Ticon Hunnebo AB

12 omdömen om Ticon Hunnebo AB

Sedan starten hos Reco 2026

Erik E
Skrev om Ticon Hunnebo AB

Jag driver en Måleri & Kakelfirma och vi utför många jobb för Ticon Hunnebo AB. Vi är väldigt nöjda med samarbetet och trivs bra med kontakten och hur uppläggen blir.

Sofia B
Skrev om Ticon Hunnebo AB

Fungerade utmärkt och enligt tidsplan

Victoria E

Kunniga, trevliga, hjälpsamma, professionella,

Gunn-Britt F
Skrev om Ticon Hunnebo AB

Vänligt Förväntade mig att få svar på mina planer. Det dröjde dock och fick påminna dem Det som är klart är jag mycket nöjd med, hoppas nu att det ska färdigsställas

Maria K
Skrev om Ticon Hunnebo AB

Väldigt nöjd med bemötandet från början. Vill ge en extra eloge till snickaren jag hade hemma Fredrik, så proffsig och tog ett mycket stort ansvar och höll ihop allt så arbetet gick så smidigt som möjligt med alla berörda parter.

Mikael A
Skrev om Ticon Hunnebo AB

Snabb service. Ocker pris! 3.106:- för att lägga tillbaka en takpanna som blåst ner. Takpannan var hel eftersom den landade på gräsmattan. Undrar vad kostnaden blir för att byta ut alla takpannor, 1 miljon??? Kontakta Ticon Hunnebo AB igen?? Jag tror att alla förstår svaret!

Magnus O
Skrev om Ticon Hunnebo AB

Mycket snabb och bra service .

Joao E
Skrev om Ticon Hunnebo AB

En firma med ett tydligt engagemang och service focus som gör att jag som kund känner mig trygg och säker i leveransen på de arbeten som jag beställt. Dom vill gå det lilla extra för att lösa alla frågor som alltid uppstår under ett byggprojekt.

Fredrik H
Skrev om Ticon Hunnebo AB

Proffsiga, flexibla och lösningsorienterade genom hela husbygget.

Ulf H
Skrev om Ticon Hunnebo AB

Duktiga snickare som tar ansvar för kvalitet och kundnöjdhet. Blev väl omhändertagen av bolagets ledning vid den första kontakten och hela tiden tills dess projektet avslutning. Var flexibla och kom med förslag på alternativa lösningar utan att försöka påverka oss som husägares att ändra vårt ursprungliga behov av lösning på vår tillbyggnad.

Rickard H
Skrev om Ticon Hunnebo AB

Snyggt arbete. Väl utfört och så som jag tänkt mig.

Martina T
Skrev om Ticon Hunnebo AB

Vi är väldigt nöjda med arbetet! De byggde vår altan och lade golv med fint resultat och bra noggrannhet. Allt fungerade smidigt och blev klart som planerat. Rekommenderas varmt!