Trevlig personal, Bra verkstads jobb. REK...
TJ Carservice Bålsta
Välkommen till Tj Carservice Bålsta - Autoexperten Bilverkstad! I Bålsta hittar du Tj Carservice - Autoexperten Bilverkstad. Vi vet en sak - nämligen att nöjda kunder återvänder och därför lägger vi största vikt vid att du ska få den professionella service och bemötande som du förtjänar. De tjänster vi erbjuder är däckbyte,...
393 omdömen om TJ Carservice Bålsta
Bra o snabb service Mycket trevlig personal
Bemötandet var exemplariskt från telefonsamtal till kundbemötande på servicestationen. När det gäller TJ Carservice vet jag att jag kan ha höga förväntningar som de alltid lever upp till Jag blir glad och tacksam för deras kunnande gällande service av bil och lyhördhet samt kundbemötande.
Allt var ok snabb service trevlig personal.
Snabbt och bra med information om fler saker som behövdes åtgärdas innan de började så jag fick chans att själv bestämma
Snabb och professionell service, Tack Tomas
Mycket bra kundservice. Ingen känsla sv att dom ville sälja på mig mer än nödvändigt. Tydliga med pris
Snabb återkoppling, bra pris och trevligt bemötande
Vid byte av vänster strålkastare . Så gjorde dom även rent o blåste bort fukt . Utan att ta betalt . Så fint gjort 🌺
Mycket trevligt bemötande och smidigt däckskifte.
Hej myket bare service och jobbet blev bra
Snabb och bra service och trevligt bemötande.
Perfekt service och kompetens. Bemötandet är berömvärt.
Bästa möjliga hjälp av trevlig samt kunnig personal.
Bra snabb service.
Tar dubbelt betalt jämfört med andra verkstäder för samma jobb
Det var tråkigt att du tycker det. Du har fått ett pris vid inlämning och säger inget då. Priset du fått är i paritet med rådande prislista sen finns det alltid de som tar mer och mindre. För att kunna hålla den kvalitet som vi har med GODKÄND BILVERKSTAD så måste vi hålla oss till rådande prislista för att kunna betala marknadsmässiga löner och hålla en god arbetsmiljö för våra medarbetare.
Fungerar utmärkt, trevlig personal och proffsiga.
Fick tid snabbt. Trevlig personal och bra service. Topp topp!
Böt till sommardäck och servicen var och är mycket bra. Är nöjd med upplevelsen
Bra bemötande och trevlig personal. Byte av bromsbackar m.m. Byte avgasstrumpa ink. Flänspackning Flexrör m.m. Är mycket nöjd!
Jag fick ett riktigt fin å snabb bemötande.. och hjälp med att fixa 🛞 när jag bara kom helt apropå med ett 🛞 som tappat all luft.. sen även ett fint bemötande när det gällde att boka däckhotellet med byte till sommardäck om två veckor Känns bra 😊
Mycket seriösa. Vänligt bemötande.
Jag hade punka när jag skulle åka på morgonen Tog kontakt med er fick hjälp på en gång Himla bra service
Vi fick anmärkning på besiktningen och 2 dagar senare fick vi verkstadstid hos Autoexperten Bålsta och ett mycket trevligt och proffsigt bemötande. Autoexperten Bålsta får högsta betyg.
Trevliga och alltid glada och hjälpsamma. Har haft dom i flera år . Fixar det omöjliga. Helt enkelt bäst 🤩
Snabbt, bra pris och trevligt bemötande, rekommenderas varmt! Trodde jag behövde boka ny tid efter felsökning men det var istället åtgärdat! 🙏
Snabba, noggranna samt ett mkt trevligt bemötande
Tydliga steg som skulle göras med avcheckning
Bra service och trevlig personal 👌
Mkt bra är nöjd , kan rekommendera till mina vänner . Hälsningar Olle
Bra service och prisvärt. Trevligt bemötanden .
Snabb service kommer fortsätta att använda dom
Bra service, som vanligt!!!!!!
Trevligt bemötande av personal.Bra kostnadsförslag innan reperation. Bra service och reperation av min bil. Rekommenderas verkligen🙂
Bra bemötande, snabb hantering och väldigt smidigt
Snabb och bra återkoppling tydlig kosnadsplan samt snabbt klart. Trevigt bemötande
Snabb och pålitlig service och reparation. Har haft bilen hos TJ i flera år och även förra bilen. De hjälpte till och med till att rekommendera en annan verkstad för ett specialjobb, vilket gick utmärkt.
Bra bemötande, snabb service, schysst pris
Mycket bra service och jobb⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bra service med bilen nöjd bilen
Synnerligen snabb och effektiv felavhjälpning, rekommenderas!
Trevlig personal Behövde ett batteri byte fick hjälp snabbt. Man får tydligt se pris innan service så man vet vad det kostar.
Fick tid på några dagar och Hjulinställning ordnad. Gjorde stor skillnad på väghållningen👌
Punktligt, tydligt och väl utfört. Ger nästan bara fem stjärnor/plus när förväntningar överträffas men då jag förväntade mig mycket bra service och fick mycket bra service så blir det full pott. De har koll på grejorna på denna verkstad. Känns tryggt.
Snabb, kunnig och smidig hjälp! Skulle kunna vara 5 bollar
Hjälpte med kort varsel byta batteri på moppebil Ligier till ett bra pris. Klart över dagen, supersmidigt och trevliga i kontakten. Rekommenderar!
Andra gången jag anlitar dom. Fick även denna gång snabb hjälp med att samma dag identifiera felet och byta laddluftslang på min V70. Litar helt på deras ärlighet och proffesionalism. Är mitt förstahandsval i Bålsta.
Alltid hjälpsamma och trevliga
Trevligt bemötande av personalen och bra service av bilen
Professionell hjälpsamhet Tack 🙏