Toppreno

Toppreno

4.8 / 5 baserat på 27 omdömen
Varmt välkommen till Toppreno - bygg & renovering i toppklass!

Vi är en totalentreprenad som prioriterar kundnöjdhet, kvalitet och punktlighet. Tack vare över 15 års erfarenhet inom branschen besitter vi bred kompetens och att vi kan hjälpa dig oavsett vad du vill ha hjälp med. Vi genomför renoveringar, tillbyggnationer, ombyggnationer samt erbjuder vi arkitekturtjänster och design.

Vid större projekt erbjuder vi även möjligheten för dig att ta del av våra arkitektur-tjänster.

Vi arbetar mot privatpersoner och företag så tveka inte att höra av dig för att få en kostnadsfri offert.

Utmärkelser

Skriv ett omdöme

27 omdömen om Toppreno

Sedan starten hos Reco 2015
 • 2023-06-07 Insamlad av företaget
  Vi är väldigt nöjda med Toppreno och kommer att använda dem vid fler projekt.
  Tack Lin för den härliga recensionen. Det glädjer oss oerhört mycket att ni varit nöjda med våra insatser. Vi tar gärna hand om era kommande uppdrag. Toppreno
  Gilla
 • 2023-05-06 Insamlad av företaget
  Jag är så nöjd med Toppreno som utförde renoveringen av mitt badrum och hall. Mike är lätt att kommunicera med, mycket lyhörd, kunnig och noggrann. Jag skulle rekommendera Toppreno till alla jag känner :)
  Tack Ida för dina varma ord och möjligheten vi fick för att uppdatera ditt hem. För oss är det extremt viktigt med både ett perfekt resultat och att renoveringen ska kännas som en härlig upplevelse, något som man gärna ser fram emot att göra om. Tack vare din härliga inställning har både jag och mina kollegor haft stor arbetsglädje under resans gång och vi ser fram emot att hjälpa dig och dina bekantar längre fram.

  Mike och Teamet
  Toppreno
  Gilla
 • 2022-10-27 Insamlad av företaget
  Mycket pålitlig firma som återkommer när de har lovat och levererar i tid. De var även mycket flexibla när vår tidsplanering behövde ändras pga problem med bygglov. Vi har nu använt firman vid tre olika tillfällen under en tidsperiod av 15 år och alla var relativt stora renoveringar. Vi kan varmt rekommendera Toppreno.
  Gilla
 • 2022-10-16 Spontant omdöme
  Jag hade höga förhoppningar om detta bolag baserat på deras recensioner. Jag skapade offert, en okänd person kontaktade mig omgående via sms (med signatur Toppreno därav okänt namn). Jag återkopplade med foton och vad jag ville ha. Därefter har INGEN från företaget ens hört av sig. Så jag vill inte ens tänka på hur dom kan gå under jorden också mitt under pågående arbete. Så inget jag rekommenderar till någon.
  Hej Sofie,

  Det är tråkigt så klart med missnöjda individer oavsett orsak eller vems fel det kan vara. Det känns att du har byggt up din uppfattning och ilska pga felaktiga grunder, och jag vet inte om jag kan göra något för att ändra din bild om oss.

  Vi fick din offertförfrågan den 3e okt, och vi återkom till dig samma dag. (Vi är ALLTID SNABBA med återkopplingar). Dagen därpå skrev du att du var på resande fot och skulle återkomma till oss. Sedan dess har vi inte hört något från dig. Vi har fått varken några bilder eller beskrivningar. Kan det vara så enkelt att dina meddelande av någon anledning inte kommit fram? Har du försökt att nå oss på annat sätt, exempelvis genom att ringa eller mejla? Jag antar att du inte har gjort det. Skulle det inte vara mer rationellt och resultat-orienterad om du hade bara ringt oss och frågat om vi hade fått materialet du hade skickat, innan du drar dina slutsater?

  Vi är måna om våra potentiella kunder och vi tar hand om våra kunder på alla möjliga sätt. Jag tror att omdömen från våra kunder säger allt. Tråkigt att vi inte fick möjligheten att hjälpa dig med din projekt, då hade du säkerligen blivit en av våra nöjdaste kunder.
  Önskar dig all lycka
  Toppreno
  Gilla
 • 2022-06-15 Insamlad av företaget
  Fick bra hjälp vad jag kunde ha i badrummet och duktiga hantverkare som renoverade badrummet.
  Stort tack för omdömet! Allt från planering till färdigställt arbete flöt på bra och slutresultatet blev exakt det vi hoppats på. Toppreno
  Gilla
 • 2022-06-09 Insamlad av företaget
  Mycket bra kvalitet. Mike och Martin är måna om kundens behov och det är lätt att bolla nya idéer
  Tack Florian! Gästtoaletten blev riktigt bra. Det ska bli kul att få jobba med din utbyggnad. Toppreno
  Gilla
 • 2022-06-08 Insamlad av företaget
  Punktliga, Tillmötesgående och flexibla.
  Vi är mycket nöjda med Toppreno och använt firman för 3:gången.
  Tack för omdömet André! Vi ser framemot ert nästa byggprojekt. Toppreno
  Gilla
 • 2022-06-03 Insamlad av företaget
  Supernöjd med vår badrumsrenovering utförd av Toppreno. Mike är tydlig, tillgänglig och pålitlig. Arbetet flöt på under hela perioden utan onödiga uppehåll. Slutresultatet blev väldigt fint och proffsigt.
  Stort tack för omdömet! Renoveringen av ert badrum gick supersmidigt och processen flöt på bra samtidigt som slutresultatet blev riktigt fint. Toppreno
  Gilla
 • 2022-05-29 Insamlad av företaget
  Toppreno har gjort mitt badrum så fint! Deras bemötande, service och tid för återkoppling på mina frågor har fungerat alldeles utmärkt.
  Tack för det 5-stjärniga omdömet, Pia! Badrummet i din lägenhet blev riktigt fint och optimerat. Stort tack för att du anlita Toppreno till renoveringen. Toppreno
  Gilla
 • 2022-05-20 Insamlad av företaget
  TopReno gjorde omdaningen av vår gård och vi är mycket nöjda.
  Anläggarna var mycket skickliga, snabba och löste snabbt och fint de problem som uppstod.
  Vi fick ett mycket bra bemötande och snabba återkopplingar.
  Vi kan stark rekommendera TopReno!
  Tack Claes, det var ett nöje att få uppgradera innergården på er Brf på Södermalm. Alltifrån stenläggningen av Ölandsstenar ihop med kantstenar och granittrapporna samt den skräddarsydda spaljén blev riktigt snyggt! Vi hoppas att er BRF och era medlemmar anlitar Toppreno för kommande projekt oavsett utvändiga uppdrag eller invändiga såsom lägenhetsrenovering. Tack ännu en gång för att ni anlitat Toppreno AB! Toppreno
  Gilla
 • 2022-05-06 Insamlad av företaget
  Vi anlitade Toppreno efter en översvämning i källaren på vår villa. Vi hade redan från början en bra kommunikation om projektets omfattning och kostnader. De saker som förändrades under projektet (saker vi ville beställa som tillkommande eller saker som upptäcktes vid rivning etc) kommunicerades tydligt och prissattes separat efter överenskommelse.
  Alla inblandade i arbetet; byggare, elektriker etc var trevliga, duktiga och måna om att resultatet skulle bli bra.
  Vi är väldigt nöjda med hur väl utfört alla arbeten har blivit och med den väl fungerande kommunikationen.
  Skulle varmt rekommendera Toppreno och har redan gjort det till flera bekanta i byggtankar!
  Tack för det välformulerade omdömet Fredrik! Resultatet från arbetet blev riktigt bra. Vi vill även passa på att tacka för att du har rekommenderat Toppreno till dina bekanta!

  Vänliga hälsningar,
  Toppreno
  Gilla
 • 2022-04-26 Insamlad av företaget
  Vi är en bostadsrättsförening i Bromma som har anlitat Toppreno AB vid flera tillfällen genom åren. Toppreno har bland annat hjälpt oss med renovering av innergården med markstensläggning, upprustning av uteplatser med bänkar och gårdsbelysning, murning, större lägenhetsrenoveringar samt senast med återställning av sex lägenheter efter fuktskador. Mike och teamet gör alltid ett utmärkt arbete och de levererar alltid bra resultat, god service och är punktliga. Vi rekommenderar Toppreno till andra bostadsrättsföreningar i Stockholm som söker ett pålitligt byggföretag.
  Hej Alexander,
  Det har varit ett nöje att få arbeta med er härliga BRF under dessa år och vi hoppas fortsätta samarbetet även i framtiden!
  Toppreno
  Gilla
 • 2022-04-04 Insamlad av företaget
  Toppreno renoverade mitt badrum i Bro.
  Arbetet de gjorde var välgjort och enligt tidsplanen.
  De var lätta att planera med och lyssnade på mina önskemål.
  Slutresultatet blev fantastisk!
  Tack för det fina och uppriktiga omdömet! Hoppas att du njuter av det nya badrummet. Toppreno
  Gilla
 • 2022-03-18 Insamlad av företaget
  Vi gjorde en badrums renovering.
  Samtliga kontakter med företaget var utmärkta. Männen som arbetade hos oss var både trevliga och kunniga. De gjorde ett utmärkt arbete.
  Vi har bott i vårt hus ca 40 år och anlitat flera firmor i olika sammanhang och har haft flera besvikelser. Denhär gången blev vi positivt överraskade. Tack för ett utmärkt arbete.
  Det var jätteroligt att få renovera ert badrum och ännu roligare att höra att ni blev nöjda med resultatet! Vi hoppas att ni väljer att anlita oss för era framtida byggprojekt hemma hos er.

  Vänliga hälsningar,
  Toppreno
  Gilla
 • 2022-03-16 Insamlad av företaget
  Professionellt bemötande hela vägen från första kontakt, genomförande till avslutat projekt.

  Duktiga hantverkare vill speciellt nämna Deivis alltid glad, pigg, kunnig och hjälpsam, Robin rörmokare för sin yrkeskunskap och förslag på lösningar, Pär elektriker skicklig yrkesman som fixade elen till full belåtenhet.

  Får inte glömma att nämna Mike arbetsledare som höll ihop hela projektet väldigt bra, lätt att diskutera lösningar med under hela arbetets gång och höll mig informerad genom hela renoveringen.

  Ytterligare hantverkare har varit inblandade och gjort ett jättefint jobb tex plattsättare men vi fick aldrig tillfälle att träffas.
  Jag har säkert glömt någon men vill verkligen framföra mitt hjärtliga tack till alla inblandade, ni är verkligen professionella yrkesmän.

  Sätter även stort värde på företagets aviseringar i förväg till grannar i fastigheten med info om tidsperiod, vattenavstängning och bilning av golv. Mycket uppskattat av alla boende i fastigheten.

  Hela renoveringen klar inom utsatt tid och jag är jättenöjd och glad för mitt nya fina badrum som blev precis så som jag tänkt med vissa mindre ändringar som var nödvändiga och som blev väldigt bra i slutändan.

  Vill varmt rekommendera Toppreno för just ditt projekt och jag vet vart jag ska vända mig igen om jag ska renovera något mer hemma.
  Tack för det fina omdömet, Inkan! Det var jätteroligt att få arbeta med din badrumsrenovering och kul att du blev så pass nöjd. Hela Toppreno-teamet tackar dig för dina fina ord. Toppreno
  Gilla
 • 2022-02-22 Insamlad av företaget
  Toppreno renoverade mitt badrum och jag var väldigt nöjd med resultatet och imponerande över deras bemötande som både var professionellt och pålitligt.

  Nu när vi har flyttat till hus är Toppreno dom första vi kontaktat för renoveringsprojekt.
  Tack för lovorden, Magnus! Vi ser verkligen framemot att hjälpa er att renovera huset. Toppreno
  Gilla
 • 2021-12-21 Insamlad av företaget
  Vi anlitade företaget för ett renoverings projekt. Vi blev bemöta av lyhörd personal med kreativa lösningar som brydde sig om våra önskemål. Punktlighet och bra arbete bemärker deras jobb.
  Tack för de fina orden, Alina! Toppreno
  Gilla
 • 2021-12-16 Insamlad av företaget
  Vi har anlitat Toppreno sen vi totalrenoverade vårt hus i Enskede för 10 år sen kontinuerligt för om- och tillbyggnad. Idag jobbar dom med vår sommarboende på Gotland, säger väl allt om hur nöjda vi är. Mike och hans Toppreno har alltid levererat och varit otroligt smidiga att jobba med.
  Hej Rudolf! Det är alltid ett nöje att få arbeta med dig!

  Vänliga hälsningar,
  Toppreno
  Gilla
 • 2021-12-05 Insamlad av företaget
  Fem av fem Möjliga stjärnor till bolaget Toppreno. Snabb och bra kommunikation, bolagets arbetare kommer i tid och jobbar hela 8 timmar. Det är inte de vanliga strö timmar som vanligtvis byggfirmor jobbar med. Jobbet blir klart i tid. Detta är 3:e gången jag anlitar bolaget, jag har renoverat badrum samt byggt om två hela kök. Med vänlig hälsning, Fia
  Tack för omdömet, Sofia! Det är alltid ett nöje att få jobba med dina projekt.

  Bästa hälsningar,
  Toppreno
  Gilla
 • 2021-11-04 Insamlad av företaget
  Vi fick hjälp av Topreno för första gången för mer än 10 år sedan med installationen av nya fönster till vårt hus - med utmärkt resultat.

  Yrkeskunnigheten tillsammans med lyhördhet för våra önskemål gjorde att vi önskade fortsatt hjälp med de arbeten som behövs vid renovering av vårt 70-talshus.

  Därefter har vi fått hjälp med:

  - uterum med tillhörande uteplats i skiffer och arrangemang av upphöjda bäddar i trädgården 

  - tilläggsisolering och byte av tak till ett 25 kvm förråd

  - rivning av 8 meter "lutande" mur för nyuppbyggnad och förstärkning

  - renovering av duschrum

  Vi har varit och är mycket nöjda med resultatet av ovanstående arbeten och har alltid känt oss trygga i de relationer vi haft och har under de senaste mer än 10 åren.

  Därför rekommenderar vi Topreno och dess personal med sin allsidighet och sinne för finurliga lösningar i en mycket trevlig atmosfär!

  Viksjö i november 2021

  Ann o Stig 
  Tack för de fina orden Stig! Vi uppskattar att du valt oss för dina byggprojekt under de senaste 10 åren. Vi ser framemot ett fortsatt bra samarbete tillsammans med er, Ann och Stig! Toppreno
  Gilla
 • 2021-11-04 Insamlad av företaget
  Proffsigt och prisvärt. Bäst service, punktlig och trevligt bolag. Rekommenderar varmt
  Tack för din recension, Desiree! Det gläder oss alltid att höra hur nöjda vår kunder är med det resultat vi levererar.

  Varma hälsningar,
  Toppreno
  Gilla
 • 2021-10-21 Insamlad av företaget
  Vi kontaktadeToppreno när det var dags att få våra två badrum renoverade.
  Vi kom överens om att dels installera golvvärme, helkakla väggar och golv samt installera dusch med glasväggar. Resultatet blev till vår fullaste belåtenhet varför vi kan rekommendera Toppreno till det bästa.
  Hej Ulf, ja badrummen blev riktigt bra och det är kul att höra att du är tillfredsställd med resultatet! Stort tack för betyget och rekommendationen.

  Hälsningar,
  Toppreno
  Gilla
 • 2021-10-21 Insamlad av företaget
  En kvalitetsmässig och ansvarsfull firma som alltid tänker på kundens bästa samt ger alltid goda råd och idéer. Det är ett företag som man kan lita på. Jag är mycket nöjd med lägenhetsrenoveringen och utbyggningen på landet som Toppreno gjort under de åren. Stor tack!
  Tack för komplimangerna, Tina! Vi ger gärna våra kunder idéer och förslag för att de ska bli riktigt nöjda. Stort tack att du anlitat oss för dina byggärenden!

  Bästa hälsningar,
  Toppreno
  Gilla
 • 2021-10-19 Insamlad av företaget
  Alltid bra bemötande o snabb återkoppling på frågor kring offert o andra åtgärder. Bra utfört jobb inom tidplan o under arbetet alltid städat o bortplockat. Jag har använt företaget/Toppen under många år i små o stora projekt o kan verkligen rekommendera dom.
  Tack Margareta för lovorden! Det är jättekul att du är nöjd med de arbeten vi utfört och att du är en återkommande kund.

  Vänliga hälsningar,
  Toppreno
  Gilla
 • 2021-10-19 Insamlad av företaget
  Vi har använt oss av Toppreno vid ett flertal tillfällen. De har hjälpt oss med att bygga ett trädäck, stensättning av delar av tomten, målning av huset, insättning av fönsterdörrar, höjning av grund till fristående förrådshus, samt montering och inkoppling av element i huset - allt detta på ett professionellt, pålitligt och prisvärt sätt och till vår fulla belåtenhet.
  Vi kan varmt rekommendera Toppreno!
  Catrin o Roger
  Stort tack Catrin och Roger! Det värmer att höra att ni är nöjda med samtliga moment, alltifrån pålitlighet till pris.

  Vänliga hälsningar,
  Toppreno
  Gilla
 • 2021-10-19 Insamlad av företaget
  Fick min lägenhet renoverad professionellt och smidigt. Micke visade sin kunnighet i branschen med förslag på förändringar som gjort min lägenhet unik! Tackar! Killarna som jobbade i lägenheten var trevliga och kunniga.
  Tack för det fantastiska betyget och dina fina ord, Bodil! Vi är otroligt glada att höra att du blev nöjd med lägenheten samt att du gillade vår personals insats.

  Allt gott!
  Toppreno
  Gilla
 • 2016-07-12 Spontant omdöme
  Vi bytte golv i vår nya lägenhet där tidsramen var väldigt tight. Gamla parkettgolv och golvmattor skulle rivas och bortforslas medan nytt linoleumgolv och parkettgolv skulle läggas i hela lägenheten på endast ett par dagarn. Killarna på Toppreno fixade det galant och vi är toppnöjda med resultatet. Dessutom gick Mike verkligen över vad man kan förvänta sig av en hantverkare då han åkte runt och letade trösklar som skulle passa med nya golvet. Då han inte hittade någon som passade nyansmässigt och storleksmässigt så slipade han och behandlade trösklarna tills de var helt perfekta. Skulle absolut anlita Toppreno igen till alla våra kommande renoveringar i lägenheten.

  Snabba offerter och arbetsgång, mycket trevligt bemötande, kontinuerlig kontakt och en oerhörd vilja att få kunden nöjda är något som verkligen sticker ut hos Toppreno.
  Gilla