Torslanda Bilservice AB

• BadgeTwoYears
  • BestInSweden2026
4.7
Ligue 031-92 04 70 Compartilhar

Välkommen till Torslanda Bilservice AB – din Autoexperten Bilverkstad i Torslanda! Vi utför bilservice och reparationer med noggrannhet och erfarenhet för alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi utför felsökning, bromsservice, däckservice (inklusive däckbyte, däckhotell, hjulinställning, däckomläggning och däckförsäkring),...

597 omdömen om Torslanda Bilservice AB

Frans Erik B
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Fick rekommendation av min dotter som vid flera tillfällen fått hjälp med sin bil ! Och jag hade ett fel på min bil som inte var konstant utan uppträdde lite då och då Men det upptäcktes och åtgärdades hos Torslanda Bilservice på ett utomordentligt bra sätt Bilen går som en klocka !

Svar från Torslanda Bilservice AB

Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Stefan Fredrik E
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Toppenbra verkstad, använder den för båda bilarna.

Eva Linda Erika A
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Trevligt bemötande men orimligt dyrt för en service!

Svar från Torslanda Bilservice AB

Tack för din synpunkt. Prissättningen speglar både teknisk kompetens och användning av reservdelar som är godkända för din bil, för ett säkert och hållbart resultat.

I Anette E
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Mycket bra bemötande och väl utfört arbete! Som alltid.

Tuula-Helga K
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Vänligt o proffsigt bemötande Bra jobb o ej allt för dyrt. Släckte min 2 från bilbesiktningen

Öckerö Rörläggeri A
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Bra inga konstigheter fungerar som det ska

Arvid Mathias J
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Snabb och bra hjälp att fixa min punktering

Svar från Torslanda Bilservice AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Olof Arvid P
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Bra att man kan lämna bilen dagen innan. Det blev lite strul med kostnaden, och personalen var sur och grinig.

Gösta Christer Jako J
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Vad jag som lekman kan bedöma så har bokat arbete utförts Jag bad också att verkstaden skulle kontrollera bromsarna fram också så jag förmodar att dessa är okej, dock fick jag ingen feedback Men verkstaden lämnade ett snabbt och trevligt bemötande

Jan Gustav B
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Mycket bra bemötande och bra kundservice👍

Ros-Marie L
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Som vanligt är jag mycket nöjd med bemötandet och den kunskap som personalen har.

Svar från Torslanda Bilservice AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Nils Fredrik Danie G
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Toppenbra och snabb hjälp och till ett bra pris

Kenneth K

Trevligt Snabbt Bra service Kan rekommenderas

Lina Christina A

Bra och snabb service. Informativa

Svar från Torslanda Bilservice AB

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Andreas Harald Will D

Bra service, trevlig personal

Svar från Torslanda Bilservice AB

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Liselotte Marie D
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Jag fick ett först klassiskt bemötande både när jag lämnade och hämtade bilen.

Lars Bertil H
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Utmärkt, mera behöver inte sägas.

Svar från Torslanda Bilservice AB

Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.

Torbjörn Å
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

bra kundmottGning o trevliga reparatörer

Svar från Torslanda Bilservice AB

Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.

Hans Dieter K
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Fick inget besked om att reparationen blev försenad, men bra med lånebil.👍

Jan Anders Bertil P
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Bra personal och jag har förtroende för de som jobbar där.

Annika Maria E
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Snabbt och bra utfört jobb. Trevligt bemötande.

Per Erik F
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Bra bemötande men det är lite dyrt ändå med bilunderhåll som drar ner känslan.

Curt Thomas I
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Trevlig och kunnig personal. Fick tid ganska fort samt att jag fick medelande när jobbet var klart.

Anders Sören J
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Fick snabbt( 2 dagar) en tid till verkstaden när jag hade ett fel på bilen som gjorde att jag inte kunde använda den.

Tord Örjan L
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Ett superbra bemötande. Utmärkt service. Kom med bilen på bärgare. Punkterring. 45 min senare rullade jag igen, på lånat bakdäck. Köpte två nya däck som de monterade så fort de kom in. Olycka på fredag, nya däck på måndag. Supernöjd!

Kjell Ingemar W
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Allt ser bra ut, har inte än använt de däcken, f ö bra jobb. /Kjell/

Bodil Kerstin W
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Motortvätt som blev toppen, goda råd och bra bemötande👏

Lilian Irene D
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Bra service Tack👍😂återkommer igen.snabbt tillbaka bilen åter

Kalle W
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Snabb o bra service. Lite dyrt dock

Jochen Hermann S
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Bra, trevlig och snabb service trots att det inte var förbokat.

Svar från Torslanda Bilservice AB

Tack för din feedback, den hjälper oss att fortsätta utvecklas.

Nils Daniel F
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Snabb och bra hjälp, kunde klämma in en felsökning fort.

Curt Mikael G
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Bra service, bra kommunikation och transparens!

Peter Klas D

Snabbt hjälp och bra pris. Trevligt bemötande 👍👍👍👍👍

Lars-Gunnar Harry G
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Snabb och kort tid för bokning o service. Bra att i förväg veta vad servicen skulle kosta!

Snickar Andreas Roy H

Tillmötesgående och serviceinriktade. Kanonbra

Cavisa A

Snabbt, smidigt och trevligt!👍

Svar från Torslanda Bilservice AB

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Jan Börje A
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Bra och snabb service, kunnig mekaniker!

Anders Tobias B
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Alltid trevliga och tillmötesgående. Rekommenderas!

Bengt Gustaf W
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Ordning o reda, håller sina löften

Therésa Maria Diana S
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Alltid lika bra service! Tack!

Björn Tobia A
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Mycket proffisionellt bemötande, kunnig personal. Rekommenderas.

Oskar Allan Vilgot W
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Trevligt bemötande och snabb service!

Yvonne Marie B
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Alltid lika hjälpsamma och professionella. Rekommenderas!

Bill Göran R
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Bra och snabb kommunikation. Klar och tydlig offert dvs pris och omfattning av arbetet framgick. Arbetet var välplanerat. Fick SMS om att arbetet var slutfört på utlovad tid. Inget att anmärka på. Är mkt nöjd.

Kjell Tonny Peter N

Mycket bra. Trevlig personal 👌

Louise Charlotte L
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Snabb o bra hjälp! Fin service

Svar från Torslanda Bilservice AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Anna Louise L
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Smidig bokning och bra kommunikation kring tillägg och annat. Rekommenderas!

Emelie Ellino E
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Bra service, smidigt och hjälpsamt.

Lars Inge L
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Bra men dyrt..Bra läge för oss Torslanda bor!!

Svar från Torslanda Bilservice AB

Tack för att du delar med dig av dina synpunkter. Vi tar med oss det framåt.

Linda Jenny G
Escreveu sobre Torslanda Bilservice AB

Alltid trevligt och proffsigt bemötande. Jag rekommenderar alla jag känner att åka hit.