Tectorius AB

Välkommen till Tectorius AB!

2006 introducerade Tectorius takbehandling på den svenska marknaden. Tectorius är föregångare i både kvalitet och utveckling.
Idag arbetar vi nästan över hela Sverige med huvudkontor i Jönköping.

ISOTEC kallar vi metoden för takbehandling där vi förnyar takpannorna istället för takbyte.
Vi tvättar taket utan kemikalier, förseglar pannorna med patenterat förseglingsmaterial och belägger ytan med 100% högexklusive Nano akryl för tak. Resultat motsvarar nya takpannor och vi lämnar 10 år garanti.

Vi jobbar enbart med högkvalitativa produkter och vår styrka ligger i vår breda erfarenhet, vår stora arbetskapacitet och duktig personal.

Varmt välkommen att besöka vår hemsida eller skicka en kostnadsfri offert här ovan!

Utmärkelser

727 omdömen om Tectorius AB

Sedan starten hos Reco 2019
    2022-11-28 Verifierad kund
    Fick problem med bla min trall, pergola och fasad efter en takbehandling. Företaget har varit tillmötesgående och villiga att åtgärda problemet.
    Resultatet på taket blev förövrigt mkt bra!
  • Daniel E
    2022-11-07 Verifierad kund
    Anlitade Tectorius för taktvätt då jag fick ett gott intryck av säljaren och företaget.

Första besöket tvättades taket och allt gick smidigt och bra.

Nästa besök förseglade och målades taket och pannor från rött till svart. Här var jobbet slarvigt utfört och det röda lyste igenom på många ställen. Taket var flammigt och för tungt målat på vissa ställen.

Tectorius besiktade och vägrade inse att det var slarvigt utfört. Efter många diskussioner lovade säljaren dock att sprutmåla ett lager till.

Tiden gick och tillslut dök det upp ett par gubbar och kladdade på med pensel några minuter och var sedan nöjda.

Återkopplade till säljaren som nu vägrade ge oss det utlovade sprutmålningen för att korrigera dåligt arbete.

Kort och gott konflikt i ett halvår och tillslut gick de med på att halvera fakturan för att slippa ha något med oss att göra.

UNDVIK!!!
    Hej Daniel!
    Vi beklagar att din upplevelse inte motsvarade dina förväntningar. Det är svårt att få alla kunder nöjda men vi tar lärdom av alla sådana situationer och vill bli bättre framöver.
    Allt gott!
    2022-11-05 Verifierad kund
    De skötte sig bra och gjorde arbetet med mitt tak snabbt och med gott resultat.
    Hej Josef! Tack för din recension. Glädjer oss att ni är nöjda! Tectorius AB
    2022-11-04 Verifierad kund
    Very happy with the finished result
    Thank you Laura, that makes us happy :) Tectorius AB
  • Ninos P
    2022-11-02 Verifierad kund
    Rekommenderas verkligen!! Super!!
    Tack för er recension Ninos :) / Tectorius teamet Tectorius AB
    2022-10-30 Verifierad kund
    Bemötandet av de personer jag kom i kontakt med var mycket gott! De var trevliga och vänliga och tjänstvilliga. Mina förväntningar infriades väl, mitt tak behövde verkligen fräschas upp och efter rengöring, försegling och målning är det nu ett nöje att titta på det. Jag är mycket nöjd med det utförda arbetet!
    Hej Harald! Tack för er recension. Vi ser till att våra kollegor får din härliga feedback :) / Tectorius teamet Tectorius AB
    2022-10-29 Verifierad kund
    Bra bemötande av alla medarbetare. Lite svårt med några som inte kunde varken svenska eller engelska men det löste sig med kroppsspråk. Å språket påverkar ju inte arbetsresultatet. Bra att veta vem som kommer kontakta en.med mobilnummer Vi var svåra att nå då vi inte svarade på okända nummer. Vi är jättenöjda med våran rengöring och målning av takpannor
    Hej Marie! Tack för er recension :) Några av våra skickliga arbetslag som besitter kunskapen och erfarenheten inom takmålning kommer ifrån andra länder, men som du beskriver det brukar det alltid lösa sig med kommunikationen :) Vi finns alltid här på huvudkontoret vid frågor. / Tectorius teamet Tectorius AB
    2022-10-29 Verifierad kund
    Tvättning och målning av tak. Duktig personal och tog ansvar när vi hade synpunkter
    Tack ska ni ha för er recension! Vi önskar er en fortsatt bra dag! / Tectorius teamet Tectorius AB
    2022-10-29 Verifierad kund
    Trevliga, seriösa, kunniga. Pålitliga och flexibla.
    Tack snälla för er recension! Kul att ni lämnade ett omdöme! Ha en fortsatt härlig dag / Tectorius teamet Tectorius AB
    2022-10-27 Verifierad kund
    Beställt tak- och plåtmålning, villa.
    Vid rengöring av tak, har Tectorius mycket dålig kvalitet på täckmaterial. Konsekvens, vi fick städa hos vår granne, ca en halvdag och hos oss cirka en dag. Målning av tak bra utfört, men målning av plåtdetaljer dåligt utfört. Försök av Tectorius till att måla om gjordes i september månad, med ett dåligt resultat.
    Alla våra synpunkter har vi givetvis delgett representanter för Tectorius via e-post, sms och mobil.
    Tectorius bryter överenskommelser, ex att vi ska vara på plats när olika arbete utförs. Innebar att arbete utfördes när vi inte var hemma.
    Hej Hans! Vi beklagar att ni upplevt flödet på detta vis. Vi ser självklart till att ta med oss det. Vi hoppas att ni är nöjda med resultatet förövrigt. / Tectorius teamet Tectorius AB
    2022-10-17 Verifierad kund
    Jag uppskattade det vänliga och proffsiga bemötandet genom hela processen. Samma sak gäller viljan att justera priset, att lösa för mitt hus specifika utmaningar samt att slutföra projektet med kvalitet.
    Tack för er recension Hans :) Glädjer oss att ni är nöjda med bemötandet från våra kollegor. / Tectorius teamet Tectorius AB
    2022-10-15 Verifierad kund
    Tvättning och målning av tak på huset och garaget. Mycket profisonellt utfört arbete av både tvättare ock målare. Det vore inte fel om någon av tvättarna kunde lite svenska. Nu pratade den ena engelska så det fungerade skapligt ändå. Det kan ju vara vissa som inte kan prata engelska så bra och då kan det ju bli lite jobbigt. I övrigt mycket trevliga grabbar och mycket effektiva. All kredit till dom. När det gäller målarna så kunde dom sin svenska riktigt bra. Dom gjorde även dom ett utmärkt arbete, och var mycket effektiva. När det gäller chefen (Sanne), så blev jag mycket bra bemött med högsta betyg. Jag rekommenderar detta företag till alla dom jag pratar med, med stort engagemang . Hälsningar ! Karl Nicander1@gmail.com
    Hej Karl!
    Vi tackar stort för er utförliga recension och goda beröm. Vi skickar med din recension till våra medarbetare :) Önskar er en härlig dag / Tectorius teamet
    2022-10-12 Verifierad kund
    Trevligt bemötande

Taktvätten är utmärkt

Slutresultatet är mycket bra

EdelSchwarts är en fin kulör
    2022-10-12 Verifierad kund
    Vi blev väl bemötta. Vi blev rekommenderade av bekanta som fått sitt tak behandlat av er, och vi blev lika nöjda som de.
    2022-10-10 Verifierad kund
    Snabb respons, kom i tid enl överenskommelse, och ställde i ordning efter sig
    2022-10-10 Verifierad kund
    Oerhört snabb service och fantastiskt utfört arbete och en mkt proffsig vägledning utav färg på pannorna till vårt hus
    Kommer även anlita Tectorius till mitt företag för en upp fräschning utav taket
    Bra bemötande
    Svårt att prata med de som utförde arbetet De kunde ingen eller mycket begränsad engelska
    Totalt sett ett bra jobb med ett bra ansvarstagande och noggrann utfört jobb
    ...............................................................................
    2022-10-09 Verifierad kund
    Fick bra och snabb kontakt på förfrågan. Kettie kom förbi och undersökte taket och svarade på frågor. Därefter snabb offert.

Själva arbetet gjordes av två personer som inte pratade så mycket svenska, men med hjälp av en kombination av svenska, engelska och tyska gick det att kommunicera.
    Arbetet gick bra, de städade väl efteråt, och vi är nöjda med slutresultatet på själva målningen.

Det enda som drar ner betyget var att det var lite svårt att veta exakt när de skulle komma för målningen av taket, för datumet flyttades pga vädret. Vilket så klart inte går att göra något åt, men lite mer info där hade gett toppbetyg.
    2022-10-09 Verifierad kund
    Snabbt och bra , inget skräp efterlämnat.
    Dock har smuts trängt in på vinden.
    2022-10-07 Verifierad kund
    Mycket bra
    Att det skulle bli så bra som jag ville, och det blev det, från röda takpannor till svarta, riktigt bra
    2022-10-07 Verifierad kund
    Bra bemötande och levde upp till mina förväntningar.

Fick ligga på dem lite men också svårt att planera utifrån väder och vind.
    2022-10-06 Verifierad kund
    Allt har fungerat bra.
    Bra resultat, såvitt man kan bedömma efter kort tid
    Inte billigast men har bra garantier.
    2022-10-04 Verifierad kund
    Fungerade ganska bra, täckte tyvärr inte min altan riktigt, så den blev prickig. Annars nöjd.
    2022-10-04 Verifierad kund
    Det fungerade bra.
    Har inget att klaga på.
    Tak projekt tvätt o målning.

Naturligtvis kunde det vara till ett lägre pris
    2022-10-03 Verifierad kund
    Mycket bra utfört jobb Mycket till mötesgående
    2022-10-03 Verifierad kund
    Beställde tvätt och målning av mina betongpannor.
    Seriöst och bra företag. Allt har gått bra och fungerat som utlovat! Högsta rekommendationer!
    // Rikard
    2022-10-03 Verifierad kund
    Trevlig och kunnig personal.
    Tvättade och målade taket. Var lite tveksam till hur det skulle bli.
    Resultatet blev bättre än förväntat.
    Trevlig säljare. Duktiga medarbetare
  • Lars H
    2022-09-28 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande! Mycket tydlig information både muntligt och skriftligt. Resultatet blev över förväntan. Taket ser ut som om det vore nytt och hantverkarna var mycket noggranna. Det var lätt att få kontakt med den ansvarige och komma överens om ändring av tid m.m. Vi rekommenderar företaget till vår bekantskapskrets!
  • Inga Lisa L
    2022-09-28 Verifierad kund
    Takbehandling
    Trevlig säljare (Jimmie)
    Toppen killar som tvättade taket och verkligen kämpade för att få det rent.
    Taket ser ut som nytt idag!
    Hej! Vi tackar innerligt för er recension, det glädjer oss att ni är nöjda :)! Önskar er en riktigt fin dag / Tectorius Teamet Tectorius AB
    2022-09-26 Verifierad kund
    Förtroendegivande första kontakt vid inspektion av taket.
    Vi hoppades att vårt tak skulle få,ett lyft och det blev det verkligen. Det ser helt nytt ut.
    Fernando gjorde ett mycket bra jobb uppe på taket.
    2022-09-26 Verifierad kund
    Arbete på fritidshus bestående av rengöring och målning av drygt 40 år gammalt tak med betongpannor. Mycket väl genomfört arbete och tydlig och bra kommunikation innan och under arbetes gång. Taket ser verkligen som nytt ut.
    2022-09-24 Verifierad kund
    Positivt bemötande både från säljare och utförare. Rengöring och målning av takpannor.
    De överträffade våra förväntningar eftersom när de var klara så kunde man i trädgården inte se ett spår av att de varit där, otroligt bra på att städa efter sig. De var noga med säkerhetsregler för hobb uppevpå tak.
    Taket var fantastiskt fint och vi helt nöjda.
    2022-09-24 Verifierad kund
    Snabb behandling av taket efter det jag accepterat orderbekräftelsen..
    Bra service och personal.
    2022-09-23 Verifierad kund
    Taktvätt och takmålning. Otrolig bra bemötande i hela processen. Extra mycket beröm för att hantverkarna höll rent och städa efter sig
    2022-09-23 Verifierad kund
    Mycket proffsigt rakt igenom! Höll tider och pris, imponerad av resultatet!
    2022-09-22 Verifierad kund
    Väl bemött !
    Från offert till utförande av arbetet gick det verkligen undan.
    Trevliga killar som jobbade på.
    Utmärkt resultat !
    Är väldigt nöjd.
    Kan verkligen rekomendera Er till andra.
    Taket blev ju som om det vore nytt.

/ Lennart och Vinni
    2022-09-21 Verifierad kund
    Jag har inget negativt att säga.
    Hej! Tack för er recension :) Kul att ni är nöjda! / Tectorius teamet Tectorius AB
    2022-09-21 Verifierad kund
    Fantastiska människor, vänliga och duktiga.
    De gjorde ett bra jobb.
    Vår son rekommenderade företaget, och därför visste vi att de var
    pålitliga och noggranna.
    Huset kläddes in i presenningar och sedan rengjordes taket noggrant. Huset spolades sedan av.
    Taket fick torka några dagar beroende på vädret.
    Taket målades sedan och blev som nytt.
    Glad att det blev så bra, och dessutom 10 års garanti.
    2022-09-21 Verifierad kund
    Helt OK och professionellt!
    Vi hade beställt taktvätt och målning.
    Resultatet blev bra med viss anmärkning som åtgärdades villigt.
    2022-09-21 Verifierad kund
    Mycket bra bemötning, kunnig.

Snyggt jobb, bytte färg på taket, blev över förväntan.
    2022-09-19 Verifierad kund
    Bra kontakt med Jimmie från offert till påbörjat arbete. Personalen som tvättade var noga och tillmötesgående då vi behöve täcka grannens hus väl. Detta gjorde man ypperligt. Målaren var seriös och kollade taket noga. Upplevde det som att han hade stor efarnehet från tak i allmänhet och gjorde ett utmärkt arbete. Mycket nöjd med resultatet.
    2022-09-18 Verifierad kund
    Gav ett seriöst intryck och var noggranna i genomförandet.
    2022-09-18 Verifierad kund
    Första intrycket var bra men försämrades rejält under resans gång. Det största problemet var att vi inte kunde kommunicera med arbetarna, inte ett ord svenska o bara enstaka engelska. Deras arbetsledare kunde hygglig svenska men förstod inte våra problem. Alldeles för dålig täckning av huset, färgstänk överallt vilken medförde mycket efterarbete för oss. De torkade bort en del men långt ifrån allt. De behöver även ha bättre kunskap om olika färger på hus, man kan tex inte spruta med högtryck mot ett hus med slamfärg. Vi har fått måla om en hel del på huset. Vi köpte taktvätt o målning. Målningen av pannorna är vi nöjda med.
    2022-09-17 Verifierad kund
    Jag fick ett vänligt och professionellt bemötande med snabba svar på mina frågor. Det märktes tydligt att Tectorius hade stor erfarenhet och är en alltigenom professionell organisation. Medarbetarna på plats genomförde sina uppgifter omsorgsfullt och resultatet blev därefter. Vi är mycket nöjda och har fått komplimanger från våra närboende.
    Tectorius kan rekommenderas till andra som behöver en väl utförd takrenovering!
    2022-09-17 Verifierad kund
    Proffsigt bemötande
    Tvättningen snabbt
    Målningen dröjde lite men när den väl kom så är den också bra
    2022-09-16 Verifierad kund
    Väldigt bra bemött . Vi förväntade oss ett bra jobb och det blev jättebra.Dom var väldigt proffsiga
    Vi köpte taktvätt+målning och försegling
    Proffsigt och kund vänligt 110% nöjd❣️
    2022-09-16 Verifierad kund
    Blev bemött av en påläst kunnig trevlig säljare och mycket trevliga takmålnings arbetare.