Takkraft AB

• BadgeSixYears
  • BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
4.6

Välkommen till Takkraft AB, din mest pålitliga partner på resan mot en hållbar framtid! Som experter på området förnybar energi, har vi på Takkraft AB engagerat oss i att omvandla din vardag till en miljövänlig och kostnadseffektiv upplevelse. Vi är stolta över att leverera skräddarsydda, högkvalitativa lösningar inom solceller,...

562 omdömen om Takkraft AB

Sedan starten hos Reco 2021

Alexander P
Skrev om Takkraft AB

Min kontakt med säljaren var mycket bra. Informativ och kunde ge svar på mina frågor. Helhetslösningen som säljaren föreslog gjorde att valet föll på takkraft. Dialogen med koordinatorn angående leverans och planering av montage+inkoppling var tyvärr bristfällig. Koordinatorn hade inget telefonnummer och mailsvar dröjde flera dagar. Jag blev informerad om att leveransen skulle ske med kranbil och kunde då lyftas på rätt plats. Istället kom en lastbil av typ "varubil". På grund av långt överhäng så blev leveransen ståendes...

Stefan S
Skrev om Takkraft AB

Snabb leverans och snygg installation

Mats L
Skrev om Takkraft AB

Allt har gått väldigt bra från 1a kontakten till färdig installation. Informationen både före och efter har varit grundlig och tydlig. Hantverkarna har kommit i tid och avslutat snabbt och städat efter sig perfekt. Vi kan inte annat än vara supernöjda. Nu är det bara besiktningen kvar och den kommer nog inte visa på något felaktig (får vi hoppas).

Svante H
Skrev om Takkraft AB

Vänligt och proffsigt bemötande! Installationen utfördes av trevliga och mycket yrkesskickliga hantverkare. Korrekt och noggrann installation, enligt de förväntningar vi hade. Vi köpte solceller, batteri och laddbox. Sammanfattningsvis kan vi rekommendera Takkraft vid köp och installation av solceller.

Michael S
Skrev om Takkraft AB

I stort mycket positiv upplevelse - vänligt - snabb och vad jag tror professionellt. Köpte en solcellsinstallation som levererades - installerades och kopplades in på 3 dagar. Min enda synpunkt på ett förbättringsområde är att ägna lite mer tid att förklara Sigen appen för vanligt folk - så att man förstår den data som kommer och vad som man rekommenderar att man själv skall göra.

Per K
Skrev om Takkraft AB

Gick fort och smidigt från beställning till färdigmonterat och provkörning.

Lisa T
Skrev om Takkraft AB

Jag har absolut ingenting att klaga på. Kunniga och trevliga killar allihop!

Bertil J
Skrev om Takkraft AB

Blev från början bemött på ett trevligt. Utlovade försändelser och installation hölls i minsta detalj. Kan inte vara mer supernöjd.

Fredrik S
Skrev om Takkraft AB

Bra planering och exekvering av projektet

Peter H
Skrev om Takkraft AB

De känns stabila och ärliga. Fått bra hjälp med våra frågor och funderingar under hela processen. De höll leveranstiden, kom till och med lite snabbare än planerat, men i dialog med oss. Snyggt montage och de lyssnade till våra önskemål vid monteringen. Får snabba svar från supporten, liten nackdel är att supporten endast finns via mail. Men de ringer upp om behov finns, så det har fungerat bra för oss. Det skulle vart toppen med en riktig genomgång av appen. Vi var inte hemma vid monteringen så det kanske förklarar avsaknaden av genomgång av appen?

Stefan L
Skrev om Takkraft AB

Trevligt bemötande och engagerade medarbetare

Karl M
Skrev om Takkraft AB

Enkelt, tydligt och proffsigt!

Martin L
Skrev om Takkraft AB

Proffsigt och bra bemötande! Strukturead planeringsprocess och snabb och effektiv installation!

Halldor Nils Gustav S

Solpaneler och batteri. Installationen tog två dagar, inga konstigheter trots rejäl kyla! Elektrikern väldigt bra. Leveransen kunde fungerat bättre, osynk mellan transportföretag och installatör. Prylarna låg i vår carport i en vecka innan installation. Visst det fick plats men ändå.

Håkan H
Skrev om Takkraft AB

Proffsigt bemötande och utförande.

Karl-Gustav L
Skrev om Takkraft AB

Köpte 2 Sigenergy batterier samt växelriktare. Leverans av hårdvaran på utlovad tid, OK, Installation på utlovad dag. Lite strul pga att installatören inte läst på ordentligt avs vad installationen omfattade, men det hela löstes under dagen -> i stort sett OK. Ang projektledning: Stor besvikelse ty mkt sena beslut avs leverans och installationsdatum, mkt svårt att få tag på p-ledaren, och hjälp med AI-aktivering tog nästan 2 veckor efter att jag sänt mail med all nödvändig information. Blev gjort först efter att jag stött...

Mikael D
Skrev om Takkraft AB

Beställde en extra batterimodul till min solcellsanläggning. Professionell rådgivning, inget översälj. Lite svåra att få kontakt med, endast via mail. De svarar dock relativt snabbt på mail. Inte den bästa planeringen av installationen, men den gick smidigt.

Magnus O
Skrev om Takkraft AB

Snabb och effektiv leverans av varor. Montering av 6 solceller tog bara en fm. Välsmort maskineri hela vägen från upphandling till installation. Bra kontakt med kundtjänsten! Först om några månader börjar utfallet av lösningen solceller/batteri /lagring visa vilken lysande affär jag troligen har gjort! Alla med tak borde ha solcell och batteri!

Mats O
Skrev om Takkraft AB

Bra och snabb installation. Viss kommunikation om vilka förberedelser som krävdes kunde vara tydligare.

Marcus L
Skrev om Takkraft AB

En modern, effektiv, professionell och framförallt kundorienterad spelare i en konservativ bransch. Väldigt strömlinjeformad leverans från beställning till leverans och tydlig kommunikation under alla steg. Rekommenderar varmt, superbra i allt!

Thomas S
Skrev om Takkraft AB

Mycket snabbt och korrekt bemötande med god vägledning kring installationen.

Maria W
Skrev om Takkraft AB

Smidig beställning och bra bemötande

Tony T
Skrev om Takkraft AB

Dålig återkoppling per telefon, ringer ej tillbaka. Men, installationen och teamen som utförde detta var kanon.

Magnus Ö
Skrev om Takkraft AB

Trevligt bemötande. Kunniga installatörer . Leverans och installation enligt överenskommelse och installatörerna var flexibla att göra smärre justeringar. Saknar någon återkoppling efter installation . Ett samtal med enkel genomgång av vad som har genomförts vore önskvärt . Just nu lever jag i ovisshet om och hur min anläggning fungerar .

Forsberg T
Skrev om Takkraft AB

Takkraft visade engagemang och besökte oss på plats. Installationen gick smidigt vad vi kan bedöma. Det ser snyggt ut och fungerar vad vi kan bedöma. Vi fick bra information och återkoppling på installationen av energi batterier.

Ronny L
Skrev om Takkraft AB

Bra jobb snyggt uppsatt bra elkille som var hos mig.

Andrew W
Skrev om Takkraft AB

Hi, I moved into my new home and took over a system managed by Takkraft. I encountered a lot of setup & configuration issues. After I reported this to Takkraft they did a lot of investigation work and problem solving, to identify the issue and resolved the problem. The technical fix support was very effective and the setup is now stable. Being a newbie to Solar panels and batteries I appreciate that the team took my issues seriously with a good outcome. I would would happily recommend them and they are already go to help me with some upgrades to my current setup. Thanks Andy

Benny E
Skrev om Takkraft AB

Takkraft har från kontakt med säljare vidare med entrepenör för montering av solceller och batterilagring sedan kundsupport varit snabba med återkoppling av hur projektet framskrider till att få anläggningen att fungera.

Viktor G
Skrev om Takkraft AB

Proffsiga från start till mål. Hade tusen frågor och fick alla besvarade professionellt och utförligt. Gjorde ett väldigt fint och säkert jobb med montering och batteri/växelriktarinstalltionen.

Björn-erik B
Skrev om Takkraft AB

Takkraft installerade solceller på vårt tak. Trevlig och proffsig personal särskilt koordinatorn. Före installationen fick vi uppgift om att Takkraft fått högsta betyga som installatör och vi hade därför höga förväntningar som alltså uppfylldes.

Marika E
Skrev om Takkraft AB

Förtroendeingivande med goda svar på mina frågor inför val av vilket företag jag skulle anlita. Smidig installation.

Peter O
Skrev om Takkraft AB

Jag beställde en solcellsanläggning med batteri. Jag hade rätt höga förväntningar och de levde upp till dom. De svarar väldigt snabbt på alla frågor jag haft. Installationen gick väldigt smidigt och allt hölls ihop av Takkraft. De erbjuder fastpris med ansluten räntefri kredit med en av deras samarbetspartners. Allt har fungerat utmärkt. Jag kan starkt rekommedera Takkraft.

Jonas H
Skrev om Takkraft AB

Bra bemötande av alla inblandade i processen. Dock inte fördigtinstallerat ännu så jag vet ännu inget klart. Skicka undersökningen senare i processen om ni önskar rättvist svar

Jouko P
Skrev om Takkraft AB

Jag köpte två nya moduler på mitt batteripaket. Leveransentiden var kort och själva installationen tog inte mer en timme. Och allt funkar bra ny och jag kan ladda ner mer el på nätterna när priset både på elen och nätavgiften är lägre och sedan använder jag den sparade elen senare på dagen när elpriset är som högst.

Benny M
Skrev om Takkraft AB

Jag köpte en komplett Sigenstor med paneler, batteri och EVAC. Mycket bra bemötande initialt av både säljaren och supporten, de svarade snabbt och bra på mina frågor och de ändringar jag ville göra innan jag fick offert. Efter beställning så var det bra återkoppling och killarna som gjorde montage av paneler upplevde jag som mycket kompetenta, snabba och gjorde ett snyggt montage, däremot så gjorde elinstallatören ett mindre snyggt arbete. Jag är inte helt nöjd med hur jag fått hjälp med inställningar och jag har fått ta...

Marcus A
Skrev om Takkraft AB

Snabbt proffsigt tillmötesgående beskriver väl takkraft. Dock är det vinter och allt är ännu inte igång fullt ut så framtiden får utvisa hur det det facto blev.

Åke S
Skrev om Takkraft AB

Säljaren Dennis avgjorde mitt val. Alla företag låter lika bra i princip och som ganska upptagen person blir det för mycket att lyssna på till slut. Men jag tror o litar på Dennis som sagt. Hoppas att det blir ett bra val för mig. Framtiden får utvisa.

Oliver S
Skrev om Takkraft AB

Jag är otroligt nöjd med valet av Takkraft för min solcellsanläggning. Hela processen har varit klockren från början till slut. Här är de främsta anledningarna till att jag rekommenderar dem: Fantastiskt bemötande: Redan från första kontakten blev jag mött på ett trevligt och professionellt sätt. De lyssnade på mina behov och svarade snabbt på alla mina frågor. Håller vad de lovar: Själva installationen genomfördes exakt enligt den tidsplan och kommunikation vi kommit överens om. Inga oväntade dröjsmål eller konstigheter....

Lars P
Skrev om Takkraft AB

ett mycket trevligt och kunnigt bemötande av Dennis, som tillhandahåller bra produkter till ett rimligt pris . Har sett samma produkter på andra platser men till högre priser. Allt fungerar som överenskommet med Takkaft Lars Pettersson

Annika M
Skrev om Takkraft AB

Mycket bra vi fick bra information om hur batteriet kunde vara till nytta för oss som har solceller.

Tomas B
Skrev om Takkraft AB

Seriöst företag med bra planering och genomförande. Installationen utfördes snabbt och professionellt. Man blir positivt överraskad när hantverkare verkligen håller vad de lovar. Ett stort tack till säljaren Dennis för all hans hjälp och stöd under hela processen.

Marja-leena L
Skrev om Takkraft AB

Det var många leverantörer som ville sätta upp solceller på mitt tak men jag valde Takkraft och det var det bästa jag någonsin hade gjort att välja Takkraft. De är fantastiska, vänliga och professionella. Tack Takkraft!

Maria L
Skrev om Takkraft AB

Jätte bra service och mycket hjälpsamma och kunniga. Rekommenderar dem i högsta grad till andra.

Annika G
Skrev om Takkraft AB

Vi köpte en solcellsanläggning med batteri och växelriktare. I stort så motsvarar Takkraft förväntningarna. Tider, betyg 3 - det kommunicerades ingen start eller sluttid i avtalet. Starttiden kom en ca 2 veckor innan start. Färdigställande kommunicerades inte innan. Det var dock inget som påverkade helhetsintrycket. Arvode, betyg 5: Fakturering efter utförd installation. Inga tillkommande kostnader utöver kontraktet. Kommunikation, betyg 3: Kommunikationen har varit rak och tydlig vad som förväntas av mig och dem. Det...

Bengt B
Skrev om Takkraft AB

Tydlig och bra säljare med bra återkoppling. Bra killar som monterade solcellerna snabbt och bra, inkopplingen av elkillen var även det proffsigt gjort. Det som man kan förbättra om man vill är komunikationen med mig om processen /planeringen av arbetet samt inkoplingen av AI tog lite tid och påtryckning men inser att det fanns säkert fker kunder än mig så på det hela mycket nöjd

Håkan H
Skrev om Takkraft AB

Snabb och bekväm installation av ny växelriktare och batteri

Henry A

Fungerar bra. Känner mig trygg

Johan B
Skrev om Takkraft AB

Bra bemötande köpte batteri till min solsällsanläggning snabb leverans och bra pris

David H
Skrev om Takkraft AB

Jag mycket nöjd med projekteringen, leveransen och installationen.

Örjan D
Skrev om Takkraft AB

Snabb och professionell installation. Mycket bra information före och efter.