Tio-Tak AB

Tio-Tak AB

4.4 / 5 baserat på 64 omdömen
Välkommen till Tio-Tak AB!
Är det dags att byta tak? Har du fått en vattenläcka eller behöver ditt tak bara en nystart. Hos oss på Tio-Tak AB tillhandahåller vi tillförlitliga takrenoveringar till ditt hus. Låt någon av våra experter utföra en kostnadsfri skriftlig kalkyl som du tar del av. För att sedan skräddarsy takrenoveringen helt efter dina behov och önskemål. I samband med takbyte kan vi även erbjuda dörrbyte med dörrar som tillverkats i Finland av högsta kvalitet.

Vårt team leds av seriösa arbetsledare som är snabba och effektiva i sitt arbete. Med många år i branschen vet vi hur vi tar ditt tak till nästa nivå. Välkommen att höra av dig till oss på Tio-Tak AB för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt tak.

Utmärkelser

64 omdömen om Tio-Tak AB

Sedan starten hos Reco 2019
 • 2022-12-13 Spontant omdöme
  Anlitade TioTak i våras, sisådär kvalitet på deras arbete.
  Nu när det visade sig att det var ett fel vid anslutningen till frånluften och jag kontaktade dom så visar det sig att de har rekonstruerat under samma namn och gör numera inte villatak.

  Dessutom tar de inte ansvar för de jobb som är gjorda!!!!

  ANLITA INTE DETTA (NYA)FÖRETAG DE FLYR SINA SKYLDIGHETER GENOM REKONSTRUKTION VILKET GÖR ATT VI KONSUMENTER INTE HAR NÅGRA GARANTIER KVAR PÅ DERAS JOBB.
  Gilla
 • 2022-10-13 Spontant omdöme
  Stort varning för detta företag. Efter många månader står takbytet halv gjort och enligt företaget de har inte personal för att avsluta jobbet. Detta är en oseriös företag. Allmänna reklamation nämnden är första steget mot dem för vårt del.
  Gilla
 • 2022-09-29 Spontant omdöme
  Takbyte avslutades i början av juli 2022 utan att plåta in 2 skorstenar. Jag fick lov att personalen skulle komma om 2 dagar och göra arbetet klart. Därefter fick jag fakturan och betalade hela beloppet på en gång. Det var mitt största misstag! Dagar förvandlades till veckor och veckor till månader. I mitten av september fick jag meddelande från VD Västerås branchen om att de inte kan avsluta jobbet och hänvisade mig att anlita nåt annat företag för att plåta in skorstenarna. Så tänk innan ni anlitar dem.
  Gilla
 • 2022-08-19 Spontant omdöme
  Jag har inte alls haft tur med Tio-Tak.
  Det började med att närTio-Tak kom för att lägga om taket på mitt hus, saknade de en arbets order. Förvirringen var total.
  Som tur var var min sambo hemma och kunde tala om i stor vad som skulle göras, men men......

  Det slutade med plåtarbeten som ännu inte lever upp till mina förväntningarna. Nu har jag hängrännor som droppar, oetiska nödlösningar med brutna takplåtar, omålade överhäng, etc

  Men grannarna får sig ett gott skratt när de passerar.
  Kan jag sätta upp en skylt där det står vilken firma som utfört arbetet?

  Enligt uppgift tänker Tio-tak inte rätta till mina påpekanden.
  Gilla
 • 2022-08-11 Spontant omdöme
  Anlita inte Tio-tak, de är trevliga men gör inte sitt jobb, jag fick taket utbytt förra sommaren men de byggde taket fel vilket jag tyvärr inte upptäckte förrän i April då jag såg att det rann vatten på ställen där det inte ska rinna vatten. De hade byggt en övergång mellan två olika takvinklar och leder in vattnet under takplåten istället för ovanpå. Så fort jag upptäckt felet så reklamerade jag och fick svar att "Vi kommer självklart och fixar" sen knäpptyst en vecka tills jag hörde av mig igen och frågade när de planerar att komma, inget svar. Försökte några gånger och fick till slut svar igen "Vi kommer, smsa adress så kommer vi" jag trodde då att de skulle komma samma dag vilket de inte gjorde. Så ca en gång i veckan har jag hört av mig och försökt få någon plan på när de ska komma men inte fått något svar alls. Jag har inte bett dem prioritera mig över andra utan bara om en plan men inte ens det har jag fått.

  Utöver detta så glömde de sätta upp stege till skorstenen och det fick jag tjata på i två månader innan de löste. De skadade dessutom locket till min nya webergrill vilket de lovade att ersätta men inte gjort än.
  Gilla
 • 2022-07-03 Insamlad av företaget
  Leveranssäkert, snyggt slutresultat, dock skräpigt efter
  Hej Tomas,
  Tack för att dig tid att återkoppla till oss. Kul att höra att du är nöjd med vårt jobb.
  Om det fortfarande ligger kvar något runt ditt hus så mejla gärna info@tiotak.se så ser vi till att lösa det.
  Tio-Tak AB
  Gilla
 • 2022-06-30 Insamlad av företaget
  Har sätt Tio Taks arbete på Rönnbärsvägen 29,vilket gjorde mig
  Intresserad för en beställning till vårt
  hus på Rönnbärsvägen 33, som sedan ledde till att vår granne på Rönnbärsvägen 40 blev intresserad
  och beställde sitt tak av er.

  Alltså bra jobbat av Tio Tak.
  Hej Bengt,
  Tack för att du tog dig tid att återkoppla och tack för din fina feedback! Nöjda grannar är toppen, både för oss och er🙂 vi hoppas få träffa flera av era grannar framöver.
  Önskar er en fin sommar☀️
  Tio-Tak AB
  Gilla
 • 2021-06-16 Spontant omdöme
  Väldigt proffsigt, hade dialog med 3st olika leverantörer innan jag bestämde mig för Niklas M(säljare) och Tio-Tak. Allt ingår, borttagning av ursprunsg tak, ny läkt, nya hängrännor/stuprör, nytt falsad takplåt, bortforsling av allt material och till fast pris. Tak killarna(2st) kom på Måndag och var klar med allt på Onsdag samma vecka(3 dagar), Ok ett ganska enkelt tak på ca 145 Kvm, men ändå. Otroligt effektiva och kunniga. Kan varmt rekommendera Tio-Tak
  Gilla
 • 2021-05-16 Spontant omdöme
  Tydlig offert och ett fast pris på hela arbetet, inga övriga kostnader tillkom.
  Snabbt och välgjort arbete.
  Endast fast personal (inga underleverantörer). Alla pratade svenska!
  Gilla
 • 2021-04-28 Spontant omdöme
  Jag hade sex takföretag hemma för diskussioner och offerter. Jag fastnade direkt för Tio-Tak. Bara grejen att efter takbesiktning gå in, ta en kaffe och diskutera fram offerten gemensamt, oslagbart. Det visade sig vara ett bra val, jag är så nöjd! Några av anledningarna är...

  - Att anpassa kvadratmeterpris efter arbetsinsats/ svårighetsgrad
  - Inga underleverantörer
  - Oslagbara gällande materialkvalite
  - Oslagbara gällande arbetsprocess
  - Oslagbara gällande arbetstid
  - Oslagbara gällande garantitid

  Dessutom har jag aldrig sett en arbetsplats så välstädad efter ett grovarbete.

  Allt gott,
  Peter
  Tack Peter, vi på Tio-Tak tackar för ditt omdömen. Tio-Tak AB
  Gilla
 • 2020-07-07 Spontant omdöme
  Summerat kort;

  - Det nya taket i sig , bra!

  - Kundkontakt/dialog/planering, katastrof!

  - Städning/omvårdnad av byggnad i övrigt, katastrof!


  I detalj:

  Säljkontakt var kanon innan vi accepterade offert. Efter accepterad offert var det tyst som i graven. Sökte Tio-Tak för att få svar kring när takrenovering skulle påbörjas flera gånger, både säljare och kontoret direkt utan resultat .

  Efter 3 månader, larm hemma om rörelse, ser då 3 män gå runt huset. Min första reaktion, inbrott! Visa sig vara Tio-Tak som helt plötsligt skulle påbörja takrenovering, helt utan förvarning eller kontakt på över 3 månader trots flera försök från min sida.

  Takrenoveringen påbörjas med en väldig fart, alla byggare var otroligt stressade rakt igenom hela byggprocessen. All stress medförde slarv och flertalet skador på fastigheten och tomt. Exempelvis kastades läkt och vindskivor av taket ner på nybyggd altan, krossade platsbyggd grind, repade husfasad och helt ny fasadbelysning. Lastbil backade in och körde sönder staket/blomlådor. 1 år gammalt falsat plåttak användes som avlastningsyta där byggare slängde upp verktyg, klev på krossade takpannor mm mm vilket resulterade i massor av repor/bucklor. Utöver allt ovan har jag nog hittat 100talet skruvar och spikar runt huset, hittar dessa fortfarande idag. Jag själv, barn och hunden har klivit på dessa tillsammans med sylvassa avklippta plåtbitar, mindre trevligt och direkt farligt. Städningen var från TioTaks sida med andra ord bedrövligt gjord.

  Vid slutbesiktning påvisades alla skador samt att snörasskydd saknades. Jag önskade bli ekonomiskt kompenserad för alla skador men Tio-Tak ville själva åtgärda allt . Det var för mig obegripligt hur en takläggare ska bygga staket, byta belysning och måla fasad men framförallt var mitt förtroende för att detta skulle göras bra helt obefintlig. Blev tillslut kompenserad med en struntsumma i sammanhangen men som jag ändå accepterade för att avsluta projektet.

  Idag, 4 månader efter slutbesiktning monterades snörasskydd, efter tjat från min sida, först på fel plats men efter ytterligare ett återbesök på rätt plats.

  Att tillägga, fick slutfaktura 2 gånger med 3 månaders mellanrum = tiotak har heller inte koll på vad som är fakturerat eller inte uppenbarligen.

  Summerar jag ovan, välj en annan firma!
  Gilla
 • 2020-07-03 Spontant omdöme
  Snabbt, proffsigt och snyggt.
  Genomtrevliga grabbar!
  Gilla
 • 2020-06-03 Insamlad av företaget
  Köpte plåttak av Tiotak och är helt nöjd med arbete, bemötande, snabbhet.
  Toppresultat och inom utlovad tid!
  Tiotak rekommenderas starkt!
  Gilla
 • 2020-06-03 Insamlad av företaget
  Ett mycket bra arbete med att byta vårat tak! Allt har gått så smidigt från första kontakten till taklagsfesten! Känns som en mycket gedigen takfirma och kan verkligen rekommendera!
  Gilla
 • 2020-02-29 Spontant omdöme
  Professionellt bemötande och arbete från början till slut. Takbytet från betongplattor till LUJA-plåt gick snabbt och utfördes mycket kort tid efter att avtalet hade skrivits. Jag är jättenöjd.
  Tack Love för fint omdöme, mvh Tio-Tak AB Tio-Tak AB
  Gilla
 • 2020-02-16 Spontant omdöme
  Tio-Tak överträffade våra förväntningar när dom bytte vårt gamla tak på 220 kvm med betongpannor till ett plåttak.
  Det tog en dag att sätta upp byggställningarna, en dag att riva och forsla bort det gamla taket, en och en halv dag för ett proffsigt samverkande team att sätta upp ett komplett plåttak med inkapslad skorsten, nya plåtventiler, vindskivor samt hängrännor och stuprör. Det var rent och snyggt och undanplockat när dom lämnade. Mycket noggrant, proffesionellt och effektivt utfört. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Tio-Tak!
  Gilla
 • 2019-11-24 Spontant omdöme
  Första gången jag har takläggare hos mig och har därför enbart erfarenhet av Tio-Tak men kan inte tänka mig att andra firmor når upp till samma höga kvalité som Tio-Tak! De jobbade fort och samtidigt försiktigt, slutresultatet blev oerhört snyggt och välgjort, och dessutom var de väldigt trevliga! Proffsiga takläggare som gör precis vad de utlovar. Kan varmt rekommendera Andreas, Phillip och övriga!
  Tack för de fina omdömet.
  Mvh Tio-Tak
  Tio-Tak AB
  Gilla
 • 2019-09-30 Spontant omdöme
  2019-10-28
  TioTak var här och rätade till hängrännan måndagen den 21/10
  På tisdagen kom de och ordnade de till skadorna som de orsakat på vinden.
  De lovade också att de kommer att fixa skadan på altandörren.
  Läs gärna hur min upplevelse med TioTak har varit genom att klicka på 'Läs mer' knappen

  2019-09-30
  De håller inte tiden. Säljaren sa att det skulle ta ca 1 vecka när han sålde in takbytet till oss
  Nu är de inne på snart 5:e veckan och först nu börjar de bli klara.
  Efter att ställningen kom upp tog det en vecka till innan de dök upp och det var efter att jag ringt och frågat vart de tagit vägen
  De kan inte skylla på regn för det har varit relativt regnfritt.
  De har idag en anslutning till hängränna kvar att göra som de glömt samt att ta ned ställningen och att ordna till allt de har skadat.
  Får se när de dyker upp och ordnar det sista.

  Nedanstående har de haft sönder
  * Vår nya bil genom att repa sönder tak och höger övre bakdel på den. Bilen har stått lite bredvid på uppfarten och vi hade fått ok från projektledaren att det var ok att ha bilen stående där.
  TioTak lämnade inte någon lapp eller informerade oss om att de skadat bilen utan vi upptäckte detta själv :(. Under hela tiden så har bilen stått på sin plats och vi har inte kört med den.
  * Vår relativt nylagda asfalt genom att sätta vass stång till ställningen direkt mot asfalten vilket har gjort flera hål i asfalten eftersom de flyttat om stången ett flertal gånger under tiden.
  * Altandörren har de kört in något i så att det har blivit ett hål

  De har nu skickat faktura utan att jag godkänt jobbet och innan de är helt klara med allt. :(
  Fakturan skickade de på hela beloppet fastän projektledaren sa att min självrisk på bilen skulle dras av på fakturan.

  Det positiva som gör att de får en 2:a (2,5 ifall man kunde ge det) i betyg är de förövrigt har gjort ett bra jobb samt att de städat undan efter sig. :)

  Jag rekommenderar dem om man orkar med väntan och med att de har sönder väldigt mycket.

  Uppdaterat 2019-10-03
  Nu har de ordnat med ersättningen för självrisken på bilen.
  Ställningen är nedtagen.
  Anslutningen hängränna fixad
  De har bett om ursäkt för de problem som blivit samt den långa leveranstiden.
  Därför höjer jag upp till en 3:a i omdöme
  De har som sagt gjort ett väldigt bra jobb.

  Uppdaterat 2019-10-09
  Upptäckte i helgen att hängrännan fram var fylld med vatten, ca 3-4 centimeter djupt och då har det ändå dunstat undan lite.
  Tog ett foto och drog en linje mellan ytterdelarna.
  Hängrännan hänger som ett U i mitten.
  När det regnade förra veckan såg jag även att det strilar vatten i ytterkanten av hängrännan på baksidan.
  Jag har skickat mail till säljaren och sms:at projektledaren i helgen om detta samt även skickat bilder på mängd vatten och hur sned hängrännan är.

  Idag 2019-10-09 har jag fortfarande inte hört ett ljud från dem.
  Jag har ringt projektledaren två gånger idag och han har bara klickat ned samtalen och inte hört av sig.
  Fortsättning följer.....

  2019-10-15
  Jag fick meddelande igår att de varit här och fixat hängrännan
  Idag var jag ute och kontrollerade resultatet och det har nog faktiskt minskat någon centimeter vatten, nu är djupet bara 2cm på djupaste stället :(
  De har faktiskt lyckats få till att rännan ser ut som ett riktigt U nu.
  Förut kunde man skönja att det var nedsjunket i mitten, men nu syns det ordentligt.
  Fortsättning följer...

  2019-10-18
  Fortfarande ingen respons från dem så jag ringde projekt ledaren i förrgår och frågade hur status var och han sa att de ska komma och fixa hängrännan. Frågan är när det kommer att bli? Nu är det helg igen och ännu en vecka har gått.
  Jag var uppe på vinden igår och upptäckte att de gjort ett flertal stora hål i mitt gamla innertak.
  Vårt hus är byggt på 70 talet och de har då lagt oljeskivor under takpannorna och TIOTAK har haft sönder dessa så att det är minst 3 stora hål på minst 1/2 kvm per hål och ett mindre hål och det ser förfärligt ut.
  Jag önskar man kunde lägga upp bilder här så man kunde visa hur det ser ut.

  Tyckte i början att det gjort ett bra jobb men ju mer man tittar och samtidigt ser hur mycket de har sönder så kanske inte allt är jättebra.
  Så om ni funderar på Tiotak så fundera ett par gånger till.
  Mitt råd är att välj en annan takläggare.
  Fortsättning följer.....
  Gilla
 • 2019-09-26 Insamlad av företaget
  Tio tak fixade ett nytt tak snabbt till ett bra pris.Rekommenderas!
  Gilla
 • 2019-09-11 Spontant omdöme
  Supernöjd med takjobbet, trevlig personal och vår hus blev som nytt
  Gilla
 • 2019-09-06 Spontant omdöme
  Mycket nöjda med byta tak på vårt hus från 1905. Proffsiga, håller exakt allt dem lovar och väldigt snabba. Man kan lätt luta sig tillbaka utan oro. Rekommenderas starkt!
  Hej Tomas, tack så mycket för ditt omdöme. Tio-Tak AB
  Gilla
 • 2019-09-02 Insamlad av företaget
  They renewed our roof and did a good job...however the companies they work with ( container and scaffold ) font csre about the costumers.
  The container distroyed a part of the lawn, while they could put it on the gravel instead....they said they were not responsable csuse we said to put it on the grass...we werent home thst day !!
  The scaffold was drilled in the facade, leaving holes ofcourse....how are they going to solve this ?

  So TIOTAK did a good job but the others are @$#%$#%
  Gilla
 • 2019-08-30 Spontant omdöme
  Om ni har hittat hit så kan ni sluta leta nu. Ekologiskt mögelbehandlat trä. Dubbel luftspalt. EXTREMT förmånligt pris, och ett troget gäng som ger allt till jobbet är klart.
  Gilla
 • 2019-08-23 Insamlad av företaget
  Bra svarstider, bra samtal före och under arbetstiden. Fint resultat av det falsade taket. Tillmötesgående personal.
  //Klas
  augusti, 2019
  Gilla
 • 2019-08-08 Spontant omdöme
  Vi skulle byta vårt tegel tak på 400kvm och kontaktade flera företag. Redan i offertstadiet så utmärkte sig TioTak.
  Noggrann genomgång samt återkommande möten för att klarlägga vad man levererade. Arbetet påbörjades tidigare
  än utlovat. Arbetet utfördes mycket professionellt, från borttagande av existerande tak till sista moment på det nya taket.
  Under hela arbetet höll man rent och snyggt, personalen mycket trevlig, och som man arbetade metodiskt och effektivt.
  Är extremt nöjd med resultatet. Rekommenderar TioTak alla dar i veckan.
  Gilla
 • 2019-06-08 Insamlad av företaget
  Takbyte.
  Vi är nöjda med arbetet i sin helhet. Trevligt bemötande och arbetet utfört i tid! Fint tak!
  😊
  Hälsningar Romeo och Gun-Marie
  Gilla
 • 2019-06-07 Insamlad av företaget
  vi fick tak lekage så vi kontaktade tiotak dom kom dagen efter o visade deras tak ett myckte proffsigt bemötade så vi bestämde oss att vi kör på deras konsept vi är mycket nöjda med dom kan verkligen rekommendera dom när dom började så var det städat o klart på tre dagar
  Gilla
 • 2019-06-06 Insamlad av företaget
  Jag fick stort förtroende av säljaren och offert direkt. Jag valde Jalo stålplåttak. Det blev jätte fint. Först monterades ställning. Sen kom Hans o en finsk kille hit. Och dem var helt suveräna. Jag blev helt nöjd med ressulatet. Rekommenderas. Mvh Simon
  Gilla
 • 2019-05-04 Insamlad av företaget
  Nytt tak på vår villa.
  Vi valde TioTak utifrån 5st offerter från olika takföretag.
  TioTak var inte den billigaste men av dessa 5 entrepenörer var dom den enda som gav en utförlig beskrivning över material och utförande.
  TioTak var dessutom den enda som inspekterade vårt tak både utifrån och inne på vinden.
  Dom höll den utlovade tiden för att påbörja jobbet.
  Oerhört trevlig och kommunikativ personal som villigt svarade på frågor och var lyhörda för åsikter om kompletteringar som utfördes utan prispåslag.
  Arbetet blev klart inom den beräknade tiden även fast ett par felmätningar försenade det med någon dag.
  Städningen under och efter jobbet skötes perfekt.
  Vi fick ett fast pris som skulle betalas när jobbet var klart och då ingick även eventuella fel som inte upptäckts vid takinspektionen.
  Sammanfattningsvis kan vi varmt rekommendera TioTak då vi är mycket nöjda.
  Åke och Margareta i Mälarhöjden.
  Gilla
 • 2019-04-10 Insamlad av företaget
  Vi fick takläkage så vi ringde till TIO-TAK.dom kom dagen efter undersökte taket utvändigt.vi pratade med en mycket kunnig säljare.dom fixade vårat tak.på 2.dagar.när materialet var på plats.dom levde upp mer än förväntningarna. Micke o Lise-Lotte.
  Gilla
 • 2019-04-04 Insamlad av företaget
  Jag har lagt nytt tak på en villa. Det blev snabbt och väl genomfört. Jag blev också bra bemött av samtliga jag pratade med.
  Gilla
 • 2019-04-04 Insamlad av företaget
  Såsom förberedelse för en bra solcellinstallation anlitade vi Tiotak att byta vårt gamla betongpannetak till LUJA plåttak.
  En solig tisdag i början på Mars togs de gamla betongpannorna bort och taket reglades upp och vattensäkrades med det nya gortex underlaget.
  Resten av veckan var det växlande väder med regn/snö omvartannat.
  Innan veckan var slut, var taket klart och vi är 100% nöjda med Tiotaks skickliga taklägare och slutresultatet.
  Gilla
 • 2019-03-23 Insamlad av företaget
  Vi bytte vårt gamla betongpannetak till ett plåttak förra hösten.

  Jobbet utfördes på utsatt tid.
  Mycket trevligt bemötande samt ett väl utfört arbete.

  Vi är nöjda och kan varmt rekommendera Tio Tak

  Mvh
  Roger
  Gilla
 • 2019-03-17 Insamlad av företaget
  Proffsigt bemötande, bra arbete, leverans i tid!
  Jag rekommenderar tio-tak👍
  Gilla
 • 2019-03-15 Insamlad av företaget
  TioTak är bäst! Vi fick vårt gamla tegeltak på 416kvm omlagt på landet till ett elegant och tidsenligt falsat plåttak. Allt detta på ca två veckor! Hela processen från planering till färdigställande sköttes exemplariskt och killarna gjorde ett fantastiskt jobb och höll rent och snyggt omkring sig! TioTak säljer in högsta kvalitet och de levererar det de utlovar till fullo! I särklass de bästa takläggarna jag någonsin varit i kontakt med! Vi ger de våra allra bästa rekommendationer!
  Gilla
 • 2019-03-09 Insamlad av företaget
  - Byte av tak
  - Proffsigt mottagande
  - De levde upp till alla förväntningar, jobbade extremt snabbt och effektivt i en värme som var olidlig fast man satt i skuggan med en paraplydrink
  - väl genomfört arbete med kvalite, rekommenderas!
  Gilla
 • 2019-03-09 Insamlad av företaget
  Jag är nöjd med nya taket. Arbetet utfördes snabbt.
  Gilla
 • 2019-03-09 Insamlad av företaget
  Mycket nöjda med slutresultatet.
  Gilla
 • 2019-03-07 Insamlad av företaget
  Trevligt och proffsigt bemötande från både säljare och takläggare ! Supernöjd med mitt nya tak !
  Gilla
 • 2019-03-07 Insamlad av företaget
  Bra kvalité, bra pris, professionella , trevliga personal. Har rekommenderat tiotaket till mina vänner och bekanta
  Gilla
 • 2019-03-07 Insamlad av företaget
  Vi beställde takbyte från TioTak. Killarna jobbade snabbt och professionellt. De tog ner och fraktade bort gamla takpannor. Innan takläggningen städade de allt gammalt skräp som flög ner från gamla taket och under det. Mycket imponerande!
  Alla kontakter med företaget har varit mycket trevliga. De håller verkligen vad de lovar! Försäljaren agerade lugnt och sakligt, förklarade oss olika alternativ osv. Hela samtalet gav oss positivt intryck till skillnad från en annan försäljare från ett annat företag som var ganska påträngande och bara pressade oss att skriva under avtalet. TioTak gav oss tid att tänka över i lugn och ro. Eftersom deras bud och pris var mycket bättre och bemötande mycket trevligare skrev vi under. Vi blev jättenöjda med taket och TioTaks arbetsstil, har inte ångrat för en sekund att vi anlitade dem!
  Gilla
 • 2019-03-07 Insamlad av företaget
  Tiotak har med en fantastisk kvalitet levererat ett snyggt grönt plåttak.
  Snabbt och snyggt
  Gilla
 • 2019-03-07 Insamlad av företaget
  Vi köpte ett helt nytt tak
  Vi vart väldigt bra bemött både av arbetarna o chef.
  Dom gjorde ett toppen jobb
  Våra förväntningar vi hade infriades och vi är nöjda med allt .
  Så dom var snabba o noggranna.
  Gilla
 • 2019-03-04 Insamlad av företaget
  Snabbt och väl utfört takbyte. Hög kvalitet i material och utförande
  Gilla
 • 2019-03-04 Insamlad av företaget
  Snabb och bra. Bra service, bra kvalitet. Tio-Tak teamet är trevlig och effektiv. Utmärkt teknik med bra pris. Tio-tak har byggt tre tak hos oss. Vi är jätte nöjda.
  Gilla
 • 2019-03-04 Insamlad av företaget
  jag köpte komplett omläggning av ett mansardtak på mitt lantställe.
  jag fick ett väldigt bra bemötande, företaget höll utlovad leveranstid och utförde jobbet snabbt och proffsigt.
  Jag kan verkligen rekommendera tio tak för denna typ av arbete.
  Gilla
 • 2019-03-03 Insamlad av företaget
  Mycket professionelt jobb, bra pris, trevligt team! Jag rekommenderar dem !
  Gilla
 • 2019-02-27 Insamlad av företaget
  Vi beställde nytt plåttak med tillhörande underarbete. Jättetrevlig och kunnig säljare som förklarade hur allt skulle gå till och varför. Själva arbetet sköttes klanderfritt av duktiga, trevliga och snabba hantverkare. Vi upptäckte lite brister efteråt som rättades till utan problem. Även nu efter första vintern( snart ett år efter arbetet) dök ett problem upp. Efter ett telefonsamtal var även detta löst. Ett företag jag verkligen kan rekommendera.
  Gilla
 • 2019-02-27 Insamlad av företaget
  Nytt plåttak, mycket bra service.
  Mina förväntningar uppfylldes med råge, då arbetslaget jobbade snabbt och rationellt.
  Jag rekommenderar företaget.
  Mvh Jan Olson
  Gilla
 • 2019-02-27 Insamlad av företaget
  Nytt tak, hängrännor och stuprör.

  Vi blev mycket nöjda med arbetet och blev mycket bra bemötta.

  Arbetet utfördes snabbt och alla gamla takpannor och övrigt forslades bort.

  Kan verklligen rekommendera TioTak.
  Gilla