TJ Carservice Bålsta

www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.7
Ring 0171-322 04 Dela

Välkommen till Tj Carservice Bålsta - Autoexperten Bilverkstad! I Bålsta hittar du Tj Carservice - Autoexperten Bilverkstad. Vi vet en sak - nämligen att nöjda kunder återvänder och därför lägger vi största vikt vid att du ska få den professionella service och bemötande som du förtjänar. De tjänster vi erbjuder är däckbyte,...

471 omdömen om TJ Carservice Bålsta

Bålsta Släpet A
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Bra tillmöteskommande Bra bokningssystem Snabb service Lite mycke pengar för 2st hjullager skulle varit bra med varför det kostar men jag har ju godkänt offerten trots allt

Annie Birgitta P
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Trevliga, hjälpsamma ger det lilla extra

Kerstin Ulrika Rose-M E
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Bra service och trevlig och hjälpsam personal.

Karl Michael T
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Så nöjd superservice dit åker jag gärna igen med min bil 👌

Eva M
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Alltid väl mottagen och bilen blir proffsigt omhändertagen. Har varit kund hos TJ Carservice sedan de startade och kommer fortsätta vara kund hos dem

Håbo K

Mycket bra service och benötand3

Göran K
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Trevligt bemötande och ett bra och snabbt utförande jobb

Per-Erik N
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Snabb och bra, fick en tid fort och de gjorde ett bra jobb.

Dan Roland L
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Snabb service och återkoppling.

Linn Maria Nathalie C
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Jättefint bemötande, trevlig personal.

Jan-erik T
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Känns tryggt och seriöst. Gott rykte. Men lyckades inte fullt ut denna gång.🤨

Peter A
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Dom tar sig tid att lyssna på vad jag upplever att det är för fel på Husbilen. När jag hämtar den har dom hittat, samt löst problemet. Jag får en redogörelse vad som är gjort. Allt sammantaget blev en bra upplevelse för mig som kund.

Nils Thomas Rima V
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Alltid bästa servicen och kundbemötande

Urban J
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Bra service och trevligt bemötande!

Åsa S
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Mycket trevligt bemötande. Snabb service.

Sven Fredrik E
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Snabb hantering av mitt ärende och personalen gav tacksamma tips på bilunderhåll. Bra offertsystem där man får prisuppgift, för den service/verkstadsåtgärd man önskat, mailat till sig med möjlighet att acceptera och boka i tid utan att sitta i telefonkö.

Jan Robert Tommy G
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Duktiga, bra bemötande o snabb service rekommenderar starkt

Ulf Gunnar W
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Helt ok. Aningen högre pris än vad som sades vid inlämning, men i övrigt trevligt och bra service.

Dan H
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Alltid lika bra. Använder TJ för både privata och firmans bilar när det behövs. Rekommenderas. Dan

Kent Mikael S
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Superbra och förtroendegivande kundhantering med bra pris och snabbt arbete på bilen. Jag ringde på dagen och fick den fixad till dagen efter. Toppen!

Carl Fredrik W
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Snabb service och bra bemötandw

Bo R
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Jag har inte något negativt att säga om TJ carservice.blev tipsad av en vän för några år sedan,åker gärna från Bromma ut till Bålsta. För att dom är duktiga,snabba och väldigt trevliga,därför får dom exceptionellt betyg👍👍

Tord Henry A
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Så nöjd med bästa bemötande när jag fått en spik i mitt bakdäck. Lagade däcket till ett bra pris. Tack 😀

Christina T
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Trevligt bemötande. Förhoppningsvis bra arbete med byte av bromsskivor. Kanske lite dyra efter vad jag hört av andra.

Birgitta Elisabet U
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Birgitta Elisabet?????? Såvitt jag vet har jag inte genomgått något könsbyte. Jag har hetat JÖRGEN i snart 59 år och kommer förmodligen fortsätta heta så tills jag dör😵. Men jag kan i alla fall säga att jag blev trevligt bemött när jag var in och fick KF på service på min Renault Kangoo reg nr YWJ065👍. MVH Jörgen

Svar från TJ Carservice Bålsta

Här har nog den digitala världen blandat och gett men tack för ditt svar ändå. // Thomas

Astrid G Ann-Charlot B
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Alltid ett bra bemötande och service.

Karl Björn Niklas Å
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Utmärkt service och bemötande på plats. Jobbet blir gjort snabbt och på rätt sätt

Per Olof H
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Enkelt och snabbt att boka tid för service. Otroligt trevliga killar som informerar hela tiden. Servicen av bilen skulle vara färdig på e.m. men jag fick den på f.m. därför de hade "tid över" kvällen innan. Sånt gillar man.

I Pernil F
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Snabbt och enkelt, precis som man vill att det ska gå till. Vi lämnade in bilen dagen innan själva tiden för en felsökning. Fick svar samma dag, alltså dagen innan bokade tiden, med vad som var fel och ett prisförslag. Allt vart klart och redo att hämta tidigt samma dag som tiden var bokad. Mycket uppskattar.

Rolf Anders S
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Köpte nya sommardäck, var i kontakt med två killar- oerhört trevliga!!!

Jan K
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Trevligt bemötande, snabbt och enkelt att boka tid. Korrekt utförande

Kerstin Christina J
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Alltid trevliga och serviceinriktade. Känner mig alltid trygg med att lämna bilen hos TJ Carservice.

Jan Robert N
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Trevligt bemötande och ett bra helhetsintryck.

Christina G
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Trevligt bemötande. Informerade resultat av felsökning. Snabb återkoppling med kostnadsförslag.

Hans-Olof L
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Hjälpsamma, snabba och inget strul

Niklas S
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Mycket bra service. Fick det jag hade beställt och ge rådgivning om vad jag ska tänka på.

Ronny Stig Hilmar A
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Snabb och proffsigt trevlig personal

Ulla Linnea E
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Bra och trevlig personal,bra priser har vi märkt. Och snabb service. Nu vet jag inte om jag kan komma på något mer....

Ulla Inger F
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Proffigt och personligt bemötande. Stor service genomförd med tydligt pris och rapportering i servicebok. Hit kommer jag att gå igen.

Nils Ove S
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Trevligt bemötande. Bra utfört arbete, bilen går som en klocka! Micke på Nymålat hade rätt som rekommenderade er!

Bertil Oskar S
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Mycket bra jobbat härligt kommer lämna bilen där igen

Bertil J
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Snabb hantering av reparation. Bra priser. Vänligt bemötande.

Eleonor Rose-Marie L
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Trevligt bemötande snabb cervice Kommer att anlita verkstaden igen Vi är nöjda

Håbo K
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Proffsig och kompetent samt serviceinriktad personal.

Busabong L
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Trevligt bemötande och mycket nöjd med utfört arbete (byte bromsskivor+ belägg bak)

Eva Katarina T
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Snabb bokning, snabb tid, bra hjälp. Tyvärr alltid dyrt med bilar, men det har nog inte med verkstaden att göra. Jag är nöjd. Tack!

Bingwei Z

⁰0⁰000⁰0000000⁰000000000000000

Ruslan K
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Trevlig personal, de gjorde jobbet snabbt och professionellt. Jag fick också bra information om de brister på bilen som behöver åtgärdas. Jag är nöjd med servicen och bemötandet.

Virolia A
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Trevligt bemötande och snabb och bra service. Dom skulle felsöka ac och sedan skulle vi beställa ny tid för att laga. När vi hämtade bilen var allt redan fixat, bytt en oring samt provtryckt och fyllt på. Blev en glad överraskning att kunna åka därifrån med en kall bil.

Gunlis E
Skrev om TJ Carservice Bålsta

Bra personal och Trevligt bemötande.