TJ Carservice Bålsta

www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.7
Ring 0171-322 04 Dela

Välkommen till Tj Carservice Bålsta - Autoexperten Bilverkstad! I Bålsta hittar du Tj Carservice - Autoexperten Bilverkstad. Vi vet en sak - nämligen att nöjda kunder återvänder och därför lägger vi största vikt vid att du ska få den professionella service och bemötande som du förtjänar. De tjänster vi erbjuder är däckbyte,...

393 omdömen om TJ Carservice Bålsta

Kent A
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Trevlig personal, Bra verkstads jobb. REK...

Bernt Ulf J
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Bra o snabb service Mycket trevlig personal

Monica Maria V
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Bemötandet var exemplariskt från telefonsamtal till kundbemötande på servicestationen. När det gäller TJ Carservice vet jag att jag kan ha höga förväntningar som de alltid lever upp till Jag blir glad och tacksam för deras kunnande gällande service av bil och lyhördhet samt kundbemötande.

Jan Erik E
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Allt var ok snabb service trevlig personal.

Philip Cristopher L
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Snabbt och bra med information om fler saker som behövdes åtgärdas innan de började så jag fick chans att själv bestämma

Tl.en Byggservice A

Snabb och professionell service, Tack Tomas

Helena Ulrika E
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Mycket bra kundservice. Ingen känsla sv att dom ville sälja på mig mer än nödvändigt. Tydliga med pris

Ingrid Catharina T
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Snabb återkoppling, bra pris och trevligt bemötande

Carina E
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Vid byte av vänster strålkastare . Så gjorde dom även rent o blåste bort fukt . Utan att ta betalt . Så fint gjort 🌺

Linnéa Ann-Katrin S
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Mycket trevligt bemötande och smidigt däckskifte.

Gösta Steen C
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Hej myket bare service och jobbet blev bra

Karl Gustaf Peter B
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Snabb och bra service och trevligt bemötande.

Curt Olof B
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Perfekt service och kompetens. Bemötandet är berömvärt.

Carl-Johan Fredrik O
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Bästa möjliga hjälp av trevlig samt kunnig personal.

Anders Christian S

Bra snabb service.

Peter F
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Tar dubbelt betalt jämfört med andra verkstäder för samma jobb

Svar från TJ Carservice Bålsta

Det var tråkigt att du tycker det. Du har fått ett pris vid inlämning och säger inget då. Priset du fått är i paritet med rådande prislista sen finns det alltid de som tar mer och mindre. För att kunna hålla den kvalitet som vi har med GODKÄND BILVERKSTAD så måste vi hålla oss till rådande prislista för att kunna betala marknadsmässiga löner och hålla en god arbetsmiljö för våra medarbetare.

Magnus G
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Fungerar utmärkt, trevlig personal och proffsiga.

Maria Gabriella Ö
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Fick tid snabbt. Trevlig personal och bra service. Topp topp!

Hillevi Margareta B
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Böt till sommardäck och servicen var och är mycket bra. Är nöjd med upplevelsen

Eva Mariann E
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Bra bemötande och trevlig personal. Byte av bromsbackar m.m. Byte avgasstrumpa ink. Flänspackning Flexrör m.m. Är mycket nöjd!

Margareta Ingrid Yvonne B
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Jag fick ett riktigt fin å snabb bemötande.. och hjälp med att fixa 🛞 när jag bara kom helt apropå med ett 🛞 som tappat all luft.. sen även ett fint bemötande när det gällde att boka däckhotellet med byte till sommardäck om två veckor Känns bra 😊

Ralf Gustav Henrik T
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Mycket seriösa. Vänligt bemötande.

Leo Yngve T
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Jag hade punka när jag skulle åka på morgonen Tog kontakt med er fick hjälp på en gång Himla bra service

Nils Fredrik H
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Vi fick anmärkning på besiktningen och 2 dagar senare fick vi verkstadstid hos Autoexperten Bålsta och ett mycket trevligt och proffsigt bemötande. Autoexperten Bålsta får högsta betyg.

Marie-Louise Desiré P
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Trevliga och alltid glada och hjälpsamma. Har haft dom i flera år . Fixar det omöjliga. Helt enkelt bäst 🤩

Petra Camilla T
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Snabbt, bra pris och trevligt bemötande, rekommenderas varmt! Trodde jag behövde boka ny tid efter felsökning men det var istället åtgärdat! 🙏

Peter T
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Snabba, noggranna samt ett mkt trevligt bemötande

Roland Christer P
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Tydliga steg som skulle göras med avcheckning

Gorgis Hiss Och Teknik A
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Bra service och trevlig personal 👌

Olof Ragnar T

Mkt bra är nöjd , kan rekommendera till mina vänner . Hälsningar Olle

Gabriella Janette M
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Bra service och prisvärt. Trevligt bemötanden .

Eva Christina S
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Snabb service kommer fortsätta att använda dom

Hans Axel K
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Bra service, som vanligt!!!!!!

Diana Elisabeth N
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Trevligt bemötande av personal.Bra kostnadsförslag innan reperation. Bra service och reperation av min bil. Rekommenderas verkligen🙂

Berndt Oskar Daniel T
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Bra bemötande, snabb hantering och väldigt smidigt

Björn Gunnar L
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Snabb och bra återkoppling tydlig kosnadsplan samt snabbt klart. Trevigt bemötande

Isabelle Y
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Snabb och pålitlig service och reparation. Har haft bilen hos TJ i flera år och även förra bilen. De hjälpte till och med till att rekommendera en annan verkstad för ett specialjobb, vilket gick utmärkt.

Jesper Leif H
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Bra bemötande, snabb service, schysst pris

Anna E
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Mycket bra service och jobb⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pentti Olavi M
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Bra service med bilen nöjd bilen

Liam
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Synnerligen snabb och effektiv felavhjälpning, rekommenderas!

Marcus Alexander B
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Trevlig personal Behövde ett batteri byte fick hjälp snabbt. Man får tydligt se pris innan service så man vet vad det kostar.

Tobias Per Erik E
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Fick tid på några dagar och Hjulinställning ordnad. Gjorde stor skillnad på väghållningen👌

Jan Arne Thomas S
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Punktligt, tydligt och väl utfört. Ger nästan bara fem stjärnor/plus när förväntningar överträffas men då jag förväntade mig mycket bra service och fick mycket bra service så blir det full pott. De har koll på grejorna på denna verkstad. Känns tryggt.

Lena Charlott B

Snabb, kunnig och smidig hjälp! Skulle kunna vara 5 bollar

Camilla Margaretha D
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Hjälpte med kort varsel byta batteri på moppebil Ligier till ett bra pris. Klart över dagen, supersmidigt och trevliga i kontakten. Rekommenderar!

Lars Gustav L
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Andra gången jag anlitar dom. Fick även denna gång snabb hjälp med att samma dag identifiera felet och byta laddluftslang på min V70. Litar helt på deras ärlighet och proffesionalism. Är mitt förstahandsval i Bålsta.

Christina Elisabeth E

Alltid hjälpsamma och trevliga

Uno N
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Trevligt bemötande av personalen och bra service av bilen

Roy Arne K

Professionell hjälpsamhet Tack 🙏