Jag är mycket nöjd med telinet
Telinet Energi AB
Är grön el alltid dyr? Nej! Inte om du frågar oss på Telinet energi. Vi pressar priserna på grön el till det yttersta. Våra ledord är Alltid Billigt, Alltid Grönt och Alltid Enkelt! Vi tar avstånd från luriga tillsvidareavtal och projekt som inte har med el att göra. Vi ser till att du får en så personlig och bra upplevelse...
2265 omdömen om Telinet Energi AB
Sedan starten hos Reco 2018
Bara possitiv. Övergången från annan levarantör gick smidigt..har inte haft nån kontakt annat än att betala räkningen.
………………………………………………………………………………………………………….
Jag är jätte nöjd med mitt abonnemang hos er och vill fortsätta med det. Mvh Gunilla Bergerbrant
Köpte elavtal. Det var ett bra pris i och med en del rabatter. Telinet är bra men räkningarna kommer först runt den 15: e i månaden vilket är sämre.
Jag tycker att ni skulle erbjuda en mer generös prissättning och inte skinna oss konsumenter så jag kommer att byta till ett elbolag som erbjuder ett fast lågt pris som jag kan låsa september till mars.
Klockrent elbolag som levererar vår el på ett föredömligt sätt. All kontakt med dom är trygg och serviceinriktad där jag som kund känner mig nöjd med leverans, pris och information.
This is my second contract with you and I am impressed that you managed to get me back as a customer with timely (end of early cycle) phone calls with a good offer. Well done!
Hej! Har alltid blivit bemött på bästa möjliga sätt, vad än det har gällt. Därför nöjd och prisbilden är bra också.
Jag tycker dom har ett avtal som passar mig, samt dom är trevliga när man pratar med dom.Tack
Lätta att få tag på och hjälpsamma. Fossiler el.
Hej! Jag har el från telia energi mer en i 10år Ock jag haft bra bemötande ock information av personner som jobbar på telia energi Tackar dom till det. Mvh.Demir Ali.
Tog det via compricer som hjälpte till med bytet
Lätt att ha och göra med och att de bara består av fossilfritt.
Bra och billigt ,bra bemötande i telefon…..
Trevlig och snabbt Mvh Ingvar
Enkla raka rör utan onödigt tjafs.
Telinet ringde mig och visste inte att jag redan var kund. Då jag upplysye om detta ville dom att jag skulle flytta över även huset. Är kund då det gäller stugan
Bra pris på el och lätt att komma i kontakt med.
Jag är nöjd och det räcker.Mer kan jag inte säga.
Billigt enkelt och bra ! Inget krångel och funkar felfritt :)
Har fått bra information från er.Har inget att klaga på som jag vet!
Väldigt bra service och trevligt bemötande då vi varit i kontakt med dem.
Dom har levererat ett bra pris på elen i en turbulent marknad och jag tycker om deras app!
Dessa spam-mail gör mig galen, jag byter bolag direkt !
En prisvärd elleverantör med bra interaktion med mig som kund, och en app som är lättanvänd och överskådlig.
Bra app och tydlig information. Priserna verkar också konkurrenskraftiga.
De räknade att ut att de skulle vara billigare men så här i efterhand visar det sig att det var de inte.
Jag är jätte missnöjd på telinet faktiskt jätte besviken 😞
Jag tycker att Telenet är bra, har låga priser.
Det funkar bra, lätt och smidig sida
Allt fungerar bra, både appen och kommunikationen
Enkelt och smidigt! Tacksam.
Allt är ok förutom att ni byter från timmepris to kvartspris. Jag tror att dlir dyrare.
Det är bra priser och får ett tack när man har betalt räkningen ut ur
Jag har inte haft något kontakt med er men tjänsten har fungerat väl.
vår erfarenhet är positiv och kommunikationen är smidig
Hoppas på billig el fram över. Telenet ska var billigare el
Ni verkar vara ett bra företag och har bra priser och har ett trevligt bemötande. Mvh Raimo
Bästa ni✨ Dyrt som det brukar vara! Allt vi lägger intresse vid och ger växer, och även cancern 🕯️
Bra bemötande bra information har ingen ytterligare info
Jätte bra kontakt å service åså
Bra kundservice, lätt att följa fakturan med elförbrukning vs förra året mm.
Känns som man får bra priser hos dom…kundtjänst är bra att prata med
Tydliga fakturor man får veta att man har betalat mm Prisvärda
Trevlig App och bra översikt, Har funkat bra vid olika frågor m.m
Gillar fakturan, klar och tydlig. Någon persolig kontakt har jag inte haft.
Jag får min el och betalar för den. Har ingen "upplevelse"av bolaget.
Mycket nöjd, utmärkt! Vill tala om för mina vänner!
Överlag bra. Vid problem har det löst sig. Ibland seg återkoppling