Snabb och prisväedig service! Mycket nöjd!
Tälje Service & Jour AB
Enklare vardag. Trygg fastighet. Vacker utemiljö. Vi är din lokala partner för allt som rör hem och fastighet – från välklippt gräsmatta till akuta VVS-problem. Vårt team av kunniga hantverkare och servicetekniker tar hand om detaljerna så att du kan fokusera på annat. Trädgårdsskötsel Låt oss ta hand om gräset, buskarna och...
12 omdömen om Tälje Service & Jour AB
Riktigt bra service och kvalité i utförandet och resultat
Hej Jag fick Bra service och väl utförd arbete! Är jätte nöjd Med vänlig hälsningar tony
En riktigt fullträff! Välgjort, genomtänkt och med känsla. Rekommenderas varmt!
Ett företag med stor kompetens samt bra problemlösning. Jag är stort tacksam för ett exceptionellt utfört arbete!
1. På vilket sätt blev du bemött av Tälje Service & Jour AB? Jag blev bemött på ett mycket professionellt och trevligt sätt. Personalen var tillmötesgående, lyhörd och visade stort engagemang för att förstå mina behov. 2. Vilka förväntningar hade ni och hur levde Tälje Service & Jour AB upp till dem? Jag förväntade mig snabb och pålitlig service, samt tydlig kommunikation genom hela processen. Tälje Service & Jour AB levde verkligen upp till dessa förväntningar – de var punktliga, effektiva och höll mig informerad...
Perfekt, räddade oss när andra inte svarade eller hade tid. Inlåst 3-åring i lägenheten som inte kunde låsa upp med låsvredet igen.. Allt slutade väl och en timme senare var jag inne hos barnet 👍
Mycket bra och hjälpsamma samt snabb service
Ringde Tälje service & jour AB, angående byte av tak i sovrummet samt målning av rummet. Det löste de utmärkt. Tack för hjälpen Tälje service & jour AB.
Mycket serviceinriktade. Ett bra och trevligt bemötande. Mycket kunnig personal som hittar lösningar på det mesta.
Punktlighet samt väldigt bra bemötande framförallt så vart jag supernöjd med arbetet som utförde kan strakt rekommendera detta företag 🌟🌟🌟🌟🌟+
Snabb återkoppling, trevlig personal och fint arbete!