Tostarp.se

Tostarp.se

3.9

På Tostarp hittar du ett mångsidigt sortiment som överraskar med sin bredd och variation. Vårt utbud sträcker sig över många olika kategorier, från restaurangmaskiner och storköksutrustning till heminredning och trädgårdsprodukter. Vi har också ett imponerande urval av möbler, tillbehör för djur, sportartiklar och mycket mer....

889 omdömen om Tostarp.se

Sedan starten hos Reco 2024

Lars-erik V
Wrote about Tostarp.se

Snabb leverans ,bra pris. Mycket bra sortiment.

Karin T
Wrote about Tostarp.se

Kan svara när jag fått produkten som kommer under v 15. Än så länge är jag nöjd. Mvh Karin Törsfeldt

Mats P
Wrote about Tostarp.se

Perfekt bra återkoppling å bra leverans

Bert-Ola L
Wrote about Tostarp.se

Dålig produkt stämmer ej med beskrivning

Andersson A
Wrote about Tostarp.se

Fick inte med hela produkten hem, plus att det va väldigt dyrt för ångerköp å skicka tillbaka

Eva S
Wrote about Tostarp.se

Maskinen verkar vara väldigt känslig för tempratur i rummet, vilket gör att det kan vara svårt att få rätt temperatur hos äggen trots rätt inställning. Resten verkar fungera som det ska.

Mikael J
Wrote about Tostarp.se

Bra priser men en rätt lång tid från order bekräftelse tills att varorna skeppades iväg

Millie L
Wrote about Tostarp.se

Bra kvalitet men lång leveranstid

Bengt J
Wrote about Tostarp.se

Gick smidigt att handla och produkten jag köpte motsvarade mina förväntningar.

Bengt T
Wrote about Tostarp.se

Lång leveranstid på varorna jag köpt

Piérre P
Wrote about Tostarp.se

Snabb behandlingstid och leverans, precis sånt jag gillar. Att varan var snyggare i verkligheten än på nätet kanske inte är en komplimang😃 Piérre är nöjd

Ann-Marie D
Wrote about Tostarp.se

Mkt bra, dessutom fick jag en liten gåva

Ragnhild L
Wrote about Tostarp.se

Nöjd med varorna, blompinnar i metall. Lite längre leveranstid än utlovat.

Mikael H
Wrote about Tostarp.se

Jag har ju köpt en hydroforpump ej kopplad än men den ser fin ut ni levererade väldigt snabbt. Jag gillar erat företag ni känns för mig som ett stabilt & rejält företag och har många bra produkter fortsätt i denna anda tack för mig

Lena J
Wrote about Tostarp.se

Snabb leverans, kvaliten på tyget var inte jättebra men ok.

Lars K
Wrote about Tostarp.se

...................................................................................................................

Slussnäs Björn Ulf C

Snabb och bra leverans. Produkten var som utlovat.

Laila K
Wrote about Tostarp.se

Vet inte vad jag skall tycka, gjorde min beställning den 20/3 med löfte om leverans 3-5 arbetsdagar, har inte hört mer än att de mottagit min beställning. Men faktura kom fort, 2 dagar efter. Det går ju inte att ringa dom, har mejlat ett par gånge. Hälsningar Laila

Fredrik G
Wrote about Tostarp.se

Varan ser bra ut hoppas den motsvarar förväntningarna.

Ted F
Wrote about Tostarp.se

Snabb leverans. Tyvärr levde inte produkten upp till förväntningarna. Dålig kvalitet.

Susanna D
Wrote about Tostarp.se

Snyggt medicinskåp och leveransen gick smidigt. Man behöver vara två för att skruva i dörren till skåpet när det är upphängt på väggen.

Yvonne E
Wrote about Tostarp.se

Mycket bra sortiment! Men jag önskar bättre fraktallternativ när varan överstiger 30 kg.

Andreas A
Wrote about Tostarp.se

Tack så mycket jag är jättenöjd

Srdjan P
Wrote about Tostarp.se

Fantastiskt bra pris och exceptionellt snabb leverans! Jag är supernöjd och rekommenderar starkt webbplats!

Gert J
Wrote about Tostarp.se

Köpte 2st däck på fredagen, fick leverans på tisdagen. Mycket snabbt.

Ida K
Wrote about Tostarp.se

Inget svar av kundtjänst på mail. Leveranstid är 1-3 dagar men de tog 3 vardagar innan dom ens skickade min beställning samt ytterligare 4dagar innan jag fick beställningen.. riktigt uselt!

Thomas A

Mattias J
Wrote about Tostarp.se

Snabbaste frakten jag varit med om under mina år på jorden. Superbra!!!

Sören C
Wrote about Tostarp.se

Fungerade bra med snabb respons på mail Saknade dock leveransbesked, så mest tur att jag var hemma vid leveransen

Ericsson H
Wrote about Tostarp.se

Snabb leverans och prisvärt...

Jahn J
Wrote about Tostarp.se

Saluför vara som är slut Trög leverans av likvärdig vara

Göran P

Snabb leverans Allt ok++++++++++++++++++++

Savas Y
Wrote about Tostarp.se

utan krångel ! snabbt och effektivt

Våtrumsprodukter A
Wrote about Tostarp.se

Bra produkter, snabba leveranser!

Patrik S
Wrote about Tostarp.se

Bra kundkontakt och snabb leverans

Rune E
Wrote about Tostarp.se

Varan fans inte i lager trotts att deras saldo visade det. Ingen information efter utlovad leverans 2-3 dagar. Fick själv ta kontakt med dem för att få reda på att det tar minst en vecka till innan din vara finns att tillgå.

Björn N

Fick en bra svets 👍👍fungerar alldeles utmärkt mvh Björn Nyman

Christer D
Wrote about Tostarp.se

första felet man berättar inte att varan är slut i lager - detta skedde först när jag ifrågasatte när jag skulle få leverans. Borde ha skett per automatik från T. Andra felet - man bokar DHL och får leverans med Schenker med motiveringen att T skickar mindre försändelser med Schenker. Varför har man då val? Att leverera med Schenker innebär att jag måste hämta på en annan ö. Går i stort en dag för det plus kostnader. Valde DHL för vi har ett sådant ombud på ön. tredje felet - Schenker är notoriskt dåliga på snabba leveranser....

Svar från Tostarp.se

Hej Christer, Tack för din feedback! Vi vill gärna förklara situationen: vi skickar alltid produkter som betalas för, och ett företag som inte gör det kan kallas scam – vilket inte är fallet hos oss. Ibland kan lagret och hemsidan inte vara helt synkroniserade, och bor man på en ö kan det uppstå logistiska utmaningar med transportörerna. Paket skickas i regel med Schenker till närmaste ombud, och vi har tyvärr begränsad möjlighet att påverka leverans mellan öar. Vi uppskattar ditt tålamod och hoppas att produkten snart når dig. Ett scamföretag tar betalt utan att leverera varan – det är vi inte

Sune Å
Wrote about Tostarp.se

De kunde hjälpa mig med en ny ytterbackspegel när den gick sönder i vintras efter en smömoddssladd. Väldigt bra service och återkoppling om att få rätt artikel, samt ca 3 ggr billigare än generalagenten. Rekommenderas! 🥰😄❤️😉🌹🇸🇪

Bengt M
Wrote about Tostarp.se

Bra kvalite tog lite tid för leverans

Rita M
Wrote about Tostarp.se

Trodde att produkten skulle vara bättre. Köpte en senior pedaltränare, den är helt skev och svår att trampa den hackar dessutom så inte nöjd

Nils H
Wrote about Tostarp.se

Produkten ser ok ut. Har inte använt ännu. Har mailat till deras kundtjänst ang att medföljande användarinstruktion inte är på svenska och dessutom är ofullständig några figurer saknas. Inget svar från dem än så länge Ger inget betyg f n. Avvaktar svar först. Men f n inget bra betyg.

Tomas U
Wrote about Tostarp.se

Mycket grejor, hittade vad jag ville ha. Dessutom snabb leverans 😀😀

Jerker H
Wrote about Tostarp.se

Väldigt snabb och bra leverans till ett överkomligt pris

Mattias T
Wrote about Tostarp.se

Bra och super snabbt. Fick varor under 24 timmar.

Lenny F

Perfekt leverans bra kvalitet

19560621-2511 1
Wrote about Tostarp.se

Snabb leverans av bra produkt

Håkan Fredrik Mattias G

Kan inte reklamera köp då de ej svarar. Slänger omvandlaren och handlar hos seriös. Se upp med denna handlare.

Offensive content
Choose a reason:
Alexander S
Wrote about Tostarp.se

Snabb leverans och bra pris !

Sven Erik H
Wrote about Tostarp.se

Det var leverans enl beställning, delarna ser bra ut och passade. Det var lite dålig info när leveransen skulle ske. Men eftersom det inte var någon brådska för mig så gjorde det inget att det tog lite tid.