Torslanda Bilservice AB

• BadgeTwoYears
  • BestInSweden2026
4.7
Få pris & boka Ring 031-92 04 70 Dela

Välkommen till Torslanda Bilservice AB – din Autoexperten Bilverkstad i Torslanda! Vi utför bilservice och reparationer med noggrannhet och erfarenhet för alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi utför felsökning, bromsservice, däckservice (inklusive däckbyte, däckhotell, hjulinställning, däckomläggning och däckförsäkring),...

539 omdömen om Torslanda Bilservice AB

Egon S
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Trevligt bemötande. Färdigt inom utlovade tiden.Kommer säkert tillbaka när det behövs. MVH Egon Svensson 🐣🐣

Margreth Ulrika S
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Köpte nya däck, montering och byte. Hög servicenivå, enkelt att få hjälp och snabbt. Väldigt trevlig och hjälpsam personal. Lite tråkig ”väntsal” men blev erbjuden kaffe när jag väntade

Hans Olof H

Mycket bra. Bra service å Janne e grym

Hans Ulf Stefan D
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Vi får alltid bra hjälp på torslanda bilservice. Även denna gång, då jag gjorde årlig service. Bra bemötande och professionell uppföljning.

Per Fredrik O
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Snabb och bra service med bekräftelse av pris samma dag.

Monica K Is J
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Rädda barnen. Bytte bromsok bak vänster arm och höger. Sedan byttes vänster sida damaskerna till styrpinnarna som håller bromsoket. Förmodligen luftat också eftersom den bromsar bra nu 😁 ringde med prisförslag innan arbetet påbörjades enl ök. Annars hade de nog missat byta damaskerna på styrpinnarna. Hyfsat snabba med servicetid. Bilen klar på 3 dagar efter inlämnandet. Gick på nästan 11tkr till en polo med egna skivor och belägg. Borde ha köpt egna ok. Org ok ligger på 2.200. De lägger på ca 20-30% på reservdelarna.

Svar från Torslanda Bilservice AB

Din kommentar är värdefull för oss och vi ser det som en möjlighet att utvecklas.

Jan Christian B
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Bra service trevlig personal vi kommer igen

Gustaf Magnus E
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Trevligt bemötande. Fixade och reparerade inte i onödan.

Anders W
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Väldigt bra service! Tydlig information om prisestimat och uppdateringar under arbete.

Elly Margareta E
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Bra service och bemötande från personalen😀

Svar från Torslanda Bilservice AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Karin Elin M G
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Snabbt, smidigt, flexibelt! Bra information om vilka alternativ som fanns.

Jan Christer Rikard S
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Bra hjälp o snabbt utförd sevice

Svar från Torslanda Bilservice AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Helen F
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Bra bemötande och de levde upp till mina förväntningar. Snabb service då de löste mitt ärende med att byta bromsskivor.

Svar från Torslanda Bilservice AB

Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid!

Per-Olof J
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Mycket bra bemötande vid bokning av service av bilen med byte av batteri snabbt utförande samt kalibrering av däck vid senare tillfälle

Andreas Johannes L
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Fick hjälp driekt när våran bil ej startade efter tanking, deras mekaniker tog in den direkt och fixade problemet. Snabb service & lämnade pris innan åtgärd av felet.

Maria Elisabet K
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Trevlig och service inriktad personal. Lagade ett däck. Gick snabbt.

Mike Mario G

Smidigt och snabbt - Vänlig bemötande

Hanna Sofia S
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Smidigt och bra på att hitta lösningar

Nils Olof K
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Toppenbra, snabb och fin service, trevligt bemötande, fint arbete

Bror W
Skrev om Torslanda Bilservice AB

En defekt del byttes, men oljudet kvarstår i framtagning. Ytterligare åtgärder kan behövas för att bli av med oljudet. Eventuellt skulle det kunna upphöra om kärring upphör men så gar inte skett. Får uppsöka verkstaden på nytt och höra vad byte av stötdämpare kostar.

Kjell-inge Erik S
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Bra service trevligt bemötande när jag bytte däck

Bengt Erik E
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Tack för snabb service och bra mottagande.

Stig Jan Ingemar H
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Alltid nöjd med både service och kvalitet

Kurt Roger J
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Trevligt och tydligt vad som gjorts och varför.

Johan Ma L
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Bra service i kassan tydligt uppställda specar

Nils Johan T
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Snabb och bra service. Löste problemet utan att det blev obödigt dyrt med med byte av komponenter som inte var trasiga.

Lars Micael S

Trevlig och hjälpsam personal

Börje Allan N
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Mycket bra bemötande visade stort intresse för min bil och vilka service åtgärder som var aktuella

Nils Joel Torbjörn S
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Bra kommunikation ang problemen i bilen.

Lars Gunnar J

Bra Gott AaaaaaaaaAAaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Sofia Christina L
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Personalen är alltid så hjälpsamma och trevliga så jag är alltid lika nöjd :)

Janusz Grzegorz K
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Aaaaalllltttt brå som vanlig!

Karl Linus L
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Tydliga med vad de gjorde och undanhöll inget. Var väldigt hjälpsamma med vad allt skulle kosta och stämde alltid av med kund.

Hassan M
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Alltid fint och snällt bemötande av alla personaler. Service inriktad och hjälpsam. Jag har varit kund sedan 2014 och fått bra service hela tiden. Jag önskar dem lycka till och god fortsättning.

Evert Roland F
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Jag har alltid fått ett bra bemötande och bra utfört arbete. Har gjort alla årsservicar under många år, dessutom till bättre pris än märkesverkstäder. Det är alltid mitt första val. Roland Flyborg

Camilla Birgitta M
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Tycker dom är dyra överlag går bara ditt om det är ett absolut nödvändigt

Svar från Torslanda Bilservice AB

Ditt omdöme hjälper oss att bli ännu bättre. Vi är måna om nöjda kunder.

Melvin Filip S
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Kopplingen släppte på min bil och jag lämnade in den på Torslanda Bilservice. Bra och tydlig kommunikation samt väl utfört arbete, supernöjd!

Svar från Torslanda Bilservice AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Maj Inga-Lill Margar Å
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Blev bra bemött bra på alla sett och vis Bilen blev lagad och jag nöjd,alltid bra och jag vill gärna fortsätta att vara deras kund

Svar från Torslanda Bilservice AB

Vi uppskattar att du tar dig tid att återkoppla, det gör skillnad och hjälper oss att förbättra vår verksamhet.

Hilda Maria Amanda J
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Tack för bra service och bra bemötande

Svar från Torslanda Bilservice AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Helena Theresa P
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Mycket trevliga bilen rullar på bra med efter reparation så finns inget att klaga på

Stig Henrik Gustav R
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Bra bemötande och information. Snabba.

Svar från Torslanda Bilservice AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Michael W
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Alltid trevliga och service minded. Den här gången dessutom snabba att hjälpa mig i min ”kris”. Grymma! Tack!

Annica Elisabeth K
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Alltid så trevliga och bästa servicen.

Svar från Torslanda Bilservice AB

Vi uppskattar din kommentar och ser fram emot att hjälpa dig på nytt.

Maria Johanna N
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Bra jobb men lite väl dyrt blev det med glödlampa och spolarvätska !!

Lars K

Bra kundmottagare Håller utlovade tider

Cellmark A
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Bra bemötande, snabb service och återkoppling

Lars-Gunnar Åke Walle N
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Toppenverkstad. Anlitar alltid Torslanda bilservice om det behöver fixas med bilen! Supertrevliga o seriösa!

Lars Arne H
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Snabbt, proffsigt och med gott bemötande

Anders Eric B
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Bra prissättning och erbjuder verkstadstid inom några dagar.

Åke Torbjörn B
Skrev om Torslanda Bilservice AB

Jag fick ett trevligt bemötande och snabb hjälp. Bra kommunikation. Tack!!