Tostarp.se

• BadgeThousandReviews
1 075
3.9
Compartilhar

På Tostarp hittar du ett mångsidigt sortiment som överraskar med sin bredd och variation. Vårt utbud sträcker sig över många olika kategorier, från restaurangmaskiner och storköksutrustning till heminredning och trädgårdsprodukter. Vi har också ett imponerande urval av möbler, tillbehör för djur, sportartiklar och mycket mer....

1075 omdömen om Tostarp.se

Sedan starten hos Reco 2024

Stefano K
Escreveu sobre Tostarp.se

Ganska bra och smidigt, hade mycket bättre förväntning på sandfiltret som jag köpte. Till det priset trodde jag att filtret skulle vara robustare, större. Skickade den tillbaka då den inte passade. Det är väldigt svårt att komma i kontakt med personal som kan svara på frågor. Blev hänvisad till hemsidan...behov av personal som man kan prata med och kan svara på frågor. Annars är risken stor att man köper fel varor. Mvh Stefano

Auktje N
Escreveu sobre Tostarp.se

Very 👍. The delivery came as they said.

Yvonne W
Escreveu sobre Tostarp.se

Vi fick snabbt svar och leverans av vår dammfontän!

Lars Ö
Escreveu sobre Tostarp.se

Första gången jag handlade av dom och det funkade väldigt bra tycker jag.

Jan R
Escreveu sobre Tostarp.se

Bra sida, lätt att beställa. Bra produkt och snabb leverans. Är väldigt nöjd.

Lars A
Escreveu sobre Tostarp.se

Väldigt lång leveranstid. Går fortare att beställa på Ebay eller Amazon.

Nils Holger B
Escreveu sobre Tostarp.se

Bra priser. Dock kunde man lägga in en notering på hemsidan om försenad leverans på en viss artikel som tagit slut på lagret och möjlig leveranstid på grund av försenad inköp vid tillverkning.

Bengt N
Escreveu sobre Tostarp.se

Bra leverans tid tycker jag. Billig pump

M.H.R M

Utbudet verkar växa 👍 Smidigt och tydlig webbshop 👌 Lev tider är diffusa 👎

Jimmy B
Escreveu sobre Tostarp.se

Snabb leverans o enkelt att handla. Tyvärr riktigt dålig produkt,,, sotningutrustning. Gick sönder direkt o lagade men vågade inte använda den mer med risk att den skulle gå sönder i skorsten. Billigt men ligger tyvärr i skrothögen nu. Jimmy

Sabri S
Escreveu sobre Tostarp.se

Leveransen på hemsidan stämmer inte alls med verkligheten.

Lighthouse I
Escreveu sobre Tostarp.se

Lite längre leveranstid än utlovat. Men varan var som väntat.

Ronny R
Escreveu sobre Tostarp.se

Tycker det är lite tôligt när jag bor på landet att de inte har optionen med att skicka paket med Early Bird [Tidningsbärarna].

Stefan Ö

Kanon perfekt,perfekt, perfekt

Karin S
Escreveu sobre Tostarp.se

Otroligt snabb leverans! Det gillar jag, röjan har jag tyvärr inte använt än, så den kan jag inte säga något om.

Tobias W

………………………………………………………………………….

Ingela D
Escreveu sobre Tostarp.se

Snabb leverans och bra lastvagnar.

Anders V
Escreveu sobre Tostarp.se

Mycket bra Enkla att ha att göra med

Ian K
Escreveu sobre Tostarp.se

Bra varor till ett bra pris! Jag är mycket nöjd!

Mats-Erik F
Escreveu sobre Tostarp.se

Lång leveranstid. Såg senare att det fanns andra som var billigare.

Jessica O
Escreveu sobre Tostarp.se

Omständigt och omöjligt vid önskemål om reklamation.

Benny L
Escreveu sobre Tostarp.se

Jag hittade det jag behövde till ett bra pris. Problemet var leverans. "Snabb" utlovas. Lagervara sändes ut efter ca 9 arbetsdagar. Tog 15 dagar att få. Det är lång väntan på ett verktyg man behöver.

Henrik K
Escreveu sobre Tostarp.se

Bra kvalite vettiga priser! Rekommenderas.

Christer J
Escreveu sobre Tostarp.se

Lång leveranstid 10 dagar däck med slang till gräsklippare.

Nordström K
Escreveu sobre Tostarp.se

Tyvärr lite lång lev.tid men bra grejer till bra pris

Mattias M
Escreveu sobre Tostarp.se

Den ena strålkastaren av två var trasig…

Olof S
Escreveu sobre Tostarp.se

Har ingen aning om vad tostarp är för något

Åke A
Escreveu sobre Tostarp.se

Ganska omständigt med att uppge lev. adressen, som dessutom skickades till Jönköping när den skulle till Borås.Fick heller ingen info. var leveransen befann sig eller när den skulle komma. Jag köpte en kompessor där det stog att det inte fanns någon garanti, vilket är väldigt konstigt. jag har dock ej testat produkten ännu , men förvänta mej en bra produkt.

Stefan F

Tog 16 dagar från beställning till leverans för dåligt

Jbm V
Escreveu sobre Tostarp.se

Efter betällningen tog det 10 dagar innan vi fick en orderbekräftelse. leveransen tog lång tid.

Sme A
Escreveu sobre Tostarp.se

Super snabba både med leverans och återkoppling! Tacksam att jag valde de som leverantör

Anita T
Escreveu sobre Tostarp.se

Svårt med betalningen annars ok

Stig L
Escreveu sobre Tostarp.se

Enkelt att handla. Snabb leverans. Köpte en gräsmatteluftare.

Anneli F
Escreveu sobre Tostarp.se

Allt var bra.Bra varor ,inget att klaga på

Sven B
Escreveu sobre Tostarp.se

Har ej provat produkten så jag kan ej bedöma, men den ser ok ut.

Roger R
Escreveu sobre Tostarp.se

Bästa firman helt enkelt tack för affären

Steves S
Escreveu sobre Tostarp.se

Tog för lång tid innan grejorna kom. Dom säljer grejor som dom inte har. Kommer inte handla där mer.

Alf E
Escreveu sobre Tostarp.se

Enkelt att handla, snabb kundtjänst. Bilderna i bruksanvisningen stämde inte helt med verkligheten

Claes-Göran T
Escreveu sobre Tostarp.se

Bra produkter, enkelt att beställa och mycket snabb leverans!

Björn N

Bra pris. Bra återkoppling vid leverans problem. Smidig beställnings hemsida

Anna P
Escreveu sobre Tostarp.se

Snabb leverans och nöjd med varan jag beställde 😊

Bo V
Escreveu sobre Tostarp.se

Jättebra rätt grej som jag letat efter o snabb service jag är helnöjd

Mikael O

Bra,.....................................,,,,,,,,,,

Anita A
Escreveu sobre Tostarp.se

Har tyvärr inte fått varan ännu men vid den kontakt jag haft med företaget har jag fått snabba och bra svar

Ingela V
Escreveu sobre Tostarp.se

Det var lätt och enkelt, har funkat bra

Karl H
Escreveu sobre Tostarp.se

Bra o snabb service Bra priser

Lisa A
Escreveu sobre Tostarp.se

Betyget är baserat på två beställningar. Första gången fanns inte produkten i lager och när jag hade väntat en månad på att den skulle komma hem ville jag ha tillbaka mina pengar men det tog väldigt många mejl innan jag fick en återbetalning. Jag bestämde mig för att ge dem en chans till och beställde en annan produkt. Den visade sig inte heller finnas i lager men vi kom överens att de skulle skicka en annan liknande produkt som de hade hemma. Efter två veckor hade jag inte fått något så jag skickade ett mejl och fick...

Anders Olov E
Escreveu sobre Tostarp.se

För 15 dagar sedan beställde o betalade jag ett växthus på nätet. Fortfarande har inget levererats. Enl trackingen är det kvar i Riga. Tostarp går bara att nå via mejl, företaget har inget telefonnummer. Deras kundtjänst har besvarat mina mejl tidigare, men ännu inte det senaste. Tycker det är uselt dåligt. Både leveranstid,som på deras hemsida står ska vara endast några dagar, och att de inte går att nå via telefon.

Conteúdo desagradável
Escolher razão:
Compartilhar
Carl R
Escreveu sobre Tostarp.se

Gillade kompressorn jag köpte, prisvärd och av god kvalitet, bra respons från kundservice som ville byta adress för frakten skulle bli smidigare. Enda minus från full pott var leveranstiden som var allt för lång.

Moléns A
Escreveu sobre Tostarp.se

Beställt en kabelskotång, Bra kvalité till rätt pris