Takproffsen i Södra Sverige
4.5 i betyg av av
21 omdömen
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företagLäs vad 21 kunder tycker om Takproffsen i Södra Sverige
skrev om Takproffsen i Södra Sverige
Vi kan verkligen rekommendera Takproffsen i Norrahammar. Mycket positivt intryck från det att vi träffade Micke. Takläggarna var väldigt duktiga och noggranna och mycket trevliga, som dessutom städade efter sig- varje dag. Vi är supernöjda över det nya taket. Maj-Britt o Ulf Habo.
skrev om Takproffsen i Södra Sverige
Fick kontakt med Mikael och han kom hit o la ett bra anbud vilket vi tog .
Ett mycket bra o proffsigt företag med jobbare som gjorde ett jättebra jobb o det blev väldig snyggt Inga problem alls. Väldig bra plåtarbeten. -
skrev om Takproffsen i Södra Sverige
Efter att ha varit i kontakt med Peter på Takproffsen lät vi firman tvätta och måla vårt tak. Vi valde en antracitgrå färg, vilket gjorde att vårt hus från 1986 blev som nytt. De gjorde ett kanonjobb och gjorde allt klart på ett par dagar. Vi är väldigt nöjda både med pris och service.
Ulf och Els-Marie i Värnamo. -
skrev om Takproffsen i Södra Sverige
Mikael på Takproffsen besiktigade taket och gav ett väldigt proffsigt och ärligt intryck. Jobben som bokades upp blev taktvätt, takmålning, kapning av kanttakpannor för att istället sätta vindskiveplåt samt byte av vindskivor.
Upplevelse taktvätt: Effektivt och noggrant! Blev positivt överaskad hur noga killarna rengjorde stänk på fasad och fönster samt städade undan mossa och annat fall från tvättningen. Över förväntan!
Upplevelse takmålning: Efter att de noga täckt för att inte riskera att få färg på huset, så drog målningen igång. Jag upplevde att målning och kulör blev riktigt bra. Avrinningen vid regn är det enorm skillnad på!
Upplevelse kapning, byte av vindskivor samt montering vindskiveplåt: Enda anledningen till att det inte blir en femma i betyg är pga upplevelsen kring bokningen av dessa arbeten.
Efter att tvätt och målning hade blivit utfört och taket i sin helhet blev "som nytt", så såg vi fram mot att få denna del utfört. Tyvärr upplevde jag att jag fick vänta för länge tills att detta blev utfört. Jag ringde och blev hänvisad att det skulle återkomma. Fick tyvärr ingen återkoppling, så ringde igen och fick tag i Mikael veckan efter. Mikael agerade enormt proffsigt och styrde upp bokning inom ett par dagar. Pigga och glada killar kom och utförde jobbet, trevligt!
Som betyget visar så kan jag absolut rekommendera Takproffsen! -
skrev om Takproffsen i Södra Sverige
Jag beställde ett takbyte av Mikael, han skötte detta bra. En trevlig kille att ”göra affärer med”.
skrev om Takproffsen i Södra Sverige
Sjukt snabba och duktiga.
Hade kontakt med Mikael som jag hade god kontakt med under takbytet.
Åtgärdade alla mina extra önskemål.
Innan takrenoveringen tog jag in 4 olika offerter. Takproffsen låg flera tusenlappar under övriga.
Rekommenderar starkt! -
Omdöme från min mamma I Jönköping:
"Nu är taket bytt, fönstren på plats och plåtarbeten Klara.
Är imponerad av det proffsiga och snabba arbetet med att färdigställa allt.
Bra arbetsmoral av fina och hjälpsamma personer, som dessutom städade upp ordentligt efter sig.
Är mycket nöjd." -
skrev om Takproffsen i Södra Sverige
Riktigt mycket hjälp från mikael på takproffsen ett bra företag rekomenderar starkt!
Fantastiskt företag!
De utförde taktvätt och takmålning på vårat hus samt garage. Resultatet blev perfekt, som nytt tak!
Rekommenderar starkt detta proffsiga företag!!! -
skrev om Takproffsen i Södra Sverige
TAKBYTE HÖSTEN 2019 . MYCKET BRA FÖRETAG SNABBA ARBETARE HJÄLPSAMMA OCH DUKTIGA . MYCKET PRISVÄRT OFFERT DOM HÅLLER VAD DOM LOVAR . MYCKET ++++++++ TILL DETTA FÖRETAG . MYCKET NÖJD KUND.JAG KAN REKOMMENDERA DETTA FÖRETAG.
skrev om Takproffsen i Södra Sverige
I januari bytte Takproffsen vårt tak på huset i Hok, duktiga killar, jobbade snabbt och noggrant i -12 grader, vi kan varmt rekommendera dom, hjälpte oss med lösning på vårt problem med takrännor på vår nya altan, funkar super.
skrev om Takproffsen i Södra Sverige
Mycket nöjd med Takproffsens målning och spolning av mitt hustak. Mycket trevliga och kompetenta yrkesmän. Kan varmt rekomenderas,
Roger Jansson i Hok -
Mycket bra!
Snabbt jobbat av grabbarna, bra kvalité rakt igenom. Tydlig offert, kom när de lovat, klart och inget skräp efteråt på tomten. Rekommenderas varmt! -
skrev om Takproffsen i Södra Sverige
Profss arbete och snabba svar på efterföljande frågorna.Trevliga personal och bra pris.
skrev om Takproffsen i Södra Sverige
Bra, snabba och effektiva. Gjorde vad dem skulle och gjorde det bra! Vi har rekommenderat företaget till alla vänner och bekanta.
skrev om Takproffsen i Södra Sverige
Jag tog ut två olika företag för att göra en offert på mitt tak. Båda verkade veta vad dem pratade om, det enda som skilde sig ordentligt mellan företagen var just priset.. Jag chansade och valde detta företag och jag blev mycket nöjd med arbetet. Snabbt och snyggt gjort. rekommenderas absolut!
skrev om Takproffsen i Södra Sverige
bytte mitt tak snabbt och smidigt och gjorde det mycket bra.
skrev om Takproffsen i Södra Sverige
Jag anlitade företaget till att byta mitt tak och jag är otroligt nöjd med resultatet. Jag trodde aldrig dem skulle hinna på den tiden dem hade lovat, men dem blev både klara tidigare och dem gjorde ett fantastiskt jobb. Tusen tack!!
skrev om Takproffsen i Södra Sverige
Jönköpings takläggare gjorde ett väldigt bra jobb med byte av takpannor på vårat hus. Dem höll utlovat pris och tid, städade ordentligt efter sig och försäkarde sig om att vi var nöjda med utförandet. Jag kan inte annat än att rekommendera detta företag!
skrev om Takproffsen i Södra Sverige
En bekant anlitade företaget för att få taket bytt. Taket blev inte bytt och arbetet blev inte bra utfört.
skrev om Takproffsen i Södra Sverige
Kenneth Frisk: jag kan bara lovorda företaget. De är snabba, effektiva och lämnar inget ofärdigt. 5 poäng av 5 möjliga. Min mor är lika nöjd. Jag kan varmt rekommendera Jönköpings Takläggare.