Hej! Jag känner att jag måste dryfta min resa idag från Ljungarn till Visby flygplats. Till att börja med så hade jag bokat min resa 1230 från Ljugarn, 1130 får jag ett SMS att bil nr.11 kommer om 10 minuter, okay jag var redo, tycker om när bilen kommer i tid. En liten parantes, inte så viktigt men ändå något som stör mig, när jag beställer en service så få förväntar jag mig det. Jag hade 2 resväskor och han bad mig att lasta in dem själv för han hade en ryggskada sa han, inga problem, men jag kan inte hjälpas, men man...
Taxi Gotland AB
Taxi Gotland ingår i nätverket Svea Taxi Allians som är en rikstäckande taxitjänst och ger dig ett enklare och tryggare resande var du än befinner dig i Sverige. Vi har också samarbeten med Flygtaxi, Företagstaxi, Samres och Riksfärdtjänsten.
386 omdömen om Taxi Gotland AB
Hej Börje, Jag får börja med att beklaga att svar dröjt. Tack för att du hör av dig och beskriver din upplevelse så tydligt. Jag vill börja med att beklaga att du behövde känna dig otrygg under resan. Det är helt enkelt inte okej. Att chauffören bad dig lasta in väskorna själv kan vi förstå om det upplevdes märkligt, även om han berättade om sin skada. Vi följer upp även den delen internt. Vid halka ska säkerheten vara absolut högsta prioritet. Vi kommer att utreda resan med berörd chaufför omgående och säkerställa att...
Kom på tid allt perfekt! Hann i tid trevligt
Stort tack för ditt omdöme Andreas, välkommen tillbaka!
Jag har alltid blivit väl bemött.Men har märkt att det sista året åker inte taxin den närmsta vägen ner till hamnterminalen.Och det tycker jag inte är okey.Jag åker från Wallersplats och till Wallersplats.Jag är ingen turist och åker ofta med er.Skärpning!!
Tack Marita för att du tar dig tid att berätta. Vi förstår din irritation och följer upp detta direkt med våra förare. Resan ska gå närmaste vägen, särskilt när du åker ofta och vet hur sträckan brukar köras. Vi tar det på allvar.
Det är en bra helhetsupplevelse men de två senaste gångerna jag har bokat taxi har chafförerna haft svårt att hitta till upphämtningsadressen. Har lämnat adress portnummer samt taxiplats. Ändå har de snurrat runt halva gråbo innan de hittat till ett av de vanligaste ställen i stan. Stora parkeringen bogen 1. Men som sagt har då lämnat adress.
Tack Maggan för att du lyfter frågan. Vi beklagar att det blivit strul vid upphämtningen. Adressen ska fungera utan problem, särskilt på så kända platser. Vi påminner våra förare om att dubbelkolla positionen innan ankomst.
Mest bra service och trevligt bemötande
Tack för din kommentar. Vi uppskattar att du delar din upplevelse och blir glada att höra att bemötandet fungerat bra.
Alltid på plats vid beställd tid. Trevligt bemötande och hjälpsamma när det behövts. Mvh Monica Eriksson
Tack Monica, vad fint att höra. Vi uppskattar din återkoppling och att du väljer att resa med oss.
Blev snabbt upphämtad från Visby flygplats när glömt att boka taxi och alla bokade bilar försvann samtidigt efter ankomsten
Tack Rolf, bra att vi kunde lösa det snabbt vid flygplatsen. Vi försöker alltid hjälpa till även när det blir stressigt.
Toppen toppen toppen toppen toppen
Tack Cecilia, vilken glädjande respons! Dina ord gör oss stolta.
Bra service och trevlig personal.
Tack för ditt omdöme Göran. Ibland behövs inte mer än just bra service och trevlig personal.
Hade chauffören lyssnat på mig angående vägval (han valde Peder Hardings väg och sedan Söderväg som han sedan ångrade) så hade det blivit fullpott.
Tack för din feedback Håkan. Vi tar med oss det till våra förare, det är viktigt för oss att lyssna på kundens önskemål under resan.
Allt vara bara bra.
Tack Rikard, roligt att höra att allt fungerade bra!
Jättetrevlig taxichaufförer som ger det lilla extra för en bra upplevelse!
Tack för dina fina ord. Vi blir glada att höra att du upplevde ett bra bemötande och uppskattade servicen. Vi delar det vidare till chaufförerna.
Trevliga chaufförer, håller tiden och man känner sig trygg.
Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du känner dig trygg och väl bemött.
Fungerar alltid bra. Trevliga chauförer.
Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du är nöjd med både chaufförer och service.
Vänlig chaufför, lagom pratsam. Trivsam och trygg tur! Och, bilen kom i tid (viktigt när man ska med färjan). 😊
Tack för ditt positiva omdöme. Vi är glada att allt fungerade som det skulle inför färjan.
Allt funkade som det skulle, i tid och en chaufför som inte stressade på något sätt.
Tack för ditt omdöme. Vi uppskattar att du lyfter fram punktlighet och lugn körning.
En vanlig dyr men snabb och enkel resa.
Tack för din återkoppling. Vi tar med oss din synpunkt om prisnivån.
Trevlig och social chaufför som frågade om kvällen och som också svarade på egna frågor med ett öppet och härligt sätt
Tack för ditt omdöme. Vi är glada att chauffören bidrog till en trivsam resa.
Trevlig förare som var snabbt på plats. Levererade över förväntan.
Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att resan överträffade förväntningarna.
Alltid trevliga, alltid i tid och bra service !! Helnöjd !!
Tack för ditt positiva omdöme. Vi uppskattar att du är nöjd med både service och punktlighet.
Lätt att beställa och kom i tid. Trevliga chafförer. Lite för stor skillnad på pris, till samma destination.
Tack för din återkoppling. Vi ser över din synpunkt om prisskillnader.
Snyggt Snabbt och perfekt i alla avseenden
Tack för ditt omdöme. Vi är glada att du är nöjd med helhetsupplevelsen.
Fine ride but priced above agreement.
Thank you for your feedback. We will review your comment regarding the price deviation.
Min son åker skolskjuts med er på taxi gotland, ni åker till fel adresser, hittar inte vart ni ska och får oftast inte plats med rullstolen.
Tack för din viktiga återkoppling. Vi följer upp detta omgående för att säkerställa att skolskjutsarna fungerar korrekt.
Allt var bra! I tid, trevlig bil och förare.
Tack för ditt omdöme. Vi uppskattar att du lyfter både punktlighet och bemötande.
Lätt att boka! Bra service och tillgänglighet
Tack för ditt omdöme. Vi är glada att bokningen fungerade smidigt och servicen uppskattades.
Väl mött när jag förbokade taxi till och från Visby AirPort, hur enkelt som helst. Taxin kom i utsatt tid och med trevliga chaufförer vid ratten. Väljer alltid Taxi Gotland 🥇
Tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar ditt förtroende och att du väljer oss igen.
Det gick som förväntat den här gången.
Tack för din återkoppling. Vi är glada att resan motsvarade dina förväntningar.
Mycket trevlig chaufför pratglad i hjälpsam
Tack för ditt omdöme. Vi är glada att chauffören gjorde ett gott intryck.
ALLTID trevlgt bemötande, både i telefon och under taxiresan
Tack för ditt positiva omdöme. Vi uppskattar att du lyfter både telefonservicen och chaufförerna.
Bra bemötande och service. Punktliga.
Tack för ditt omdöme. Vi uppskattar att du är nöjd med både service och punktlighet.
Fungerade som förväntat MVH Rolf Persson Visby
Tack för din återkoppling. Vi är glada att allt fungerade som det skulle.
Snabbt svar när man ringde och bad om en taxi. Trevlig personal och snabbt agerande taxi chaufförer👍🏻
Tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar att du nämner snabb service och trevligt bemötande.
Trevligt bemötande o raka vägen till resmålet.
Tack för ditt omdöme. Vi är glada att du är nöjd med både resan och bemötandet.
Snabb och trevlig och trygg service!
Tack för ditt positiva omdöme. Vi uppskattar att du lyfter fram tryggheten och snabbheten.
Det var en bra taxiresa. Inget att klaga på
Tack för din återkoppling. Vi är glada att resan fungerade bra.
Trevligt bemötande och trygg transport.
Tack för ditt omdöme. Vi uppskattar att du upplevde trygg transport och trevligt bemötande.
Enda negativa är att taxichauffören körde för snabbt inprincip hela resan. Var ganska tydligt att det var för att vi betalat fast pris och ej körde med taxameter. Tycker att man som yrkeschaufför skall respektera trafikreglerna först och främst för allas säkerhet.
Tack för din feedback. Vi beklagar att körningen upplevdes stressad och följer upp detta internt.
Åkte med en kille som var så trevlig!!!
Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du hade en trevlig resa.
Trevlig chaufför och god omsorg. Kan varmt rekommendera.
Tack för ditt omdöme. Vi uppskattar att du lyfter både bemötande och omsorg.
Trevligt bemötande, kunnig personal.
Tack för ditt omdöme. Vi är glada att du är nöjd med bemötandet och kompetensen.
Snabb och effektiv. Mycket trevlig föraren
Tack för ditt omdöme. Vi uppskattar att du nämner både snabbheten och chaufförens bemötande.
Hej Ja min taxifärd gick bra, han var ” ny på jobbet” vilket märktes på några småsaker men absolut inga stora saker . Han blir säkert en bra taxichaufför av det jag såg .
Tack för din återkoppling. Vi uppskattar ditt tålamod och gläds åt att du fick ett bra intryck av den nya chauffören.
Bra förare! Samt kom på plats snabbt efter vägen ändrades av byggarbeten.
Tack för ditt omdöme. Vi är glada att chauffören löste situationen smidigt.
Jag är mycket nöjd med min upplevelse. Förarna är professionella, trevliga och bilarna år rena. Rekommenderas varmt till alla.
Tack för ditt positiva omdöme. Vi uppskattar att du rekommenderar oss vidare.
Jättebra, har alltid fått bil, bra bemötande, alltid kommit i tid.👍👍
Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du alltid är nöjd med både service och punktlighet.
Blev hämtad på exakt överenskommen tid Artig chaufför Körde lugnt och bra. Mycket nöjd med en behaglig tripp.
Tack för ditt omdöme. Vi är glada att du uppskattade chaufförens bemötande och körstil.
Alltid lika nöjd. Lite partisk kanske då jag jobbar där. Jag vet att mina kollegor gör sitt bästa för att köra oss hit o dit. Som sagt alltid lika nöjd. Anna
Tack Anna för dina ord och ditt engagemang. Vi uppskattar både ditt arbete och ditt förtroende.
Toppen, finns inget mer att tillägga
Tack för ditt omdöme. Vi är glada att allt fungerade bra.
Mycket bra! Förbokade taxin vid två tillfällen. Kom i god tid och vid båda tillfällen fick jag ett trevligt bemötande!
Tack för ditt positiva omdöme. Vi uppskattar att allt fungerade smidigt vid båda tillfällena.