Jättebra och klart nöjd med produkten!
Tostarp.se
På Tostarp hittar du ett mångsidigt sortiment som överraskar med sin bredd och variation. Vårt utbud sträcker sig över många olika kategorier, från restaurangmaskiner och storköksutrustning till heminredning och trädgårdsprodukter. Vi har också ett imponerande urval av möbler, tillbehör för djur, sportartiklar och mycket mer....
1302 omdömen om Tostarp.se
Sedan starten hos Reco 2024
Lev tog tid Annars bra produkter
Väldigt lång leveranstid! Ingen kommunikation att det skulle ta långt som det stod
Bra grejer, bra service och rimliga priser. Rekommenderar
Inget fel på produkterna men deras leverans tid är inte så snabb
Beställde ett HÖGT SLÄPVAGNSÖVERDRAG 2075x1140x880 mm SKU:E62346 vilket passade perfekt på vårt - Släp Stema årsmodell 2002. Så nöjd... då jag letat efter ett nytt - i många år.
Ingen hör av sig när beställd och betald maskin är slut i lager. Från 2-3 dagars leverans till 3 veckor.
Lätt att handla Bra kvalitet på verktyget
Känns tryggt att lämna min katt hemma den tid jag jobbar, har bra koll och får notiser om han jamar mkt. Oerhört tacksam!!
Stål/aluminiummuttrarna jag beställde hade lång leveranstid. Inget problem för mig då jag inte behövde dem direkt. Är det en vara man behöver omgående bör man nog tänka sig för.
Jag köpte en diamantslipskiva och ett diamantblad till min vinkelslip. Jag har ännu inte provat dom men dom verkar kvalitativa. Det var väldigt trevligt att handla med Tostarp det kommer jag göra fler ggr. Kanelmannen.
Verktyg som jag letat efter! Här är de!
Bra produkter och snabb leverans
Riktigt bra pris på klinger som jag köpte o skaplig leverans tid
Tog lite tid innan jag fick min beställning men den kom till slut.
Jag köpte en svets som jag är helnöjd med och som var mycket prisvärd. Jag får dra ner betyget lite för att det var en mycket dålig bruksanvisning på bara främmande språk jag inte förstår samt den långa leveranstiden.
Vid beställning trodde jag Torstarp marknadsförde egna produkter, men de är ”bara” återförsäljare av andras märken. Produkten i sig verkar dock i efterhand bra oavsett och var lätt att hänga upp. Leveranstiden däremot var under all kritik, med tanke på att de skriver på hemsidan att de är jättesnabba - jag fick vänta nästan två veckor innan jag fick varan.
Snabba, bra service och tillmötesgående!
Snabb leverans med rätt produkt, kan inte bli bättre än så.
2veckor levtid och hade lyckats skriva annat namn så gick inte att hämta ,Lång mailkorrenspondans löste till sist ett telefonnummer så hade det gått fortare För man glömde även meddela att vissa saker inte fanns allt löst till sist
Rätt grejer till rätt pris snabbt och enkelt
Snabb leverans och perfekt passform.
funkade bra, snabbt o problemfritt
Bra pris och otroligt snabb leverans!
Fick det jag beställde... Tog ett tag innan det levererades, men var mitt under sommarsemestern...
Köpte ett växthus hos Tostarp, behövde ställa några frågor. Fick svar direkt trots att det var helg! Fick mig tillsänt det material jag behövde. Växthuset gick bra att montera och jag är mycket nöjd, både med produkten och bemötandet.
Varorna var bra men efter en vecka fick jag maila och efterlysa leveransen.
Jättebra stege, tog lite tid bara. Lite trasigt på handtaget , fick avdrag så det var ok. Lite eltejp runt så blev det bra.
Väldigt bra sortiment och fantastiskt snabb leverans 👍
Slutresultatet blev bra men beskrivningen kunde i vissa fall vara mer klargörande.
detta värsta är det bolag jag har haft det icke bra att ringa till kunder ock höra deras kritik dom vil höra på den kritik jag har till bolaget ja på mobile vänlig så ring mig så fort så du kan den vara jag fik sänt till är inte är en vara som jag inte h ar bestiält ,, RING TILL MIG , 0708419394
Ok! Bra produkt & pris! ………………………………
Bra service, snabb leverans och en mycket bra grensåg som genast har använts.
Det fungerade lätt och smidigt. det var en pedaltränare jag har köpt, kan användas både för benen och armarna.
Snabb leverans trots avståndet
Bra verktyg till bra pris! Snabb leverans.
Helt Okey allt fungerade och fick det jag ville ha
5 stjärnor enkelt o beställa .
Produkten var av väldigt dåligt kvalitet
Snabbt och enkelt två däck med slang
Jag har inte använt den inte så mycket ännu!
Prisvärdig o bra produkt. Alldeles för lång leveranstid.
Riktigt dålig kvalitet !!! Jag beställde 4 st. Däck med slang till min 4 hjulsvagn. 1 av däcken har torrsprickor som jag såg när det blev monterat och pumpat. Jag monterade alla 4 samma dag, dagen efter var 2 av dom utan luft, trodde först att jag klämt slangarna vid montering, krängde av dom igen och pumpade bara slangarna men de var INTE klämda utan de var spruckna invändigt i 'svetsen' (skarven). Har köpt nya slangar på annat ställe och monterat, de såg mycket rejälare ut o funkar bra, nu har den hållit luften i 5 dagar,...
Produkten stämde efter beskrivninen och fungerar efter mina förväntningar. Men leveranstiden och paketspårningen har mycket kvar att förbättra.
Snabb leverans och en jättefin produkt. Vi rekommenderar både produkten och Tostarp Som leverantör 👍👌
A+++++++++++++++++++++++++++++++
Första gången jag handlar på Tostarp men det blir nog fler gånger bra leverans o grejorna verkar hålla vad dom lovar.
Allt från beställning till betslning till levetans gick utmärkt. Synd att inte alla företag kan leva upp till det
Funkar perfekt till ändamålet, att kolla/justera öppningstrycket på wastegaten på turbon!
Har fugerat bra men önskar att det blir lättare att komma i kontakt med person i företaget. MVH Berra