Köpte traktor däck kom väldigt snabbt mycket bra
Tostarp.se
På Tostarp hittar du ett mångsidigt sortiment som överraskar med sin bredd och variation. Vårt utbud sträcker sig över många olika kategorier, från restaurangmaskiner och storköksutrustning till heminredning och trädgårdsprodukter. Vi har också ett imponerande urval av möbler, tillbehör för djur, sportartiklar och mycket mer....
1083 omdömen om Tostarp.se
Sedan starten hos Reco 2024
För lång leveranstid.Ca 3 veckor sedan beställning.Och motorsågen jag köpte finns ingen manual på Svenska.Förstår inte hur jag skall montera på sågsvärdet
Fungerat utmärkt, snabb leverans väldigt nöjd med produkten
Mycket dålig återkoppling på mitt ärende. Kontakta dem typ 10 april då jag upptäckte att min kompressor inte fungerade. Väntar fortfarande på åtgärd ang detta. MYCKET svårt å få kontakt å upprättelse/ stefan
Snabb leverans till ett bra pris
Lång leveranstid Men produkten verkar bra
Enkelt och snabbt och smidigt
Min beställning fastnade i något system, ingen återkoppling. Fick påminna två gånger innan någon svarade och då var det ytterligare två veckors leveranstid. Återstår och se om jag får mina prylar någon gång.
Ganska bra och smidigt, hade mycket bättre förväntning på sandfiltret som jag köpte. Till det priset trodde jag att filtret skulle vara robustare, större. Skickade den tillbaka då den inte passade. Det är väldigt svårt att komma i kontakt med personal som kan svara på frågor. Blev hänvisad till hemsidan...behov av personal som man kan prata med och kan svara på frågor. Annars är risken stor att man köper fel varor. Mvh Stefano
Very 👍. The delivery came as they said.
Vi fick snabbt svar och leverans av vår dammfontän!
Första gången jag handlade av dom och det funkade väldigt bra tycker jag.
Bra sida, lätt att beställa. Bra produkt och snabb leverans. Är väldigt nöjd.
Väldigt lång leveranstid. Går fortare att beställa på Ebay eller Amazon.
Bra priser. Dock kunde man lägga in en notering på hemsidan om försenad leverans på en viss artikel som tagit slut på lagret och möjlig leveranstid på grund av försenad inköp vid tillverkning.
Bra leverans tid tycker jag. Billig pump
Utbudet verkar växa 👍 Smidigt och tydlig webbshop 👌 Lev tider är diffusa 👎
Snabb leverans o enkelt att handla. Tyvärr riktigt dålig produkt,,, sotningutrustning. Gick sönder direkt o lagade men vågade inte använda den mer med risk att den skulle gå sönder i skorsten. Billigt men ligger tyvärr i skrothögen nu. Jimmy
Leveransen på hemsidan stämmer inte alls med verkligheten.
Lite längre leveranstid än utlovat. Men varan var som väntat.
Tycker det är lite tôligt när jag bor på landet att de inte har optionen med att skicka paket med Early Bird [Tidningsbärarna].
Kanon perfekt,perfekt, perfekt
Otroligt snabb leverans! Det gillar jag, röjan har jag tyvärr inte använt än, så den kan jag inte säga något om.
………………………………………………………………………….
Snabb leverans och bra lastvagnar.
Mycket bra Enkla att ha att göra med
Bra varor till ett bra pris! Jag är mycket nöjd!
Lång leveranstid. Såg senare att det fanns andra som var billigare.
Omständigt och omöjligt vid önskemål om reklamation.
Jag hittade det jag behövde till ett bra pris. Problemet var leverans. "Snabb" utlovas. Lagervara sändes ut efter ca 9 arbetsdagar. Tog 15 dagar att få. Det är lång väntan på ett verktyg man behöver.
Bra kvalite vettiga priser! Rekommenderas.
Lång leveranstid 10 dagar däck med slang till gräsklippare.
Tyvärr lite lång lev.tid men bra grejer till bra pris
Den ena strålkastaren av två var trasig…
Har ingen aning om vad tostarp är för något
Ganska omständigt med att uppge lev. adressen, som dessutom skickades till Jönköping när den skulle till Borås.Fick heller ingen info. var leveransen befann sig eller när den skulle komma. Jag köpte en kompessor där det stog att det inte fanns någon garanti, vilket är väldigt konstigt. jag har dock ej testat produkten ännu , men förvänta mej en bra produkt.
Tog 16 dagar från beställning till leverans för dåligt
Efter betällningen tog det 10 dagar innan vi fick en orderbekräftelse. leveransen tog lång tid.
Super snabba både med leverans och återkoppling! Tacksam att jag valde de som leverantör
Svårt med betalningen annars ok
Enkelt att handla. Snabb leverans. Köpte en gräsmatteluftare.
Allt var bra.Bra varor ,inget att klaga på
Har ej provat produkten så jag kan ej bedöma, men den ser ok ut.
Bästa firman helt enkelt tack för affären
Tog för lång tid innan grejorna kom. Dom säljer grejor som dom inte har. Kommer inte handla där mer.
Enkelt att handla, snabb kundtjänst. Bilderna i bruksanvisningen stämde inte helt med verkligheten
Bra produkter, enkelt att beställa och mycket snabb leverans!
Bra pris. Bra återkoppling vid leverans problem. Smidig beställnings hemsida
Snabb leverans och nöjd med varan jag beställde 😊
Jättebra rätt grej som jag letat efter o snabb service jag är helnöjd