Takkraft AB

takkraft.se
  • BadgeFiveYears
  • BestInSweden2025
4.6

Välkommen till Takkraft AB, din mest pålitliga partner på resan mot en hållbar framtid! Som experter på området förnybar energi, har vi på Takkraft AB engagerat oss i att omvandla din vardag till en miljövänlig och kostnadseffektiv upplevelse. Vi är stolta över att leverera skräddarsydda, högkvalitativa lösningar inom solceller,...

503 omdömen om Takkraft AB

Sedan starten hos Reco 2021

Thomas T

Raska gossar Två dagar för hela installationen Mycket nöjd

Helene W
Skrev om Takkraft AB

Jag tycker dom var mycket seriösa. Bra service och proffsig personal. Allt kom på exakt den tiden som var planerat.

Tommy O
Skrev om Takkraft AB

Bra kontakt med säljare Frank Pettersson som gick igenom det hela på ett bra sätt. Installationen av Ludwig från PMC El får med stort beröm väl godkänt. En toppenkille som slet i vårt elskåp där en hel del problem uppstod men som Ludwig löste galant. Vi är mycket nöjda med hela insatsen.

Mikael S
Skrev om Takkraft AB

Mycket kunnig och trevlig personal ca: 1 månad installerat och klart, ett råd kolla runt ordentligt på recensioner o dylikt,det lönar sig ,rekommenderas varmt

Lennart R
Skrev om Takkraft AB

Vi har köpt och installerat en växelriktare och batterier. Från första kontakt ett trevligt bemötande av såväl säljare som installatör. Vad skönt det känns när man får uppriktiga svar på frågor och råd som blir användbara efter installation. Jag säger bara PROFFSIGT med en god eftersmak! Rekommenderar företaget till andra spekulanter! Helnöjd!

Kristin S
Skrev om Takkraft AB

Vi har med Takkrafts hjälp installerat batterier till vår solcellsanläggning. Allt har gått jättesmidigt och vi har haft en bra dialog.

Kerstin Elisabet B

Bra information inför köp, provessen köp till installation bra, de som installerade solcellerna dragit kabeln på ett sätt som är undermåligt, el firman som gjort övrigt arbete gjort ett bra jobb

Mikael K
Skrev om Takkraft AB

Mycket bra genomförande efter en hackig början. Kommunikation både internt och till oss kunder kan förbättras 2025 och framåt; exv genom utskick av ett ordernummer, ett leverans-/sändningsnummer och ett telefonnummer direkt till projekt-koordinatorn. Även utan dessa delar: ett mycket gott intryck och förstås viktigast av allt, väl genomförda professionella installationer. Nu har vi ett fungerande solpanelsystem med batteri, växelriktare mm system som det "droppar pengar ifrån" som ett grillspett över elden m h a AI appen.

Peter G
Skrev om Takkraft AB

Mycket snabb respons, trevlig bemötande. Både av säljare och utförare. Rekommenderas!

Johnny N
Skrev om Takkraft AB

Trevliga o kändes professionella. Smidig montering trots att jag hade fått fel paneler.

Enric R
Skrev om Takkraft AB

Trots att oddsen var emot oss på grund av husets utformning och var den inkommande strömmen var placerad, kom Takkraft med en mycket smidig problemlösning och installation samt ett utmärkt kundbemötande. Vi har ännu inte genomfört besiktningen (installationen gjordes för några dagar sedan), men allt verkar vara som det ska. De är pålitliga och uppfyllde alla mina krav (som inte var få). Ett högst rekommenderbart företag.

Claes P
Skrev om Takkraft AB

Jag är väldigt nöjd med Takkraft. Trevligt bemötande. Lätta att få tag i efter att arbetet är slutfört. Duktiga installatörer. Toppklass!!!

Alex D
Skrev om Takkraft AB

Rekommenderar Takkraft! Mycket nöjd. Ett professionellt team, allt var bra planerat och koordinerat, snabb installation.

Peter F
Skrev om Takkraft AB

Takkraft har hittills motsvarat mina flesta förväntningar beträffande service och leverans. Däremot verkar tidsplaneringen inte vara lika viktig. Vi fick alltså besked i slutet av 2024 att leveransen av batterier inte kunde ske samma år. Efter en brand i vårt hus 3/2-25 har vi skjutit på leveransen till i oktober 2025. Vi ändrade samtidigt beställningen från 3 till 5 batterier. Nu (10/11-25) har vi fått 4 batterier på plats men inget besked när det sista kommer hit. Vi väntar på info!

Gabrielle F
Skrev om Takkraft AB

Tydliga. Tillgängliga. Flexibla. Snabba. Genomsnittligt pris. Rekommenderas starkt.

Kjell H
Skrev om Takkraft AB

Trevlig kontakt med Dennis. Snabba, effektiva och håller vad de lovat. Rekommenderar!

Carl J
Skrev om Takkraft AB

Snyggt utförd installation och bra kvalite på det utförda jobbet, lite strul med en leverans men inte Takkrafts fel. Gick snabbt från beställning till klar installation tog under 4 veckor

Fredrik M
Skrev om Takkraft AB

Punktliga, kom det dagar de lovat. Rent och snyggt efter montörerna. Snyggt och proffsigt.

Stig A
Skrev om Takkraft AB

HEJ! Snabb lev. från order, bra inst. lösning, snyggt eljobb (jag är elektriker) MVH Stig Andersson 070 2101526 Exceptionellt. Vet jag efter en tids användande.

Kaj S
Skrev om Takkraft AB

Bra bemötande från början till slut och ett väl utfört arbete av duktiga hantverkare

Johan F
Skrev om Takkraft AB

Toppenföretag! Fin service! Ingen som forcerat försöken kränga något! Svarar på alla frågor och informerar en om alla steg i installationen. Hjälpte också tlll att jämföra olika produkter! Rekommenderar Takkraft till vem som helst!

Tomas K
Skrev om Takkraft AB

Leverans enligt överenskommelse och bra kommunikation inför installation

Johan J
Skrev om Takkraft AB

Snabb respons, genomtänkt anbudsförslag, mycket bra uppföljningsmöte, konkurrenskraftigt pris, snabbt genomförande, bra kontakt med utförare, bra och snabb återkoppling inför genomförandet.

Johan S
Skrev om Takkraft AB

Duktig och engagerad säljare, som kändes uppriktig och ville hitta bästa lösningen för mig. Extremt snabb leverans - hann inte ens göra iordning garagegolvet innan det var dags. Här missade man att förvarna i god tid som det stod i introduktionsmailet. Elektrikern var fantastik! Noggrann och flexibel. Anläggningen funkar som den ska än så länge. Nöjd!

Jörgen S
Skrev om Takkraft AB

Trevlig bemötande och kunnig personal. Bra kontakt. Super nöjd. Med vänlig hälsning, Jörgen

Timo Tapani P
Skrev om Takkraft AB

Köpte Solcellspaket med batterier, installationen av både Solceller och batterier gick mycket bra, fast de som monterade solceller inte pratade svenska. Men de var mycket proffsiga, det enda som var lite svagt var informationen från min kontakt på Takkraft och att man fick vänta på svar. Men i det hela mycket nöjd ochså med produkterna rekommenderas starkt. Nybliven mikroproducent El.

Byggway A
Skrev om Takkraft AB

Samarbetet med Takkraft AB har varit väldigt bra från start till slut. De har en tydlig och smidig kommunikation, samt riktigt kompetenta medarbetare som vet vad de gör. Deras kunnande och noggrannhet gör att de enligt mig är nummer ett när det gäller besiktning inom Svensk Solenergi. Rekommenderas varmt!

Åsa G
Skrev om Takkraft AB

Bra montörer, ok mailkontakt. Men svåra att nå per tfn.

Mats L
Skrev om Takkraft AB

Bra bemötande och saklig beskrivning av detas förslag till batterilösning Sigenstor. ftån Sifenergy. Kunde lätt jämföra ned de fyra andra leverantörerna. Snyggt och snabbt installerat. Höll leveranstiderna. Battetiet leverersr på förväntan, dessutom snygg design.

David J
Skrev om Takkraft AB

Trevligt bemötande i alla led. Mycket bra utfört arbete, noggrant och ordentligt.

Ing-Marie B
Skrev om Takkraft AB

Hej ! Vi tycker att samarbetet med Takkraft har fungerat bra. Vi köpte två batterier med tillhörande växelriktare av märket Sigenergy. Vi har fått bra information av försäljaren (Dennis) innan installationen och även hjälp efteråt med installationen av den AI-styrda appen. Hälsningar Ing-Marie och Stefan

Mikael C
Skrev om Takkraft AB

Vi är väldigt nöjda med vår upplevelse med TakKraft – från säljprocessen till färdig installation tog det bara cirka fem veckor efter att offerten signerats. Installatörerna var trevliga, professionella och höll tiderna. Tyvärr uppstod en el-relaterad störning i vår installation som krävde lite fram och tillbaka för att identifiera och åtgärda, men allt löstes utan extra kostnader för oss. Nu har vi en liten egen elproduktionsanläggning med 15 solpaneler och ett Homevolt-batteri, redo att möta den svenska vintern.

Bendy J
Skrev om Takkraft AB

1) Ett gott bemötande genom alla led. 2) Hade stor förväntningar då jag prioriterar noggrannhet och utförande framför ett lågt pris och därför valde jag nummer 1 bland företagen hos Institutet för Solenergikvalitet. 3) Köpte 23 st solceller a´10kW, 1 hybridväxelriktare a´8kW, 1 batteri a´8kW + installation av dessa. 4) Elektrikern förstörde murverket bredvid källardörren utan att meddela mig. Måste nu laga detta för att öka hållfastheten. Montörerna jobbade stenhårt men missade i centrering av solcellerna. Jag påtalade...

Niklas W
Skrev om Takkraft AB

Installation av solcellspaneler, växelriktare och batteri. Tydlig kommunikation, trevliga och noggranna installatörer, prisvärd offert och kort tid mellan signerad offert till producerande anläggning. Solklart 5 av 5!

Lars E
Skrev om Takkraft AB

Snabb och noggrann installation. Snygga lösningar med kabeldragningar på fasaden. Panelerna levererar. Har dock inte kommit igång med AI-inställningarna ännu så har inte prövat supporten.

Per H
Skrev om Takkraft AB

Trevligt bemötande, bra service. Blev ett stando när elektriker som skulle göra jobbet blev sjukskriven. När väl elektrikerna dök upp hos oss gick det snabbt. Vi har köpt solceller och installation. När jag ringde och ville utöka med en laddstation till bil var det inga problem. Kan varmt rekommendera Takkraft

Patrik P
Skrev om Takkraft AB

Mycket bra bemött från första kontakt. Säljaren kändes kunnig och ärlig. Tillmötesgående och hjälpsam vid alla kontakter/samtal. Förväntningarna levdes upp till fullo. Offertens pris höll också. Inga konstigheter alls. Mycket bra upplevelse rakt igenom och jag kan rekommendera andra att anlita Takkraft AB. Jobbet som utfördes var installation av solcellsanläggning plus batterier.

Pär S
Skrev om Takkraft AB

Jag fick rekomendationer av bekanta här i Arboga då jag var intresserad att skaffa batteri till befintliga solpaneler. Jag fick då kontakt med Frank Pettersson på Takkraft. Jag upplever Frank som mycket kunnig och trevlig. Sen rullade det på, nu har jag ett 9 kWh batteri installerat. Mycket bra, mycket nöjd!

Mats H
Skrev om Takkraft AB

Proffsigt bemötande av alla inblandade från Takkraft. Rekommenderas.

Erik O
Skrev om Takkraft AB

Snabba, kunniga, höll tidsplanen och gjorde vad de skulle. Testat supporten efteråt för att aktivera anläggningen, fick svar trots att det var helg och anläggningen aktiverad.

Magnus V
Skrev om Takkraft AB

Kanonbra och proffsiga. Installationen fick högsta betyg och Solenergikvalitet!

Jan J
Skrev om Takkraft AB

Bra bolag, gör det dom säger att dom ska göra. Lite småstök med installation och vad som skulle göras, men det fixades snabbt. Rekommenderas!

Mikael P

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🤩👍👍👍

Hans T
Skrev om Takkraft AB

Mycket nöjd med Takkraft, effektiva och snabba. Kvaliteten på arbetet ser bra ut. informationen innan och under arbetet var mycket bra. Städades av efter avslutat arbete, mycket uppskattat.

Henrik S
Skrev om Takkraft AB

Mycket korrekt, sakligt, informativt och trevligt bemötande vid offert, vid separat projekteringsbesök på plats, dragning av kabel i markrör, montering av solpaneler samt installation slutligen genom elektriker. Hade relativt höga förväntningar då kunder tidigare gett höga betyg, samtidigt som vi gjort mycket research innan och undvikit en del entreprenörer med dåliga vitsord, långa väntetider, slarvigt utförda arbeten etc. Takkraft levde onekligen upp till förväntningarna och mer än det. Genomtrevliga, håller vad dom lovar,...

Niklas E
Skrev om Takkraft AB

Överlag positivt nöjd. När takskyddet monterades så skadades lacken på hängrännorna men det kommer jag att anmärka på vid besiktningen. Kunde ha fått lite bättre information om när elektrikern skulle komma. EON:s besiktning blev inställd p.g.a att er elektrikern inte kunde. Fick ingen information om detta.

Johan Erik K
Skrev om Takkraft AB

Snabb leverans, och montering. Besiktningen är inte utförd, än (men beställd) drygt 14 dagar efter igångsättningen. Beror antagligen på att besiktningsmännen samlar ihop besiktningar i området. Konstigt att monteringarna i området inte samlats ihop i så fall. Det som drar ner betyget är att det varit svårt att nå Takkraft. Inget svar på mail till supporten och telefonsvarare som meddelar att de inte kan ta samtal, och att man ska försöka senare. Dessutom framgick det inte att man måste anmäla om man vill ha uppdelad betalning...

Fredrik C
Skrev om Takkraft AB

Väldigt positiv upplevelse. Jag har gått och tvekat på solceller i flera år då jag inte fått förtroende för branschen och säljare, men med Johan på SunHero, som gjorde en gruppupphandling, var det väldigt annorlunda. Upplägget med dessa som mellanpart och som min huvudkontakt gjorde allt så mycket enklare och mer förtroendeingivande. Johan var mycket pedagogisk och fanns tillgänglig för mig som kund så fort jag hade frågor. Allt är hittills precis enligt beskrivningen jag fick av Johan. Inga avvikelser. Takkraft vann upphandlingen...

Ragnar N
Skrev om Takkraft AB

Har väll fungerat ok. tyckern att Takkraft först skulle kontrollerat med nätägaren hade tillräckliga ledningar för den installerad effekt. Som det nu blev , hade jag en investering på 160000kr under 7 månader, som jag inte kunde förränta.

Karin L
Skrev om Takkraft AB

Allt har fungerat väldigt bra.