Mycket god erfarenhet av Torvalla bil. Har servat alla mina Kia under många år.
Torvalla Bil Albyberg
Välkommen till Torvalla Bil Albyberg! En auktoriserad KIA återförsäljare & märkesverkstad som erbjuder alla kringtjänster. Hos oss hittar ni alltid bra erbjudanden på fabriksnya Kia samt ett stort urval av begagnade bilar. Vår verksamhet står på fyra ben och dessa är tydlighet, trygghet, effektivitet och personligt bemötande....
574 omdömen om Torvalla Bil Albyberg
Sedan starten hos Reco 2020
Försäljaren vi träffade i jakt på ny bil bemötte oss professionellt och kunnigt - kunde enkelt svara på frågor och hade bra koll på all runt-omkring-information som behövdes. Snappade upp och upplyste oss om hur KIA Godkänd fungerar så vi inte köpte en bil utan nybilsgaranti (som vi ville ha). När vi väl köpt bilen och kört därifrån fick ett av däcken punktering bara någon mil bort. Ett samtal till säljaren var allt som behövdes: blev genast skickad till företagets däckverkstad utan att betala en krona. Samma däckverkstad...
Alla jag varit i kontakt med har varit fantastiska människor där. Jag har hittills alltid gått därifrån med ett nöjt leende.
Trevlig butik & försäljaren Thomas även servicen fungerar bra!
God och snabb service av säljteamet
Kompetent försäljare, bra utbud av bilar.
Trevligt bemötande och högst service inriktade.
Blev vänligt bemött vid provkörningen och tyckte det var skönt att säljaren inte var så på och bara ville sälja. Efter några dagar då vi bestämt oss för bilen gick allt mycket smidigt.
Toppen! Gillar personal, bemötande o er flexibitet.
Vi har alltid varit nöjda med Torvalla Bil och framför allt den kontaktperson vi har haft från början, Anton Lindeborg. Både trevlig och mycket kompetent. Det fick oss att åter välja Kia
Snabb och bra respons från kontaktperson sälj. Däremot sämre att få tider när viss service/garantireparation ska utföras.
Ett trevligt och tillmötesgående möte med en korrekt och upplysande personal . Stort tack
Proffsigt bemötande. Trevliga säljare
Jag är otroligt nöjd med min upplevelse hos Torvalla bil i Albyberg! Från första kontakt till lever ans av min leasingbil har allt fungerat smidigt och professionellt. Extra stort tack till Thomas Tell som var väldigt informativ och tog sig tid att förklara allt på ett föredömligt sätt. Jag kände mig trygg genom hela processen och fick svar på alla mina frågor. Kan varmt rekommendera Torvalla bil i Albyberg till alla som funderar på leasing eller bilköp!
Mycket vänlig och kompeten försäljare
Toppen. Fick hjälp direkt. Fantastiska lokaler. Känns proffsigt och pålitligt.
Bra service. När jag skulle hämta min köpta beg bil hos dem kom de och hämtade mig vid pendeltågstationen. På vindrutan fanns ett större stenskott men byte till en ny vindruta var redan inbokat. Överlag positivt intryck av försäljaren.
Jag blev bemött på ett supertrevligt sätt. Fick bra svar på de frågor jag hade. Jättebra hjälp med hur man kan tänka när man ska välja ny bil. Ett ställe som jag gärna rekommenderar till andra.
Köpte bil Niro EV 2024 Försäljaren Cris Soler fungerade mycket bra. Kontrollen av min bil som skulle lämnas in tog en och en halv timme totalt. Jag skulle vänta medans det gjordes. Det sas att det skulle ta en halvtimme. Ingen från verkstaden kommer ut och meddelar att det drar ut på tiden. Kontaktar servicepersonal då det drar ut på tiden. När sedan verkstadskillen lämnar rapporten till servicedisken tar det ytterligare en halvtimme. (jag kunde se in i verkstaden vem som gjorde kontrollen och även när han lämnade kontrollrapporten). Ingen bra service att anta att folk ska sitta och vänta i timmar.
Jättefint bemötande av Thomas! Super nöjd! /Niklas
Perfekt och trevlig leverans av bil som motsvarade mina förväntningar
Mycket bra, fin service o bra hjälp.
Trevlig personal med bra bemötande att hjälpa kunden.Rekomenderar starkt
Bra med bilförsäljningen. Som trogen kund tycker jag att det är för lång tid vid service beställning.
Bra service inför köpet av bil. Bilen fick service innan överlämnandet. Försäkring 6 månader ingick. Bra info om assistansförkring. Garanti i 4 år kvar. Kia e- Niro 2022.
Jag har en mycket positivt upplevelse av Torvalla Bil när vi köpte en ny Kia EV3. Kontakten var trevlig, rolig, enkel och rättfram. Torvalla Bil levde upp till de förväntningar jag hade vid köp och leverans - smidigt och okomplicerat.
Trevliga, Bra och tillmötesgående. Bra och informativ information. Mycket hjälpsam servicepersonal vid behov av smärre åtgärder.
Kunnig och kundorienterad personal i en välkomnande och fräsch bilhall. Kan varmt rekommendera att köpa och serva bil på Torvalla bil i Albyberg!
Jättenöjd med både service och leasing
Trevligt bemötande, lyssnande, informativ, fick ett bra förtroende för säkjsren
Mindre trevlig omgivning men lokalerna är fräscha och välfyllda och personalen är trevlig och lyhörd
Jag fick Utan Hets titta på lämpliga bilar som fanns till salu, provsitta och diskutera med mina barn och försäljaren. Och han ingav förtroende när vi gjorde upp köpet av bilen Skoda Fabia, och som jag är mycket nöjd med.
lite dåligt förberedd bil: Däcktrycket var uppumpat till 3,7 Mjjukvaran verkar inte vara uppdaterad vindrutetorkarna lämnar ränder. borde inte hända på en nylevererad bil Vindrutann dåligt rengjord på insidan. Märktes vid körning i motljus. Mvh Anders Björkman
Blev bemött professionellt. Hade nog inga speciella förväntningar, men blev positivt överraskad över Torvalla Bil. Upplevde riktigt bra service när det gällde att göra bilen (Kia Niro PHEV) vi köpte i ordning. Själva köpeprocessen var mycket smidig genom det digitaliserade systemet.
Bemött med största respekt på ett professionellt sätt med glimten i ögat. Gärna blanda in lite humor och privatliv all seriositet. Återkommer gärna till KIA Albyberg vid nästa bilköp.
Trevligt bemötande och tog sig tid
Toppensäljare!! Professionellt bemötande av en mycket trevlig och kunnig säljare.
Lagom skön service, lätt att göra med.
Trevligt och hjälpsamt och personligt bemötande.
Professionella, seriösa och måna om sina kunder! Rekommenderar starkt!
De monterade dragkrok på min bil och det gick snabbt och de gjorde ett snyggt jobb
Trevlig och inlyssnande personal. Mycket nöjd med hela processen under mitt bilköp.
Bra - allt gick enligt plan. Säljaren supportade mina önskemål - Nöjd med hela affären.
Med den service som vi får på Torvalla Bil Albyberg så skulle jag inte byta ut dom mot något annat. -Snabb respons på Mailen. -uppnår våra krav och önskemål, så bra och smidigt som möjligt. -alltid en snabb och smidig affär, väldigt sällan komplikationer. -Om det skulle vara något negativt med Torvalla Bil Albyberg så skulle det vara att Torvalla Bil Albyberg ligger en aning långt bort.
De är mycket bra på att se till kundens bästa och har bra service
Alltid bra bemötande och god service.
Åkte dit för att titta på en specifik bil. Efter att ha gått och tittat i bilhallen ett tag fick jag tag i en säljare som var både kunnig och serviceminded och kunde besvara mina frågor. Blev ett köp av en Kia EV6
Trevlig försäljare som verkar seriös och serviceinriktad.
Åkte dit en andra gång helt förutsättningslöst för att titta på en elbil, Kia EV3. Först hände ingenting, ingen frågade om vi behövde hjälp. Var på väg att gå , men ville ta en sista titt. Det ska sägas att vi var där en helg då det oftast inte är full bemanning. Sen fick vi hjälp av Jesper, väldigt trevlig och hjälpsam. Vilket slutade med att vi köpte en bil. Så till slut kan jag säga att jag är nöjd med bemötandet hos Torvall Bil Albyberg
Bra och professionellt bemötande. Fick snabbt hjälp och det kändes seriösa.