Tapetshopen.se

Tapetshopen.se

• BadgeFiveYears
4.7

Som en av Sveriges första webbutiker för tapeter, startades Tapetshopen år 2008. Sedan dess har vi klätt väggar i tusentals hem runt om i Sverige. Vår främsta motivation kommer från dig och ditt projekt. Vi vill ge dig en så stor valmöjlighet som möjligt och en service som får de svåra valen att kännas självklara. Hos oss...

493 omdömen om Tapetshopen.se

Sedan starten hos Reco 2021

Erik H
Skrev om Tapetshopen.se

Bra priser och snabba leveranser.

Olof L
Skrev om Tapetshopen.se

Snabbt och en smidig leverans

Yvonne A
Skrev om Tapetshopen.se

Brett sortiment och snabb leverans

Paloma P
Skrev om Tapetshopen.se

Smidigt och enkelt att beställa plus snabb leverans. ⭐⭐⭐⭐⭐

Judith C
Skrev om Tapetshopen.se

Bra priser och snabba leveranser

Annika E
Skrev om Tapetshopen.se

Så fina tapeter och lätt satta 👍👌

Helena T
Skrev om Tapetshopen.se

Snabb leverans och bra kundservice.

Charlotta O
Skrev om Tapetshopen.se

Jag fick hem fel tapeter, så var tvungen att göra en ny beställning och skicka tillbaka de felaktiga. Fick dock 10% rabatt som kompensation, men drar ner betyget eftersom det tog en månad innan de rätta tapeterna levererades.

Birgitta S
Skrev om Tapetshopen.se

Bra,men enl. reklamen leverans på 2-3 dagar. Tog 7 dagar,levereades till ombud !! Trots att adress var angivet som lev.adress. Annars perfekt

Heléne L
Skrev om Tapetshopen.se

enkelt och billigare. snabb leverans.

Didrik G
Skrev om Tapetshopen.se

Mycket bra, lyckades ändra vår order snabbt när jag råkat beställa fel och skickade ordern kort därpå

Jeanette L
Skrev om Tapetshopen.se

Mycket nöjd med tapeten och det var en snabb leverans

Inge H
Skrev om Tapetshopen.se

Fick tapeterna fort och bra pris ,bra att det finns Tapetschopen

Sören S
Skrev om Tapetshopen.se

Enkelt, bra, billigt och bra leverans.

Per C
Skrev om Tapetshopen.se

- Enkelt att beställa. - Bra sökfunktioner. - Snabba leveranser (handlat 2ggr) - Bästa pris.

Svar från Tapetshopen.se

Tack Per för detta superfina omdöme! Det gör oss så glada att höra att du är nöjd med oss! Välkommen åter!

Angelica D

Bästa pris & supersnabb leverans! Jättenöjd! 🌟

Svar från Tapetshopen.se

Vad roligt att höra att du blev nöjd! Hoppas du hittar tillbaka om det blir fler renoveringar!

Erica T
Skrev om Tapetshopen.se

Bra att de på en gång meddelade att varan inte fanns hemma och att det skulle dröja med leverans. Bra att tapeten sedan kom inom utlovad tid.

Svar från Tapetshopen.se

Tack för detta fina omdöme Erica! Välkommen åter!

Marion J
Skrev om Tapetshopen.se

Superbra leverans och snygga tapeter. Jag är så nöjd.

Elisabeth H

Snabb leverans till hemmet :) Billigare tapeter med tapetshopen 👍

Elias L

____________________________________

Kerstin N
Skrev om Tapetshopen.se

Om jag någonsin får mitt paket som beräknades komma igår så kanske värdet blir högre. Paketet ser ut att ligga kvar i Göteborg sedan 16 maj enligt spårning. Så omdömet baserad på leveranstid enbart. Verkar vara DHL som felar. Har kontaktat dem och fått meddelande om försening. Nu verkar paketet ändå kommit till Luleå. Väntar på avisering.

Svar från Tapetshopen.se

Hej Kerstin! Detta var ju tråkigt att höra! Vi har inget hört från dig gällande detta så det är därför vi inget gjort än. Du kan alltid kontakta oss via mail eller telefon så hjälper vi dig - men nu kommer vi att kontakta dig i stället. Självklart måste vi se vad som kan ha hänt med paketet!

Fredrik A
Skrev om Tapetshopen.se

Eftersom de fortfarande inte har levererat något trots att jag beställde 28 april och 7 maj så tycker jag att det är kasst.

Svar från Tapetshopen.se

Hej Fredrik! Dina tapetprover är skickade sedan länge - så tråkigt att du ej fått dom än och att vi ej hört från dig att dom inte har kommit fram! Självklart skickar vi på nytt! Ska tillägga att tapetprover kan ibland ta ca 10 arbetsdagar då vi själva beställer dessa från våra leverantörer. Meddela gärna oss på info@tapetshopen.se om du ej har proverna om några dagar, så vi kan hjälpa dig! Vänligen Ellinor på tapetshopen

Gunnel M
Skrev om Tapetshopen.se

Fick snabbt besked om att min order var mottagen, och ingen lång leveranstid. Fick det jag beställde. Inget krångel och trevligt bemötande i skrift.

Elin Ö
Skrev om Tapetshopen.se

Toppen kundtjänst och snabb leverans

Timothy S
Skrev om Tapetshopen.se

Snabb leverans och biligt pris

Roland I
Skrev om Tapetshopen.se

Fick det jag beställt. Snabb leverans.

Alexandra B
Skrev om Tapetshopen.se

Snabb leverans, väl förpackat, bra pris. Rekommenderar!

Emilie S
Skrev om Tapetshopen.se

Supersnabb leverans och bra priser! Rekommenderar

Lena W
Skrev om Tapetshopen.se

Fick tips av en jobba kompis, kunde sitta hemma i lugn och ro och kolla igenom sortimentet. Köpte på hemma ort och affär sen

Marja E
Skrev om Tapetshopen.se

Perfekt. Bra pris och snabb leverans!

Eva M
Skrev om Tapetshopen.se

Vi hittade samma tapet som har blivit lite sliten på vissa ställen dock stämde inte den blå färgen riktigt men funkar ändå! Enkelt att handla på nätet.

Fredrik E
Skrev om Tapetshopen.se

Bra, med snabb leverans och billiga tapeter av god kvalitet.

Lennart L
Skrev om Tapetshopen.se

I jämförelse med andra leverantörer håller Tapetshopen bra priser. Snabb loch säker leverans till utlämningsställe.

Pia F
Skrev om Tapetshopen.se

Otrolig snabb o smidig affär! Kan absolut rekommendera tapetshopen.se!

Linnéa W
Skrev om Tapetshopen.se

Det gick fort och smidigt. Hade tapeterna efter bara ca 3 dagar.

Britt-marie M
Skrev om Tapetshopen.se

Toppenpriser o snabb leverans. Ska berätta om er för mina vänner. Jättenöjd.

Annette P
Skrev om Tapetshopen.se

Snabb och effektiv leverans. Jag köpte en tapet från Sandbergs som var billigare än på andra ställen, vilket gjorde att jag faktiskt fortsatte med köpet.

Siri P
Skrev om Tapetshopen.se

Snabbt och enkelt. Nöjd med tapeten.

Pia L
Skrev om Tapetshopen.se

Bra utval av tapeter klart billigare än hos flesta konkurrenterna. Fri frakt och snabb leverans. Helnöjd!

Malin V
Skrev om Tapetshopen.se

Snabb leverans och bra kvalite.

Brenda B
Skrev om Tapetshopen.se

always good advice and they always think along with you.

Norbert S
Skrev om Tapetshopen.se

Hur var det att handla: Enkelt och smidigt. Jag visste redan vilken tapet det ska bli, så kunde jag söka och välja ganska snabbt. Vilka förväntningar hade ni och hur levde Tapetshopen.se upp till dem? Förväntningar var snabbt leverans, pga att varan fanns inte i lager drog det 2 veckor, men jag blev efterfrågat om det är okay för mig, ja det vara det. Sammanfatta din upplevelse och beskriv gärna vad du köpte för vara eller tjänst. Jag köpte tapet model Tahiti, som är assnyggt. Hiitade de hos tapetshopen bara halv...

Johan L
Skrev om Tapetshopen.se

Bra sortiment och bra priser på tapeter

Tage J
Skrev om Tapetshopen.se

Snabb leverans, och bra pris Jag är mycket nöjd

Annelie K

Snabba leveranser, bra priser

Ulf B
Skrev om Tapetshopen.se

Beställde fel tapet men inga problem dom skickade nya utan problem! Jätttrevliga!

Eva D
Skrev om Tapetshopen.se

Snabb och korrekt leverans av produkterna.

Mats Å
Skrev om Tapetshopen.se

Hyfsat pris och snabb leverans

Ove R
Skrev om Tapetshopen.se

Enkelt att beställa, bra priser,stort sortiment, smidigt att hämta paketet i utlämningsbox

Per N
Skrev om Tapetshopen.se

Vi är väldigt nöjda med service och varorna, tack!