Alla kategorier Övrigt Norrbotten Kiruna The Bishops Arms

The Bishops Arms

Föreningsgatan 6, 981 31 Kiruna — Visa karta

3.0 i betyg av 1 rekommendationer
 
Pub och restaurang.

Läs vad 1 kund tycker om The Bishops Arms

 • Andreas E
  Andreas E skrev om The Bishops Arms
  På Bishops Arms får man den vanliga pubmaten: burgare, club sandwich och sådant. Bishops Arms hade förr en förmåga att misshandla råvarna till status snustorr, men har nu skärpt till sig rejält. Dock har rätterna en förmåga att hålla sågtandsformad kvalitet. Köker rycker upp sig och sedan dalar det sakta, för att rycka upp sig. Hamburgaren är ett typiskt exempel. Först fröjd att skåda med fin ruccolasallad, ett par frasiga lökringar och rejäla skivor tomater på en ciabatta. Sedan togs ruccolan bort, sedan ciabattan, sedan de frasiga frittarna och tillslut hamnat i en vanlig sunkig burgarna med oljig sås.

  Menyn byts titt som tätt. Älgburgaren är fint upplagt och smakar gott, men är lite torr. Fint rostad potatis till. Entrocôten är väl kanske inte toppen, köket måste lära sig tillaga kött. Den vita chokladmousseglassen är dock toppen.

  Förövrigt har Bishops är hyfsat stort utbud av öl och en avslappnat stämningen. Cider utan massiva mängder socker saknas dock, vilket är synd.

  Tyvärr finns det en tendens till att bli trångt med den fasta inredningen och har du ett stort sällskap kan det bli svårt att få plats. Men ändå, klart värt ett besök.

  Det märkliga är även att Bishops är den bästa restaturangen i Kiruna trots att det är en vanlig pub. De andra "finare" restaurangerna i Kiruna är närmast obegripligt dåliga. Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier