Snabbt och professionellt! Bilen blev klar under dagen. Det enda jag saknar är ett brevinkast att kunna slänga in nycklar efter kontorstid, så att man kan lämna bilen sent kvällen före.
Torslanda Bilservice AB
Välkommen till Torslanda Bilservice AB – din Autoexperten Bilverkstad i Torslanda! Vi utför bilservice och reparationer med noggrannhet och erfarenhet för alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi utför felsökning, bromsservice, däckservice (inklusive däckbyte, däckhotell, hjulinställning, däckomläggning och däckförsäkring),...
657 omdömen om Torslanda Bilservice AB
Bra bemötande, trevlig personal
Tack för ditt fina betyg! Att du är nöjd med ditt besök är det bästa kvittot vi kan få. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.
Trevligt bemötande och bra utfört arbete
Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service.
Alltid lika trevliga och tillmötesgående🤗
Tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och hoppas att vi får hjälpa dig igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.
De löste mitt däcksproblem så fort det var möjligt pa ett profsigt sätt vilket var det jag behövde :)
Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omtanke.
Mycket serviceinriktat och trevligt bemötande! Otroligt hjälpsam och snabb service av Lennart som utförde arbetet på min bil!❤️ Torslanda Bilservice har alltid haft ett mycket gott rykte! En eloge till Er alla medarbetare🤗 Mvh M Sköld
Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.
Blev fantastiskt möt, hade fått punktering. Trots att ni skickade efter ett nytt däck, blev bilen klar på 3 timmar.Toppen bemötande!!!👍🤩
Man blir alltid bra bemött, både i kassan och i verkstaden. Har anlitat de tidigare så jag är mer än nöjd!
Tack för ditt förtroende! Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omsorg.
Bra rakt igenom från begäran om reparation till leverans.
Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service eller reparation.
Snabb och bra service trots semestertider. Bra kunddialog och prisuppgifter.
Mycket trevligt bemötande, fick hjälp direkt, kommer att komma tillbaka, rekommenderas varmt.
Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.
1195 kr helt bortkastade. Fläkten som jag ville ha lagat, fungerade i 5 min sedan dog den😩😩😩😩
Tack för din feedback. Det är tråkigt att läsa att du inte är nöjd med ditt besök. Vi hoppas att du vill ta kontakt med verkstaden så att de kan följa upp det som har hänt.
Mitt i industrisemestern hade jag fått en bokad tid, bärgning dit, och på några timmar senare den dagen och med en telefonkontakt med verkstaden på morgonen gavs svar om att den skulle vara klar 14.00 och genast kunde jag beställa en tid på besiktningen 15.00 samma dag, eftersom körförbud rådde. Bilen gick igenom och jag var så glad att efter 3 år äntligen fått min bil tillbaka. Tack
Elektriska problem på min kärra. Det löstes under dagen och jag kunde hämta kärran samma eftermiddag.
Toppen service som alltid !!!!
Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.
Hjälpsamma, trevliga och fantastiska på det som de gör!
Världens bästa verkstad! Otroligt fina människor som hjälpte oss när vi akut behövde hjälp. Bromsarna började strula och vi hamnade i en plötsligt svår situation, men tack vare Håkan och hans kollegor slapp familjen bli strandsatt på väg till sommarstället. Stort tack för ett fantastiskt fint arbete och bemötande!
Trots en olyckshändelse i utförandet, då ett däck gick sönder, lyckades man få färdigt däckskiftet under dagen. Bra jobbat i ett tråkigt läge.
Bra service. Fick en en avbokad tid samma dag! Behövde en analysmätning på V60, vindrutetorkarna som lagt av, var felet ligger! Torkarmotorn, men den byter jag själv!
Tack för att du valde vår verkstad. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Bra service och bra bemötande.
Snabb service vid akut behov! Alltid trevliga och proffsiga.
Alltid trevlig personal som gör att det blir en personlig känsla och ett extra plus för lånebil och ett bra utfört arbete
Mycket trevlig personal. Snabba och hjälpsamma.
Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service eller reparation.
tyvärr blev inte reparationen färdig
Tack för att du berättar om din upplevelse. Det är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha. Vi hoppas att du vill ta kontakt med verkstaden för en fortsatt dialog.
Kom till verkstaden hade problem med pyspunka personalen tog sig an problemet direkt trots personalbrist löste problemet snabbt och elegant suveränt
Snabb återkoppling, fick tid snabbt. Arbetet gjordes fort. Trevlig personal.
Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.
Jag är ganska ofta på Torslanda Bilservice i olika ärenden. Blir alltid väl bemött av personalen både i telefonen och på plats och är alltid nöjd när jag åker därifrån. Och man kan alltid få en cappuccino om jag behöver vänta en stund. Haft däcksförvaring där, hjulskiften vår och höst, hyra kärror, köpt däck och fått dem monterade, handlat olika varor i butiken är väl det vanligaste jag får hjälp med. Mvh. Mats Westerlund
Kunde tro man lämnat in bilen hos guldsmeden det gör jag inte igen. När det är ockerpriser rätt av Dom tyckte jag även skulle byta bromsskivor då hade det kostat ytteligare 10000kr utöver dom 9000kr jag betalade... jag byter dom själv var svaret.....
Tack för din feedback. Vi är ledsna över att höra att du inte är nöjd med ditt verkstadsbesök. Om du önskar ytterligare hjälp är du välkommen att kontakta verkstaden i första hand. Du kan även läsa mer eller kontakta vår kundservice via https://www.autoexperten.se/kundservice/.
Snabb, hjälpsam o vänlig service
Proffsiga och trevliga, rekomenderas
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vi hoppas att vi ses igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.
Inga problem. Allt gick bra med däckbytet
Jättebra, billigt och engagerad personaö
Super! Bästa verkstaden i stan! fin service och alltid tillgängliga för akuthjälp.
Snabb och proffsig hjälp. Håller tiden. Jag är jättenöjd.
Bra service snabbt o smidigt mm
Verkstaden höll vad den lovade. Snabb med att beställa däcken o snabbb montering.
Trevlig personal samt kunnig.Det var lite dyrt än jag hade räknat mig eftersom jag fick inte pris förslag.
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Superbra service. Vänliga, fantastiska människor.👍😁
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Trevligt bemötande Bra utfört jobb
Alltid bra bemötande.Löser problem man kommer med.
Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.
Alltid lika fint bemötande oavsett problem Högsta Betyg Till Er 🌸🌸🌸🌸🌸
Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.
Fint bemötande vid bokning av tid. Gjorde service samt bytte ut ett batteri till start knappen. Helt nöjd. Höll tiden mycket bra. Kommer fortsätta att göra mina service där.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Underbart bemötande och jättefin service!
Jag gjorde en större service, allt fungerade precis som vi kom överens om, så jag är väldigt nöjd
Otrolig serviceminded och trevlig! Så nöjd!! Rekommenderas:)
Snabba och jobba kunde sitta kvar o vänta
Känslan är att ni blivit dyrare sen Ove lämnat
Tack för att du delar med dig av dina synpunkter. Vi tar med oss det framåt.
Jag kontaktade Torslanda Bilservice via e-mail när jag behövde byta däck på min släpvagn. Fick snabbt ett mycket trevligt svar via mail. Ett svar som fick mig att tänka, "här vill jag handla", allt kändes positivt. Så positivt att jag kände inget behov av att jämföra priser med annan leverantör. Jag fick en tid när jag skulle lämna släpet, vilket jag gjorde och allt funkade klockrent. Kanske inte billigast, men enklast och trevligast
Bra bemötande dock blev servicen drygt 30 % dyrare än offerten.
Tack för din ärlighet, vi tar med oss dina synpunkter i vårt förbättringsarbete.
👍🏻 Snabb och smidig service.
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.