Tostarp.se

Tostarp.se

• BadgeThousandReviews
1 302
3.9

På Tostarp hittar du ett mångsidigt sortiment som överraskar med sin bredd och variation. Vårt utbud sträcker sig över många olika kategorier, från restaurangmaskiner och storköksutrustning till heminredning och trädgårdsprodukter. Vi har också ett imponerande urval av möbler, tillbehör för djur, sportartiklar och mycket mer....

1302 omdömen om Tostarp.se

Sedan starten hos Reco 2024

Mikael E
Wrote about Tostarp.se

Jättebra och klart nöjd med produkten!

Bengt N
Wrote about Tostarp.se

Lev tog tid Annars bra produkter

Ulf F
Wrote about Tostarp.se

Väldigt lång leveranstid! Ingen kommunikation att det skulle ta långt som det stod

Dan M
Wrote about Tostarp.se

Bra grejer, bra service och rimliga priser. Rekommenderar

Jan-Erik H
Wrote about Tostarp.se

Inget fel på produkterna men deras leverans tid är inte så snabb

Annika P
Wrote about Tostarp.se

Beställde ett HÖGT SLÄPVAGNSÖVERDRAG 2075x1140x880 mm SKU:E62346 vilket passade perfekt på vårt - Släp Stema årsmodell 2002. Så nöjd... då jag letat efter ett nytt - i många år.

Viktor E
Wrote about Tostarp.se

Ingen hör av sig när beställd och betald maskin är slut i lager. Från 2-3 dagars leverans till 3 veckor.

Peter J
Wrote about Tostarp.se

Lätt att handla Bra kvalitet på verktyget

Anna B
Wrote about Tostarp.se

Känns tryggt att lämna min katt hemma den tid jag jobbar, har bra koll och får notiser om han jamar mkt. Oerhört tacksam!!

Helge S
Wrote about Tostarp.se

Stål/aluminiummuttrarna jag beställde hade lång leveranstid. Inget problem för mig då jag inte behövde dem direkt. Är det en vara man behöver omgående bör man nog tänka sig för.

Ove E
Wrote about Tostarp.se

Jag köpte en diamantslipskiva och ett diamantblad till min vinkelslip. Jag har ännu inte provat dom men dom verkar kvalitativa. Det var väldigt trevligt att handla med Tostarp det kommer jag göra fler ggr. Kanelmannen.

Anders N
Wrote about Tostarp.se

Verktyg som jag letat efter! Här är de!

Daniel G
Wrote about Tostarp.se

Bra produkter och snabb leverans

Lars-Åke H
Wrote about Tostarp.se

Riktigt bra pris på klinger som jag köpte o skaplig leverans tid

Anders A
Wrote about Tostarp.se

Tog lite tid innan jag fick min beställning men den kom till slut.

John Fredrik R
Wrote about Tostarp.se

Jag köpte en svets som jag är helnöjd med och som var mycket prisvärd. Jag får dra ner betyget lite för att det var en mycket dålig bruksanvisning på bara främmande språk jag inte förstår samt den långa leveranstiden.

Linda K
Wrote about Tostarp.se

Vid beställning trodde jag Torstarp marknadsförde egna produkter, men de är ”bara” återförsäljare av andras märken. Produkten i sig verkar dock i efterhand bra oavsett och var lätt att hänga upp. Leveranstiden däremot var under all kritik, med tanke på att de skriver på hemsidan att de är jättesnabba - jag fick vänta nästan två veckor innan jag fick varan.

Patric J
Wrote about Tostarp.se

Snabba, bra service och tillmötesgående!

Olov S
Wrote about Tostarp.se

Snabb leverans med rätt produkt, kan inte bli bättre än så.

Robert M
Wrote about Tostarp.se

2veckor levtid och hade lyckats skriva annat namn så gick inte att hämta ,Lång mailkorrenspondans löste till sist ett telefonnummer så hade det gått fortare För man glömde även meddela att vissa saker inte fanns allt löst till sist

Lars-Gunnar V
Wrote about Tostarp.se

Rätt grejer till rätt pris snabbt och enkelt

Hans O
Wrote about Tostarp.se

Snabb leverans och perfekt passform.

Muck T
Wrote about Tostarp.se

funkade bra, snabbt o problemfritt

Robert P
Wrote about Tostarp.se

Bra pris och otroligt snabb leverans!

Stig L
Wrote about Tostarp.se

Fick det jag beställde... Tog ett tag innan det levererades, men var mitt under sommarsemestern...

Britt-Inger R
Wrote about Tostarp.se

Köpte ett växthus hos Tostarp, behövde ställa några frågor. Fick svar direkt trots att det var helg! Fick mig tillsänt det material jag behövde. Växthuset gick bra att montera och jag är mycket nöjd, både med produkten och bemötandet.

Ted M
Wrote about Tostarp.se

Varorna var bra men efter en vecka fick jag maila och efterlysa leveransen.

Mai-Britt H
Wrote about Tostarp.se

Jättebra stege, tog lite tid bara. Lite trasigt på handtaget , fick avdrag så det var ok. Lite eltejp runt så blev det bra.

8206243936 8
Wrote about Tostarp.se

Väldigt bra sortiment och fantastiskt snabb leverans 👍

Maria O
Wrote about Tostarp.se

Slutresultatet blev bra men beskrivningen kunde i vissa fall vara mer klargörande.

Henrik K
Wrote about Tostarp.se

detta värsta är det bolag jag har haft det icke bra att ringa till kunder ock höra deras kritik dom vil höra på den kritik jag har till bolaget ja på mobile vänlig så ring mig så fort så du kan den vara jag fik sänt till är inte är en vara som jag inte h ar bestiält ,, RING TILL MIG , 0708419394

Helen J
Wrote about Tostarp.se

Ok! Bra produkt & pris! ………………………………

Kerstin A
Wrote about Tostarp.se

Bra service, snabb leverans och en mycket bra grensåg som genast har använts.

Inget F
Wrote about Tostarp.se

Det fungerade lätt och smidigt. det var en pedaltränare jag har köpt, kan användas både för benen och armarna.

Ulla-Britt B

Snabb leverans trots avståndet

Kenth S
Wrote about Tostarp.se

Bra verktyg till bra pris! Snabb leverans.

Benny B
Wrote about Tostarp.se

Helt Okey allt fungerade och fick det jag ville ha

Conny J
Wrote about Tostarp.se

5 stjärnor enkelt o beställa .

Göran H
Wrote about Tostarp.se

Produkten var av väldigt dåligt kvalitet

Kent L
Wrote about Tostarp.se

Snabbt och enkelt två däck med slang

Barbro F
Wrote about Tostarp.se

Jag har inte använt den inte så mycket ännu!

Staffan E
Wrote about Tostarp.se

Prisvärdig o bra produkt. Alldeles för lång leveranstid.

Hans L
Wrote about Tostarp.se

Riktigt dålig kvalitet !!! Jag beställde 4 st. Däck med slang till min 4 hjulsvagn. 1 av däcken har torrsprickor som jag såg när det blev monterat och pumpat. Jag monterade alla 4 samma dag, dagen efter var 2 av dom utan luft, trodde först att jag klämt slangarna vid montering, krängde av dom igen och pumpade bara slangarna men de var INTE klämda utan de var spruckna invändigt i 'svetsen' (skarven). Har köpt nya slangar på annat ställe och monterat, de såg mycket rejälare ut o funkar bra, nu har den hållit luften i 5 dagar,...

Mikael F
Wrote about Tostarp.se

Produkten stämde efter beskrivninen och fungerar efter mina förväntningar. Men leveranstiden och paketspårningen har mycket kvar att förbättra.

Ola C
Wrote about Tostarp.se

Snabb leverans och en jättefin produkt. Vi rekommenderar både produkten och Tostarp Som leverantör 👍👌

Kjell N

A+++++++++++++++++++++++++++++++

Lars N
Wrote about Tostarp.se

Första gången jag handlar på Tostarp men det blir nog fler gånger bra leverans o grejorna verkar hålla vad dom lovar.

Erik E
Wrote about Tostarp.se

Allt från beställning till betslning till levetans gick utmärkt. Synd att inte alla företag kan leva upp till det

Rickard G
Wrote about Tostarp.se

Funkar perfekt till ändamålet, att kolla/justera öppningstrycket på wastegaten på turbon!

Selander E
Wrote about Tostarp.se

Har fugerat bra men önskar att det blir lättare att komma i kontakt med person i företaget. MVH Berra