Tärna Mek

Tärna Mek

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.7

Välkommen till Tärna Mek – din Autoexperten Bilverkstad i Tärnaby! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bilservice, reparationer, felsökning och däckservice. Vi utför även installation av motor- och kupévärmare, montering av dragkrokar, byte av hjullager och gör batteritest samt batteribyte....

255 omdömen om Tärna Mek

Bengt Göran T
Skrev om Tärna Mek

Gick bra och bra respons och mitt ärende löstes bra

Svar från Tärna Mek

Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.

Britta Elisa B
Skrev om Tärna Mek

Trevligt bemötande, punktliga och hjälpsamma. Kan rekommendera! Också fint att ni skänker pengar till Barncancerfonden!

Svar från Tärna Mek

Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.

Ernst Tommy P
Skrev om Tärna Mek

Mycket bra bemötande i kundmottagningen. Tekniker informerade under reparationen om hur arbetet gick framåt. Löpande prisinformation under arbetets gång - Bra!

Svar från Tärna Mek

Tack för att du tog dig tid att lämna din feedback. Det betyder mycket för oss och vi ser fram emot att hjälpa dig vid ett framtida verkstadsbesök.

Peter Alexander W

Duktiga bilmekaniker med bred kompetens. Mycket lösningsorienterade och smidiga att ha att göra med. Rekommenderas varmt!

Svar från Tärna Mek

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vi hoppas att vi ses igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.

Malena S
Skrev om Tärna Mek

Fantastiskt hjälpsamma och tillmötesgående, räddarna i nöden! Hjälpte oss att få nya däck på bilen, när vi fått punktering.

Beda Maria Veroniqu L

Enkelt & smidigt! Alltid trevlig och serviceinriktad personal🤩

Lars Peter J
Skrev om Tärna Mek

Snabb och bra service till sjysst pris!

Jon Ola André H

Trevligt bemötande och bra service!

Svar från Tärna Mek

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Anna-Carin J
Skrev om Tärna Mek

Helt fantastiska att ha att göra med!! Räddade trippen till Hemavan

Hans Stefan J
Skrev om Tärna Mek

Fantastiskt bra service & trevlig personal!!

Nils Ingvar S
Skrev om Tärna Mek

Väldigt bra service, löste problemet trots att det blev efter stängning. Rekommenderas!

Sten Johan Patrik S

Bra service och trevlig personal kan varmt rekommendera detta företag!

Svar från Tärna Mek

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

John Olof Tomas J

Snabb hjälp och trevligt bemötande

Svar från Tärna Mek

Tack för att du valde vår verkstad. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Karl Thomas S

Snabb o bra service !!!…………… Zx

Lennart J
Skrev om Tärna Mek

Mycket bra bemötande och service

Nils Peter M
Skrev om Tärna Mek

Lämnade in utombordsmotor för byte av växelhusolja och impeller. De var tydliga med att jag fick ta med delar och att de ej hade möjlighet att provköra efter service. Enkelt inlämnande, klara samma dag och ringde när de var klara. Motorn går utmärkt! Mycket nöjd. Rekommenderas.

Svar från Tärna Mek

Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.

Thomas J
Skrev om Tärna Mek

Snabb hjälp vid misstänkt pyspunka men som visade sig vara en glappande ventil som snabbt skruvades till, mycket trevlig personal och tillhörande butik med bra sortiment, bil, fiske, jakt och praktiskt med bra mat och kiosk som butiksgranne. Med vänlig hälsning, Thomas

Svar från Tärna Mek

Tack för ditt fina betyg! Att du är nöjd med ditt besök är det bästa kvittot vi kan få. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.

Jan Yngve Robert J

Smidigt trots att det var semestertider

Timothy Lars Björn G

Snabba, duktiga och trevliga!⭐️

Inga-Lill Carina J

Bra bemötande & service minded. Väl utfört arbete , kommer att anlitaTärna mek igen

Svar från Tärna Mek

Tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och hoppas att vi får hjälpa dig igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.

Johan David Mathias B

Trevligt bemötande och snabbt fixade dom punkteringen på bilen.

Svar från Tärna Mek

Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omtanke.

Henrik O
Skrev om Tärna Mek

Trevligt och professionellt bemötande, bra utbud och väldigt service inriktat

Svar från Tärna Mek

Tack för ditt förtroende! Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omsorg.

Per Samuel Lennart H

Bra bemötande och att de ringer upp då bilen är klar!

Hans Olov J
Skrev om Tärna Mek

Lätt att boka tid. Lätt att lämna in motorn. Bra återkoppling efter felsökning och tips om skötsel av motorn. Trevlig personal vid alla möten

Tony E
Skrev om Tärna Mek

Trevlig personal och bra service.

Nils Martin A
Skrev om Tärna Mek

Mycket bra service och bemötande 👍👍

Hans Åke J
Skrev om Tärna Mek

Bra kommunikation vi lämnade ock vid hämtning

Sigrid Elisabet S

Bra bemötande och väl utfört arbete vid service inför bilbesiktninh

Jan Anders J
Skrev om Tärna Mek

3 dagar för att laga en punktering, och 450 kronor.

Svar från Tärna Mek

Tack för att du hörde av dig. Vi tar med oss dina synpunkter.

Hans Roger J
Skrev om Tärna Mek

Mycket Bra hely reko trevlig jag kommer att rekomendera domm

Maria Elisabeth D

Väldigt hjälpsamma. Behövde hjälp med ett akut problem och fick det trots att de egentligen inte hade tider.

Klas Assar L
Skrev om Tärna Mek

Mycket bra servis och trevlig personal

Kjell-Åke M
Skrev om Tärna Mek

Underbara att ha att göra med trevligt bemötande

Glenn Sven Kenth N

Snabby och smidigt, servicen var klart på 45 minuter

Johan Erik D
Skrev om Tärna Mek

Toppen service, mekanikern gick även igenom bilen och hittade några fler problem att åtgärda samt fixade en ny tid till mig oerhört snabbt

Mona Birgitta S

Alltid trevliga och hjälpsamma. Tjänstvilliga och försöker alltid lösa problem

Bofit A
Skrev om Tärna Mek

Bra bemötande när jag beställde tid för bilen Blev uppring av mekanikern som förklarade vad som gjorts.

Svar från Tärna Mek

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Britt-Marie N
Skrev om Tärna Mek

Trevligt bemötande Inger trygghet och professionalitet

Hannes Albert Mattia H

Trevlig och serviceinriktad personal.

Erik Johan M

Mycket bra. Väldigt hjälpsamma

Malin Kristina P

Fick som turist snabb service och bra bemötande. Pyspunka med skruv i däcket var fixat en timme efter samtal med kundmottagaren Elias 👌🏻

Sune Valter K
Skrev om Tärna Mek

Har hitintills varit väldigt hjälpsamma å bra att ha att göra med. Hoppas på fortsatt bra hjälp

Robin Olof D

Toppen bemötande och lösningsorienterade

Per Magnus Joacim E

Bra bemötande och service!

Carl Olof Ronny A

Mycket bra service och trevlig personal Återkopplingen efter var grymt bra

Svar från Tärna Mek

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Anna Maria H
Skrev om Tärna Mek

Lösningsorienterade, trevliga och duktiga! Bara gott att säga

Jan Tomas H
Skrev om Tärna Mek

Bokade tre veckor innan den bokade tiden. Ville endast ha bytt komplett bromshandtag inkl behållare. Bokade tiden med information att det inte skulle göras någon felsökning utan bara byte av bromshandtaget som hördes finnas på hyllan. Det fanns inget bromshandtag på hyllan, de gjordes en felsökning d så om jag inte önskat. Till slut så beställdes ett begagnat och det gick iallafall fort att få och montera, men vi saknade den skotern eftersom det var påskveckan. Lite oengagerat agerande. Fick betala felsökning trots att jag inte ville ha det.

Svar från Tärna Mek

Vi är ledsna över att du inte är nöjd, vi tar med oss dina synpunkter i vårt förbättringsarbete.

Ida Gabriella H

Bra service och trevligt bemötande.

Emma Maria Therese G

Snabb, trevlig och billig service.

Lars Mikael T
Skrev om Tärna Mek

Bra service och kunniga på Polaris.