De var lite sena sjukdom , men sen gick det med en bra fart, & tak till säljaren Frank
Takkraft AB
Välkommen till Takkraft AB, din mest pålitliga partner på resan mot en hållbar framtid! Som experter på området förnybar energi, har vi på Takkraft AB engagerat oss i att omvandla din vardag till en miljövänlig och kostnadseffektiv upplevelse. Vi är stolta över att leverera skräddarsydda, högkvalitativa lösningar inom solceller,...
163 omdömen om Takkraft AB
Sedan starten hos Reco 2021
Mycket bra bemötande av både montörer och elektrikern.snygg och mycket professionellt utfört arbete trots lite utrymme blev det riktigt bra .över mina förväntningar .elektrikern va grymt bra 👍🏻 😎
Smidigt och väl utfört arbete från start till mål. God kommunikation från alla inblandade.
Enkel kommunikation och bra teknisk information 🌞🌞
Proffsigt bemötande och tydlig information. Kundkontakt och installationsarbete har hanterats på ett mycket bra sätt. Takkraft är en leverantör som jag kan rekommendera.
Takkraft var väldigt duktiga och professionella. Bra dialoger och diskussioner om lösningar. Tydliga med leveranser och förväntningar. Jag rekommenderar starkt att kontakta Takkraft vid köp av solceller.
Hej. Mitt möte med Tack Kraft har varit kul och spännande på många sätt. Att möta Conrad som varit min kontaktperson har varit som en resa i ett kunskapslyft i resan från ax till limpa. Conrad har alltid funnits tillgänglig för mina frågor fram till att sedan fatta beslut. Under resans gång eter kontraktsskrivning fanns det möjlighet att göra ändringar uppdateringar tilläggsbeställningar . Vad jag uppskattar är just tillgängligheten till en bra kontaktperson. Jobbet som sedan utfördes var kunnig personal som var...
Granskade fem olika företag innan jag bestämde mig för Takkraft som hade bland de bästa omdömena av kunderna. Jag blev inte besviken !!! Vilken otrolig noggrannhet och smarta lösningar på att dölja kablarna och snygga kabeldragningar på husfasaden . Växelriktaren signalerar något fel på växelströmmen som jag vet att de fixar snart. Jan kan varmt rekommendera Takkraft till er som tänker statsa på solceller!
Vi är jättenöjda med servicen som vi fick. Erbjudandet på solceller tog inte alltför länge fast vi visste att det väldigt högt tryck på leverantörer av tjänsten. Monteringen tom tidigarelades med några dagar före avtalat. Allt ser snyggt ut och Takkraft skötte sitt och vi behövdes inte på plats. Väldigt smidigt. Stort tack Mari Holm
Bra snabb installation. Startade på utsatt tid.
Jag upplevde tyvärr att takkraft inte hade den kompetens man skulle kunna anta att man borde ha. Själva installationen gick väl bra över lag med några synpunkter dock, 1. Under installationen råkade man ha sönder lite takplattor (kan hända den bäste) dock tyckte man att man inte behövde informera mig och man tyckte också att man lite slarvigt kunde limma ihop plattorna och att det skulle vara bra nog, Varför inte berätta för mig (kunden) vad som hänt. Detta fick mig att oroligt undra om något mer hade hänt som man också...
Jag köpte 24 celler, 10kwh batteri och växelriktare. Jag fick ett mycket trevligt bemötande av Takkraft. Både i offerreringsfasen och senare under genomförandet. En auktoriserad besiktningsman besiktigade entreprenaden och uttryckte att entreprenören skött sina åtaganden och att jag kan rekommendera dem till andra. Resultatet av montaget var jag mycket nöjd med. Det var snyggt utfört. Jag väntar just nu på att Vattenfall ska byta mätare så jag har inte testkört mer än den testkörningen som gjordes av elektriker efter montaget. Jag kan rekommendera Takkraft.
Proffsigt bemötande och tydlig information Kom på utsatta tider. Min förväntning var att köpa solceller med montering utan strul och så blev fallet
Från första besöket till sista åtgärd har Takkraft levt upp till det de lovat på ett mycket föredömligt sätt. Montaget av panelerna samt växelriktare har gjorts mycket professionellt med god kontakt mellan mig som beställare och de som monterat. Dessutom har de ombesörjt kontakt med nätleverantören för snabb installation av el-mätare. Jag rekommenderar verkligen Takkraft som leverantör.
Mycket bra, allt som var ök skedde som det skulle i den tid de lovat, väldigt nöjd
Jag kan rekommendera Takkraft. De levererade solpaneler och satte upp dem inom lovad tid. Snyggt uppsatt. De fungerar utmärkt. Roligt att man kan följa produktionen i app i telefonen.
Vi är mycket nöjda både med ert bemötande och det arbete ni har utfört av hela solcellsanläggningen. Personalen vi mött och haft kontakt med har visat ett mycket proffsigt arbete och vänligt bemötande. Vi är mycket nöjda.
Svarade bra på frågor före beställning. Leveransen försenades avsevärt i flera steg. Planeringen måste bli bättre. Montörerna klagade på att kommunikationen med ledningen inte fungerade. Måste bli bättre. Säkerheten vid monteringen var undermålig. Mark stöttor för ställningen borde finnas. Nu fäste man ställningen i hängrännan med band för att säkra att den inte välte ut från väggen! Vid gavlarna sattes inga räcken upp. I övrigt är jag nöjd med installationen. Grabbarna jobbade på bra. Nu väntar vi bara på att få...
mycket trevliga och seriösa svenska personer , säljare och montörer. Allt monterades snyggt och fint, tidsplanen hölls Lase Pettersson
Bra bemötande när väl montering satte igång. Lite segt i kommunikationen innan det men det kan bero på att säljaren hann sluta innan montering av solcellerna. Överlag ändå nöjd.
Nu har jag fått min första betalning från Vattenfall för levererad solkraft, jag FÅR pengar från mina solceller. Två månader helt utan effektavgifter! Det sista lilla problemet med takstegen är nu avklarat. Tack, Takkraft för ert engagemang att allt skall vara perfekt! Jonas
Tog in tre offerter valde Takkraft + Bra dialog under offertstadiet Tog hänsyn till mina önskemål Bra montörer Snygg installation Bra genomgång vid uppstart - Lite rörig projektering med olika materialval Något försenade Kan starkt rekommendera Takkraft //Thomas på Muskö
Det kändes bra dom en bra magkänsla från första kontakt. Snabba på att höra av sig vid första kontakt, trevliga montörer som hörde av sig och stämde av läget.. Det fungerade bra helt enkelt!
Proffsigt bemötande. ................... .. ....
Har blivit väldigt bra bemött av alla jag varit i kontakt med. Kan verkligen rekommendera företaget. Hoppas nu bara att min solanläggning kommer fungera felfritt.
Mkt professionella från start till mål. Installationen blev precis som vi önskade och allt har gått smidigt och bra utmed vägen. Hade det inte varit några veckors försening så hade det blivit högsta betyg. Kan varmt rekommendera Takkraft till alla som behöver solceller. Med vänlig hälsning, Oscar
Bara positivt. Bra organisation så leverans och installation flöt på bra trots knepigt läge på ö utan bilförbindelse.
Höll tidplan för installation och driftsättning! Har sedan inte hunnit med de allra sista detaljerna med takstegen vilket dra ner betyget något.
Proffsigt bemötande, tydlig kommunikation om ledtider och installation.
Montering och installation av solceller på radhus. Bedömd väntetid c:a 6 mån, vilket stämde.. Monteringen gick på 2 dagar totalt, plus elinstallationen. Installatörerna var mycket trevliga, flexibla och effektiva. Efter strul med den första elinstallationen rättades allt till samma vecka. Vi blev hela tiden trevligt och väl bemötta av kontaktpersonen, som lyssnade och såg till att installationen anpassades efter våra önskemål. Vi väntar nu på att nätägaren, Vattenfall, skall byta vår elmätare så att vi kan leverera. Vi är mycket nöjda och kan rekommendera Takkraft.
Bra service! Lösnings orienterade. Solcellerna fungerar utmärkt med batteriet och smidig biladdare till det.
Supernöjd. Superproffsiga från offertförfrågan till driftsättning. Snabba, bra support och tillmötesgående. Fick högvoltsbatteri installerat i förväg för att kunna köpa och sälja el under vintern. Snygg installation av elektriker såväl som takmontörer Richard och Kader. Leveransproblemen från Kina löste de riktigt bra och utan merkostnad för mig. Fantastiskt. Kört anläggningen i över ett halvår och allt fungerar kanonbra.
Efter att bedömt fyra offerter från olika företag valde jag Takkraft. Avgörande för beslutet var att representant från företaget besiktigade och mätte upp mitt tak på plats och efter det kunde erbjuda en optimal lösning för vårt tak avseende produkter, yta och effekt samt att man uppträdde mycket seriöst och kunde svara på alla mina tekniska frågeställningar. Detta ledde till i en tydlig och konkurrenskraftig offert. Från beställning till färdig anläggning har allt gått planenligt och installatörer / elektriker gjorde...
En superbra leverans från offert till uppföljning efter färdig inkopplad anläggning. Samtliga från Takkraft agerade mycket proffesionellt och höll mig välinformerad längs hela projektet. Anläggningen är på 30 solpaneler i söderläge, vilket bidrar till bra produktionsnivåer. Kan varmt rekommendera Erik och resten av gänget på Takkraft!
Konkurrenskraftig offert, tog lite tid mellan beställning till installation men det gäller nog de flesta installationsfirmorna. När väl grejerna kom så gick det fort. Plus, väldigt tillmötesgående och trevlig elektriker.
Jättebra dialog med säljaren och svarade på alla frågor innan montering av solpaneler. Även dom som utförde jobbet var duktiga snabba och trevliga. Jobbet klart i utsatt tid
Allt har fungerat bra, från första mötet till slutförd installation. Bra hantverkare , gjorde ett snyggt jobb.
Ett mycket professionellt bemötande från början till slut. Har gjort en riktigt bra installation efter att tillgodose flera önskemål. Tyvärr som med alla leverantörer tog det lång tid att få installation men nu när allt är på plats är jag mycket nöjd! Tack Takkraft teamet och Emil för ett bra jobb! Rekommenderas varmt!
Vi har nu kört anläggning i ca 6 månader och är mycket nöjda med resultatet Monteringen fungerade mycket bra och professionellt av super trevliga killar som berättade i detalj om material och montage. Vid frågor fungerar även kund tjänsten mycket bra Svarar på frågor omgående samt återkopplar snabbt Tack till teamet
Allt har fungerat mycket bra och vi är nöjda.
Jag fick ett trevligt, kunnigt och tålmodigt bemötande. Jag beställde en solcellsanläggning med laddbox som skulle installeras i mars. Installationen utfördes i tid och enligt plan. Arbetet snyggt och så vitt jag kan se fullgott utfört. Fick dessutom några extra uttag monterade utan extra kostnad. Takkraft såg också till att jag kunde tillgodogöra mig fullt miljöavdrag. De har varit mycket tillmötesgående på alla sätt och kan varmt rekommenderas
Profesdoonella och kunniga . Men en del avbokningar pga sjukskrivningar som kunde inte ersättas tyvärr. För övrigt, samarbetsvilja och ett gott bemötande.
Våldigt bra bemötande och trevlig personal
Vi har köpt solpaneler med installation fr Takkraft, totalt 36 paneler. Vi hade en mycket bra upplevelse av Takkraft, från initial kontakt till färdig levererat, installerat och startat! Takkraft var enkla att ha att göra med, svarade bra på frågor och höll vad de lovade tidsmässigt. Alla installatörer var mycket bra, både monterarna och elektriker och de gjorde ett utmärkt jobb på alla sätt och vis. De stämde av med oss vad de gjorde och vi diskuterade hur tex kabel dragning bäst kunde göras och de gjorde nog faktiskt...
-Bra kommunikation -Snygg installation -Effektiv anläggning Har jämfört med två andra anläggningar som har fler paneler och min producerar liknande eller mer kWh än dem. Nu har jag tur med läget också. 👍👍👍👍👍
Fantastiskt bemötande! Lyhörda för våra önskemål avseende kabeldragningar och montage av växelriktare och batteri. Lösningsorienterade och smidiga. Rekommenderas varmt!
Riktigt bra bemötande. Proffsiga i sitt agerande och utförande. Har fått svar på alla mina frågor avseende utrustning och användande. Rekommenderar varmt.
Takkraft levererar vad som har överenskommet!
Bra bemötande från alla jag haft kontakt med på Takkraft. Allt från Säljare, montör och elektriker. Installation blev lite utdragen, men det är förståeligt med tanke på att det är bråda dagar för montörer och elektriker. Men det blev i stort sätt som utlovat. Takkraft hjälpte till med föranmälan vilket gjorde att anläggningen kunde tas i drift omgående och avtal om försäljning av överskottsel likaså. Om jag skall vara kritisk så finns det två saker som skulle kunna gjort det hela ännu bättre. 1. Att de takpannor som gick...
Från beställning av komplett anläggning med batteri till driftsättning har gått riktigt smidigt. Proffesionellt vid varje steg. Trevlig och kunnig personal. Funderar ni på solceller så rekommenderar jag Takkraft👍