Tapetshopen.se

Tapetshopen.se

• BadgeSixYears
4.7
Call 031-797 54 10 Share

Som en av Sveriges första webbutiker för tapeter, startades Tapetshopen år 2008. Sedan dess har vi klätt väggar i tusentals hem runt om i Sverige. Vår främsta motivation kommer från dig och ditt projekt. Vi vill ge dig en så stor valmöjlighet som möjligt och en service som får de svåra valen att kännas självklara. Hos oss...

531 omdömen om Tapetshopen.se

Sedan starten hos Reco 2021

Anne S
Wrote about Tapetshopen.se

Enkelt att handla, bra webbsida. Tapeterna kom snabbt, på 2 dgr.

Per Å
Wrote about Tapetshopen.se

Brett urval, konkurrenskraftiga priser, supersnabb leverans! Blir inte smidigare än så här.

Frida J
Wrote about Tapetshopen.se

Stort urval av tapeter! Snabb leverans och bra kommunikation när en tapet var restad, då delade de upp leveransen så jag kunde få den ena tapeten först och lagom när jag tapetserat klart det rummet så kom tapeten till det andra rummet. Perfekt! Smidig betalningslösning.

Lizzie E
Wrote about Tapetshopen.se

Förste gang Perfekt ! Fint Pris på tapeten . Snygg / Bra kvalitet / snabb leveret så jag är super nöjd ..Tack Hälsning Lizzie

Birgit L
Wrote about Tapetshopen.se

Beställde ett tapetprov. Det kom efter två veckor. Det tog alldeles för lång tid.

Charlotta U
Wrote about Tapetshopen.se

Bra hemsida. Lätt att surfa runt och hitta.

Marie M
Wrote about Tapetshopen.se

Otroligt snabb leverans. Allt till belåtenhet

Anna-Leena P
Wrote about Tapetshopen.se

De tog lite längre tid än förväntat men de va inga problem att få information och hjälp. Fick lite kompesation också

Zanne B
Wrote about Tapetshopen.se

Bra upplevelse genom hela processen. Prisvärda tapeter, enkel beställning, tydlig information om nästa steg och smidig leverans. Ett företag som lyckas göra upplevelsen personlig fast man inte ses.

Eva-stina A
Wrote about Tapetshopen.se

Snabbt och enkelt att beställa

Johan O
Wrote about Tapetshopen.se

Bra pris och snabb leverans av Falu rödfärgs stålborstarna!

Viveca A
Wrote about Tapetshopen.se

Rätt produkt, snabb leverans och fraktfritt. Jag är jättenöjd!

Susanna T
Wrote about Tapetshopen.se

Toppenservice och snabbt utskick!

Martin M
Wrote about Tapetshopen.se

Bästa pris, leveranstid och kundsupport man kan tänka sig. Rekommenderar alla att aldrig handla tapeter direkt av en Colorama butik utan gå direkt till Tapetshopen.se.

Pamela W
Wrote about Tapetshopen.se

Snabb leverans. Tapeterna översteg mina förväntningar så jag är helnöjd!

Kenneth T
Wrote about Tapetshopen.se

Lite strul med missad beställning, men ett mycket uppriktigt och professionellt bemötande. God kommunikation hela tiden. Supernöjd med produkt, leverans och pris.

Tommy B
Wrote about Tapetshopen.se

Bra service. Meddelade mig vid försening.

Annbritt N
Wrote about Tapetshopen.se

Fina tapeter,men det tog flera månader att få proverna så jag trodde min beställning var bortglömd.Hann köpa tapeter innan proverna kom.

Mona L
Wrote about Tapetshopen.se

Jag är väldigt nöjd, fantastiskt service o kontakt.

Maria N
Wrote about Tapetshopen.se

Toppenbra. Snabb leverans, bra pris, fina tapeter.

Ingrid N
Wrote about Tapetshopen.se

Enkelt och snabb leverans. Bra utbud

Anette B
Wrote about Tapetshopen.se

Bra! Snabb leverans. Allt ok..

Eva Å
Wrote about Tapetshopen.se

Enkelt att hitta, beställa och betala på tapetshopen.se. Helt otroligt snabb leverans av tapeterna.

Jan R
Wrote about Tapetshopen.se

Snabb leverans och bra produkter

Anna margareta F
Wrote about Tapetshopen.se

Bra utbud men lång leveranstid jämfört med andra företag jag beställt av. Tveksam att använda igen.

Malin L
Wrote about Tapetshopen.se

Beställde en liten provburk med färg och den levererades snabbt och smidigt. Jättenöjd.

Lord H
Wrote about Tapetshopen.se

Mycket, mycket snabb hantering. Beställde mina tapeter på tisdagen och kunde hämta ut dem på torsdagen hos mitt postombud. Det är service!

Malin S

Toppen. Snabb leverans. Allt funkade bra

Mats Q
Wrote about Tapetshopen.se

Förstår inte varför man skickar ut såna här enkäter. Har köpt tapeter, betalt med kort och fått det levererat. Det var ungefär det jag betalade för. I övrigt har jag inte haft någon kontakt med Tapetshopen.

Anders J
Wrote about Tapetshopen.se

Lite problem med leveransen, tapeten var slut. Annars helt ok.

Eva P
Wrote about Tapetshopen.se

Bra utbud. Trevlig layout. Snabb leverans.

Kent Å
Wrote about Tapetshopen.se

Snabb leverans och bra service

Leif F
Wrote about Tapetshopen.se

Falu rödfärgs borste till ett mycket bra pris och med en smidig leverans via DHL.

Towa B
Wrote about Tapetshopen.se

Bra priser och snabb leverans

Hans F
Wrote about Tapetshopen.se

Ok priser. Lätt att beställa. Ingen frakt. Kom som sagts , inom 5 arbetsdagar. Företaget kan rekomenderas.

Liselott S

Snabba. Brett utbud, bra oriser

Eva P
Wrote about Tapetshopen.se

Bra bemötande. Snabb leverans första gången jag beställde. En tapet såg inte ut som jag tänkt mig. Jag försökte ringa för att returnera, men hamnade alltid i telefonkö och hade ingen aning om hur länge jag skulle få vänta. Jag tröttnade till slut och SMS- ade till slut. Då fick jag en snabb respons. Jag skickade tillbaks tapeterna och redan samma vecka fick jag tillbaks pengarna. När jag beställde nya tapeter tog det lite längre tid, men samtidigt informerades det om att det var mycket att göra och leveransen kunde dröja lite.

Anders K

Köpte tapet. Fick det jag förväntade mig. Snabb leverans

Erik H
Wrote about Tapetshopen.se

Bra priser och snabba leveranser.

Olof L
Wrote about Tapetshopen.se

Snabbt och en smidig leverans

Yvonne A
Wrote about Tapetshopen.se

Brett sortiment och snabb leverans

Paloma P
Wrote about Tapetshopen.se

Smidigt och enkelt att beställa plus snabb leverans. ⭐⭐⭐⭐⭐

Judith C
Wrote about Tapetshopen.se

Bra priser och snabba leveranser

Annika E
Wrote about Tapetshopen.se

Så fina tapeter och lätt satta 👍👌

Helena T
Wrote about Tapetshopen.se

Snabb leverans och bra kundservice.

Charlotta O
Wrote about Tapetshopen.se

Jag fick hem fel tapeter, så var tvungen att göra en ny beställning och skicka tillbaka de felaktiga. Fick dock 10% rabatt som kompensation, men drar ner betyget eftersom det tog en månad innan de rätta tapeterna levererades.

Svar från Tapetshopen.se

Tack för ditt omdöme och ja, det var tråkigt att det blev fel med beställningen. Vi beklagar detta och hoppas att du blev nöjd i slutändan!

Birgitta S
Wrote about Tapetshopen.se

Bra,men enl. reklamen leverans på 2-3 dagar. Tog 7 dagar,levereades till ombud !! Trots att adress var angivet som lev.adress. Annars perfekt

Svar från Tapetshopen.se

Tack för ditt omdöme Birgitta! Vi har en normal leveranstid på 2-5 arbetsdagar och jag kan se att ditt paket kom till ombudet på den 5e arbetsdagen, så leveransen har skett inom utsatt tid. Dock var det början på Black Month och leveranserna var nog inte lika snabba som dom kan vara. Hoppas detta inte ställde till det för dig! Vi önskar dig välkommen åter!

Heléne L
Wrote about Tapetshopen.se

enkelt och billigare. snabb leverans.

Didrik G
Wrote about Tapetshopen.se

Mycket bra, lyckades ändra vår order snabbt när jag råkat beställa fel och skickade ordern kort därpå

Jeanette L
Wrote about Tapetshopen.se

Mycket nöjd med tapeten och det var en snabb leverans