Takkraft AB

Takkraft AB, sid 2

4.9 / 5 baserat på 124 omdömen
Välkommen till Takkraft!

Låt oss pryda ditt tak med stilrena solceller som ger dig ren och billig energi. Vi har över 10 års erfarenhet inom solceller och vi jobbar ständigt för en grönare framtid.

Tjänster:
 • Solceller - Kvalité paneler från ledande aktörer.
 • Batteri - Kraftfull prestanda som försörjer dig när solen går ned eller vid strömavbrott.
 • Laddboxar - Stiliga laddboxar från Garo som enkelt monteras på vägg eller stativ.
Tillsammans med dig och våra smarta energilösningar vill vi skapa framtidens samhälle. Har du svårt att bestämma dig huruvida du ska använda förnyelsebar energi. Hör av dig till oss så kan vi berätta mer. Varmt välkommen!

Utmärkelser

Skriv ett omdöme

124 omdömen om Takkraft AB

Sedan starten hos Reco 2021
 • skrev om Takkraft AB
  2023-05-30 Verifierad kund
  Allt har fungerat mycket bra och vi är nöjda.
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2023-05-26 Verifierad kund
  Jag fick ett trevligt, kunnigt och tålmodigt bemötande. Jag beställde en solcellsanläggning med laddbox som skulle installeras i mars. Installationen utfördes i tid och enligt plan. Arbetet snyggt och så vitt jag kan se fullgott utfört. Fick dessutom några extra uttag monterade utan extra kostnad. Takkraft såg också till att jag kunde tillgodogöra mig fullt miljöavdrag. De har varit mycket tillmötesgående på alla sätt och kan varmt rekommenderas
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2023-05-26 Verifierad kund
  Profesdoonella och kunniga .
  Men en del avbokningar pga sjukskrivningar som kunde inte ersättas tyvärr.
  För övrigt, samarbetsvilja och ett gott bemötande.
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2023-05-24 Verifierad kund
  Våldigt bra bemötande och trevlig personal
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2023-05-22 Verifierad kund
  Vi har köpt solpaneler med installation fr Takkraft, totalt 36 paneler.
  Vi hade en mycket bra upplevelse av Takkraft, från initial kontakt till färdig levererat, installerat och startat! Takkraft var enkla att ha att göra med, svarade bra på frågor och höll vad de lovade tidsmässigt. Alla installatörer var mycket bra, både monterarna och elektriker och de gjorde ett utmärkt jobb på alla sätt och vis. De stämde av med oss vad de gjorde och vi diskuterade hur tex kabel dragning bäst kunde göras och de gjorde nog faktiskt tom lite mer än vad man hade kunnat begära.
  Uppstarten av anläggningen gick också superfort! Från det att panelerna var monterade så tog det bara ett par dagar tills det att el producerades och överbliven el såldes! Verkligen en 5-stjärning upplevelse! Vi kan varmt rekomendera Takkraft!
  Gilla
 • Gustaf H
  skrev om Takkraft AB
  2023-05-09 Verifierad kund
  -Bra kommunikation

  -Snygg installation

  -Effektiv anläggning

  Har jämfört med två andra anläggningar som har fler paneler och min producerar liknande eller mer kWh än dem. Nu har jag tur med läget också.

  👍👍👍👍👍
  Gilla
 • B M
  skrev om Takkraft AB
  2023-05-09 Verifierad kund
  Fantastiskt bemötande! Lyhörda för våra önskemål avseende kabeldragningar och montage av växelriktare och batteri. Lösningsorienterade och smidiga.
  Rekommenderas varmt!
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2023-04-22 Verifierad kund
  Riktigt bra bemötande. Proffsiga i sitt agerande och utförande. Har fått svar på alla mina frågor avseende utrustning och användande. Rekommenderar varmt.
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2023-04-19 Verifierad kund
  Takkraft levererar vad som har överenskommet!
  Gilla
 • 2023-04-17 Spontant omdöme
  Bra bemötande från alla jag haft kontakt med på Takkraft. Allt från Säljare, montör och elektriker.
  Installation blev lite utdragen, men det är förståeligt med tanke på att det är bråda dagar för montörer och elektriker. Men det blev i stort sätt som utlovat. Takkraft hjälpte till med föranmälan vilket gjorde att anläggningen kunde tas i drift omgående och avtal om försäljning av överskottsel likaså. Om jag skall vara kritisk så finns det två saker som skulle kunna gjort det hela ännu bättre. 1. Att de takpannor som gick sönder ersattes med exakt samma takpannor, nu fick jag Jönåkerpannor trots att jag har ett Bender tegeltak (Viss olikhet i färg vilket inte syns under panelen). Hade jag vetat det på förhand kunde jag köpt ett antal Bender reservpannor. 2. Var inte hemma när installationen slutfördes och fick ingen genomgång av Appen och informatio om möjligheter till att styra laddning/urladdning av batteriet. Inte heller det någon stor sak då jag lyckades klura ut det på egenhand. Men i det stora hela en prydlig installation, bra dialog med säljare och elektriker och de höll vad de lovade! Dessutom tycker jag att panelerna var snygga och likaså batteri och växelriktare. Gillar appen också. Kan varm rekommendera Takkraft. Magnus Lindwall
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2023-03-28 Verifierad kund
  Från beställning av komplett anläggning med batteri till driftsättning har gått riktigt smidigt. Proffesionellt vid varje steg. Trevlig och kunnig personal. Funderar ni på solceller så rekommenderar jag Takkraft👍
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2023-03-23 Verifierad kund
  Mycket bra bemötande hela vägen från första kontakt. Som nybliven solpanelsägare har man givetvis frågor gällande anläggningen och Takkraft är alltid snabba att svara och även åtgärda om något blivit fel. Vi känner oss mycket nöjd med att vi valde Takkraft.
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2023-03-22 Verifierad kund
  Överträffade förväntningarna på alla punkter.
  GRYM och proaktiv kommunikation genom hela flödet
  Personal som verkligen brydde sig om att det skulle bli rätt och bra genom hela processen, allt var inom tidsplanen etc etc.

  Kan inte rekommendera takkraft starkt nog, grymma!
  Gilla
 • Stefan K
  skrev om Takkraft AB
  2023-03-08 Verifierad kund
  Mycket seriösa och duktiga. Svarar alltid på frågor och hanterar allt som sker på ett bra sätt.
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2023-03-06 Verifierad kund
  Mycket seriöst företag. Allt har fungerat, från tydlig offert, bra montörer, bra elektriker, bra kontakt via mejl/telefon. Snabba svar. Allt har skett helt enligt min förväntan, inga krångligheter. Jag har fått det jag beställt, till och med lite snabbare än sagt. Montören såg en annan potential på taket än säljaren, så det blev plats för några paneler extra.
  Jag är mycket nöjd.
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2023-03-04 Verifierad kund
  Bra att ha att göra med. Levererar lösningar med bra redundans och håller vad de lovar. Framför allt noggranna i både prospektering och leveransläge.
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2023-03-03 Verifierad kund
  Bra bemötande med bra information om vad som ingår i avtalet
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2023-03-02 Verifierad kund
  Än så länge jättenöjd.
  Vi fattade beslut att skaffa solpaneler vid September 2022. Hittade TakKraft via lokal slagning på nätet. Kollade upp andra närliggande företag. Beslutade att ringa TakKraft för att de är lokala och hade fått bra recensioner.
  - Trevlig säljare som kunde svara utförligt på de frågor jag hade. Var ej påtvingande.
  - Snabba återkopplingar vid frågor.
  - Mycket smidig offertprocedur och utförlig offert.
  - Bra återkoppling om planerad installationstart.
  - Bra tidplanering. Höll beräknad installationsstart samt att anmälan till Vattenfall har skett.
  - Trevlig och tillmötesgående personal.
  - Snabb installation av paneler.
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2023-03-02 Verifierad kund
  Det är inte helt lätt att hitta en pålitlig leverantör i en branch som växer så snabbt som solcellsbranchen. Jag gav Takkraft en chans trots att det var ett rätt nytt företag med (då) inte så många omdömen eller liknande. Anledningen till detta var dels att min säljare (Emil) gav ett bra och seriöst intryck, samt att all installation skulle ske med egen anställd personal (allt från ställningsmontage till elinstallation).

  I mitt fall så dröjde installationen något mot utsatt tid, på grund av elektrikerbrist och sjukdom. Sånt händer. Eftersom skatteverket ändrade sina övergångsregler kring årsskiftet för att man skulle få rätt till grönt ROT-avdrag, så blev det lite stressigt att få färdigt allting innan årsskiftet för att jag inte skulle ligga ute med hela kostnaden för anläggningen - men Takkraft lyckades, och allting var på plats och inkopplat den 29e december.

  Alla jag varit i kontakt med har varit väldigt trevliga och professionella i sitt bemötande. Dom var lyhörda, noggranna och noga med att fråga hur jag som kunde ville ha det. Nu är även besiktning av anläggningen klar - några mindre anmärkningar men besiktningsmannen konstaterade att det var en av de bättre anläggningarna han har sett, så jag kan inte vara annat än nöjd!

  Även supporten efter köpet har varit över förväntan med snabba svar på mail när jag velat ändra inställningar i växelriktaren!

  Den enda kritik jag har är att det varit något rörigt kring hanteringen av fakturering och dokumentation. Det har inte alltid varit rätt produkter specificerade på fakturan och i dokumentationen, och fördelningen av grön rot mellan oss fastighetsägare blev inte som jag hade bett om - men det har alltid löst sig efter ett mail eller telefonsamtal!
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2023-03-02 Verifierad kund
  Jag beställde solceller i Oktober 2022 och blev lovad att det skulle vara inkopplat redan till Mars 2023. Allt blev klart och inkopplat på nätet redan i Januari 2023!

  Proffsiga montörer, trevlig och ambitiös säljare, utomordentlig support. Dessutom till bra och konkurrenskraftigt pris.

  Jag är helnöjd! Rekommenderar företaget starkt. Anlitade dem via företaget men de kommer även att få hjälpa mig privat med solceller i framtiden!
  Gilla
 • 2023-02-28 Spontant omdöme
  Tack Takkraft för proffsig och snygg installation av vår solcellsanläggning med grymt duktiga och trevliga montörer och elektriker samt för den fina kommunikationen med säljare och kundservice längs hela resan. Nu är vi efter en del väntetid från Vattenfall äntligen igång och det känns toppen.

  Jag kan varmt rekommendera Takkraft AB.
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2023-02-15 Verifierad kund
  Från första kontakten med Takkraft har jag blivit bemött professionellt och med respekt. Under hela perioden, från första kontakt till leverans, har jag bara positiv erfarenhet. Säljteamet är kompetent och kunnde hjälpa mig att välja rätt lösning. De var alltid tillgängliga om jag hade några frågor, och viktigast av allt höll företaget sina löften. Installationsteamet var jättebra. De gjorde jobbet snabbt och med kvalitet och för att inte tala om den mänskliga delen, det var ett nöje att kommunicera med dem. Jag rekommenderar varmt alla att ta kontakt med Takkraft om ni funderar på installation av solpaneler.
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2023-02-07 Verifierad kund
  Väldigt professionellt genomfört. Är mycket nöjd med Takkraft.
  Gilla
 • Andreas B
  skrev om Takkraft AB
  2023-01-19 Verifierad kund
  Proffsiga och kunniga och väldigt tydliga i sin kommunikation. Leveransen av panelerna blev försenade pga komponentbrist och det kommunicerades snabbt och även med förslag på alternativa lösningar för att få systemet installerat snabbare.
  Två gånger under ett år har jag behövt kontakta dem för support och båda gångerna har de svarat snabbt och på ett väldigt bra sätt löst problemet.
  Anläggningen är snyggt installerad enligt konstens alla regler, och jag kan verkligen rekommendera Takkraft om man ska investera i en solcellsanläggning.
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2023-01-09 Verifierad kund
  Mycket trevligt bemötande av alla som vi har haft kontakt med. Tidsplanen som vi fick stämde exakt.
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2023-01-07 Verifierad kund
  Trevligt och proffesionellt bemötande.
  Takkraft höll alla tider som man utlovat. Vi är jättenöjda med Takkraft!
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2023-01-06 Verifierad kund
  Hej.
  Tak kraft är ett företag som fått mig att tro på framtiden igen. Tak kraft har överträffat alla mina förväntningar. Från säljare till grabbarna på fältet . Dom svarar jämt i telefon eller så ringer dom upp efter kort tid vilket är väldigt ovanligt idag. Grabbarna på fältet är trevliga välutbildade hjälpsamma och väldigt yrkeskuniga . Våra solpaneler är snart på plats och vi ser fram emot att solen lyser på vårt Tak samt att flera kunder får uppleva det vi har fått göra med detta företag mvh Peter och Gina
  Gilla
 • 2023-01-04 Spontant omdöme
  Våra solceller monterades till midsommar -22 av Niklas, Daniel och Tobias, mycket trevliga och duktiga killar! Vi valde att gå "all in" med 57 paneler, 2 växelriktare samt laddbox.
  Nu har det gått en tid och vi är supernöjda med installationen. Vi hade höga förväntningar på både installationen och produktionen och nu med facit i hand så kan vi inte vara mer nöjda. Vi jämförde olika företag och landade i att anlita Takkraft vilket vi inte ångrar.
  Både före installationen, vid offert och bollande fram & tillbaka med olika alternativ och efter allt blev klart så har vi haft frågor som Patric hjälpt oss med. Snabba & tydliga svar.
  Under arbetets gång så hade vi dagliga samtal med Niklas om vad som händer, nästa steg etc. Han löste problem som dök upp, genom dialog med oss. Alltid glad och lättsam. Kan varmt rekommendera Takkraft till alla som är intresserade av att producera egen el!
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2023-01-01 Verifierad kund
  Serviceinriktade och trevligt bemötande.
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2022-12-31 Verifierad kund
  Väldigt proffsigt bemötande från första kontakt med säljare och hela vägen till monterat och klart av installatörer och elektriker. Mycket nöjd med de solceller som installerades och allt flöt på enligt den tidsplan som angavs vid offert och accept.
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2022-12-31 Verifierad kund
  Vägen från offert till driftsättning har funkat bra. Vi har löpande fått info om nästa steg i processen. Särskilt positivt tycker vi det har varit med de förslag till förbättringar i förhållande till den ursprungliga lösningen som lämnats under vägen. Monteringen av solpanelerna har gjorts mycket snyggt! Återstår nu bara att få appen att funka.
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2022-12-30 Verifierad kund
  Bra info. trevlig personal det mesta stämde med det som
  vi hade kommit överens. Köpte solpaneler och fick det
  installerat ungefär i tid som vi hade kommit överens om.
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2022-12-29 Verifierad kund
  Det blev ett snyggt resultat. Jobbade på helgen för att hinna med att få panelerna på plats.
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2022-12-22 Verifierad kund
  Snabba svar även vid förändringar av offert, trevliga och tydliga, samt att jag kunde förstå lösningar på två hus som sammankopplades.

  Snygg och korrekt installation, tre man jobbade under en tydlig ledning, vid slutet tillkom ytterligare två tills allt var klart. Detta var över min förväntan. Elinstallören gjorde ett mycket bra jobb.

  En komplett installation av 28 st. Solpaneler vilka ger det förväntade energitillskottet.
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2022-12-22 Verifierad kund
  De är bra och man kan lita på. Jag är nöjd!
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2022-12-02 Verifierad kund
  Ett mycket seriöst företag med kunnig & proffsig personal.
  I mitt fall en komplett installation av solpaneler med tillhörande snörasskydd anpassat för solpaneler.
  Jag kan verkligen varmt rekommendera Takkraft för de som funderar på att införskaffa solceller till huset.
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2022-11-14 Verifierad kund
  Ett enormt trevilgt och proffsigt bemötande från dag 1.

  Jag kan varmt rekomendera Takkraft .

  Ett företag som sätter kunden i fokus, och svara på frågor både för och efter installation.

  Så ett enormt stort tack till alla på Takkraft för ett fantastiskt och proffsigt utfört jobb

  Mvh
  Jimmy
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2022-11-11 Verifierad kund
  Väldigt proffsigt bemötande, väl utfört arbete. Vi är mycket nöjda.
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2022-11-10 Verifierad kund
  Hela projektet gick över förväntan:
  - Installation enligt tidplan, även tidigarelagt är ursprungliga tidsplanen. Elektrikern jobbade även en söndag för att få igång anläggningen så fort som möjlig.
  - Professionellt utfört arbete
  - snabb svar på frågor, väldigt bra bemötande från alla involverade.
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2022-11-10 Verifierad kund
  Bra bemötande.
  Killarna som monterade anläggningen var trevliga och bra att ha att göra med.
  Höll leveranstiden inom rimliga ramar med tanke på hur det ser ut i omvärlden
  Gilla
 • Julijana S
  skrev om Takkraft AB
  2022-11-04 Verifierad kund
  Trevligt och bra bemötande, kunniga. Snabba svar och återkopplingar. Höll tiden och planeringen bra. Vid någon mindre försening fick vi uppdatering kontinuerligt.
  Utmärkt service, rekommenderar företaget varmt!
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2022-10-28 Verifierad kund
  Solceller inkl. batteri.
  Proffsiga. Kunniga. De hanterar installation med egen personal vilket är en fördel. Väldigt nöjd!
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2022-10-28 Verifierad kund
  Takkraft har installerat oss solpaneler och batteri. De hade det bästa priset och leveranstiden vi kunde hitta. Installationen var smidig och inom överenskommen tidpunkt. De var väldigt snälla och superprofessionella hela tiden. Jag kan bara rekommendera takkraft.
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2022-10-17 Verifierad kund
  Väldigt proffsigt bemötande rakt igenom. Montörer och elektriker var trevliga och kunniga samt stod ut med alla mina frågor med glatt humör.

  Jag uppfattade betalningsfönstret som lite väl snävt, men har förstått att de förlängt denna samt generellt förbättrat faktureringsrutinerna sedan min beställning.

  Med denna förändring kan jag inte göra annat än att varmt rekommendera Takkraft om man vill skaffa solpaneler.
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2022-10-16 Verifierad kund
  Första intrycket var hela, rena och seriösa. Resultatet blev snyggt, effektivit och löpande informerad.

  Första intrycket stämde.
  Gilla
 • Carin S
  skrev om Takkraft AB
  2022-10-14 Verifierad kund
  Takkraft har utfört ett proffsigt arbete från första kontakt med
  Emil till sista besöket av Daniel. Mycket trevlig och kunnig
  personal som var lätt att kommunicera med och som jag fick stort förtroende för.

  GÖRAN RENSTRÖM
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2022-10-14 Verifierad kund
  Snabba, kunniga och prisvärda vid köp och installation av solceller
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2022-09-30 Verifierad kund
  Snabbt svar och bra bemötande, håller tummarna att solcellsanläggningen blir monterad på utlovad tid.
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2022-09-28 Verifierad kund
  Proffsig och smidig installation av solceller! Vänlig och kunnig personal.
  Gilla
 • skrev om Takkraft AB
  2022-09-15 Verifierad kund
  Mkt bra kundbemötande. Lyhördhet om att maxa antal solpaneler enligt kundens önskemål. Snabba svar per e-mail under processen från offert till leverans. Bra och effektiv installation. Hög kompetens.
  Gilla