Tapetshopen.se
Som en av Sveriges första webbutiker för tapeter, startades Tapetshopen år 2008. Sedan dess har vi klätt väggar i tusentals hem runt om i Sverige.
Vår främsta motivation kommer från dig och ditt projekt. Vi vill ge dig en så stor valmöjlighet som möjligt och en service som får de svåra valen att kännas självklara. Hos oss hittar du tusentals tapeter med hög kvalitét från välkända märken, vi har också allt du kan tänkas behöva för ditt tapetseringsprojekt.
På hemsidan finns både verktyg, uppsättningsanvisningar och en tapetkalkylator som hjälper dig räkna ut rätt mängd. Uppstår det några frågor så finns vi tillgängliga för dig på mejl, telefon och sociala medier varje vardag!
Hör gärna av dig och berätta mer om ditt projekt!
Hör gärna av dig och berätta mer om ditt projekt!
Utmärkelser
161 omdömen om Tapetshopen.se
Sedan starten hos Reco 2021
skrev om Tapetshopen.se
Snabbt och enkelt. Tapeterna motsvarade vad vi beställt både i färg och form.
skrev om Tapetshopen.se
Snabb leverans allt till belåtenhet!!!
skrev om Tapetshopen.se
Hjälpsam när jag va brydd om min order kommit fram eller nte.
skrev om Tapetshopen.se
Trevligt bemötande och snabb leverans!
skrev om Tapetshopen.se
Snabb leverans, bra utbud. Köpte tapet på rea. Har handlat hos företaget förut och är mycket nöjd.
skrev om Tapetshopen.se
Mycket hjälpsamma och tillmötesgående då jag ville göra ett tillägg till en redan lagd order!
Snabb leverans.
Trevligt bemötande! -
skrev om Tapetshopen.se
Lätt att beställa o snabb leverans!
skrev om Tapetshopen.se
Bra pris. Snabb leverans. Att rekommendera.
skrev om Tapetshopen.se
Hittade vår tapet till ett utomordentligt bra pris. Som pricken över i så var det supersnabb leveransen på varan.
skrev om Tapetshopen.se
Jättefina tapeter och mycket prisvärda. Bra kvalitet.
skrev om Tapetshopen.se
Bra bemötande och snabb leverans
skrev om Tapetshopen.se
Snabbt leverans och enkelt e-handel där bilder stämmer överens med de jag får hem.
skrev om Tapetshopen.se
Fina bilder. Allt gick smidigt o snabbt
skrev om Tapetshopen.se
Snabb leverans bra produkt bra pris
skrev om Tapetshopen.se
Trevliga att prata med och tapeterna kom snabbt på posten.
skrev om Tapetshopen.se
Snabbt svar, snabb leverans !
Fina tapeter! -
skrev om Tapetshopen.se
Snabb leverans. Har inte satt upp dem ännu.
skrev om Tapetshopen.se
Bra priser, snabba leveranser, kunnig personal,
Jag köpte tapeter till köket och sovrummet, färg och kvalitet var exakt som förväntas. -
skrev om Tapetshopen.se
Snabb service/leverans! Trevligt bemötande vid kontakt!💫🤶
Billiga tapeter snabb leverans
skrev om Tapetshopen.se
Bra priser, snabb leverans. Har ett jättebra utbud och bra hemsida.
skrev om Tapetshopen.se
Kanonpriser på många fina tapeter (i alla fall när jag beställde). Under halva priset jämfört med t.ex. Bauhaus etc som jag kollade på innan. Snabb leverans och allt gick smidigt!
Tack Pär för ett riktigt trevligt omdöme! Vad härligt att höra att du är nöjd med både pris och leverans! Vi arbetar ständigt på att detta skall vara så smidigt som möjligt och att våra kunder skall känna sig nöjda. Hoppas tapeterna blev fina på väggarna! Välkommen igen!
Vänliga hälsningar Ellinor på Tapetshopen -
skrev om Tapetshopen.se
Nöjd över lättheten att beställa och snabb leverans
skrev om Tapetshopen.se
Tapeten motsvarade mina förväntningar. Snabb leverans
skrev om Tapetshopen.se
Väldigt nöjd med kvaliteten på tapeter och väldigt bra service o hjälpsamma personal även via telefon
skrev om Tapetshopen.se
Bra bemötande. Företaget mejlade om försening av leverans vilket jag inte ens upplevde som försening då det höll sig inom 5 dagars gränsen.
Bästa priset jag. med andra på nätet och i fysisk affär.
Min tapet Sanna kommer att bli så fin. -
skrev om Tapetshopen.se
Enkelt och snabb leverans............
skrev om Tapetshopen.se
Beställde tapeter som mer än väl motsvarande förväntningarna. Snabb leverans och mycket trevligt bemötande av kundtjänst.
Helnöjd.Det värmer att höra Maria! Vi försöker alltid visa bilder på vår sida som ska vara så rättvisa verkligheten som möjligt. Riktigt roligt att höra att tapeten blev som du hade tänkt!
Tapetshopen.se
Du är välkommen igen när det dyker upp ytterligare projekt! Vi hjälper dig så gärna i ditt tapetval!
Vänliga hälsningar Ellinor på Tapetshopen -
Snabb och enkel leverans
Gillade verkligen tapeten -
skrev om Tapetshopen.se
Köpte en Boråstapet. Snabb leverans, :)
skrev om Tapetshopen.se
Väntar fortfarande på mitt tapetprov så svårt att ge feedback.
Hej Lotta,
Tapetshopen.se
Förstår att det är svårt att ge feedback om du inte har fått det du har beställt, tack ändå för ditt omdöme. Det är konstigt att ditt tapetprov inte dykt upp än. Det skickades från oss med post den 5/10. Eftersom det har gått mer än en vecka sedan dess, misstänker vi att det har hänt något på vägen. Vi skickar givetvis ut ett nytt prov till dig med detsamma. Vi finns tillgängliga på mejl eller telefon om du har några fler funderingar.
Vänligen
Victor
Tapetshopen.se -
skrev om Tapetshopen.se
Bra kundtjänst, snabb leverans, toppen bra tapeter
skrev om Tapetshopen.se
Snabb leverans 👍 på bra tapet, nöjd med hemsidan
skrev om Tapetshopen.se
Smidigt, enkelt och snabbt! Supernöjd med mina tapeter.
skrev om Tapetshopen.se
Hej Har inte tapetserat än, men leveransen var supersnabb. MVH/Sture Z.
skrev om Tapetshopen.se
Framförallt bästa pris. Snabb leverans. Kommer alltid ha detta som förstahandsalternativ när jag ska köpa tapet. Mycket att välja på.
skrev om Tapetshopen.se
Köpte tapeter till sonens rum. Fick ett personligt meddelande på följesedeln vilket var mycket oväntat och supertrevligt! Vi blev extra glada när vi öppnade kartongen. Snabb leverans och enkelt att betala.
skrev om Tapetshopen.se
Jag köpte tapeter. En snabb leverans och ett pris som var 20% billigare än i butik.
Är mycket nöjd!
Jättefina tapeter till bra pris.
Mycket snabb leverans.
Kommer definitivt handla där igen. -
skrev om Tapetshopen.se
Jättebra! Rekommenderas! Kommer handla fler gånger.
skrev om Tapetshopen.se
Snabb leverans. Superfin tapet som passade perfekt i vårat kök.
skrev om Tapetshopen.se
snabbt och smidigt, långt före utlovad tid
skrev om Tapetshopen.se
Ok bra service, hitta tapetrullen som jag behövde
skrev om Tapetshopen.se
Snabb leverans och lätt att beställa. Nöjd med varan. Tack.
skrev om Tapetshopen.se
Snabb leverans och bra priser!
skrev om Tapetshopen.se
Enkelt att handla, bra med en uträknade för hur många rullar tapet man behöver. Stort utbud!
Hej Caroline! Visst är det bra med tapeträknaren! Ett mycket enkelt verktyg som hjälper till vid uträkningen. Roligt att läsa att du använde dig av den och var nöjd, och även att du var nöjd med vårt utbud! Tack för fina ord och vi önskar dig välkommen åter när nya projekt dyker upp! Vänliga hälsningar Ellinor, Tapetshopen
Tapetshopen.se -
skrev om Tapetshopen.se
Bra priser och snabb leverans av tapeterna jag köpte.
skrev om Tapetshopen.se
Snabb leverans och brett utbud
skrev om Tapetshopen.se
Såå snabb leverans och så billigt!
Jättenöjd!