Den produkt som jag hade beställt var slut men de skickade en annan likvärdig, efter överenskommelse med mig, som jag är nöjd med.
Tildasstore.se
Välkommen till Tildasstore.se! Tildasstore.se har ett brett utbud av kvalitativa produkter inom möbler, hem & inredning, trädgård, sport & fritid, djurtillbehör, matsal, köksartiklar, kontor och verktyg & maskiner. Med ett brett sortiment strävar vi efter att göra våra kunders shoppingupplevelse till den bästa. Eftersom våra...
202 omdömen om Tildasstore.se
Sedan starten hos Reco 2024
Mycket bra och mycket trevligt och snabb leverans
Missvisande reklam , gjort för barn kanske !!?? Slängde skiten ! Mvh
Hej , allt gick bra ända till jag fick fel kamin . Vill gärna veta hur jag gör en retur. MVH Ann-Kristin Olson
Jag fick det jag skulle, även om det tog lite tid.
Tyvärr så var den inte rak och ojämn i fötterna.
Jag har inte satt upp varan än men jag tycker de ser bra ut jag är nöjd hälsningar Reine
Jag tyckte att skåpet var bra och hade perfekta mått men det hade packats riktigt uselt och därmed fått en buckla med spricka i lacken som följd. I den tunna wellpappkartongen hade en centimeter tjock cellplast lagt på skåpets botten och topp. Men inget på sidorna eller hörnen mellan sido-, bak- och framstyckena där endast den tunna wellpappen skulle skydda vilket alltså inte räckte. Nu är jag händig och utrustad med bra verktyg så jag kunde buckla ut den hjälpligt. Jag ids inte reklamera och returnera med allt vad det innebär i både tid och miljöbelastning. Men tror inte att jag återkommer som kund.
Snabb leverans och utsökt vara! bra kvalitet och fantastisk fin vi är mycket nöjda .
Var orolig för om detta skulle vara fake eller droppshipping med kass kvalitet. Medicinskåoet kom efter 4 dagar, välpaketerat utan fraktskador och jättenöjd med kvaliten på produkten. Puh :)
Stort tack för din fina recension – och vad skönt att höra att oron blev till lättnad 😊 Vi förstår att det ibland kan finnas tvekan vid köp online, och vi är därför extra glada att vi kunde överträffa dina förväntningar både när det gäller leverans och kvalitet. Tack för att du tog dig tid att skriva, och varmt välkommen åter om du behöver något mer framöver!
snabb leverans trevligt bemötande oerhört pålitliga och fina möbler!
Stort och varmt tack för din fantastiskt fina recension! Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med både leveransen, bemötandet och våra möbler. Vi strävar alltid efter att vara pålitliga och ge våra kunder både kvalitet och omtanke. Tack för förtroendet, och du är alltid varmt välkommen tillbaka!
Snabb leverans. Jättefin produkt. Kanon nöjda. Mvh Therese m.fam
Stort tack för er fina recension! Så roligt att höra att ni är nöjda – både med leveransen och produkten. Det betyder mycket för oss att ni tog er tid att skriva några rader. Ni är alltid varmt välkomna tillbaka!
Fungerar bra, snabb leverans, bra grejer, smidig betalning via Svea
Manual inte fullständig för montering av Tv- bänken. Inte bra beskrivet vilket håll skivorna skulle vara vända vid montering. Anita
Mycket bra grejer köksbord och stolar bra
Jag har beställd och köpt en Liggande ergometer med LCD skärm som skickats hem til mig och har kommit välpackad. Problemet börjar när du ska nå kundtjänst för att få hjälp. De svarar inte via mejl och de lämnar inte telefonnummer att kontakta dem. Apparaten passar inte mitt behov och ville t ex att byta mot en bättre passande apparat från samma bolaget. Har mejlat 3 ggr men fått ingen set svar. Att returnera varan kostar mycket och värt inte att göra. Jag kommer och behålla produkten men kommer alldrig kontakta detta företag.
Snabb återkoppling när vi anmälde ett fel på det vi handlade på Tildastore. Enkelt och smidigt att beställa och snabb Leverans.
Snabb leverans. Väl paketerat. Kvalitet. Rekommenderar detta företag.
Hej, jag tycker att Tildasstore verkar vara en väldigt bra och moraliskt riktig butik för en kund som vill handla hos dem....Jag beställde nyligen 2 fina vita amplar från Tildasstore och som jag genast tyckte mkt om bl.a så tycker jag att det hela från beställningen till inbetalningen och leveransen av paketet till mig gick väldigt snabbt att få hem. Tildasstore ingav mig från första stund jag gick in på sidan en väldigt fin,trygg och tillitsfull upplevelse av många fina och ordenligt varor som bl.a var värt sitt pris fast...
Tusen tack för dina fina och varma ord – de värmer verkligen! Vi blir så glada över att höra att du kände dig trygg och väl bemött från första stund, och att du är nöjd med både amplarna och hela köpupplevelsen. Det är precis den känslan vi vill förmedla, så det betyder mycket att du tog dig tid att dela med dig. Stort tack för ditt förtroende – och du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Tildasstore.
Väldigt nöjd med vedkorgen. Lite lång leveranstid men helt ok.
Bra vara- upphöjningar i trä. Bra kommunikation.
Svårt att få leveransbesked. Sen leverans. Dålig återkoppling.
Vi vill förtydliga att vi har besvarat alla dina mejl och har vid flera tillfällen informerat dig om exakt när din beställning beräknas levereras. Om våra svar inte nått dig direkt till inkorgen kan de ha hamnat i din skräppost – något vi också har påpekat tidigare. Vi beklagar att du upplever bristande återkoppling, men vi har gjort vårt yttersta för att ge dig korrekt och löpande information. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga i sin kommunikation med oss, men det kräver också att våra svar blir mottagna och lästa.
Köpte Barnbil Mercedes Benz. Snabb leverans och den är helt fantastisk. Mycket bättre än förväntat//Marianne
Snabb och smidig leverans Bra priser👍🏻 Allt toppen Jag är super nöjd med allt!
Mycket hjälpsamma när PostNord inte levererade beställd vara.
Jag tycker ingenting! Jag avskyr att bli jagad om att ge ett omdöme om en enkel transaktion.
Tyvärr fick jag Maila och försöka få kontakt med dom gällande min order . Tog över 2 veckor. Fick lite panik med tanke på att jag skulle ha min order till en fest . Fick samma dag paketet . Så blev besviken . Fick en väninna som var bjuden fick köpa i Sthlm . Vatten dispenser 2 st. För att vara på säkra sidan. Så det var sista gången jag beställde därifrån .
Tack för din återkoppling. Vi har gått igenom din order och vill klargöra att informationen i ditt meddelande inte stämmer överens med våra uppgifter. Din beställning gjordes den 8/8 och skickades från oss den 12/8. Paketet anlände till ombudet den 13/8 och hämtades ut av dig den 14/8. Vi förstår att det är frustrerande om tajmingen inte blev som du hoppats, särskilt inför en fest, men leveransen har skett inom ordinarie hanterings- och leveranstid – särskilt med tanke på att ni meddelade oss att ni behövde den innan den 16/8, vilket också uppfylldes!
Bra upplevelse, finns inget att klaga på alls.
Supernöjd med både bordet och snabb leverans till min dörr.
Bra produkter, lite lång leveranstid bara
Produkt som passade oss till ett acceptabelt pris och med snabb leverans.
underbart, eran grejer är jättebraU
Har ännu inte sett röken av min beställning. Vet alltså inte om det är bra/dåligt.
Snabb och bra leverans av en bra vara./Gunnel
Servicen ocg leveransen är OK Men produkten är mycket enklare, mindra än vad jag i alla fall uppfattdf av beskrivningen.
Jätte nöjd med mitt köp, levered till dörren.
Väldigt bra och lätt att få hem rätt vara och även betala
Jag köpte en marmorkavel som present till min dotter. Den hade ett bra pris och uppfyllde mina förväntningar. Levererades snabbt.Kan tänka mig handla hos dem igen.
Snabb leverans och bra produkt
Snabb svars- och leveranstid. Bra support. Återkommer gärna.
Köpte ett medicinskåp. Bra packat. Smidig hemleverans med postnord. Tydlig hemsida och betalning.
Inga särskilda synpunlter……………….:::::…::::;
Bra produkt och bra pris. Det som drar ner var leveranstiden, oftast går näthandel fortare än denna gång.
Jag hade förväntat mig att parasollen skulle ha varit kraftigare byggd . Snabb leverans iallafall
Det går inte att ringa företaget. Beställde en vara, fick bekräftelse. Nån dag senare får jag mail att produkten är slut. Hur kunde då beställningen gå igenom? De hade två andra alternativ. Ingen beskrivning eller pris. När jag till slut fick de uppgifterna och accepterade ett alternativ blev det tyst. Efter påstötning igen, får jag besked att de väntar på leverans?!? Den fanns inte heller i lager. Handla inte här!!
Hej, Tack för din feedback. Vi beklagar att din upplevelse inte motsvarade dina förväntningar. När vi upptäckte att den produkt du beställde tyvärr tagit slut, kontaktade vi dig direkt och erbjöd två alternativa modeller. En av dessa var en dyrare modell, men vi valde att erbjuda den till samma pris som din ursprungliga beställning – som en gest av god service. Efter att du accepterat vårt förslag informerade vi om att ordern skulle skickas ett visst datum. Vi förstår att väntetid kan vara frustrerande, men vi har hela tiden försökt hålla dig uppdaterad med korrekt information.
Köpte ergonomisk kontorsstol. I videon som visades var allt självklart och smidigt, men så var inte verkligheten. Dålig manual för montering. Står att läsa vid köp, enkel retur, stämmer inte. Valde att behålla, men inte nöjd. Tyvärr.
Allt var väl som förväntat fungera med hemleverrnisen
Snabb leverans av solstolar.
Snabb leverans. Blomkrukshållare till balkongen - diskreta, robusta och väl dimensionerade. Passar bra till krukor med standarddiameter. Mycket nöjd med produkten. Kan rekommenderas.
Snabb leverans, hammockdynorna var toppenfina, verkar också vara av bra kvalitet. Toppennöjda,tack