen motsvarade rakt igenom våra förväntningar. Resultatet blev snyggt tak med gediget utförande, vilket vi hoppas ska glädja oss nu och framöver. Eva Björeus
Trevligt bemötande vid kontakt om offerten, även sedan under arbetets gång . Snabbt och bra utfört. .städade efter sig . Helt takbyte även nedplockning och uppsättning av solceller. Nöjda med vårt nya tak . Mvh Christer och Karin Erlin
Trevligt bemötande. De levde upp till våra förväntningar. Allt var till belåtenhet.
Trevlig och sakkunnig säljare. Mycket kompetent personal från början till slut. Har anlitat Takkedjan ett flertal gånger tidigare och det flyter alltid på. Städat och snyggt blir det också när allt är klart. Kan utan tvekan rekommenderas till andra fastighetsägare. Mvh Richard
Bra bemötande, kunniga och proffsiga genom hela processen. Vi är mycket nöjda med slutresultatet.
Trevlig bemötande kunnig Personal 😃
Bra och snabbt bemötande med offert och besök. Bra projektledning och de som gjorde tak- och plåtarbeten gjorde ett snabbt och snyggt arbete. Vi är riktigt nöjda!
Bra bemötande, lätt att få fram en tydlig offert. Vi valde takkedjan för de uppenbarligen lägger många tak med nöjda kunder. Var lätt att kommunicera med killarna som la taket och de frågade istället för gå på egna lösningar direkt vilket uppskattas. Vi trodde dock man tog bort den gamla pappen för kunna besiktiga taket men borttagning av den är inte med i avtalet så det krävs väl nästan man går igenom taket då för besiktningen ska ge nått . Nu hade vi ett läckage som vi kände till och det var inga problem att få takläggarna...
Vi anlitade Takkedjan för att lägga om vårt tak från 1960-talet, och vi kunde inte vara nöjdare med resultatet. Deras hantverkare visade sig vara proffs som gör det lilla extra för att säkerställa att allt blir bra. Från början till slut var kommunikationen med Takkedjan bra. De var tillgängliga för att svara på frågor och var noga med att inkludera oss i beslutsprocessen. Exempelvis frågade de om vi ville ha detaljer utförda på ett visst sätt eller om vi hade några specifika önskemål, vilket gjorde att vi kände oss trygga...
Mycket bra bemötande. Hög grad av kunskap och bra dialog kring materialval och uttryck inför takbytet. Mycket skickliga takläggare som arbetade effektivt och målinriktat. Bra dialog under hela processen. Löste hela arbetet på 13 dagar inklusive ställningsbyggande och då är det ett tak modell större och högt. Hela arbetet i linje med offerten. Stark rekommendation.
Trevligt bemötande. Mycket duktiga takläggare,och säker plåtslagare. Fint resultat!
Mycket bra bemötande och trevliga killar. Vi hade stora förväntningar och dom levererade på ett proffsigt sätt. Bra och snabba! Jag köpte plåttak
Byte av tak blev akut. Takkedjan fick goda recensioner av alla. Kontaktade dem. Blev väl bemött. Fick en offert som vi godkände. När arbetet kom I gång gick det väldigt fort. Snabbt och effektivt. Snyggt jobbat av alla inblandade. Nu har vi ett toppen fint tak.
Arbetet har utförts av ett yrkesskickligt arbetslag, som trivs med att jobba tillsammans. Det märks att de är vana med denna typ av arbete. Förutom själva takbytet så utfördes även plåtarbete och målning. Resultatet blev mycket bra och gediget rakt igenom, vilket överträffade våra högt ställda förväntningar.