Det är ganska enkelt att ge ett omdöme. Väldigt trevlig personal. Utförandet av arbetet, kan inte göras bättre. Plattsättningen som gjordes hos mig skulle gå utmärkt att använda Referens anläggning.
TallVillage Entreprenad AB
13 omdömen om TallVillage Entreprenad AB
Sedan starten hos Reco 2024
De gav ett trevligt bemötande och gjorde ett väl utfört arbete.
Kan verkligen rekommendera Tallvillage. Snabba och nogranna. De grävde upp en gräsmatta och la dit grus och satte en kant runt om. Vi hade glömt prata om ett rör från hängrännan som låg under gräsmattan men det var inget problem. De fixade det med en snygg avslutning ut mot trottoaren. Vi är jättenöjda.
Vänligt bemötande. Förståelse för behovet och uppdraget samt de ändringar jag gjorde under tiden. Bra att diskutera lösningar som jag själv inte tänkt på. Mycket nöjd med resultatet.
Jag är mer än nöjd. Resultatet blev bättre än vad jag hade tänkt mig. Dessutom trevlig personal som visste vad de gjorde. De höll vad de lovade och gjorde jobbet inom utsatt tid och städade efter sig.
Hej Lars, toppen att ni blev nöjda! 😊
Trevligt och professionellt bemötande. Fullföljde på ett bra sätt de överenskommelsen som vi hade gjort. Rekomenderas
Tack för förtroendet Kenth, vi hörs framöver om ni önskar få mer utfört.
Väl utfört arbete, mycket nöjda.
Vi vill ge TallVillage topp betyg för hantering och utförande av den av oss beställda entreprenaden
Duktig maskinist, otroligt väl utfört arbete!
Väldigt noggranna, välgjort och trevliga! Det blev en jättefin uppfart!
Bra bemötande, snabb service, prisvärt
En mycket kompetent entreprenör som jag varmt kan rekommendera.
Miiiicket duktig liiiiite dyyr men bra!