Betyget är baserat på två beställningar. Första gången fanns inte produkten i lager och när jag hade väntat en månad på att den skulle komma hem ville jag ha tillbaka mina pengar men det tog väldigt många mejl innan jag fick en återbetalning. Jag bestämde mig för att ge dem en chans till och beställde en annan produkt. Den visade sig inte heller finnas i lager men vi kom överens att de skulle skicka en annan liknande produkt som de hade hemma. Efter två veckor hade jag inte fått något så jag skickade ett mejl och fick...
Tostarp.se
På Tostarp hittar du ett mångsidigt sortiment som överraskar med sin bredd och variation. Vårt utbud sträcker sig över många olika kategorier, från restaurangmaskiner och storköksutrustning till heminredning och trädgårdsprodukter. Vi har också ett imponerande urval av möbler, tillbehör för djur, sportartiklar och mycket mer....
1029 omdömen om Tostarp.se
Sedan starten hos Reco 2024
För 15 dagar sedan beställde o betalade jag ett växthus på nätet. Fortfarande har inget levererats. Enl trackingen är det kvar i Riga. Tostarp går bara att nå via mejl, företaget har inget telefonnummer. Deras kundtjänst har besvarat mina mejl tidigare, men ännu inte det senaste. Tycker det är uselt dåligt. Både leveranstid,som på deras hemsida står ska vara endast några dagar, och att de inte går att nå via telefon.
Gillade kompressorn jag köpte, prisvärd och av god kvalitet, bra respons från kundservice som ville byta adress för frakten skulle bli smidigare. Enda minus från full pott var leveranstiden som var allt för lång.
Beställt en kabelskotång, Bra kvalité till rätt pris
Lång leveranstid med urusel kommunikation och feedback dessutom inte spårbar leverans. Dvs inget spårningsnummer/paketnummer. Var tvungen att kontakta dom för att få veta info och de var inte särskilt snabba och svara heller… Rekommenderar inte denna handlare… Jag kommer aldrig att handla hör igen!!!
En enkel sida. Bra information. Snabb leverans
snabbt och enkelt att beställa och snabb leverans av förtsklassiga produkter !
Hej ! Var enkelt att beställa , men varan jag köpte passade inte mig . Att retunera var inte detsamma , fick ta kontakt med er , fanns inget på hemsidan hur man skulle gå till väga . Ni beskrev hur jag skulle jag skulle göra . Men inget om att jag skulle skriva mitt namn o ordernummer . Det skrev jag på en lapp, som jag la i paketet jag skickade tillbaka. Hoppas det kommit fram . Inget heller hur jag får tillbaka pengarna för varan. Mvh Pia Andersson
Jag beställde en oljetrycksmätare på Tisdagen, på Torsdagen låg den i brevlådan.
Väntar på växthuset vi beställt. Har inte hört något och inte fått svar på meil.
Tostarp säljer bra grejer. Men det tog lång tid att få dem.
Jag har fått bra bemötande, har haft kontakt via mail, så hoppas nu att tunnelväxthuset också blir som jag förväntar mig. Rekomenderar detta företag
Jättefin produkt och bra service och leverans Tack
Jag beställde en Storz-koppling som levererades inom rimlig tid och den motsvarade beskrivningen. Dock var det en underleverantör till Tostarp som skötte leveransen så avsändaren hade ett helt annat namn. :)
Dålig support när det var fel på en grensåg
Första gången jag beställt varor från dom, Snabb leverans,och fin service när jag mailade om varorna
Bra produktsortiment och snabb leverans!
Snabb leverans och lätta att få kontakt med via mejl. Snabba svar.
Rejält växthus. Men lite svårt att förstå monterings anvisningarna ibland.
Ni som bedriver undersökningen kanske ska kolla upp vilket namn ni anger att ni skickar mailet till. Bara för att företaget heter något så innebär det inte att det finns någon med det namnet på företaget. Vi undanber oss den här sortens mail i fortsättningen.
Det tog alldeles för lång tid att få produkten levererad - över två veckor.
Allt ok . Bra produkt som jag köpt förr.
Rimliga priser och betalning med snabb leverans. Jag har en synpunkt om Er hemsida som man inte kan logga in fast jag har registrerat mitt företag och har inloggningsuppgifter. Hoppas att ni åtgärdar detta problem.
Snabt leverans och bra kvalität
Inget att klaga på, mer behöver inte anges
Rekommenderas absolut inte handla från denna sida. Då har man inte möjlighet för retursedel om man vill ångra sig. För att få retursedel måste betala ytterligare 399kr + 99kr för frakt. Absolut onödigt att kasta pengar för en dåligt produkt! Missnöjd och besviken kund :(
Motsvarade förväntningarna. Snabb leverans! Rekommenderas!
Mycket snabb leverans! Synd bara att inte bli upplyst om att paketet inte levereras på hemadress.
Har ingen har inte fått min vara
Bra utbud av produkter. Leverans på utsatt tid och priser som gör det onödigt att söka efter kinakopior. Köpte stödhjul för grind till konkurrenskraftiga priser och som dessutom var tillverkade i Tyskland.
Alldeles för lång leveranstid. Taket redan omlagt när presseningen levererades
Bra grejer billigt och bra bemötande
Det gick väldigt snabbt att gå hem varan. Vi har inte provat den ännu men hoppas den fungerar bra. Vi återkommer gärna om ni har något vi behöver.
Fick tag i rätt vara till bra pris lättvindigt. Mycket nöjd!
Den utlovade kommunikationen vid förseningar uteblev, jag fick ta kontakt för att få reda på att min försändelse var försenad, annars helt ok. /Stefan O.
Det tog flera veckor att få paketet. Dem meddelar inte att dem inte har varorna på lagret.
Har inte fått nåt besked om leverans bara en faktura..väntar så just nu inte bra
Mycket bra kommunikation med företaget
Beställde för jag trodde att det var svensk firma och att tillverkningen gjordes här. Nu väntar länge på den beställa trädgårdssoffan och förstår nu att den ej tillverkas i Sverige alls. De har flaggat för att den äntligen skulle leverans för några dagar sedan, men har fortfarande inte fått den. När man beställde läste man att man skulle få snabb leverans.stämmer iallafall inte med min vara. Besviken!
Dålig beskrivning ang varan. Dålig kommunikation ang leverans.
Fick mina grejer skapligt snabbt, men jag fick inget meddelande om att grejerna plockade eller skickade, så jag var på väg att skriva till dom och fråga, men samma dag jag tänkte göra det så kom grejerna med Schenker.
Köpte nyss ett ympset. Det är säkert bra men jag som nybörjare hade önskat att få lite tips o info hur den används för bästa resultat. Nu provade jag ymptapen o det är faketape. Tyvärr så drar det ner + poäng på er artikel.Mvh Maud
Just jag hade otur med något lång leveranstid men annars har jag verkligen inget att anmärka på.
Beställde fjäderspännare. Blev efter några dagars tid fundersam på om ens betalningen gick igenom, då jag ej fått någon info om att produkten skickats. Fick kontakta tostarp.se själv för att få reda på att produkten var restnoterad och skulle skickas i mitten av veckan (ca 14 dagar efter beställning). I slutändan blev varan först skickad 16 dagar efter beställning och pga helg så kunde jag tidigast hämta ut varan 19 dagar efter beställningsdatum. Ingen info om detta fick jag heller förutom när jag själv fick maila och fråga.....
Mycket personlig och positiv kontakt gällande en lätt försenad leverans, av min vara. Har redan använt sågen ifråga, med mycket gott resultat!
Kanonbra produkter och service
Snabb återkoppling via mail och snabb leverans
Allt var helt ok inget att klaga på
Första köpet nöjd med beställningen
Jag har svarat en gång tidigare på er fråga. Svaret är att jag har inte fått min vara än. Det var en långsam transport.