Takkraft AB

• BadgeSixYears
  • BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
4.6

Välkommen till Takkraft AB, din mest pålitliga partner på resan mot en hållbar framtid! Som experter på området förnybar energi, har vi på Takkraft AB engagerat oss i att omvandla din vardag till en miljövänlig och kostnadseffektiv upplevelse. Vi är stolta över att leverera skräddarsydda, högkvalitativa lösningar inom solceller,...

691 omdömen om Takkraft AB

Sedan starten hos Reco 2021

Peter V
Skrev om Takkraft AB

Allting flöt på som planerat. Installatören var duktig och serviceminded. Efterföljande support har oxå fungerat bra. Har inget att anmärka på.

Lennart K
Skrev om Takkraft AB

Enkelt att beställa, bra pris. Snabb leverans vilket uppskattades.

Karl R
Skrev om Takkraft AB

Bra, tillmötesgående och saklig säljare. Kunnig, hjälpsam och trevlig installatör/elektriker. Var tvungen att lägga till jordplåt för ö-driften, men det gick snabbt att få en uppdaterad och rimlig offert på det. /Karl

Rickard K
Skrev om Takkraft AB

Bra och kunnig personal från säljare till montörer. Jag har köpt solpaneler och nu även ett batteri. Mycket nöjd!

Jan-Olov G
Skrev om Takkraft AB

Bra bra bra bra ………………………………………………………………..,,,..

Martin H
Skrev om Takkraft AB

Trevlig personal, de var effektiva och plockade efter sig. jag tycker att det är ordning och reda och installation av solcell anläggning ser snyggt ut, jag är nöjd.

Jonas T
Skrev om Takkraft AB

Mycket smidigt och proffsigt i alla led. Kan verkligen rekommendera!

Göran A
Skrev om Takkraft AB

Snabbt svar, löpte på bra. Materialet och montörerna kom samma dag.

Roberto C
Skrev om Takkraft AB

Solcellspaneler inkl installation. Allt fungerade jättebra

Margaret R
Skrev om Takkraft AB

Bra stöd och bra service - tack!

Per W
Skrev om Takkraft AB

Leverans och installation utan problem, men inte mycket till instruktion om appen för Sigenergy

Nike N
Skrev om Takkraft AB

Allt sitter, producerar el och inom tid.

Zeynep T
Skrev om Takkraft AB

Min upplevelse har varit rent av usel. Det har varit i princip omöjligt att ta kontakt med dem när jag har haft frågor eller när vissa saker inte har stämt. Jag har mailat, ringt, och sms:at flera gånger i veckan utan att få svar eller återkoppling. Det har varit så illa att jag har behövt ta mig till deras kontor för att försäkra mig om att jag inte har blivit lurad av detta oseriösa företag. Bemötandet på kontoret var även där väldigt oseriöst då det verkade som att ingen har koll på vad som försiggår och hur man kommunicerar...

Kent N
Skrev om Takkraft AB

Det har varit ett nöje att ha med Takkraft att gör. Allt är till stor belåtenhet så här långt. Nu väntar vi bara på att AI kommer igång och att alla inställningar i appen kommer på plats.

Kurt S
Skrev om Takkraft AB

Möte på plats och genomgång av arbetet. Montaget av solpanelerna gick smidigt och snabbt. Elektrikern utförde sitt jobb på ett bra sätt och informerade om hur anläggningen fungerade.

George M
Skrev om Takkraft AB

Allt har gått smidig och på bra sätt tycker jag. De svara direkt på mailen när man har frågor.

Karl M
Skrev om Takkraft AB

I stort sett en positiv upplevelse. Något irriterad dock över brist på kommunikation vid oväntade händelser. - Offererade solpaneler byttes ut mot andra med något sämre spec då de offererade plötsligt utgått från leverantör. Beslut om detta fattades utan min medverkan. - Driftsättning drog ut på tiden efter strul vid montering. Efter en dryg vecka utan progress eller kommunikation fakturerades jag i förtid för slutförd installation trots att batteriet ännu inte driftsatts. Båda ovanstående problem löstes till min tillfredsställelse,...

Anders W
Skrev om Takkraft AB

Bekymmersfritt. Snygg installation. Trevliga kontakter. Små detaljer från bästa betyg.

Ali A
Skrev om Takkraft AB

Jag är otroligt nöjd med Takkraft! Det här är faktiskt tredje gången jag anlitar Takkraft för att bygga ut vår anläggning, vilket säger en hel del om mitt förtroende för företaget. Den här gången utökade vi anläggningen med fler solpaneler och ytterligare batterilagring. Både montörerna och elektrikern gjorde ett mycket bra och professionellt arbete. Allt blev snyggt installerat och bemötandet på plats var toppen. Jag är också väldigt nöjd med kommunikationen, servicen och supporten. När det har dykt upp frågor eller...

Michael A
Skrev om Takkraft AB

Snabb återkoppling. Mycket snabbt montage.

Fredrik B
Skrev om Takkraft AB

Finns inget att klaga på, stort plus till killarna på taket, riktigt trevliga , hela processen gick smidigt...

Jan Rune L
Skrev om Takkraft AB

Allt fungerade utmärkt o enl. Plan. Kommunikation Bra. Svarar snabbt.

Tom W
Skrev om Takkraft AB

Från första kontakt med Takkraft har kommunikationen med alla parter varit mycket föredömliga. De tekniker som installerade solcellspanelerna och elektrikern som gjorde elinstallationen var synnerligen kompetenta. De informerade samt visade under hela installationen de olika momenten. Hela installationen av solcellsanläggningen var mycket noggrant genomförd och estetisk väl utfört. Även återställande efter all installation var föredömligt och inget jag förväntat mig. Slutligen kom mig tillgodo hela dokumentationen med detaljerade...

Bosse T
Skrev om Takkraft AB

Proffsigt samordnat utrednings- och installationsarbete trots vissa mindre problem med ett datorprogram.

Henrik S
Skrev om Takkraft AB

Otroligt snabba och dessutom med kvalité. Både solpanelsmonterare och elektriker. Rekommenderas starkt.

Kimmy E
Skrev om Takkraft AB

Professionella, kompetenta och snabba svar från supporten.

Stefan I
Skrev om Takkraft AB

Fick bra information på mail innan montaget. Fick även snabba svar via Mail på min frågor. Elektrikern kom en dag senare än beräknat, jag var hemma och väntade men fick besked mitt på dagen att han kommer dagen efter. Men jag är mycket nöjd med takmontörerna och elektrikern.

Lars N

Mycket bra resultat. Är nöjd

Kent J
Skrev om Takkraft AB

I mitt fall var det mycket hit o dit inge visste vart mitt batteri var, var lovad tre veckors leverarans tid fick besked av en eletriker som visste vem han skulle kontakta å vips så var batteriet på väg till mig ,konstigt då hade gott flera veckor över tid. Kent

Peter A
Skrev om Takkraft AB

Mycket bra bemötande från både säljare, montörer och support. Snabbt och proffsigt utfört montage. Dock miss i kommunikation gällande avisering av leverans och montage tider, men det beror säkert på att arbetet utfördes i semestertider. Som helhet rekommenderas Takkraft varmt!

Ibrahim A
Skrev om Takkraft AB

Håller tider, vänlig personal, utför jobbet proffsigt och anläggningen är igång utan nu kända problem. Besiktning har visserligen inte ägt rum än men en första fysisk kontroll har gjorts av nätägaren efter att färdiganmälan skickades in och allt som nätägaren kontrollerade såg bra ut och utan anmärkning. Rekommenderar Takkraft till andra.

Karin F
Skrev om Takkraft AB

Duktig seriös o sansad försäljare, Tobias. Duktiga o trevliga montörer som kom på utsatt tid. Elinstallationen gick smärtfritt o bara. Trevliga ”killar” som gjorde ett snyggt jobb. Installationen kom igång inom lovad period.

Linda E

Snabb återkoppling , lyhörda,

Marcis S
Skrev om Takkraft AB

Proffsiga, skickliga, snabba, vet dom sks göra

Eva J
Skrev om Takkraft AB

Vi köpte solceller och solcellsbatteri + laddare till elbil. Vi är jättenöjda med bemötandet från de som kom och monterade allting och elektrikern som installerade allt. Vi hade gärna haft mer direktkontakt med projektledaren för vår anläggning under tiden för montering, installation och även uppföljning efteråt. Men vi är medvetna om att allt skedde under sommarsemestern i Sverige vilket begränsar allas tillgänglighet.

Fredrik K
Skrev om Takkraft AB

Proffs, bra jobb och en nöjd kund!

Pär H
Skrev om Takkraft AB

Vi har av Takkraft beställt montering av solceller med batterier. Vi har från början bemötts med mycken vänlighet, stor kunskap och stort intresse för att vi skall få en bra lösning. Montörerna gjorde ett kanonbra jobb, snabba, kunniga, och jättetrevliga. Nu är anläggningen igång och fungerar utmärkt. Vi är jättenöjda med allt. Med vänlig hälsning, Pär o Marina Holm

Karl E
Skrev om Takkraft AB

Mycket professionellt företag. Såväl installatörerna av solpanelerna som elektrikern som installerade batterier och växelriktare var snabba, ordningsamma och trevliga medan de arbetade strukturerat och säkert. Skulle jag installera solceller någon annanstans skulle jag använda takkraft igen.

Uno S
Skrev om Takkraft AB

Ingenting har stämt med tider och arbete.Inga produkter levererade i tid. Nonschalans från kontoret om skrivit och frågat om någåt. Ej telefon förfrågningar.Tvingad att betala innan annläggning är klar och inställd annars advokat kostnader på flera tusen. Anläggningen ska byggas ut nästa år men inte ut av er. Detta var verkligen en stor besvikelse.

Björn D
Skrev om Takkraft AB

Snabb installation jag fick hjälp att komma igång jättebra Tacksam

Ulf S
Skrev om Takkraft AB

Bra och trevligt bemötande av försäljare. Problemfri installation och bra utförande. Men sen, ingen info eller kundkontakt efter installationen. Och supporten endast på mejl och svar efter en vecka eller två först efter påminnelser, eller inget svar alls. Nä, välj någon annan som lägger lite mer tid på kunden även efter installationen. Har du frågor eller problem med din anläggning så tvivlar jag på att du blir nöjd med Takkraft.

Ove E
Skrev om Takkraft AB

Känner mig nöjd med att jag valde Takkraft

Robert H
Skrev om Takkraft AB

Bra svarstid och helt suveräna installatörer, lite strul med leveransen pga semester på ordinarie personal på semester. Men på det stora hela så är jag nöjd och kan starkt rekommendera Takkraft. Allt funkar perfekt och appen är otroligt lätt att jobba med. Första fem dagarna har jag varit självförsörjande. Har 16 paneler och 3 batterier *9.

Fredrik P
Skrev om Takkraft AB

Bra information inför arbetet med installationen av solcellsanläggningen, och bra folk på plats som gjorde jobbet.

Pernilla O
Skrev om Takkraft AB

Bra upplevelse från början till färdigställande. Mycket fint bemötande både från säljare, installatör och hjälp efter med inställning av Ai-läge i appen för batteriet. Allt gick snabbt, snygg installation och professionellt hela vägen. Tack och rekommenderas varmt

Joakim A
Skrev om Takkraft AB

Om ni funderar på att installera en solanläggning kan jag varmt rekommendera Takkraft. Innan vi bestämde oss gjorde vi en ordentlig research och tog in offerter från flera olika företag. För oss var det viktigast att välja ett företag som ingav trygghet – både under själva installationen och efteråt. Vi värdesatte bra uppföljning, långsiktig support, hög kvalitet på anläggningen och ett stabilt företag som vi tror kommer att finnas kvar under många år. Det var precis det intryck Takkraft gav oss. Nu, ett år efter installationen,...

Reza P
Skrev om Takkraft AB

Takkraften AB var informativ, service minded och tillgänglig men så fort de fick betalt vände de ryggen mot kunden. Deras elektriker förstörde vårt tak, de lämnade oss och försvann utan att hjälpa oss med appen, svarade knappt vår mail, dålig kommunikation mellan Takkraft AB och besiktningsföretag etc. Fruktansvärt dålig. rekommendera aldrig till andra Undvik Takkraft AB!

Peter L
Skrev om Takkraft AB

Ett företag som har förstått att det är kunden som skall stå i centrum. man behandlar kunder bra och kommunikation med support fungerar bra. Även teknikerna som var ute på plats var kunniga och proffsiga.

Gabriel E
Skrev om Takkraft AB

Köpte Sinergybatteri med AC-koppling till mina befintliga solceller med optimerare och SolarEgde-växelriktare. Bra insäljning, bra installation och slutleverans. Informationen längs vägen om leveransen och systemet var ganska bra, men kom i många fall för sent i mitt tycke, och skapade därmed frustration och frågor helt i onödan. Och inte bra att det saknas telefonnummer till supporten. Med något fylligare och tidigare information skulle jag rekommendera Takkraft varmt och då hade inte telefonkontakt behövts alls för min del. Men det bör finnas en telefonkontaktväg rent principiellt anser jag.

Nicklas N
Skrev om Takkraft AB

Bra bemötande och snabb leverans med bra utfört arbete