Torslanda Bilservice AB

• BadgeTwoYears
  • BestInSweden2026
4.7
Få pris & boka Ring 031-92 04 70 Dela

Välkommen till Torslanda Bilservice AB – din Autoexperten Bilverkstad i Torslanda! Vi utför bilservice och reparationer med noggrannhet och erfarenhet för alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi utför felsökning, bromsservice, däckservice (inklusive däckbyte, däckhotell, hjulinställning, däckomläggning och däckförsäkring),...

467 omdömen om Torslanda Bilservice AB

Nina N
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Väldigt bra service och trevligt mottagande.

Anne Maria Jeanette H

Fixade min bil! Underbart! Tack

Anders W
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Väldigt snabbt, trevlig personal och inte så mycket att klaga på rekommenderar starkt!

Per-Ivar S
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Alltid trevliga och hjälpsamma. Ordning och reda på saker o ting. Har fått mina bilar lagade där sedan 40 år tillbaka, vilket väl borde visa att jag är väldigt nöjd kund.

Svar från Torslanda Bilservice AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Frank Erik Roger L
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Bra service vänlig kunnig inga dåliga överraskningar PERFEKT..👍

Mathias P
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Trevliga, professionella samt löste reparationen helt enligt plan. Rekommenderas 🙂

Svar från Torslanda Bilservice AB

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Anne Carina Eboni F
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Jag fick min bil åtgärdad på ett professionellt sätt.

Svar från Torslanda Bilservice AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Aina Karin Iréne J
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Kunnig trevlig o hjälpsam personal. Lagade min bil på ett kunnigt sätt o förklarade vad som gjorts levde upp till alla förväntningar

Svar från Torslanda Bilservice AB

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Victor Göran Mattias S
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Alltid trevligt bemötande. Har haft alla mina bilar hos dem.

Svar från Torslanda Bilservice AB

Härligt att höra. Vi ser fram emot att ta hand om din bil igen när det är dags för nästa service eller reparation.

Sören H
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Bra bemötande och väl utförda jobb

Eva Kristina W
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Kundvänlig personal, snabb, effektiv lösning på problemet.

Svar från Torslanda Bilservice AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Lars Thomas H
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Kund får inte boka tiden Det är jävligt dåligt kunden får inget protokoll på det arbete som man kom överens om .Det finns inte bil lyfta på varje plats bara att bilen är färdig och betala för vadå man ser inte vad vad gort i verkstaden mer än hämtat kaffe.

Svar från Torslanda Bilservice AB

Vi ber om ursäkt för att ditt verkstadsbesök inte var som du hade förväntat dig. Vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda. Vi tar med oss din feedback.

Wulff Beltton A
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Alltid trevliga och bra service:)

Rh A
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Kom in med firmabilen för fixa smygpunka, gick inte att laga punkan men dom löste två nya däck till mig! Snabbt, smidigt och bra! Trevliga också! Rekommenderas

Agneta F
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Jättebra kundservice, har alltid haft.

Svar från Torslanda Bilservice AB

Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.

Alf Torgny S
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Bättre bemötande är svårt att få! Allt från kundmottagandet till killarna på verkstaden är 100%, bättre betyg finns inte på skalan! +++++

Ilpo Veli Tapio V
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Bra service bra bemötande trevlig personal

Bengt Jan-Erik J
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Bra kundmottagning samt trevlig personal samt snabbt o bra arbete.

Svar från Torslanda Bilservice AB

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Anna Maria V
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Mycket trevlig och kompetent personal som lagade min bil till ett bra pris!

Anna Maria V och Marknadsteamet Autoexperten gillar detta
Svar från Torslanda Bilservice AB

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Anna Jessica M
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Alltid trevliga och gör sitt bästa för att hjälpa till. Min upplevelse är att de genuint bryr sig om sina kunder.

Eva Susanne Marie H

Superbra service och bemötande

Svar från Torslanda Bilservice AB

Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.

Per Lennart L
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Bra mottagande, ordning o reda. Vid avhämtning en redogörelse vad som har gjorts.

Johanna Adéle H
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Återigen har jag fått snabb och professionell hjälp med bilen!

Maria Kristina B
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Bra att ha en verkstad i närområdet som dessutom kan släcka anmärkningar från besiktningen Lätt att lämna och hämta bilen Jobbet gjordes på rätt utsatt tid Ni kontrollerade en extra gång i samband med att ni beställde delar vilket jobb som skulle göras

Svar från Torslanda Bilservice AB

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.

Mona Q
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Trevligt bemötande, snabb och bra service.

Svar från Torslanda Bilservice AB

Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Christina S
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Mycket trevligt bemötande vid inlämningen av bilen. Blev väl informerad om vad som skulle hända med bilen. Blev också uppringd av en trevlig kille som berättade om bilen innan han fortsatte reparationen. Nöjd med besöket!

Svar från Torslanda Bilservice AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Malin Linnéa Å
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Har anlitat torslanda bilservice sen jag költe min bil 2017. Alltid nöjd och man kan lita på att det blir ett väl utfört jobb. Denna gången var det Erik som tog sig an bettan och det blev himla bra. Tack!

Tage Roger G
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Bra service, fick snabb hjälp med min bil även om jag inte bokat och bra blev det också!

Stig Lennart L
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Bra personal och trevligt bemötande. Kaffe och något att läsa under tiden. Bilen klar snabbare än förväntat eftersom det var två mekaniker.👍😄

Eva B
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Mycket tillmötesgående och löste mitt problem snabbt och enkelt.

Lars Henrik K
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Bra service och trevligt bemötande.

Svar från Torslanda Bilservice AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Marie Anette O
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Mycket positiv upplevelse. Tillmötesgående och vänlig personal. Problemet löst och fick även tips om vad jag kan göra själv.

Georgios T
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Bra personal. Kunniga, trevliga och snabb service. Stort plus till den kvinnliga personalen som är väldigt trevlig och med ett leende på läpparna.

Martin Andréas K
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Väldigt nöjd med min upplevelse. Andreas hjälpte till och levererade utmärkt service, hjälpte även andra kunder i butiken på ett föredömligt sätt när jag satt och väntade på att bilen skulle bli färdig.

Anncharlotte Amalia F
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Bra bemötande från all personal.

Svar från Torslanda Bilservice AB

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension, det betyder mycket för oss.

Carl Axel Mikael L
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Alltid trevligt bemötande och professionell skicklighet

Olof Benjamin J
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Trevliga, bra service, effektiva och prisvärda 👍

Elizabeth T

Trevligt proffsigt bemötande.

Svar från Torslanda Bilservice AB

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Petra Elisabet D
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Trevligt o proffesionellt bemötande! Kändes som bra priser också o man känner sig inte lurad. Tack för hjälpen!

Sissel Marie S
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Mycket bra och snabb hjälp!

Åke Roger B
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Väldigt bra bemötande och kunnig personal. Snabbt och bra utfört arbete

Jan Marcus Roger A
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Bra service och flexibla när det var svårt att komma in med bilen i tid för service givet väglag och snö👍

Svar från Torslanda Bilservice AB

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.

Mats S
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Bilen fick nya bromsskivor och bromsbelägg bak. Fick tillbaka bilen samma förmiddag. Dessutom ett trevligt bemötande.

Rolf Gunnar K
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Alltid väl bemött av trevlig och kunnig personal ! !

Irene Margareta E
Skrev om Torslanda Bilservice AB

De finns där när man behöver hjälp. De ställer upp. Trevliga hjälpsamma

Bengt Tomas F
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Toppen SERVICE 🤗 Bra Jobb🤗 Urgullig PERSONAL 👏👏👏TACK för ER Ovärderliga HJÄLP 🤗🤩💥 Anna Fors ☃️❄️😘

Laila Catrin D
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Alltid hjälpsamma o trevliga. Bra service

Svar från Torslanda Bilservice AB

Tack för dina ord, det gör oss glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök.

Torslanda-Björlanda F
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Bra upplevelse. Kundvänligt. Trevlig personal.

Svar från Torslanda Bilservice AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Monica Maria Kristina R

Vänlig, professionell och snabb

Anders Per Tomas M
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Mycket trevligt bemötande. Hjälpsam och kunnig personal.